avatar uživatele

jancísek

Jméno
Věk
Bydliště
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Babovřesky
Babovřesky
30 %

Trapné

Podle mě je film dost trapný, ty vesnický babky mi přišly tak nereálný až hrůza. Kdybych žila na vesnici a bylo mi nad 50 byla bych uražená. příšerná mi přijde i ústřední melodie. Herci nic moc..Ale abych jen nekritizovala. Kino bylo plné, lidi se smáli až se za břicha popadali, tak to na mě trochu přeskočilo a taky jsem se občas zasmála. Ale podruhé to vidět vážně nemusím a škoda, že jsem za to platila...no.

27. února 2013
plakát filmu
Muži v naději
Muži v naději
50 %

Obyčejné

Takový obyčejný film, který se dá shlédnout ale když ho neshlédnete, o nic nepřijdete. Přišlo mi to celou dobu jakoby bez děje, žádný příběh a jedna velká hloupost navrch! Že nevěra je v pohodě a všechno s ní je snad lepší či co. Vtipné to občas bylo trochu, na to kolik tam bylo sexu to ale nebylo vůbec sexy. Co říct... nuda, ale aspoň tam hrály pěkný baby ;-)

8. ledna 2013
plakát filmu
Twilight sága: Rozbřesk - 2. část
The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2
70 %

Bavilo to

Ačkoliv nejsem vyloženě fanoušek twilight ságy a první tři díly mi přišly hodně špatné, vždycky jsem měla chuť se podívat na další díl. Což neumím vysvětlit.

Rozbřesk 1 i 2 mi přišly docela napínavé, zábavná podívaná na hezké lidi. Po těch všech dílech co člověk přetrpěl si myslím většinu zajímá jak to s těma třema nakonec dopadne. A skončí to happy endem, proč ne. Já bych to ani nečekala...v poslední době amm pocit všichni na závěr filmů umíraj a loučej se. Mě se to docela líbilo.

10. prosince 2012
plakát filmu
Stmívání
Twilight
30 %

Dokoukala jsem to

Film na mě udělal jako něco, co se může líbit jen malým holkám a lidem co nikdy v životě nic silného nezažily a žerou tyhle "silný pohledy". Podle mě je to hloupé. Filmy o upírech mám moc ráda a tak mě to zklamalo. Atmosféra filmu se mi vůbec nelíbí. Modrozelená tonalita podle mě škodí, potom už upíři nevypadají moc rozdílně od ostatních bledých lidí. Hudbu jsem žádnou ani neslyšela, takže asi nic moc. Malo upířiny, moc na první pohled viditelných chyb a mě neskutečně nesympatická hlavní herečka. Ta holka je na ránu. Dávám 30% protože dokoukat jsem to vydržela.

29. listopadu 2012
plakát filmu
Poslední Mohykán
The Last of the Mohicans
60 %

Zklamání

Od filmu jsem očekávala víc, mám moc ráda tenhle žánr, ale film nemá hloubku. Vůbec nic jsem při sledování necítila... Plus je za dobrého a pěkného hlavního herce. Hudba je pro mě nádherná ale naprosto předčí děj filmu. Dávám 60%, protože film už legenda je a soundtrack poslouchám často.

25. září 2012

Dobré pokračování

Myslím si, že kdo měl rád prcičky 1, 2, 3 - a oblíbil si ty mladý "blbečky", bude mít rozhodně rád i tenhle film. Mě se to moc líbilo, vtipný to bylo, postavy pořád stejný. Měla jsem z toho radost!

25. června 2012
plakát filmu
Záhada Blair Witch
The Blair Witch Project
10 %

Hrůůza

Moc hororů jsem neviděla, ale tenhle mi přijde nejhorší z těch, co jsem viděla. Hlavní hrndika byla tak příšerná, že jsem si řikala, že snad umře jako první, ale bohužel. Její hysterický hlas byl jediný čeho se dalo bát. Celý film jen čekáte co se stane, kdy se leknete nebo cokoliv. Jen se tam partička hysterčících, podle mě uplně hloupých lidí hádá.A ten konec byl totálně o ničem, klep a hotovo. Jediná strašidelná věc byly visící dřevěné panenky v lese, představila jsem si, že je potkám a trochu jsem se bála.

15. června 2012
plakát filmu
Hlavně nezávazně
No Strings Attached
0 %

komedie?? ani náhodou...

Vtipná podle mě byla jedna věta...Pouze romantická slátanina stupidnáho příběhu, který je jasný od první chvíle a tudíž celý děj je nesmyslný. Vydržela jsem se dívat, protože jsem byla líná se zvedat:-D Na herve mám opačný názor, Ashton nejspíš nehýří talentem ale je mi mnohem sympatičtější než nepřitozená Portman.

5. července 2011
plakát filmu
Na sv. Valentýna
Valentine's Day
80 %

Hezké

Film se mi líbil a byl vskutku hodně romatnický. Co mě udivilo bylo, že celkově mi muži ve filmu přišli romantičtější a zamilovanější než ženy, Valentýna prožívali víc a tak celkově. Stejně jako v Lásce nebeské, se kterou to všichni srovnávají mi přijde přehnané chování malého kluka, který se chová jako dospělý. A teenageři všem roztrubující, že budou mít první sex asi měli dělat z filmu komedii, protože jinak to spadá čistě do romantických filmů. Mě osobně se líbí víc než Láska nebeská, je to roztomilé.

15. dubna 2010
plakát filmu
Morganovi
Did You Hear About the Morgans?
30 %

Nuda

Čekala jsem aspoň komedii-tedy vtipnou- a nic. Jeidné co mě bavilo byl hlas šerifa.

1. dubna 2010
plakát filmu
Chlapec v pruhovaném pyžamu
The Boy in the Striped Pyjamas
100 %

Skvělé

Tenhle film mi celý přijde tak nějak ,,z druhé strany"...a právě tím jedinečný...na konci, se zdrcujícím záběrem, kdy si člověk představuje jak to vypadá za zavřenými dveřmi, jsem jen zůstala sedět a koukat. Malý Bruno mi přijšel úžasný a myslím, že se dá vycítit porozumění dětské duši...doporučuji všem, protože i mého filmově ,,natvrdlého" přítele to dojalo:-)

4. srpna 2009
plakát filmu
Gran Torino
Gran Torino
90 %

hmmm....:)

Mě se film moc líbil...konec mě šokoval, naivně jsme to do poslední chvíle absolutně nečekala! Eastwood je perfektní...písnička krásná

4. srpna 2009