avatar uživatele

fighterboy

Jméno
fighterboy
Věk
28 let (Býk)
Bydliště
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Zastav a nepřežiješ 2
Crank 2: High Voltage
20 %

Celkem o ničem ...

Vždyť je to film udělaný jak pro ty největší retardy. Skoro všechna akční scénka je animovaná jak pro děti. Film bych doporučil hlavně těm, co mají rádi akční filmy ve kterých se jenom po sobě střílí a semtam padne nějaká ta rána. Dávám 20 % z důvodu, že Hlavního hrdinu Jasona Stathama mám rád, protože umí zahrát každou scénku na jedničku. Film mě zklamal ...

9. května 2010
plakát filmu
Wasabi
Wasabi
100 %

K L A S A :=)

Film je výborný od začátku do konce, ale pro mě nejvíc, až se Hubert dostane do Tokya, protože pak na scénu nastupuje roztomilá Jumi v podání krásné Ryoko Hirosue. A já se ještě víc zadívám do filmu.

14. března 2010
plakát filmu
RRRrrrr!!!
RRRrrrr!!!
100 %

bRRRRRRRutus!!!

Koukat se na to rozhodně dá a to třeba i několikrát za sebou a pořád se je čemu smát. Je to jedna z těch lepšich komedií a řekl bych, že po Drž hubu je to nejlepší francouzská komedie.

13. března 2010
plakát filmu
Kurýr 2
Transporter 2
100 %

Prostě super!

Tyhlety filmy (jednička i dvojka) jsou alespoň pro mě jedny z nejlepších akčních filmů. Výbornej nápad, efekty. Prostě bomba. Myslel jsem že dvojka nemůže už nic nabídnout ale překvapila a neslevila.

20. února 2010
plakát filmu
Ong Bak
Ong Bak/ Ong Bak:The Thai Warrior
100 %

To má grády... :)

Prostě nářez....

Tak tenhle film je skutečně nářez a Tony Jaa v hlavní roli je neuvěřitelný. Scénář není nijak komplikovaný a není důvod proč by měl být. To hlavní o čem Ong Bak je, jsou souboje v thai boxu a ty jsou prostě dokonalé. Tohle se prostě jen tak nevidí a žádnej fanoušek martial arts filmů by neměl Ong Bak minout.

19. února 2010
plakát filmu
Okrsek 13
Banlieue 13
100 %

Luc Besson

Miluju francouzské filmy a hlavně Luca Bessona. Umí vytvořit akci, která je opravdu akční a hlavně být přitom vtipný. Film se mi moc líbil, herci podali dobré výkony a ta tunningovaná auta, která se ve filmu pohybují byla skvělá. Je mi teprve 10 let, ale myslím, že Luc Besson zůstane mým oblíbeným režisérem až do smrti.

24. října 2009
plakát filmu
Dědictví aneb Kurvahošigutntag
Dědictví aneb Kurvahošigutntag
100 %

xD xD xD

Jedna z nejlepších českých komedií. Neumím si předtavit nikoho jiného, než Bolka Polívku, kdo by tuto roli zahrál lépe. Některé hlášky znám zběžně ze života a teprve potom jsem zjistil, odkud vlastně pocházejí. Jsou nadmíru povedené. Používají se dnes a denně. Jeden z mála, u kterého jsem se hodně nasmál a pobavil.

21. října 2009
plakát filmu
Shrek
Shrek
100 %

haha nejlepší filmek xD


No jo no, já ho mám taky docela rád. každopádně víc než ve dvojce. je to dost originálně vtipný ale na způsob nudný pohádky pro děcka to taky není.je tam trochu karate, líbí se mi farquad :-) ten je fakt dobrej. a samozřejmě nejlepší je opravdu OSEL. tajeho hlášky typu: kde mám najít kytku s červenejma listama a modrejma trnama když sem barvoslepej- nebo jak to bylo- to se mi fakt líbí

20. října 2009
plakát filmu
Limonádový Joe aneb Koňská opera
Limonádový Joe aneb Koňská opera
100 %

Filmek


Moje nejoblíbenější stará komedie/muzikál. Koňská opera, která propaguje pana Kolalokum, podle mě nemá nejmenší chybu. Špatné střihy a sem tam nežádoucí pohyby kamery jenom zdůrazňují krásu starého filmu. Je to podle mě komedie hýříci vtipem, od pestrých pistolnických soubojů připomínající metody Nicka Cartera až po mučení kečupem a hořčicí konče. Samozřejmě Tornádo Lue, Hogo Fogo, Doug Badman a sám Joe všichni se kakaovým znamením velikostí mexického dolaru jsou absolutně jedineční.

24. září 2009