avatar uživatele

gigles

Jméno
František Konrád
Věk
29 let — narozeniny slaví za 101 dní (Lev)
Bydliště
Litoměřice
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Sharktopus
Sharktopus
0 %

"Jestli se nestydíte, můžete právě vy přidat první názor." Ano, stydím se, ale za to, že jsem se kouknul jen na pár minut z tohodle filmu. Jen mě zajímalo, jak ta příšera bude vypadat. Byl jsem až moc zvědavý a to se mi vymstilo. Už jen ten nápad, skřížit žraloka s chobotnící, nevěstí nic dobrého. Kdyby toho žraloka udělali aspoň víc realistického, takhle vypadal jak z modelíny, prostě příšerná animace. Chci svých pár minut života zpět.


13. května 2014
plakát filmu
Vymítač ďábla
The Exorcist
80 %

Včera jsem v televizi na film narazil, zrovna když začínal. Po tom, co jsem o něm slyšel, zvědavost mě přemohla. Co se týče filmových masek a triků, tak ty rozhodně nemají ve své době konkurenci. Ale mě osobně film nepřišel tak děsivý, jak to všichni tvrdí. Navíc mě trochu vadilo, že se otec Karras podobá Rockymu. Mé hodnocení je 80 %.

4. května 2014
plakát filmu
Pompeje
Pompeii
60 %

Romeo, Julie a sopka

Od tohodle filmu jsem čekal mnohem víc. Vypadalo to spíš jako Romeo a Julie s vybuchující sopkou v pozadí. Byly na tom vidět typické americké rysy, skutečnost byla klasicky přibarvená. Dávám 60 % za dobré efekty a mojí oblíbenou Emily Browning. Jinak nic moc.

27. března 2014
plakát filmu
Lemony Snicket: Řada nešťastných příhod
Lemony Snicket´s A Series of Unfortunate Events
80 %

Poprvé jsem tenhle film viděl když mi bylo 12 let a už tehdy se mi líbil. Jim Carrey byl nezapomenutelný, hlavně když předváděl dinosaura. Ale co se mi na filmu nejvíc líbilo, bylo to prostředí. Dobře vystižená atmosféra, krajina, stavby, animace v závěrečných titulcích a také hudba, která se do filmu dokonale hodila, bylo to, co mě nejvíc zaujalo. Co se týče dějě, ten mě tolik nezaujal, ale pořád se na to můžu dívat víckrát.

27. března 2014
plakát filmu
Osamělý jezdec
The Lone Ranger
90 %

Tak tenhle film se Verbinskimu opravdu povedl. Je to jeden z nejlepších filmů co jsem kdy viděl. Johnny Depp měl stejný charakter jako Jack Sparrow v Pirátech. Závěrečná scéna byla úžasná. Tento film doporučuju.

5. července 2013
plakát filmu
Nic nás nerozdělí
The Impossible
90 %

Tak tenhle film je jediný který mě takhle dostal. Můžu ho vidět pořád a i tak mě dohání k slzám. Krásné vylíčení osudu jedné rodiny při tsunami. Hudba je dokonalá. Chvílema je film trochu nudný, ale to můžu přehlídnout. Doporučuju.

15. června 2013