avatar uživatele

k1k1

Jméno
Kristika
Věk
27 let — narozeniny slaví za 102 dní (Lev)
Bydliště
Na severu Moravy leží malé městečko s názvem Šumperk a asi 5 kilometrů od tamtud můžeme najít dokonalý vidlákov, kterému se říká Bludov. A tam přesně bydlím :)
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Camp Rock
Camp Rock
20 %

Děs a hrůza

Na tento film (jestli se tomu tak dá vůbec říkat) jsem se dívala úplnou náhodou. Pravý důvod byl asi to, že jsme s kamarádkou nevěřili, že by tento film mohl mít její přítel v počítači. Nuže, koukly jsme se na něj a nevěřily svým očím.
Tato příšernost, že si zaslouží název film? Nevím. Mizerně udělané. Dost hloupé. Zpracováno tak, že se to může líbit snad jen nějakým blonďatým puberťačkám. K tomu velký počet chyb, nereálných situací...A jako bonus velký americký happy-end o tom, jak se ze všech stanou přátelé.
Jsem znechucena tím, že jsem tento film vůbec viděla.
Ale nejvíc mě mrzí to, že kdyby se režisér více snažil, mohl z toho být možná i takový ten normální rodinný film, který nás dokáže pobavit. Soudím podle toho, že přes to všechno, co tenhle film postrádal, jsem dokázala zachytit příběh. A jedině z toho důvodu dávám filmu 20%. Protože skutečně, tento film měl relativně slušný příběh, kdyby se z filmu vyhodily všechny ty mizerné herecké výkony (možná kromě Nicka Jonase), vyloženě trapné scény, 'sladký' happy-end, ty příšerné chyby, a více by se zapracovalo na prostředí, písničkách (některé nebyly zas tak špatné, kdyby nebyl u všeho tak viditelný playback!), dala by se tomu opravdová muzikálová podoba, a několik dalších věcí, mohl tento film mít mnohem větší hodnotu.
Takhle ho řadím mezi pět nejhorších filmů, které jsem kdy viděla.

23. května 2011
plakát filmu
Italské prázdniny
The Lizzie McGuire Movie
40 %

Takže, abych byla upřímná, viděla jsem i horší filmy. Asi to říkám proto, že když jsem film poprvé viděla, bylo mi deset a tehdy mi ještě nijak moc nevadilo, že končí obvyklým americkým happy-endem. Takže, 100% bych rozhodně nedávala. Nadruhou stranu na hovadinu v podobě Žába k zulíbání tento film nemá, takže 10% taky ne..Asi skončím na své oblíbené 40cítce. Za celkem solidní soundtrack.

16. února 2011
plakát filmu
Gympl
Gympl
80 %

Nevím, co všichni mají proti českým filmům. Jistě, některé nejsou zrovna nejlepší a nejpovedenější, ovšem česká tvorba je rozhodně lepší, než některé (poslední dobou hrozně oblíbené) americké slátaniny. Děj mě zaujal, především kvůli němu píšu tenhle názor. Slyšela jsem, že Gympl má i knižní podobu. Vážně, ten děj je dobrý. I zpracování. Hudba mi v některých bodech vadila. Možná za tohle bych dala nějaké to mínus. Herecké obsazení, tak napůl. Někteří herci mi vadili. Především představitelka Pavly. Zase ale bylo fajn vidět Tomáše Matonohu v roli třídního učitele. S hodnocením váhám. Některé scény mi vadily, jiné nadchly. Takže asi přihlédnu k tomu, že jsem si film pouštěla několikrát po sobě a nevadilo mi ho sledovat. 80%

16. února 2011
plakát filmu
20 %

Kdybych mohla soudit tento film, zařadila bych ho do své nejhorší desítky. Směšný příběh, který mi v něčem připomínal Charliho Andílky. Jenže Charliho Andílci jsou film, na který se klidně ráda podívám, narozdíl od tohohle. Neříkám, dívala jsem se na TO s tím, že od toho nemám moc čekat, ale až takovouhle hovadinu jsem nečekala. No, jediný důvod, proč dávám 20% je ten, že se mi líbilo, že nešlo o lásku muže a ženy, ale ženy a ženy. Ale to je žalostně málo. Takže..ani zajímavé, ani originální, prostě hovadina. Tečka.

