avatar uživatele

evuška

Jméno
Eva
Věk
30 let
Bydliště
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Mamma Mia!
Mamma Mia!
100 %

Tak tenhle film jsem si zamilovala. V kině jsem ho viděla 3x a šla bych znova, protože mi vždycky zvedne náladu. Nejdřív jsem si myslela, že herci nebudou zpívat, ale oni zpívají a to je na filmu to nejlepší - a jak jim to de! Námět na film je zajímavý a díky němu jste i trochu napjatí, když čekáte, kdo je otec. A konec mě taky překvapil - ale příjemně. Tento film bych každému doporučila.

20. června 2009
plakát filmu
Rain Man
Rain Man
100 %

Velice zajímavý film. Myslím, že Dustin Hoffman se v tomto filmu předvedl jako skvělý herec a tato role patří k jeho nejlepším. Oscar za tuto roli byl opravdu zasloužený.

19. června 2009
plakát filmu
Trója
Troy
100 %

Trója se mi velice líbila, protože mám ráda historické filmy. Brad Pitt v roli Achilla neměl chybu a Orlando Bloom naprosto zapadl do role zhýčkaného Parida. Helena se mi takÿ líbila, ale myslím, že když podle báje byla Helena nejkrásnější ženou světa, mohli vybrat někoho hezčího. Hektor naprosto vystihl roli zkušeného vojevůdce. Jinak celý film doplňovaly velkolepé bojové scény a to je přesně to co takovýto film potřebuje.

19. června 2009
plakát filmu
Nevěrná
Unfaithful
80 %

Jelikož mám Richarda Gereho ráda, tak jsem se na tento film těšila. A nezklamal mě. Film byl opravdu zajímavý a musela jsem u něj sedět až do konce. Myslím, že patří k jedním z těch lepších, které jsem viděla.

19. června 2009
plakát filmu
Kostka
Cube
10 %

?

Čekala jsem, že se u tohohle filmu budu bát, ale opak je pravdou. Vůbec mi nepřišel zajímavý ani napínavý. Sice je dobrý nápad nechat lidi přelízat z kostky do kostky a občas některého nechat zabít, ale jinak nic moc.

19. června 2009
plakát filmu
Pokání
Atonement
100 %

Myslím, že na tomto příběhu je jasně vidět, co se stane, když si někdo něco špatně vyloží. Mě tento film velice zaujal a moc se mi líbil. Herecké obsazení je skvělé a příběh samotný vám nedovolí odejít od obrazovky. Velice doporučuji přečíst si knihu, podle níž je film natočen.

19. června 2009
plakát filmu
Harry Potter a Kámen mudrců
Harry Potter and the Sorcerer's Stone
100 %

Skvělý start, který napovídá, že od dalších filmů máme, co očekávat. Já si nejdřív myslela, že to bude blbost a když jsme si ho ve škole pouštěli ani jsem nedávala pozor. Pak mi dala babička k Vánocům první díl Harry Pottera v knižní podobě. Knížka mě naprosto nadchla a další čtyři díly jsem měla hned přečtené a pak jsem si film půjčila a pustila si ho. Vůbec jsem nechápala, jak to že se mi předtím zdál hloupý. Herecké obsazení se mi moc líbilo, protože přesně tak jsem si hrdiny představovala. A hrad a vše ostatní je taky perfektní. Od té doby čekám na každý další film nebo knihu a oboje se mi moc líbí.

19. června 2009
plakát filmu
Harry Potter a Tajemná komnata
Harry Potter and the Chamber of Secrets
100 %

Druhý díl Harryho Pottera a zase skvělý film. Souhlasím, že je škoda, že z Hermiony se stal kámen a neúčastnila se finále, ale je to v souladu s knížkou. Mě osobně se film moc líbil.

19. června 2009
plakát filmu
Harry Potter a vězeň z Azkabanu
Harry Potter and the Prisoner of Azkaban
100 %

Třetí díl a zase je skvělý. Naši hrdinové nám o něco povyrostly a děj je o něco temnější než v předchozích dvou dílech. A souhlasím s tím, že celý film doprovází skvělá hudba. A finální vlkodlak byl vážně super! Dokonce jsem se napoprvé trochu bála.

19. června 2009
plakát filmu
Harry Potter a Ohnivý pohár
Harry Potter and the Goblet of Fire
100 %

Čtvrtý film a zase o něco temnější. Hrdinové nám vyrostly a už se objevují první lásky - Hermiona+Krum, a také hádky - Harry+Ron. Draci,jezro a konečné bludiště byly opravdu supr. A konečně Lord Voldemort. Tense opravdu povedl. Mě se tento film moc líbil, jenom mi bylo trochu líto, že se úplně zapomnělo na Winky - Skrkovu domácí skřítku.

19. června 2009
plakát filmu
Harry Potter a Fénixův řád
Harry Potter and the Order of the Phoenix
90 %

Mě se tento film moc líbil. Je pravda, že Siriusovu smrt jsem si také představovala trochu jinak a i herec samotný mi do té role moc nepasoval. Zato Tonksová a hlavně Belatrix Lestrangeová, ty obě jsou naprosto podle mých představ. I Dolores se celkem povedla. A finále na ministerstvu je taky podařené.

19. června 2009
plakát filmu
Pán prstenů: Společenstvo prstenu
The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring
100 %

Mám ráda fantasy, a proto se mi pán prstenů moc líbí, dokonce víc než knižní předloha, ve které jsem se občas ztrácela. Na filmu mě velice zaujala nádherná krajina, kterou ukazuje. Myslím, že natočit film na Novém Zélandu byl velice dobrý nápad. U filmu je nádherná hudba, která jen dokresluje tu skvělou atmosféru.

19. června 2009
plakát filmu
Královna Alžběta: Zlatý věk
Elizabeth: The Golden Age
100 %

Když tento film dávali v kině, neměla jsem čas na něj zajít, a proto mě moc potěšilo, že jsme se na něj ve škole o angličtině podívali. Myslím, že je to velmi zajímavý film, který napostrádá romantiku, napětí ani trochu humoru. Obsazení se mi také moc líbilo. Cate Blanchett se mi zdá pro roli Alžběty jako stvořená a myslím, že je škoda, že její skvělý výkon nebyl oceněn Oscarem. I Cliwe Owen v roli polopiráta měl mnoho do sebe. Nádherné kostými a velkolepá námořní bitva, to jsem od takového filmu čekala. Líbilo se mi i to, že film se celkem shodoval s historickými fakty. Každému, kdo má rád historické filmy bych tenhle film doporučila. A tomu, kdo umí anglicky bych doporučila pustit si film v původním znění, jelikož je namluven velmi srozumitelnou angličtinou.

18. června 2009
plakát filmu
Pod povrchem
What Lies Beneath
100 %

Tak u tohodle filmu jsem se opravdu hodně bála. Ale myslím, že je super. Má hodně poutavý děj a to vám nedovolí odejít od obrazovky. A obsazení se mi taky líbilo.

13. června 2009