avatar uživatele

beruskajojo

Jméno
Barbora
Věk
30 let
Bydliště
Jihomoravský kraj
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Mission: Impossible
Mission: Impossible
90 %

fakt dobrý

Mission impossible je fakt skvělá, i když ty scény v tunelu s tím vrtulníkem (a tak celkově, jak se tam plazí po tom TGVčku) jsou dost nereálné, a když jsem ten film teď nedávno viděla, musela jsem se smát. Jinak je to fakt skvělý film, který stojí za zhlédnutí.

8. března 2009
plakát filmu
Mission: Impossible 2
Mission: Impossible 2
90 %

Mně se tento díl líbil asi ze všech nejvíc, i když děj mohl být originálnější - záchrana lidstva před nákazou nějaké nebezpečné nemoci... docela ohrané, nemyslíte? Ale jinak skvělé!

8. března 2009
plakát filmu
Forrest Gump
Forrest Gump
100 %

SUPER!

Tak tohle je podle mě jeden z nejlepších filmů všech dob. Tolik různých vzpomínek, zážitků, trapasů,... Je to dlouhý film, ale stejně se při něm nenudíte! Prostě jedinečné!

8. března 2009
plakát filmu
Obsluhoval jsem anglického krále
Obsluhoval jsem anglického krále
50 %

No, čekala jsem od toho trochu víc, než jen pohledy na nahé herečky zasypané penězi, ovocem, květinami,...a kdo ví, čím ještě. Chvílemi celkem dobrý hlášky, ale to je asi tak všechno.

8. března 2009
plakát filmu
Román pro ženy
Román pro ženy
100 %

Super!

Skvělá komedie!Tento film mne fakt dostal! Už dlouho jsem neviděla tak dobrou českou komedii. Marek Vašut byl fakt skvělý. A ten dopis, který jí na konci napsal - nádhera!

7. března 2009
plakát filmu
Účastníci zájezdu
Účastníci zájezdu
60 %

Na tento film jsem se hodně těšila, ale trochu mě zklamal, místy mi připadal nudný a hudba taky nic moc.

7. března 2009
plakát filmu
Lara Croft - Tomb Raider: Kolébka života
Lara Croft - Tomb Raider: The Cradle of Life
60 %

Docela nudné. Až ke konci se děj konečně trochu rozjel a film mě přesvědčil o umění počítačově vytvořených efektů - ty příšerky, které reagovaly na pohyb neměly chybu.

1. března 2009
plakát filmu
Četník ze Saint Tropez
Gendarme de St. Tropez, Le
100 %

Jedna z nejlepších francouzských komedií, jaké jsem kdy viděla. Louis byl velmi energický a Michel vás rozesměje svými někdy až příliš vážnými pohledy. Tahle komedie má něco do sebe!

1. března 2009
plakát filmu
Indiana Jones a království křišťálové lebky
Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull
80 %

mravenci

No, očekávala jsem od tohoto filmu trochu víc. Vidět jednou a dost. Zklamal mě i konec, který mi mezi všechny ty předchozí filmy s Indim nějak nezapadá. Ale je fakt, že některé scény neměly chybu např.: mravenci :) . Ti byli fakt skvělí!!!

1. března 2009
plakát filmu
Indiana Jones a poslední křížová výprava
Indiana Jones and the Last Crusade
100 %

Super!

Tento díl je nejlepší Jonesovka! Indianův táta byl fakt skvělý... no ale, čemu se divit, vždyť ho hrál Sean Connery. A ta co hrála Elsu byla taky dost přesvědčivá. Prostě podle mě nejlepší díl.

1. března 2009
plakát filmu
Šifra mistra Leonarda
The Da Vinci Code
80 %

mnich

Knihu jsem nečetla celou a souhlasím, že je lepší než film ( jak to většinou bývá ) , ale v jednom se trefili - ten šílený mnich byl přesně podle mých představ. Co se hereckých výkonů týče, tak jedním slovem SKVĚLÉ. Jen je tu jedna taková chybička - když už ten film jednou vidíte, tak po druhé po třetí už se vám to zdá okoukané. Na některé filmy se můžu dívat i 7x týdně a neomrzí mě, ale tohle ano.

