avatar uživatele

Tery888

Jméno
Věk
29 let
Bydliště
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory

Loutky jsem nikdy neměla ráda. Zatímco ostatní děti chodily na loutková představení s nadšením, já jsem doufala že se alespoň vyspím, ale tenhle film je opravdu úžasný. Viděla jsem ho několikrát a opravdu mě upoutal.
Od samotného začátku jsem chtěla, aby Victor zůstal s Emily. Jsou tak náádherný pár...

30. srpna 2010
plakát filmu
Krev jako čokoláda
Blood and Chocolate
100 %

Když mi tenhle film kamarádka půjčila, moc se mi na něj nechtělo koukat, ale nakonec mě parádně překvapil. Opravdu je to zajímavý nápad. Jsou miliony filmů, kde jsou vlkodlaci zlí, miliony kde jsou hodní, ale tohle je jeden z mála filmů, kdy jsou obojí a přitom ani jedno. Skuteně úžasný film a myslím že si zaslouží plný počet bodů

30. srpna 2010
plakát filmu
Stmívání
Twilight
80 %

Film se mi celkem líbí. Upíry jsem vždycky měla ráda, ale spíše jako zlouny, kterým v tohle filmu moc nebylo. Mnohem více se mi líbila dvoja (nejspíš to bude kvůli vlkodlakům, které miluji v jakékoli podobě). Každopádně mi film přijde místy až moc přeslazený a když už se povede navodit opravdu romantickou atmosféru, zničí jí Edward svým rádoby pohledem - v některých chvílích jsem měla chuť zabíjet.
Na druhou stranu nelze přeslazenost brát jako špatnou stránku tohohle filmu, jelikož knížka je ještě sladší (což je důvod proč jsem jí četla na etapy).

30. srpna 2010
plakát filmu
Sesterstvo putovních kalhot
Sisterhood of the Traveling Pants, The
100 %

Tenhle film ode mě získává 100% a to z jednoho jediného důvodu. Ne opravdu ten důvod není to, že jsem patnáctiletá holka - čili přesně ten tip lidí, kvůli kterým to bylo natočeno. Je to z toho důvodu, že je to oficiálně první film (a zatím i poslední), u kterého jsem brečela. Jinak tyhle neustále se opakující konce beru vážně, ale v podání Amber Tamblyn jsem se neudržela.
Pokud jste holka v telecím věku (což je něco kolem 14 - 16 let) na tenhle film se určitě podívejte.

30. srpna 2010
plakát filmu
90 %

Velmi zajímavý nápad. Konec mě celkem dostal. Moc jsem se u toho nebála, ale celkem dost jsem se u tohohle filmu bavila.

30. srpna 2010
plakát filmu
Stáhni mě do pekla
Drag Me to Hell
70 %

Narozdíl od mého kamaráda jsem se u tohohle hororu vůbec nebála. Stát se to mě, asi bych se zabila, ale pokud se na to člověk dívá za sklem televizoru, je to velmi neškodný, ale přesto krásně naročený filmík

30. srpna 2010
plakát filmu
0 %

Tak tenhle film se mi vůbec nelíbil. Celou dobu co jsem ho sledovala jsem se vrtěla a neustále si pohrávala s myšlenkou, že to nejspíš vypnu, ale nakonec jsem byla přemluvena, aby jsme se na to dodívali a dodnes lituji, že jsem se přemluvit nechala. Opravdu jedna z nejhorších věcí jakou jsem kdy viděla

30. srpna 2010
plakát filmu
Márnice
Mortuary
50 %

Narozdíl od ostatních si nemyslím, že tenhle film byl tak špatný. Ano, za horor ho nelze považovat ani za nic, ale po dlouhém čase to pro mě byla příjemná oddechovka.
Na herce se v celku dalo taky koukat. Bohužel zápletka nebyla tak dobrá jak by se zdálo. Přišlo mi, že je tenhle film pouze skládačkou, složenou z malých úryvků patřících do jiných filmů a jestli jste někdy zkoušeli složit několikery puzzle dohromady, asi máte tušení jak to všechno skončí.

30. srpna 2010
plakát filmu
Twilight sága: Nový měsíc
The Twilight Saga: New Moon
80 %

Dlouho jsem se přemlouvala, ale nakonec jsem musela dát 80%. Stmívání se mi líbilo a nový měsíc zbožňuju. Nejspíš to bude věkem. Chápu, že se lidem starším 17-to let nebude líbit příběh o holce, která se zamiluje do upíra, ale mě tahle zápletka velice zajímá.
Pokud jde o herecké obsazení, je všechno v pořádku, tedy kromě hlavní trojce, kterou opravdu nemám ráda. Všichni mi přijdou takový nesimpatičtí, ale když to tak vezmu, kromě nich jsou tam samý simpatičtí herci.

