avatar uživatele

Flakky

Jméno
Peťulka
Věk
37 let — narozeniny slaví za 127 dní (Panna)
Bydliště
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Stepfordské paničky
Stepford Wives, The
80 %

Mhm...

Trošku jsem si myslela, že to bude o něčem jiném, ale nemůžu říct, že bych byla zklamaná. Takový dokonalý svět je nepředstavitelný až hrůzu nahánějící...nedokážu si vůbec představit žití v dokonalém prostředí, s dokonalou matkou mezi ostatními dokonalými paničkami...Občas mě film i pobavili...nejvíce asi závěrečná scéna ;-)

13. května 2007
plakát filmu
700 mil v sedle
Bite the Bullet
100 %

Jojo

Nadšení pro kovbojky jsem získala v genech po otci. Právě on mě přivedl i k tomuhle filmu a rozhodně nelituju toho času!!! Je to skvělý film o přátelství koní a lidí, mezi lidmi navzájem a taky o zbytečném štvaní koní kvůli troše peněz (i když na tu dobu to bylo dost) ... Můžu jen vřele doporučit, protože je to fakt pěkná podívaná!!!

9. dubna 2007
plakát filmu
Život brouka
A Bug's Life
100 %

:-)

Další hodně povedený animovaný filmeček od tvůrců Toy story nebo Hledá se Nemo. Mi osobně se tehle snímek moc líbil už jen proto, že jsem velký milovník těchhle moderních animáků. Postavičky jsou perfektní a nejvíc se mi líbí malá Dot...ta je fakt k sežrání. Nemůžu jinak než 100 % a doporučit dál ;-)

9. dubna 2007
plakát filmu
100 %

Mhm

Tenhle film je hodně o hláškách, což je hodně v pohodě. Zase další pohodová animovaná pohádka z podmořského světa. Kvalit Nema sice nedosahuje, ale i tak dokáže zaujmout a pobavit. A hlavně je to zase trochu něco jiného (byť ze stejného prostředí)

9. dubna 2007
plakát filmu
Prime
Prime
100 %

Tenhle film mě oslovil...je to pohodová romantická komedie, která dokáže zaujmout a neurazí. Dokonce mě překvapil konec, to je ale na každém, aby se na to podíval :) Nejde konečně o klasický happy-end...no i když???

9. dubna 2007
plakát filmu
Scooby-Doo
Scooby-Doo
70 %

:-)

Jsem většinou zastáncem nározu, že by se kreslené předlohy neměli stávát reálným filmem s živými postavami z masa a kostí. Tady je to tak nahraně...Scooby-doo je naprosto úžasný a má spolu ze Shaggym nezapomenutelné hlody :) Zbytek je takový ... nevýrazný, nezáživný, ale na druhou stranu se na to dá dívat a člověk se občas i pousměje...no tak dobře, ale víc jak 70 % to nebude!!!

9. dubna 2007
plakát filmu
Honey
Honey
100 %

:-)

K tomuhle filmu jsem přišla úplnou náhodou na doporučení "tety". A jsem ráda, že jsem se na něho podívala. Tyhle filmy naprosto miluju a je jen škoda, že jich není více!!! Jessica Alba byla naprosto úžasná. Absolutně mě uchvátili všechny taneční prvky. Děj je v podstatě jednoduchý, ale ukazuje, že splnit si svůj sen nemusí být tolik těžké, když má člověk kolem sebe spoustu "hodných" lidí a taky samozřejmě dře!!! Fakt můžu doporučit nejen fanouškům hip-hopu!

29. března 2007
plakát filmu
60 %

:-/

Tak tenhle film měla původně připravený teta pro svého 6letého synovce. Jelikož to ještě neviděla a nevěděla, co od toho může čekat, půjčila mi ho ať to zkouknu a dám jí echo...a musím říct, že jsem byla v šoku. Čekala jsem nějakou napínavou pohádku pro děti,ale tohle bych opravdu nedoporučovala moc pouštět mladším. Není to nic nijak zvlášť děsivého,ale pro ty malé mozečky by to mohl být opravdu obrovský šok! Jinak ale musím pochválit zpracování a taky to, že jsem se v podstatě skoro nenudila!!! A přídomek rodinný horor taky není moc oukej...měl by to být rodinný horor pro rodiny s odrostlejšími dětmi!!!

