avatar uživatele

Seth249

Jméno
Petr
Věk
38 let — narozeniny slaví za 175 dní (Panna)
Bydliště
Prostějov
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory

Větší blbost jsem snad ještě neviděl! nazev dobre, příběh zajímavý, ale zparcování o ničem! Nudný film s dinosaury. Film byl nezaživný, bez atmosfery strachu i napětí. Byla to spíše ukolébavka.

21. ledna 2012
plakát filmu
Cesta
The Road
30 %

Tenhle film mi byl doporučený. Hezky zpracovaný postapokaliptický svět, ale jinak dost nuda. Par dobrych zaběrů tam bylo, ale celkem byl film celkem o ničem. Jen cestování kluka s otcem spustošenou krajinou, občas nějaký ten kanibal, kterých tam bylo fakt pomálu a pár loupeživých band. Nic moc prostě. čekal jsem trochu více. Trochu hlubší děj, lepší příběh a více napětí. Celkově se na to koukat dalo, ale nic moc po stránce napínavosti a akce. Konec byl jakž takž, ale taky mohl být lepší. Nevím jak moc se drželi předlohy, ale víckrat na tenhle film koukat nehodlám.

19. ledna 2012
plakát filmu
Tak daleko, kam mě nohy donesou
So weit die Füse tragen
80 %

Celkem napínavý film se zajímavým dějem až e nechce věřit tomu, že je podle skutečných udáílostí. Pohled do trestaneckého tabora na sibiřiu a útěk z něho až bere dech. Chvílemi je film nudný, ale vynahradí vždy scéna poté.

19. ledna 2012
plakát filmu
Kajínek
Kajínek
60 %

Celkem dobrý český film. Některe scény byly kruté, jiné dojemné. Víc jak jednou to vidět nemusím, ale stal za zkouknutí. Byl to zase jiný pohled na život našeho nejslavnějšího vězně.

18. ledna 2012
plakát filmu
Stopy zmizelých
The Burrowers
50 %

No co bych na tenhle film řekl .... Zajímavá myšlenka, i děj. Níápad byl dobrý, ale bohužel byl film zdlouhavý, nějakou dobu se tam nic nedělo. Utoky něčeho z naprosté tmy v prerii měly asi vystrašit, avšak nepovedlo se. Film měl svou děsivou atmosferu, ale pořadná akce byla až ke konci, jinak jsem se celkem nudil. Tajemní zahrabávači byly udělaní krasně, ale bohužel je tam moc do detailu neukázali, což je škoda. Konec byl celkem nic moc, ale zase na druhou starnu moc hororů z divokého západu není.

18. ledna 2012
plakát filmu
Poslední dům nalevo
The Last House on the Left
100 %

Dost dobrej film. Nevím zda bych ho nazval hororem, ale rozhodně napínavej s hororovou atmosferou byl. čekal jsme něco poněkud jiného, ale byl sje,m příjemně překvapen. Některe scény byly přehnané (jako to s mikrovlnkou), ale jiank dobry. Místy trochu nuda, ale jinde zase napínavý. Padouši byly fakt padouchy jak mají být. Dívek mě bylo až líto, ale to už patřilo k ději.

17. ledna 2012
plakát filmu
80 %

Celkem dobry film. Ani chvíly jsem se nenudil. Bylo to napínavé od začatku do konce a narozdíl od většiny amerických valečných filmů, tu museli američtí vojáci zdrhat. Dost povedený snímek na který se čas od času rad podívám.

15. ledna 2012
plakát filmu
Kostka 0
Cube Zero
50 %

čekal jsem trochu více. Film sice vnesl hodně odpovědí na otazky tykající se kostky, ktere vznikly v předešlých dílech, ale vyrojily se nové. Pasti nebyly nic moc. Jedna se jen opakovala, i když v jiném provedení. Chvilkami nuda, hlavní padouch byl dost chladnokrevný egoista, to bylo ještě ok, ale to co se stalo s tím vojákem ke konci to už bylo přehnaný až moc.

15. ledna 2012
plakát filmu
Kostka 2 - Hyperkrychle
Cube 2: Hypercube
60 %

No od prvního dílu si dost "polepšily". Nápad byl sice dobrý, ale měly zustat u prvního napadu. Tohle je už dost přehnaný. Pasti byly sice hezký a důmyslný, ale už to zavaní více scifi než předešlý díl. Mám sice scifi rad, ale u tohohle jsem čekal více realných možností. Celý film byl zmatený, překombinovaný a navíc konec byl dost chabý a zbytečně otevřený...

