avatar uživatele

Musty

Jméno
T....a
Věk
Bydliště
Brno
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
60 %

Hmm...

Nevím no...jednička se mi asi(určitě=)) líbila víc..tohle mi nepřijde zas tak odlišný..prostě zase další žralok, atd...dost zápletek se opakuje, takže film už celkově působí dost "ohraně"...

1. ledna 2006
plakát filmu
Čtyři svatby a jeden pohřeb
Four Weddings And A Funeral
60 %

Klasika..

No, co dodat..dnešní klasická komedie...podlě mě, vás tam už nemůže nic překvapit, a asi ani zaujmout..viděli jsme to už mnohokrát, ale jestli se to někomu líbí, tak proč ne...

1. ledna 2006
plakát filmu
Čtyři vraždy stačí, drahoušku
Čtyři vraždy stačí, drahoušku
90 %

Jj...

úplně bezvadnej filmík,prostě takhle by podle mě komedie měla vypadat...o něco tam jde, musíte u toho trošku popřemýšlet=), a nasmějete se i tak...škoda, že dneska se už takový filmy točí hooodně málo=/...

1. ledna 2006
plakát filmu
Dannyho parťáci 2
Ocean´s Twelve
80 %

=)..

Danny mě prostě nezklame=)...zase ten půvab, a moc pěknej humor, samožřejmě i vyprcovaná výprava=)...líbilo se mi to stejně jako jednička, i když na druhou stranu..podle mě, to už bylo trošku moc zamotaný...

1. ledna 2006
plakát filmu
Den nezávislosti
Independence day
70 %

Jako od Spielberga=)...

Prostě..co k tomu dodat? Klasický americký scifi..v tom jednom filmu jsou nacpaný snad všechny žánry....horor, thriller, komedie, lovestory...samozřejmě nechybí velkolepé vyvrcholení...zkrátka...klasika=)..

1. ledna 2006
plakát filmu
Deník princezny 2: Královské povinnosti
Princess Diaries 2 - Royal Engagement, The
100 %

Jj...

Tak princezna nám vyrostla, a chystá se na královnu=)...a kam se ztratila ta ustrašená patnáctiletá pubeŕťačka? Ale jo, pořád tam je, jen...asi trošičku dospělejší a vychovanější, i když=)...Mooc se mi tenhle film líbil, je fajn, že i když je to druhej díl, od prvního nekopíroval, a je io něčem jiným...doporučuju!!!

1. ledna 2006
plakát filmu
E.T. – Mimozemšťan
E.T.: The Extra-Terrestrial
100 %

E.T.volá domů

Moc pěkně udělanej film, u kterýho určitě uroníte slžičku=)...ale co bysme taky od Spielberga čekali, že=)...

1. ledna 2006
plakát filmu
Good bye Lenin!
Good bye Lenin!
50 %

ehm...

nevím no, podle upoutávek sem se na film celkem těšila,ale dost mě překvapil...spíš ale nemile...asi jsem od toho čekala trošku víc příběhu, nějakou pointu, propracovanější pointu....

1. ledna 2006

Bezva..

Jojo, tohle se povedlo=)..Pohodářský Garfield, komu by se tohle mohlo nelíbit?? Mě teda rozhodně ne=)...jestli máte rádi pěkný rodinný komedie, tak si tenhle filmrozhpdně nenechte ujít.

1. ledna 2006
plakát filmu
Charlieho andílci: Na plný pecky
Charlie's Angels: Full Throttle
70 %

Hmm..Jednička se mi sice líbila víc

Jednička se mi sice líbila víc(jak už to bývá=)), ale i tak to bylocelkem dobrý..sice už trošku ohraný, ale pořád tam je pár věcí, který dokážou překvapit..a to se cení..

26. prosince 2005
plakát filmu
Charlieho andílci
Charlie's Angels
80 %

Ok...

Moc pěkně udělaný, milej humor, akce,(i když někdy trošku "nadpřirozený"=)), ale hlavně se mi moooc líbil soundtrack!!!

26. prosince 2005
plakát filmu
101 dalmatinů
101 Dalmatians
90 %

Supr!

Podle mě je to suprovej rodinnej film, v kterém se střídá romantika s humorem, i když chvílema je to dost smutný=(...rozhodně ale stojí za to se na něj podívat!!

26. prosince 2005
plakát filmu
Krásná pokojská
Maid in Manhattan
50 %

Noo...

Tak nevím..nijak zvlášť se mi to nelíbilo, na můj vkus dost laciný=/...i když zase na druhou stranu..na to, jaká je Jennifer "herečka",to celkem ušlo...

26. prosince 2005
plakát filmu
Císařův pekař a Pekařův císař
Císařův pekař a Pekařův císař
90 %

Pěkný=)!

Supa!!!.. Viděla sem to až teďka o Vánocích, ale moc se mi to líbilo...Werich je/byl prostě machr!=)..sice straý, ale fakt moc doporučuju, pokud to ještě někdo neviděl, tak doporučuju všem!!

26. prosince 2005
plakát filmu
Čtyři pokoje
Four Rooms
100 %

Jojojo!=)

Tak tenhle film je absolutně bezvadnej!!! Je to dost originálně pojato, a to je na tom dobrý-není to film, jako každej druhej..prostě je to o něčem jiným..DOPORUČUJU!!=)

26. prosince 2005
plakát filmu
Deník princezny
Princess Diaries, The
90 %

=)!

Bezva!! Moc se mi to líbilo, nejlepší je přeměna=)...Je to tak trošku podobný Popelce..z té se taky vyklubala krásnáááá princezna=)...Prostě pěknej rodinnej film..

26. prosince 2005
plakát filmu
Harry Potter a Ohnivý pohár
Harry Potter and the Goblet of Fire
100 %

Super!!!