14. ledna 2011
plakát filmu
Trója
Troy
90 %

Takže Trója, skvělý film po všech stránkách. Perfektní herecké obsazení, dokonalé zpracování. U tohoto filmu se nebudu moc rozepisovat, vlastně nevím, co dál psát. Pěkné scény, ať už samotného boje, ale především to, co se dělo mimo 'bitevní pole'. Možná bych vytkla, že pro mě byl film moc dlouhý. Když jsem se na něj chtěla podívat jednou na DVD, nedodívala jsem se, protože to trvalo na můj vkus moc dlouho. Ale neříkám, krom tohoto mého malého problému se mi Trója moc líbila a dávám jí 90% :)

13. ledna 2011
plakát filmu
S tebou mě baví svět
S tebou mě baví svět
90 %

Každý si můžete říkat co chcete a mně to bude vážně jedno. České komedie mám mnohem radši než kupříkladu americké. A samozřejmě komedie Marie Poledňákové. Strašně ráda se na tento film dívám a neomrzí mě, přestože ji v televizi dávají každý rok. Víc nemá cenu mluvit, 90%

13. ledna 2011
plakát filmu
Jak se krotí krokodýli
Jak se krotí krokodýli
90 %

Než něco napíšu k hodnocení filmu, zamyslím se nad inteligencí některých uživatelů, kteří napíší hodnocení (tedy procenta) a bez jediného slova či písmena to přidají jako názor. Jo, tohle mě vážně dostává, nevím, jestli se smát nebo brečet. Ale každý jsme jiný..No nic, k filmu. Jak už jsem psala jinde, mám ráda české komedie. A také Mádla, Etzlera a další, kteří v tomto filmu hráli. Malá Amálka a roztomilý Vítek Koudelka mě dokázali rozesmát naprosto v každé scéně a přišlo mi to hrozně milé. Písničky, které v této komedii zazněli byli skvěle vybrané. Celý film na mě působil takovým uvolněným, pohodovým dojmem a to se mi líbilo asi nejvíce. 90%

13. ledna 2011
plakát filmu
Po čem ženy touží
What Women Want
70 %

V poslední době jsem projížděla některé filmy na DVD a tenhle byl mezi nimi. Nebudu se moc rozepisovat, prostě si nemyslím, že by si Po čem ženy touží zasloužil stoprocentní hodnocení. Ne, protože mi hlavní hrdina po chvílí strašně lezl na nervy a jeho rozmazlená dcera mi náladu nijak nezlepšila. Přesto mě však hlavně její role zaujala. Jen je mi líto, že se ve filmu objevovala tak málo a závěrečný ples mi tam přišel moc jen jako mimochodem. Takže se film bude muset spokojit s 70%

13. ledna 2011
plakát filmu
Titanic
Titanic
100 %

Leonardo DiCaprio, můj oblíbený herec. Ale ani on nemohl způsobit to, že mám Titanic tak ráda. Jediné slovo, Nádhera. Mladá bohatší dcerka, namyšlený snoubenec, a chudý malíř. Píseň My Heart Will Go On on Celin Dion. A pak-strhující nesmírně romantický závěr. Jestli si nějaký film zaslouží mých rádoby 110%, byl by to tenhle. Lepší než vynikající. Ještě jednou, Nádhera. Kéž by opravdu byla možnost 110%, ale není. Škoda. :))

