avatar uživatele

Zixy

Jméno
Katka Kučerová
Věk
31 let (Váhy)
Bydliště
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Dracula 2000
Dracula 2000
80 %

Hmm...

No tak bylo to hezký jako film, a bylo to super dokonce i jako upíří film, Drákula byl skvělej...ale dělat Jidáše z něj teda nemuseli. Příliš se mi to nezamlouvalo, ale přešla jsem to, vzhledem k tomu, že jinak byl film tak výbornej. :-)

30. září 2009
plakát filmu
Svatba upírů
Svatba upírů
100 %

:-)

No tak, horor to rozhodně neni, spíš fakt komedie, ale rozhodně je to moooc hezký. :-) Nejradši mám pana hraběte, což se dalo čekat, protože jsem hrozně na záporáky, ale i ostatní byli super. Je to hezký starší film, na který se může kouknout každý a dokazuje, že i my dokážeme natočil pěknej film o upírech. :-)

29. září 2009
plakát filmu
Záhada Blair Witch
The Blair Witch Project
50 %

50:50

Na jednu stranu musim uznat, horor to je. Je to natočený tak, že skutečně každej uvěří, že je to podle skutečných událostí. Je to docela děsivý a ten konec, kde si člověk domyslí, co se asi stalo a pak už je jenom ticho, tim to vyvrcholuje.
Na druhou stranu to je ale docela jakoby o ničem, protože tam půl filmu jenom pobýhaj, a křičej na sebe, čí je to vlastně vina, takže 50%.

24. března 2009
plakát filmu
Upír v Brooklynu
Vampire in Brooklyn
100 %

:-D

Podle mně je to skvělej film. Upří filmy mám moc ráda a tohle byla romantika, komedie i horor v jednom. Nemám ráda filmy, kde je jenom samá krev a vůbec se přitom nezasměju. Docela se mi líbilo, že si upíra zahrál právě Eddie, protože on svejm postavám dokáže propůjčit takovej rošťáckej vzhled podle mně. Proto ho mám v každé roli moc ráda. Film byl moc pěknej a mně docela mrzí, že to tomu upírkovi nevyšlo. Dávám 100 %.

21. března 2009
plakát filmu
Kletba bratří Grimmů
The Brothers Grimm
70 %

Tak napůl

Tak tedy námět filmu se mi moc líbil, ale musím se přiznat, u některých scén jsem málem hodila šavli. Jako milovníkovi koní se mi nejmíň líbila scéna s tim koněm, ale to neni důležitý. Ale jinak film byl pěknej.

11. března 2009
plakát filmu
Ghost Rider
Ghost Rider
100 %

Supr

Další film zapsanej v seznamu mých oblíbených. Zpočátku jsem nepochopila vztahy mezi jednotlivými členy pekelného osazenstva, ale pak se to vyjasnilo a bylo to dobrý. Bylo to přesně tak akční, jak to mám ráda a příběh byl moc hezkej. Na tenhle film se můžu koukat znova a znova, což u každého filmu neplatí. Postavy byly taky moc dobrý, prostě supr.

11. března 2009
plakát filmu
Ospalá díra
Sleepy Hollow
100 %

Dobrý

Zas jeden hezkej film s Johnnym a zas další můj oblíbenenj film. Už jsem se bála, že bezhlavej jezdec už ztratil svojí slávu, ale zřejmě pořád ještě ne. Moc hezkej námět, moc hezky udělaný.

11. března 2009
plakát filmu
Duch ohně
Long Time Dead
100 %

Dobrý :-)

Takže mně se ten film moc líbil. U většiny filmů se čeká, že to bude mít šťastný konec. Tohle mělo šťastný konec tak jenom pro toho djinna. Ale bylo to pěkný.

10. března 2009
plakát filmu
Van Helsing
Van Helsing
100 %

Good

Toto je konečně film, který se nesnaží hloupě příblížit románu od Stokera. Řekla bych, že čím víc se o to lidi snaží, tím míň jim to jde. Jsou to zcela jiné představy upírů, než tu byly kdy předtím, Drákula tu navíc vystupuje trochu jako něco mezi člověkem a šelmou starající se o mláďata, přičemž dokáže být docela sympatickej. Je to jeden z nejhezčích filmů o upírech, co jsem kdy viděla a dokazuje, že upíři nemusejí být jenom v hororech.

10. března 2009
plakát filmu
Underworld: Vzpoura Lycanů
Underworld: Rise of the Lycans
100 %

good

Podle mně všechny tři díly Underworldu jsou super. Jsou dobrým spokením legend o upírech ze starých a nových dob a vytvářejí tak představu upíra, jakého bych si představovala já. Na jedné straně upírům vadí světlo, na druhé straně ale mají krev, dýchají, a můžete je normálně zabít mečem. Sají krev a mají obrovskou sílu a hbitost. Moje nejoblíbenější postava je Victor.

17. února 2009