15. ledna 2012
plakát filmu
Kostka
Cube
60 %

No celkem zajímavý film, se zjímvým napadem a pšknými pastmi, jen mi tu chybý něco jako pořadný děj. Postupně se tam nějaký ukáže, ale to je dost chabé. Nakonec jsou nejlepší asi jen ty pasti. Líbví se mi více než jeho pokračování, ale i tak nemám potřebu se na tento film dívat znovu.

15. ledna 2012
plakát filmu
Závan smrti
Wind Chill
40 %

Tohle byl fakt horor?? ani se mi nezdálo. Jako napad celkem ok. Smrt umrznutím je dost nepříjemná. Duchové byly taky pěkně udělaní, ale co z toho? děj nebyl nic moc. velkou čast filmu se nic nedělo. Nelekl jsem se ni jednou. Spíš jsem si parkrat zívnul. Možná je to i tím, že postavy byly po většinou jenom dvě. Nápad to nebyl špatný, ale to zpracování nic moc. Je hezký, že vznikají filmy, kde jenom netečou potoky krve, ale tohle bylo fakt slabý i na duchařinu.

15. ledna 2012
plakát filmu
Tři dny ke svobodě
Next Three Days, The
100 %

Celkem napínavý film s dost dobrýám dějem. Sice tu taková zápletka byla už milionkrat, ale tohle zpracovaní se mi líbilo. Stejně tak herecké obsazení a hlavně jak na konci vysvětlily, jak to všechno vlastně bylo. Utěk byl dokonale naplanovaný a dobře provedený. Nemohl jsem se od toho odtrhnout :)

9. ledna 2012
plakát filmu
Sirotek
Orphan
80 %

Celkem zajímavý film. Dlouho nechává díváka v jiste iluzii a na konci vyjde najevo šokující pravda. Tenhle film mě dost překvapil. Ester byla dost vypočítavá, brutální, bezcitná, ale zároveň dost inteligentní na to, aby zblbla všechny okolo. Film byl celkem dost napínavý a promyšlený, ovšem zdalo se mi přehnané její IQ. Uměla toho celkem dost, což už bylo celkem přehnané.

9. ledna 2012
plakát filmu
Kocour v botách
Puss in Boots
60 %

Teda pěkná ptákovina. Silně mi to připomínalo Zorra, což nebylo an škodu. že se tam vyskytují kouzelné fazole to mě celkem dostalo, ale budiž. Ty strkaj všude tak proč ne sem ... ale ukecaný vejce? to už bylo až moc ujetý. Děj nic moc, ale tak je to pohádka, co víc se dalo čekat. Celkem vzato nemám potřebu na to koukat znovu. Není to špatný, ale nijak světoborný.

4. ledna 2012
plakát filmu
Šedá zóna
Grey Zone, The
70 %

Ani jsem netušil, že k nějaké vzpouře došlo. Film mě celkem dost překvapil. Ukazuje celkem dobřem, jak to v takovem koncentračním taboře chodilo. Osud mlade dívky mě celkem zaskočil, ale to už patřilo k příběhu. Jak to asi dopadne, bylo celkem předvídatelném ale i tak jsem netrpělivě čekal na to, jak to dopadne. Chvílemi to byla nuda, chvílemi celkem psycho. Nic pro slabé povahy.

4. ledna 2012
plakát filmu
Nezvratný osud 5
Final Destination 5
60 %

Měly z toho udělat trilogii na skončit. Čím více dílů, tím více nechutných a přehnaných scen. nebylo atm, nic nového. Jen jiná katastrofa, jiní herci, ale jinak je to na stejné brdo. Samozřejmě krom těch příčin umrtí, ty se liší, ale to je tak všechno. První díl byl fajn, další 2 přidali něcvo nového, ale ten 4. a tenhle, ty nepřinesli nic jiného než nechutná a přehnana umrtí. Přehnaná smrt byla min. to s tím okem. 60 davam za originální umrtí a dobře udělanou katastrofu. Víc si to nezaslouží a doufám, že to byl poslední díl.

4. ledna 2012
plakát filmu
Kovbojové a vetřelci
Cowboys & Aliens
80 %

Celkem dobry filmek. Děj byl celkem fajnovej, ale že by ufoni toužily po zlatu? No proč ne? Divoký západ byl z větší části o zlate horečce. Jinak Indiana Jones a James Bond v jednom filmu :D Nemohu si pomoci ale přesně to mě napadlo když jsem ty dva (Ford/Craig) viděl. Ufouni byly krasně udělaní. Vůbec efekty byly dokonalý. Film celkově se mi zdál trochu přehnaný, na druhou stranu na jiný western s ufounama si nevzpomínám. Craig v roli kovboje, s ufounským naramkem byl asi nejlepší (nebo spíše nejdrsnější?) postavou. Sice toho moc nenamluvil, ale zato se pěkně oháněl pěstmi. Bohužel občas mi připadal, jako Terminátor. Jen mlatil pěstma a nějaké emoce ukázal jen vzacně. Ford zase dobře zahral namyšlený bohače. Svou toli zvládl i o trochu lépe než Craig. Mohlo to být lepší, ale i horší.