13. ledna 2011
plakát filmu
Kajínek
Kajínek
100 %

Takže, jistě, jako pokaždé, i teď, než jsem začala psát své hodnocení, jsem si přečetla názory ostatních. Vlastně jste mě ani nepřekvapili. Několik z vás (a každý, jehož názor jsem četla!) se zaobíral především samotným Kájínkem. Čekala jsem tuhle reakci. Ale k hodnocení filmu. Velice se mi líbilo zpracování. Začátek byl perfektně udělaný, Prolínání novinových článků, k tomu už začínající děj v autě, a hláška, kterou sem prostě musím napsat: "A policie se nechá dál uplácet." Co dál pochválit? Především skvělý herecký výkon Konstantina Lavrovnenka a Vladimíra Dlouhého. Krom hereckých výkonů mě ale také zaujala hudba, vážně dodávala na atmosféře. Nemůžu hodnotit děj, to je hloupost, protože je to příběh Jiřího Kájínka tak, jak ho vidí režisér. Dobře, nechtěla jsem o tom mluvit, ale nakonec to přece jen napíšu. Jistěže jsem slyšela o tom, kvůli čemu byl Jiří Kájínek odsouzen, ale až tento film mi dokázal dát všechny ty věci dohromady. Podle mě si z filmu každý musí vybrat to, co on považuje za pravdu, protože tento film je nejspíš do určité míry zabarvený názorem režiséra, ale když si to tak vezmeme, i Bathory byli napsané podle faktů a domněnek. A záleží na každém, čemu věří. No, abych dokončila hodnocené filmu, dávám 100%. tohle hodnocení dávám vážně velmi málo a jsem ráda, že tentokrát ho dám zrovna filmu, který byl natočen v Česku :)

11. ledna 2011
plakát filmu
3:15 zemřeš
The Amityville Horror
90 %

Film podle mě docela povedený, na rozdíl od mých oblíbených...'béčkových' hororů, jak říkám jedněm typům hororů či čeho vůbec, je 3.15 zemřeš prostě dobrý, výborný. Někdo z vás píše, že se vůbec nebál, spíše mu to přišlo jako komedie, že to byl hluboce podprůměrný film, ale...já jsem se celkem i bála. Asi nejvíc úplný konec s tou malou holčičkou, já nevím, možná to ani nebylo tak hrůzostrašné, ale já jsem se na to dívat nemohla...Ze začátku mi to také spíše připomínalo komedii, ale co už s tím...Hlavou mi pluje jedna myšlenka, Podle skutečné události nebo ne? Já vím, psalo se že ano, ale mám určité pochybnosti. Myslím, že můžu říct, že to je jeden z filmů, na který se znova tak brzo asi nepodívám, ale který mě zaujal. Možná se mnou souhlasíte možná ne, ale já dávám 90....

29. května 2010
plakát filmu
Ro(c)k podvraťáků
Rock podvraťáků
80 %

Zase tak špatný ten film taky není. Nebudu hovořit o nějaké dvojici Kotek-Mádl, o filmech Rafťáci, Snowboarďáci. Film, který dokáže pobavit, především teenagery, ale i mnohé dospělé. Víc to rozebírat nebudu. Dávám 80.

29. května 2010
plakát filmu
Jádro
Core, The
70 %

Science-fiction, typ filmů, ke kterým mám naprosto neutrální postoj. Občas jsem shlédla sci-fi filmy, které se mi nelíbily, ale Jádro, tohle bych do té kategorie totálních propadáků neřadila. Cesta do zemského jádra, fajn nápad, takové ty tradiční věci, mluvím především o hrdinech, kteří zachraňují svět, nechci se k tomu nijak zvlášť vyjadřovat. Vadí mi to, ale na Jádro jsem se dívala s tím, že se tam takové situace objeví. K ději pod zemským povrchem nemám slov, prostě science-fiction, asi těžko bychom si to dokázali představit, nehledě na nějakou fyziku či co. Jediné, u čeho jsem se na úplném konci docela pobavila, ne proto, že by byl konec nějaký vtipné nebo tak, ale jenom pro to, že opět stejný konec, přežije krásná hlavní hrdinka s krásným hlavním hrdinou. Ano, tohle mi začíná lézt krkem jako věčné happy-endy amerických romantických komedií. Osobně do řadím do kategorie 'běčkových filmů', které mám ráda, ale to je tak všechno. Prostě film, který vás , tedy když se jím necháte alespoň trochu unést, strhne a donutí se dívat až do konce, ikdyž vlastně ani sami nechcete. Podobně jako americké romantické komedie s happy-endem. Ale je to opravdu jen můj názor, jestli nesouhlasíte, vaše věc. Dávám moje tradiční hodnocení pro tenhle druh filmů, 70.