1. března 2009

Fakt super dobrodružný akční film, kterému rozhodně humor nechybí. I herci a atmosféra a nečekaná odhalení jsou skvělá.

1. března 2009
plakát filmu
Indiana Jones a Chrám zkázy
Indiana Jones and the Temple of Doom
60 %

nic moc

Oproti jedničce nic moc. Na tomto filmu mi zkrátka něco chybí (asi záběry z univerzity). Ani děj mě nějak nezaujal. Naproti tomu byla Willie skvělá.

1. března 2009
plakát filmu
Lara Croft - Tomb Raider
Lara Croft: Tomb Raider
80 %

Dobrý

Říkala jsem si, že to bude nejspíš nějaká hloupost, páč točit filmy podle počítačových her, no... Ale byla jsem docela překvapena - děj i herci byli skvělí. Jen tu Angelinu bych tolik nahoře nevycpávala - dost to přehnali.

1. března 2009

Bezva thriller

Jeden z nejlepších thrillerů jaké jsem kdy viděla (a nebylo jich málo). Zaujala mě především atmosféra a skvělé herecké výkony Cate, Kenaua a ostatních. Holmes zrovna moc nemusím, ale mezi těma řasama a pod všemi těmi (převážně modrými) líčidly vypadala fakt dobře, jeden by aj uvěřil, že je to mrtvola... zkrátka super maskéři:).
Klidně bych dala 150% !!!

26. února 2009
plakát filmu
Pán prstenů: Společenstvo prstenu
The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring
100 %

Tento film mě naprosto uchvátil! Velkolepé dílo.
Pán prstenů je uměleckým dílem, ne jen filmem. Líbily se mi především ta kouzelná místa, která družina během pouti navštívila, herecké výkony, kostýmy a všechny ty skřetí masky, hobití chodidla a elfí uši. - A pokud vám sem tam něco není jasné, doporučuji zhlédnout prodlouženou verzi ( je naprosto skvělá ) . Nejraději bych dala 200% a přihodila filmu ještě pár Oscarů, určitě si je zaslouží :D !!!

24. února 2009
plakát filmu
Pán prstenů: Dvě věže
The Lord of the Rings: The Two Towers
100 %

Dvě věže jsou skvělým filmem, ale Společenstvo mě zaujalo více. Tady jsem už nenalézala tolik mystiky a bitvě o Helmův žleb mohla být o krapet kratší. Ale abych jen nekritizovala, např. filmaři perfektně vystihli postavu Gluma a enty. Jo a taky se mi líbilo zakončení tohoto dílu - pohled na Mordor v celé své ,,kráse" doprovázený nádhernou hudbou je vskutku bezchybný.

24. února 2009
plakát filmu
Pán prstenů: Návrat krále
The Lord of the Rings: The Return of the King
100 %

Popravdě řečeno, mě tento díl trochu zklamal. A měl velmi velmi velmi protahaný konec. Na druhou stranu ale ten Samův boj s Odulou neměl chybu, je těžké si představit, že ve skutečnosti herec (Sean Astin) ,,bojoval" jen s tenisovým míčkem na dlouhé tyči :) . Také ta část po skončení poslání má své velké pro a proti: plus je ten scénář, který Sam pronáší a Frodo ho obejme něco řekne a zavřou oči, mínus je čistě logický: než by si všechno stihli vypovídat, byli by už po smrti (jen si představte jaké tam u té lávy musela být teplota vzduchu).
Ale když tyhlensty chyby přehlédnete obdržíte krásný zážitek, a protože jsem fanouškem této trilogie, hodnotím tak, jak hodnotím - 100%

24. února 2009
plakát filmu
Královna Alžběta: Zlatý věk
Elizabeth: The Golden Age
100 %

Zlatý věk je naprosto skvělý! Podle mě patří mezi nejlépe natočené historické filmy vůbec - perfektní hudba, sem tam mírně umělecké zpracování, nádherné kostýmy, krásné paruky, skvělé herecké výkony, určitá dávka mystiky,...
Líbil se mi především konec bitvy, kdy Cate Blanchett vyjde ze svého stanu a dívá se na hořící lodě.

24. února 2009