9. prosince 2011

Trapná prodie na ságu Hvězdných válek. Stojí to za prd. Jedno podívání možná, ale hlášky staly za prd. Stejně tak vetšina "vtipných" scén. Nápad možná byl dobrý, ale zpracování stojí za houby.

9. prosince 2011
plakát filmu
Gamer
Gamer
40 %

Nic moc čekal jsem více. To ais říkám moc často, ale u tohohle filmu to platí dvojnásob. Zajímavý nápad i zapletka, ale ve svém vysůledku nic moc. Zpracování nic moc a stejně jako děj. Koukat se na to dá, ale jen jednou.

6. prosince 2011
plakát filmu
Zrození planety opic
Rise of the Planet of the Apes
100 %

Teda klobouk dolů. Čekal jsem další mizerné přepracování legendárního kultovního filmu a ejhle... ono se na to dalo dívat a ještě to bylo v mnoha ohledech lepší než stara verze. Opice byly fakt opice. Jen mi chvilkami připadli trochu moc velké, ale tak to vedlejší. Děj byl do poloviny více zaměřen na vztah člověk - opice. Takže trochu nuda a netrpělivé očekávání velůké vzpoury opic. Později, když vypuklo povstaní, to už nemělo chybu. Jedna akce za druhou. Rozhodně se povedl lépe, než jeho první předchudce (předešlý remake) i když i ten měl něco do sebe.

6. prosince 2011
plakát filmu
Rozsudek smrti
Death Sentence
90 %

Tak celkem zajímavý film. Hlavní hrdina není žadný Rambo, ale obyčejnej uředníček, co vezme spravedlnost do vlastních rukou. To je celkem dobry, i když celkem ohraný. Začíná to nevině pak vražda, nálseduje pomsta. To ej celkem klasika u takových filmů, že se to pak obratí proti hlavnímu hrdinovi beru jako velké plus. Bylo to celkem napínavý, hlavníé padouši vypadali opravdu drsně a pomsta nebyla tak "akčně přehnaná" jako to bejva u filmů tohohle typu, což považuji za velký klad.

4. prosince 2011
plakát filmu
Lidice
Lidice
70 %

Nejsem zrovna fanouškem českých filmů. Původně jessm es na tento film ani dívat nechtěl. Musím však uznat, že měl něco do sebe a že byl dobře natočený i zahrany. Dobře ukazoval tehdejší situaci u nás i bezcitnost Němčourů. Také se mi líbilo, že na konci napsali počet obětí atd. Informace, že se jmeno Lidice davalo a dává ženám po celém světě mě celkem dost překvapil.

4. prosince 2011
plakát filmu
Romeo musí zemřít
Romeo Must Die
100 %

Celkem dobrý akční film, strochou zápletky ze Shakespeara. Praktocvky si z Romea a julie vzali jen zakladní věc, což je hlavní. Film je napínavý plný akce i humoru. Dost mě tam dostali i scény, kde byl ukázán rentgen praskající kosti. Jet Li to zahral výborně. nicméně příběh mohl být méně přímočary, ovšem na druhou stranu tam bylo i pár překvapení.

2. prosince 2011
plakát filmu
Super 8
Super 8
60 %

Podle ukázek to vypadalo zajímavě.
Ze začatku to vypadalo nudně. Parta děcek točí amaterský film. pak konečně nehoda vlaku, která byla udělaná, jedním slovem: nádherně. Par zahadných zmizení lidí zvířat i věcí mělo asi trochu nahnat strach nebo apsoň pocit tajemna, ale moc se to nepovedlo. Děj byl celkem ok, ale mohlo to být tedy lepší. Celý film měl na mě po chvíli dojem, že je to jen verze nas*anýho E.T.ho, co chce domů a zlých amerických vojáků, co djou po něm. Samotný mimozemský netvor vypadal hezky stejně taki další efekty s ním spojené. Každopadně jsem čekal trochu více.

1. prosince 2011
plakát filmu
80 %

Celkem dobrá prů,měrná akční komedie u ktere jsem se i hodně zasmál. Přesto mě tenhle film v některých věcech moc nesednul. Připadnul mi chvilkami moc přímočarý. Je to půměrná akční komedie. Nepřináší nic nového. Což ovšem není v tomhle případě ani moc na škodu. I přesto, že jsem ho viděl už toliktrat, vždy se zasměju

1. prosince 2011