29. května 2010
plakát filmu
Nikdy to nevzdávej!
Raise Your Voice
50 %

Jak já jsem na tyhle typy filmů alergická! Proč většina amerických komedií, nedej bože romantických komedií má občas, třeba v tomhle případě, celkem slušný nápad, ale zpracování je stále na jedno brdo? Tohle přece nemůže nikoho bavit! Dalo by se to zpracovat tolika způsoby a místo toho, bum, zase stejná americká slátanina. Prosím, lidi, vzpamatujte se! Zkuste být trochu originální v tom zpracování! Vykašlete se na ty samé ohrané šťastné konce. U některých filmů, tedy u těch, co jsem z tohoto druhu viděla jako první, se to ještě dá zvládnout, ovšem čeho je moc, toho je příliš. Dávám 50 procent za herecké obsazení /Hillary/, za nápad, ale víc opravdu ne!

3. května 2010
plakát filmu
Moderní Popelka
Cinderella Story, A
30 %

Někdo tvrdí, že už si na ty americké konce zvykl. Já ne. A nic na tom nehodlám měnit. V nejbližší době. Opakuji to stále dokola, já vím, já vím, jenže co jiného mám říct? Bez nápadu, bez dobrého zpracování, bez originality. Nechci psát víc, ani nebudu. Zbytečnost, škoda slov. Podle mě docela laciný film.

3. května 2010
plakát filmu
Snowboarďáci
Snowboarďáci
90 %

Česká komedie, o které něco slyšel snad každý Čech. Když se na film člověk dívá poprvé, s nějakým svým očekáváním, určitě nebude zklamaný. Určený je hlavně pro teenagery, ovšem najdou se i starší, co se na film podívali. A pobavili se. A o tom to přeci je, komedie, pobavit se. A pobavit se nenuceným humorem, který poslední dobou komediím schází. Při sledování filmu nesledovat hodinky a neříkat si, kdy bude konec? Kdy to skončí? Na tenhle film se sice nedá dívat několikrát dokola, postupem času hlášky vyblednout nebo jak to říct, ale jednou za čas ho shlédnout, určitě není zas až tak špatný zážitek. Proto bych film neodsouvala na úroveň níž jak na šedesát procent. A teď kritika. Rozhodně film nepatří mezi ty, co by mohli trumfnout taková díla jako Titanic, Pán Prstenů, Gladiátor, Avatar a jiné, třeba ještě Million Dollar Baby, Harry Potter a kámen mudrců, které já považuji za něco jako takový ten vrchol filmové pyramidy (jistě, samozřejmě ještě jiné filmy, jenže o tomhle já se nechci dohadovat), to ne, ne a ještě jednou ne. Takže sto procent rozhodně nedám. Takže se rozhoduji mezi 70, 80 a 90. Hmm, najdou ještě nějaké plusy, možná by bylo dobré zmínit dobré herecké výkony především ze strany Jirky Mádla a Vojty Kotka, soundtrack, který byl také velice pěkný, možná i prostředí.

3. května 2010
plakát filmu
Harry Potter a Kámen mudrců
Harry Potter and the Sorcerer's Stone
100 %