24. března 2007
plakát filmu
Sesterstvo putovních kalhot
Sisterhood of the Traveling Pants, The
70 %

Vondráčková ně...

Musím souhlasit se zde uvedenými názory co se týká dabingu hl. představitelky Leny (Alexis Bledel - Rory v Gilmorových děvčatech) Lucií Vondráčkovou. Ten hlas se tam absolutně nehodí a je to neskutečná katastrofa. Alexis zahrála svou roli skvěle (je to moc nadaná herečka) ale český dabing v podání Lucky mi ten film totálně znechutil. Prostě absolutní krok vedle!!! Jinak je to moc hezká teenagerovská komedie, až mě to překvapilo, jak jde z jednoduchého nápadu vyprodukovat takový skvělý filmeček!!! Těch 70 % je fakt jenom kvůli tomu dabingu!!! Jinak by to byla stovka!

24. března 2007
plakát filmu
Román pro ženy
Román pro ženy
100 %

Film vyprávěný samotnou hlavní protagonistkou Laurou...tenhle nápad se mi moc líbí...nenáročně se přechází ze scény do kadeřnictví a zase zpět!!! Líbí se mi také herecké obsazení a nesmím zapomenout pochlubit ani hudbu!!! Je to hodně pohodová česká komedie, ve které nechybí v podstatě vůbec nic - láska, nevěra, sex, humor ... a další samozřejmě!!!

19. února 2007
plakát filmu
Byl jednou jeden polda II - Major Maisner opět zasahuje
Byl jednou jeden polda II - Major Maisner opět zasahuje
100 %

Já jsem Major Maisner...Václav :)

Tenhle film s Ladislavem Potměšilem v titulní roli naprosto miluju. Je sice pravda, že jednička byla o něco lepší, ale na to, že jde o český film (a volné pokračování jedničky) je to naprosto super. V podstatě se směju od začátku do konce a ještě dneska (po nesčetněkrát shlédnutém filmu) se mi pořád Major Maisner líbí!!! Prostě super česká komedie!!!

19. února 2007
plakát filmu
Z pekla štěstí
Z pekla štěstí
70 %

mhm...

Mě osobně se tahle pohádka líbí, ale s tím, že se na ní stačí podívat jednou a dost! Nemám potřebu dívat se na ni znovu. Ale celkově je to povedená pohádka o boji dobra se zlem!!!

18. února 2007
plakát filmu
Z pekla štěstí 2
Z pekla štěstí 2
50 %

Asi takhle...jako pokračování to docela ujde, protože se děje opět něco nového a objevují se i nové postavy. Ale na druhou stranu, proč to je tak hrozně uřvané a upištěné??? To mi hrozně vadilo a brání mi to podívat se znovu, kdykoliv pohádka běží v televizi. Jinak Karel Gott a Dan Hůlka by asi měli zůstat u zpívání...v tomhle mi moc neseděli!!!

18. února 2007
plakát filmu
Zakázané ovoce
Out of Sight
90 %

Dost dobrý film, ve kterém opět George Clooney předvedl své herecké kvality a ani výkon J-Lo nebyl zase až tak úplně hrozný...Myslím že Clooneymu role vězně-gentlemana sedí stejně jako Lopezce role policajtek! Zápletka v pohodě, děj zaujme...taková hezká romantická komedie s trochou akce!

18. února 2007
plakát filmu
Ženich na útěku
Bachelor, The
80 %

Ale jo...

Mě osobně se tenhle film líbil...takový odpočinkový...ale na druhou stranu už tady takových filmů bylo hodně :-( Výkony obou hlavních představitelů jsou slušné...co víc dodat

18. února 2007
plakát filmu
Žába k zulíbání
Hot Chick, The
90 %

Musím říct, že to jedna z těch komedií, ke kterým se rozhodně strašně ráda budu vracet, protože zápletka je naprosto super a způsobí to nečekané události. Smála jsem se snad od počátečních do konečných titulek - samozřejmě občas s drobným odpočinkem :D Fakt super - můžu jenom doporučit dál!!!

18. února 2007
plakát filmu
Gladiátor
Gladiator
100 %

Jelikož jsem velký milovník historie, a tudíž i historických velkofilmů, nemohla jsem si nechat tenhle snímek ujít. A jsem naprosto nadšená. Skvělé herecké výkony a všechno podtržené skvělou hudbou. Mě osobně film naprosto pohltil a několikrát jsem i brečela. Fakt naprosto dokonalé!!!