30. srpna 2010
plakát filmu
Útok z hlubin
Deep Blue Sea
90 %

Žraloky jakožto zosobnění zla jsem v hororech vždycky milovala. Na Čelistech jsem doslova vyrůstala a Útok z hlubin patřil k jednomu z mých prvních hororů - na což se nezapomíná. Dodnes se mi při vyslovení tohoto filmu vybaví jak jsem před pár lety sledovala tenhle horor se zatajeným dechem přitisklá na pootevřených dveřích a bojící se vydat jakoukoli hlásku, jen aby mě rodiče nepřistihli a neposlali spát.
Ačkoli se mi tenhle film nelíbí hereckým obsazením (proto jen 90%), nic jiného mu nejde vytknout. Samozdřejmě pokud neočekáváte horor na 1. úrovni.

18. července 2010
plakát filmu
Hannah Montana
Hannah Montana: The Movie
30 %

Ehm

30%? Pročpak? No jasně, ještě před nedávnem jsem milovala tyhle Disney blbůstky a pokud by jste se mě zeptali, jestli chci vidět nový Disney film s dalšíma tuctovýma hercema, nejspíš by moje mladší já zajásalo a ihned by se po tom vrhlo, ale tohle je fakt příliš. Hrozně ráda jsem koukala na seriál Hannah Montana a sem tam jsem se i zasmála, ALE tohle se seriálem má společného jen blonďato/hnědovlasou rádoby RockStar.
Samozdřejmě že na film byla zapotřebí lepší zápletka, ale.. tohle je moc.

15. července 2009
plakát filmu
Krvavý Valentýn
My Bloody Valentine
90 %

Bomba

Původně jsem chtěla dát 100%, ale potom jsem si řekla, že vzhledem k MALÝM nedostatkům dám jen 90. Když jsem si tenhle film poprvé "užívala", netušila jsem, jak budu vypadat až odejdu z kina. Já jsem povaha, která ráda kouká na horory, ale stačí jedno BAF a už mám nahnáno :). Upřímě, od tohohle filmu jsem moc nečekala a navštívila jsem naše městské kino jen kvůli hereckému obsazení. A věřte, že jsem byla dost překvapena, že Jensen Ackles dokáže hrát bez srandiček, který u něj mám už zažitý. No a Jaime? Moc filmů jsem s ní neviděla. Když to tak vezmu, viděla jsem tři i s Valentýnem a to ještě počítám oba díly komedie Dvanáct do tuctu a po tomhle výkonu jsem si jí skutečně nedokázala představit v hororu. Člověka ale dost překvapila. A nebo alespoň mě. No a Kerr? O jeho hereckém výkonu jsem dlouho přemýšlela. Odvedl úžasnou práci, ale podle mého se lépe hodil k postevě typu Cartera z Nezvratného osudu.

15. července 2009
plakát filmu
Dvanáct do tuctu
Cheaper By The Dozen
90 %

Nemůžu si pomoct, ale tenhle film mě vždycky dostane. Mohla bych se na něj dívat donekonečna a pořád bych se smála. Dokonce i pro Hilar Duff, kterou nemám moc v oblibě nešli roli přesně na ní. Alyson v roli Sáry vyloženě zářila a o Tomovi coby Charleym, no radši se nebudu rozepisovat :). Shrnu ho do dvou slov: Dobrej herec. No a poměrně dobrej filmík. Posledních 14 dní není den, abych si tohle nepustila k nějaké domácí práci. Nikdy mě nezklame část, kdy se celá rodina louči s Fazolí a "otec rodiny" mluví o tom, jak byla dobrá...

15. července 2009
plakát filmu
Lemony Snicket: Řada nešťastných příhod
Lemony Snicket´s A Series of Unfortunate Events
100 %

Takhle mají vypadat filmy

Když jsem se dozvěděla, že má vyjít film na úžasnou edici knih od Lemona Snicketa, trochu mě to zarazilo. Byla jsem v rozpacích, když jsem si představila všechno, co se stalo v knihách. Mislela jsem si, že se to prostě nedá natočit tak užasně, jak tonakonec vyšlo. Režisérovi se skutečně podařilo vybrat dobré prostředí. Docela dobře si také upravil příběh, který se v knihách dost lišil a pokud jde o herce ... nedokážu si představit nikoho jiného v roli Violet a Klause než Emily Browning a Liama Aikena a hrabě Olaf? Není třeba něco dodávat, proto dávám tomuhle filmu 100%.

27. března 2009
plakát filmu
Vřískot
Scream
20 %

Tak takhle ne

Sorry, ale tohle fakt ne. Tohle je horor jak z 15. století. Na hororech jsou hrozný 2 věci. 1. když nevidíte přez kanály hrve (tak tohle u Vřískotu neplatí) a nebo když se nudíte a skoro usínáte. Podle mě by vás měl horor zaujmout a tohle Vřískot skutečně neudělal. Je to jeden z těch filmů, co vystraší vaší babičku, ale vás maximálně pobaví. Pokud jste někdo viděl parodii na Vřískot Scary movie, musíte uznat, že tam jste se více báli uchechtaného vrahouna, který se nebál zapálit si trávu, než vrahouna z Vřískotu. Chápu že jsou lidi, kteří se při tomhle hororu bojí, těm bych doporučila se podívat na něco jinýho a garantuji vám, že už nikdy nevýjdete z domu. Z tohohle důvodu dávám jenom 20% a to ho dost předceňuju.

24. března 2009