Asi nebudu moc objektivní, protože do Harryho tak celkově sem se úplně zamilovala=)..prostě..Na to sem se letos asi těšila nejvíc- na Knížku 6, a na film 4...musím přiznat, že sem to zatím viděla jen jednou=(...ale to plánuju změnit=)..je skvělý, jak dospívají..jak se mění jejich názory, jejich chování...A Hermiona se fakt vytáhla=)..v trojce už taky byla moc pěkná, ale tady...prostě kočka=)...Na druhou stranu ale...podle mě je tam až zbytečně moc vynechaných scén..Pár důležitých zápletek tam není ani zmíněno=(..a to je podle mě škoda...film klidně mohl být delší, řekla bych, že to by mu na kvalitě rozhodně neubralo...a druhá věc...z Brumbála se stal stal senilní dědek, kterej se sám za sebe není schopnej rozhodovat...je mi líto, že to tak říkám,ale je to tak..když ho srovnám třeba s jedničkou..tam z něj všichni měli respekt, ale tady... no i tak je ten film naprosto mega!!! A jestli se najde ještě někdo kdo ho neviděl=), tak to všem doporučuju-rozhodně jo!!!!

19. prosince 2005
plakát filmu
Něco jako láska
Lot Like Love, A
80 %

Milý=)..

Já nevím..neříkám, že je to nějak extra originální(tohle téma tady už bylo mockrát) ale stejně se mi tenhle film líbil..byl takovej..nenásilnej, milej=)...Znova bych ho sice vidět nemusela, ale na druhou stranu nelituju času, který jsem nad ním strávila..

24. října 2005
plakát filmu
Harry Potter a vězeň z Azkabanu
Harry Potter and the Prisoner of Azkaban
80 %

Dobrý..

Ten film je dost jinej než ty dva předešlý..vím, že vždycky to bylo trochu jiný než knižní verze,ale tohle mně přijde jiný úplně..jen ty základy jsou stejný..a to mi docela vadí, protože si nemyslím, že by tomu uškodilo, kdyby to bylo delší..a jsou tam podle mě vynechaný docela důležitý scény, na pochopení...ale zase se mi líbí, jak už trio dospívá, a taky to, že už je to volnější s hábitama, normálním oblečením a tak..takže celk. dojem fajn..

Kdysi dávno
plakát filmu
Piráti z Karibiku: Prokletí Černé perly
Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl
100 %

Bezva!!=)

Tak tenhle film mě vážně docela dostal=)..můžu na něj koukat úplně pořád, a pořád je super...mola bych z něj klidně citovat=)...Když tak přemýšlím,tak tohle a Pán prstenů jsou ty nejlepší filmy,jaký jsem kdy viděla-a že jsem toho neviděla málo=)..A Johnny se vyznamenal-předtím jsem ho měla ráda taky, ale tohle se mu fakt povedlo..Jack Sparrow je bezkonkurenčně nej...A Orlando...co dodat?-prostě taaak sladkej!..ti dva jsou smrtelná combination!!=)prostě dávám 100%!!!

Kdysi dávno
plakát filmu
Deník Bridget Jonesové
Bridget Jones's Diary
70 %

Klasika..

To je prostě klasika...je fakt, že když jsem to viděla pprvé, tak jsem se málem počůrala smíchy=), ale teď už prostě jen..klasika=)..

Kdysi dávno
plakát filmu
Válka světů
War of the Worlds
50 %

Tak napůl..

Těžko říct, jakej z toho filmu mám pocit... každopádně to byl zážitek..=)..Chvílema to bylo docela dost na psychiku-třeba v tom sklepě... nakonec se z toho ale opět vyklubala americká pohádka...1)VŠECHNO kolem je zničený,baráky, všechny auta,jen to jejich ne...?2)Ten kluk byl přímo u toho výbuchu, všichni ostatní umřeli, jen ON se v pořádku dostal do Bostonu 3)Tom Cruis je neprůstřelnej Mikeš=),jinak by už byl 20x mrtvej..a za čtvrté..ten konec.. no bože..chystali tu invazi milion let, a nedokázali si něco takovýhleho zajistit?..to to někoho asi přestalo na konci bavit, tak to chtěl rychle ukončit ne?=))) No, čekala jsem od toho víc..

Kdysi dávno
plakát filmu
Čokoláda
Chocolat
100 %

Jéééééééé.......

Viděla jsem to sice taky až doma, ale i tak je to naprosto bezva!!! Je to úplně jiný, než klasický filmy dělený podle žánru..tohle má tak trochu ode všeho..ale dostal mě hlavně kvůli kombinaci čokoláda-Johnny, kterýho můžu absolutně kdykoliv a v čemkoliv-je to přepychovej herec,a hlavně táák sladkej=)!! Doporučuju!!!

Kdysi dávno
plakát filmu
Vesnice
Village, The
50 %

Nic moc..

Ze začátku a tak do půlky se mi to jevilo jako klasickej průměrnej horor, a zas tak moc jsem od toho nečekala, ale... Ten konec mě naprosto zklamal!..sice je pravda, že to bylo překvapení, ale rozhodně ne pozitivní!..proto slabej průměr-s takovým Kruhem nebo Šestým smyslem se absolutně nedá srovnávat...Rozhodně nedoporučuju i když chápu,že si tenhle film může najít svoje příznivce.tak jako každý..

Kdysi dávno
plakát filmu
Madagaskar
Madagascar
90 %

Milý,moc milý=)..

Tohle není takovejtrhák jako třeba Shrek nebo Hledá se nemo, ale rozhodně to dokáže moooc milým způsobem vlézt pod kůži=)..najlepší jsou podle mě tučnáci,ale bezvednej je i ten "rádce-Brňák=)"...

Kdysi dávno