_Já a ča...čaroděj?_ Ano, tahle věta sice není první, co si vybavím, když slyším Harry Potter a kámen mudrců, nebo vlastně Harry Potter, ovšem je nejvýstižnější. Rád bych řekla, že jsem od tohoto filmu něco čekala, jenže nechci a nebudu lhát. Film jsem poprvé viděla v osmi letech. A až po tom, co jsem si přečetla knížky Harryho Pottera 1-4 díl. Tím chci říct, tehdy jsem Harryho měla ráda jako knižního hrdinu, samotná knížka ve mě vyvolala nějaké to osobité kouzlo, které kdyby ve filmu nebylo, rozhodně bych se na něj víckrát nepodívala. Jenže já se na ten film dívám ve svých nočních prohlídkách filmů na videu nebo DVD dodnes. Už ne tak často, vlastně jsem ho naposledy viděla před rokem, rozhodně ale vím, že kdybych na něj narazila při hledání nějakého jiného filmu, na ten hledaný film bych zapomněla a pustila bych si Harryho. V tomto názoru film nechci srovnávat s jeho dalšími díly. Proto už zmíním jen pár dalších věcí. Myslím, že herci se k filmu hodí. Teď už bych si bez nich Harryho nedokázala představit. Vlastně si nedokážu představit ani herce bez Harryho. Stejně tak si nedokážu představit, že by v prvním díle nebyla ta jedinečná melodie, kterou můžete slyšet tuším při plavbě na lodičkách k hradu nebo ve Velé síni. A neumím si představit, že by se film točil na jiném hradě. Děkuji filmařům, že mi nezkazili ba právě naopak ještě více doladili první díl Harryho Pottera a jako odměnu za to dávám sto procent.

3. května 2010
plakát filmu
Harry Potter a Tajemná komnata
Harry Potter and the Chamber of Secrets
90 %

A přece...se mi líbí x)

"Moje hůlka, koukni hůlka..." -"Buď rád, že to nebyl tvůj krk" Nemohla jsem odolat to sem nenapsat. A nejspíš neodolám i u hodnocení dalších dílů. Ale ty sem teď tahat nebudu, přesně jako u mého názoru ke Kameni Mudrců. Co bych mohla vyčíst je děj, který se mi moc nelíbil, jenže s tím režisér asi nemohl nic moc udělat, nemyslíte? Když je to točené podle knížky. Takže děj vyčítám jen J.K.Rowlingové, bohužel. Ale vlastně zas až tak špatný ten děj nebyl. Nová postava filmu v podobě Zlatoslava dodala spíše té humorné části, deník Toma Raddla na dal něco stránce tajemné, jestli chcete tak děsivé, trošku nadneseně hororové. Ne, nemůžu říct, lehce jsem se bála, v té době, kdy jsem film viděla poprvé mi to bylo upřímně jedno, ale z odstupem času soudím, že na scéně s vrácením se zpátky v čase, tedy do doby, kdy Tom křivě obvinil Hagrida, se toho dalo hodně pokazit. Ale oni to zvládli. Dokonale to zpracovali a mě nezbývá, než dát palec nahoru. Dále velice oceňuji /a oceňuji, až nebudu oceňovat, budu nadávat/, že filmu zanechali to kouzlo hmatatelné v knížce. Zrovna jsem chtěla napsat něco o soundtracku, ale přiznávám, vůbec si ho nevybavuji, takže tohle téma zůstane neohodnocené, ale co už. Můj osobní názor je, že film byl velice dobře udělán a to, že dávám pouhách devadesát procent je především vinnou spisovatelky. Tedy neříkám, já bych Harryho Pottera lépe nenapsala, ovšem přece vždy nebudu jen všechno chválit, že. Takže veliká omluva paní Rowlingové, jestli se jí to nějak dotklo, ale já to nemyslela zas tak špatně. Sice tedy dávám devadesát, ale s OBROVSKÝM +

3. května 2010
plakát filmu
Harry Potter a vězeň z Azkabanu
Harry Potter and the Prisoner of Azkaban
100 %