18. února 2007
plakát filmu
Holky z porcelánu
Holky z porcelánu
100 %

Tak tahle česká komedie je jedna z mých oblíbených. Má jednoduchý, ale zajímavý děj. V televizi si tenhle snímek nechám málokdy ujít. A Dáša Veškrnová (Havlová)??? Podala opravdu skvělý herecký výkon...Její ztřeštěnou roli mám ze všech nejradši!!!

18. února 2007
plakát filmu
Piráti z Karibiku: Truhla mrtvého muže
Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest
100 %

Johnny Depp

....bez tohohle herce by celá série ztratila "šťávu", protože Johnny jako Jack Sparow je naprosto úžasný!!! Celkově je tohle hodně povedené dílko a líbí se mi, že pořád překvapuje a šokuje (např. úplný závěr). Všechno je podtrženo dalšími super hereckými výkony (Orlanda Blooma i Kiery Knightly) a navíc je super i hudební doprovod!!! No prostě podtrženo a sečteno - rozhodně jsem nebyla zklamaná, právě naopak - takže 100 %. :)

17. února 2007
plakát filmu
Byl jednou jeden polda
Byl jednou jeden polda
100 %

Já jsem správnej polda ... :D

Major Maisner je pro mě už klasika, i když film není až tak starého data. Vždycky se strašně dobře pobavím a rozhodně se mi zlepší nálada... Určitě musím doporučit, protože Ladislav Potměšil je v tomhle filmu naprosto úžasný!!!

12. února 2007
plakát filmu
Hook
Hook
90 %

Petr Pan...

...O chlapci, který nikdy nechtěl vyrůst. Přesto se mu to nepovedlo. Je to moc milé zpracování tohohle kultovního příběhu, který zná snad každý človíček! Film skvěle ukazuje, jak je pro dospělého člověka těžké najít svou šťastnou myšlenku a vůbec hrát si s dětmi a představovat si. Julia Roberts mě mile překvapila a Robin Williams už je pro mě prostě tenhle typ herce - filmy s ním jsou téměř vždy kouzelné! I hudba byla docela dobrá! Celkově 90 %!!!

11. února 2007
plakát filmu
Bulšit
Not Another Teen Movie
70 %

Oh shit...

Tak nevím. Jako parodie mých docela oblíbených filmů mě to moc neoslovilo. Ale na druhou stranu je pravda, že jsem se poměrně dost často buď smála a nebo aspoň culila ;) Některé scény jsou docela nechutné, ale některé zase jako by to ani nebyla parodie...njn...i takové filmy jsou!

9. února 2007
plakát filmu
G.I. Jane
G.I. Jane
80 %

Demi Moore...

Demi Moore mě v téhle roli naprosto překvapila. Vím, že ona umí zahrát rozdílné role, ale tohle byl pro mě šok. Je skvělé, že se chopila příležitosti dokázat, že ženy patří do vojenského prostředí a do vojenských výcviků - ať jsou sebetěžší, můžou to zkusit. Co všechno musela vydržet je až neuvěřitelné. Kolik mužských to vzdalo, ale G.I. Jane ne. Mě se tenhle film moc líbil. Ukazuje vojenský výcvik z jiné stránky. Z té tvrdší! Demi podala naprosto oslňující výkon!!!

9. února 2007
plakát filmu
Harry Potter a Tajemná komnata
Harry Potter and the Chamber of Secrets
80 %

:-/

Další pokračování kouzelnickéh učně Harryho mě možná oslovilo víc než první díl. Ani vlastně nevím čím, ale ten malý brýlatý klučina mě se svými přáteli dostává a začíná se mi to líbit čím dál víc.

9. února 2007
plakát filmu
Hvězdná pěchota
Starship troopers
60 %

Mno...

Ona je to vlastně úlná blbost. Invaze obřích brouků, které vede mozek!!! (mimochodem pěkně nechutný broučínek). Jediné, co musím pochválit je herecké obsazení (zejména Casper van Dien ;), ale i ostatní. Taky to má skvělou hudbu. Nevím, ale tenhle film se mi v podstatě líbí i nelíbí...sci-fi jako takové osobně moc ráda nemám, přesto mě vždycky film "donutí", abych se dívala znovu a znovu. Je pravda, že pár scén tam opravdu stojí za shlédnutí...no...suma sumárum 60 %!!!

9. února 2007