_Pan Náměsíčník, Červíček, Tichošlápek a Dvanácterák se klaní profesoru Snapeovi a žádajího, aby laskavě nestrkal svůj dlouhý křivý nos do cizích záležitostí_ Další nezapomenutelná věta z Harryho Pottera, tentokrát Vězně z Azkabanu. Díl, který se mi líbil více než Tajemná Komnata a o malilinko méně než Kámen Mudrců. Možná to bude tím, že se pomalu začalo vytrácet z filmu to osobité kouzlo, které při hodnocení všech dílů Harryho tak ráda zmiňuji. Určitou roli hraje i to, že knížka, poměrně dlouhá, se nestačí celá zaznamenat do filmu, který je také dlouhý a to ještě s vynechanými místy. Já nevím co říct zrovna k tomuhle. Ale u tohoto dílu nikomu nic neberu. Všichni zjevně dělali, co mohli. A opravdu vznikl pěkný vkusný film, na který se člověk může dívat několikrát dokola. Zase, někdo může říkat, že to všichni zase nějak tak zapomněli na lorda Voldemorta, ale na to zapomněl i knižní podklad. Tedy zapomněl, nezapomněl. Nezapomněl, protože celá aféra s vězněm z Azkabanu se točí kolem Voldemorta. Takže proti tomuto žádné výhrady nemám. Dokonce jsem ráda, že jsem si od toho několika tvářového muže mohla chvilku odpočinout. Dovolím si zmínit, že některé momenty filmu byly poněkud nepřesné. Neříkám, že mi to vyloženě vadilo, jen mě to udivovalo. Výborné efekty. Výborná hudba. Výborné herecké výkony, především Draca Malfoye, kterého obvykle zastiňuje úhlavní trojice. I Severus Snape se mi líbil v podání...no, co říct na svou obhajobu, že nevím, kdo ho hrál...Myslím že křestním jménem Alan, ale...Omlouvám se, ještě před pár minutami jsem to věděla. Každopádně on zvládl svou roli skvěle. Brumbál naposledy zazářil v Harrym Poterrovi, protože v pstatních dílech jsem ho začala nenávidět. Dávám sto procent a lehký mínus.

3. května 2010
plakát filmu
Harry Potter a Ohnivý pohár
Harry Potter and the Goblet of Fire
50 %

Nebudu psát žádnou hlášku, žádná se mi nevryla do paměti. Sice jsem si zrovna matně vzpomněla na pár vtipných scén...tedy, rádoby vtipných, ovšem které se hodí snad více do němého filmu. Někdo možná tuší, byla jsem u toho, kdy se Ron pokouší pozvat Hermionu na ples ve Velké síni a přitom píše něco pro Snapea, který jemu a Harrymu dá pohlavek. Ano, vyvolalo to na mých rtech úsměv, ovšem tak vynucený, že to ani nepovažuji za legrační. A začnu tím, co mě vadí nejvíc, co dokonale přebije tu další spoustu chyb a špatných kroků při natáčení filmu. Veškerou vinnu za to dávám podle mě neschopnému režisérovi, který se nedržel knihy ani předchozích, mnohem lépe, co mnohem, nejméně o sto procent lépe zpracovaným dílům. Kdo ví o čem asi mluvím? Kdopak to ví? Správná odpověď zní, chybí tomu kouzlo knižního Harryho Pottera! Nejhorší přehmat, jaký režisér udělal, prostě ho vyhodil! Pro sebe mu proto tiše říkám vrah, za to, jak nehorázně nechutným způsobem ho zničil, tedy celé to kouzlo, tu atmosféru, co vyzařovala z knížky! Jak může někdo něco tak přitažlivého vyměnit za americké ubohé pokusy o vtip, z okouzlujícího Harryho vytvořit praštěného namyšlence, Hermioně dát tvář takové hloupé rebelky a z Brumbála udělat šaška? Ne, ne a ještě jednou NE. Tohle není to, co jsem od Harryho Pottera čekala. Tohle je nula. A to už raději opomínám to, že z té původní skladby, o které jsem psala v Kameni Mudrců, když přijíždí poprvé na lodích k hradu nebo podobná scéna, z té skladby tam nenechali zhola nic. Ani z toho žánru. Jediné snad, co mě ještě dokázalo držet při životě a film při svém původním záměru byl snad Severus Snape, který přes to všechno nesundal svou tvář a Hagrida, na kterém se snad ani nic změnit nedá. Dávám padesát procent. A to se mi zdá moc!

3. května 2010
plakát filmu
A co když je to pravda?
Just Like Heaven
90 %

První chci mluvit o tom, že je skvěle zvládnuté zpracování. Taky bych hned na začátku zmínila i příjemnou atmosféru filmu. Děj povedený. Podle mě ne úplný zázrak, ale už vůbec ne propadák. Prostě lehký, smysluplný děj, který dokáže zaujmout. Bez jakéhokoliv vynuceného smíchu na pozorovatelých filmu. A to se mi líbí. Jedna z nejlepších...opravuji se, nejlepší nových amerických romantických filmů. Doufám, že mi alespoň polovina z váš dá za pravdu. Mile mě film překvapil, protože jsem se na něj ani nechtěla dívat, na titulky v nocinách, amreická romantická nedejbože komedie jsem dosti vysazená, nemám chuť je sledovat, ikdyž někdy dám filmům šanci ukázat, že jsem se v nich spletla, což se většinou nestává. Jestli mluvím z cesty, pardon. Tím jsem jen chtěla říct, že jsem možná příliš ovlivněna příjemným překvapením a proto budu dávat tak vysoké hodnocení filmu. Tak si říkám, A co když je to pravda? ...že jsem tím ovlivněná...

3. května 2010
plakát filmu
Kameňák
Kameňák
80 %

Prohlížela jsem si právě sto nejhorších filmů. Překvapilo mě, že je mezi nimi i Kameňák 1. To že se předtím vyskytla pokračování filmu mě ani tak neudivilo, ale tohle...První díl této trilogie není špatný. Sestavit film pomocí vtipů, to je umění. Podle mě trošku uhozené všechno to dění kolem modrého pramene, ale tenhle film patří mezi ty lepší. Ve srovnání s těmi novými americkými komediemi, romantickými komediemi, akčními filmy, horory, je tohle rozhodně lepší. A rozhodně si zaslouží alespoň 70%. Ovšem že jste mě naštvali tak nízkým hodnocením, dávám 80!

2. května 2010
plakát filmu
Pán a paní Smithovi
Mr. & Mrs. Smith
80 %

Jeden z lepších amerických filmů. Možná díky hereckému obsazení, možná i díky něčemu jinému. Povedený příběh, konečně něco bez tradičního typického amerického happy-endu, tedy, já vím, šlo o happy-end, ale ne tak obvyklý pro nové americké filmy. Nechci o tom mluvit nijak zvlášť dlouho, takže to uzavřu. Dívala jsem se na názory a jeden mě...hmm, docela dost dostal. Přečetla jsem si i její další názory a pobavila jsem se nad tím, jak si v jednotlivých názorech protiřečí. Ostatně, co bych mohla čekat od někoho, kdo dá Pirátům z Karibiku od 1 do 3 100 procent. Tedy, já se nechci nikoho dotknout nebo tak, prostě mě to celkem zaujalo. Dávám svou krásnou a poslední dobou už celkem ohranou 80ku a říkám, více podobných a ještě lepších filmů! :)

2. května 2010
plakát filmu
Z pekla štěstí
Z pekla štěstí
90 %

POHÁDKA

Jak hodnotit české pohádky, ať už Troškovy či jiného režiséra? Ikdyž mi trošku vadila svojí seriálovou podobou, patří to k ČR. Jestli někdo má něco proti, ať se ozve, ale podle mě to je pravda. Mimo jiné se mi velice líbil, jak to říct, Sountrack? Ne, výběr hudby? Nevím, ale vy určitě víte, co myslím. Proti hereckému obsazení bych mohla mít výhrady, jenže proč to rozmazávat? Jak už jsem naznačovala, česká pohádka, které se nedá dát míň než padesát procent, přesto že jsem zahlédla i taková hodnocení. 90 procent za to, že mi vadila herečka Markýtky.

2. května 2010
plakát filmu
60 %

Kdyby nebyl ten tradiční americký H

Ano, další americká romantická komedie. S Happy-endem. Ovšem narozdíl od jiných takových filmů je tenhle alespoň příběhově originální. A proto ho budu do jisté míry bránit před...několika z vás, kteří mu dáváte úplně nízké hodnocení. Zvlášť když větším krávovinám dáváte 100 procent. Jestli si někdo čte moje názory, ví, že tohle zmiňuji vždycky. Skoro. Já vím, a rozhodně na tom nic nehodlám měnit. Film mě dokonce i nenásilně pobavil, takže ho nechci a nebudu rovnou odsuzovat kvůli mé nesympatii k těmhle happy-endům. Přesto mu ale nedám víc, než 60 procent.

2. května 2010