avatar uživatele

beruskajojo

Jméno
Barbora
Věk
30 let
Bydliště
Jihomoravský kraj
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Černí baroni
Černí baroni
30 %

Černé barony jsem viděla snad pětkrát a nevím, co na nich všichni vidíte. Podle mě je to jedna ze slabších českých komedií jako např. Byl jednou jeden polda.

28. března 2009
plakát filmu
Byl jednou jeden polda
Byl jednou jeden polda
0 %

Naprostá hrůza!!! Zábava na dost nízké úrovni a ,,vtipné" scénky - fakt dost trapný nebo děsná nuda!!! Viděla jsem to jednou a to bylo utrpení!!!
Nemám ani chuť mrknout na další díly. Pro boha, jak mohli natočit pokračování?!

28. března 2009
plakát filmu
100 %

Bláznivou runway jsem viděla jen jednou, ale určitě se s chutí kouknu zase!!!!! U této komedie jsem se hodně, hodně nasmála. Pravda, není tak šílená jako např. žhavé výstřely nebo agent wc40. Ale i přesto podle mě stojí za zhlédnutí a určitě bude skvělá pro pohodový večer obohacený smíchem i napětím :) .

24. března 2009
plakát filmu
Apollo 13
Apollo 13
100 %

Tento film je podle mě naprosto skvělý! Tom i ostatní hrají na jedničku s velkou hvězdičkou! A všude je cítit napětí a nejistota, i když všichni víme, jak to dopadne. Dávám 100% za atmosféru a herecké výkony.

21. března 2009
plakát filmu
Auta
Cars
80 %

Pečlivě propracovaná pohádka, která se vážně povedla. Není jí co vytknout...leda snad, že tam bylo až příliž aut...ne, nedělám si legraci, mouchy jako malá létající autíčka už byla na mne vážně trochu moc :)

21. března 2009
plakát filmu
Batman a Robin
Batman & Robin
40 %

přehnané a nudné

Tenhle díl je podle mě jedním z nejslabších Batmanů. Děj nijak nevinikl a konec nepřekvapil. Nic moc pozitivního se mi z tohoto filmu nevybavuje...leda snad kostými a zvuk. A ještě jedno mínus: ty přehnané akční scény (někdy méně znamená více) .

21. března 2009
plakát filmu
Blázni ze stadiónu
Fous du stade, Les
100 %

Bezva!!!

Blázni ze stadionu mě vždycky zaručeně rozesmějí!!! Podle mě se jedná o jednu z nejlepších francouzských komedií vůbec!!! Vřela doporučuji!!!

21. března 2009
plakát filmu
Bonnie a Clyde po italsku
Bonnie e Clyde all'italiana
80 %

Těšila jsem se hlavně na skvělého komika Paola. Zezačátku byl film skvělý! Výborné hlášky a zápletky...zkrátka všecko! Ale ke konci už jsem se trochu nudila. Tahle parodie mi potom připadala strašně dlouhá.

21. března 2009
plakát filmu
Božský Bruce
Bruce Almighty
80 %

Jim je jeden z nejlepších komiků současnosti, ale tento film se podle mě zrovna dvakrák nepovedl. Chybělo mi tu pořádné zakončení plné legrace a smíchu. Nelíbil se mi ani ten jeho proslov o Jennifer. - Za ty jednotlivé hloupůstky, které jako bůh vyváděl bych mu dala klidně 100%, ale kvůli zdlouhavému konci bych dava jen 75%.

21. března 2009
plakát filmu
Pýcha a předsudek
Pride & Prejudice
10 %

nuda

Já to vidím takhle - nudné a pokud to vidíte podruhé, tak nesnesitelné! Hudba ani herecké výkony mě nějak nezaujaly. Pochválit mohu snad jen kameru.

19. března 2009
plakát filmu
Anglický pacient
English Patient, The
90 %

Tohle je opravdu krásný film, ve kterém se odehrávají hned dva příběhy najednou (pacientův a sestřin). Zaujal mě svou vynikající atmosférou a hereckými výkony. - Akorát nemusel být na konci tak smutný.

17. března 2009
plakát filmu
Titanic
Titanic
100 %

umrzlí

Nádherný film, naprosto mě uchvátil svými efekty, přiběhem, herci, hudbou a atmosférou. Za nejvydařenější scény považuji ty na konci, jak záchraný člun proplouvá mezi umrzlími ve tmě v mlze... z těchto záběrů běhá mráz po zádech... Fakt suprová atmosféra!!!

17. března 2009
plakát filmu
Trója
Troy
40 %

příšerná hudba

Těžko říci, zda se jim tenhle velkofilm povedl. Brad Pitt i Orlando Bloom jsou určitě dobré návnady. Ale, co ten zbytek filmu? Dost mi tam toho z historie nesedělo a Hudba byla naprosto strašná! Každou chvíli je tam slyšet jakési kvílení a po chvíli už z toho pěkně bolí hlava...fakt, ta hudba je děs.

16. března 2009
plakát filmu
Lovci pokladů
National Treasure
90 %

Honičky za různými poklady mě sice moc neberou, protože povětšinou jsou si všechny velmi podobné a pak už mě to nebaví. Ale tohle se docela povedlo, Cage tu předvedl dost dobrý výkon a hudba byla super.

16. března 2009
plakát filmu
Pes Baskervillský
Hound of the Baskervilles, The
100 %

Tak tento film mě fakt dostal! Je naprosto skvělý! Tolik napětí...a Sherlock Holmes je zahrán opravdu suprově! Tenhle skvělý film mě dostal! Doporučuji, doporučuji, doporučuji,...

16. března 2009
plakát filmu
A co když je to pravda?
Just Like Heaven
80 %

No, prostě romantika v podání skvělých herců, obohacená trefnými hláškami a vtípky. Tento film je jeden z těch méně naivních romantických. Opravdu se mi moc líbil.

16. března 2009
plakát filmu
Ace Ventura 2: Volání divočiny
Ace Ventura: When Nature Calls
90 %

jim

Jim Carrey je prostě skvělý komik! Je prostě úžasný! U tohoto dílu jsem se nasmála pětkrát více než u jedničky!!!

16. března 2009
plakát filmu
Addamsova rodina 2
Addams Family Values
100 %

super

Tenhle film prostě miluji! Nemá chybu! Skvělé hlášky, skvělí herci, interiéry, masky, efekty,... No prostě super komedie, při které se nemůžete nudit!!!

16. března 2009
plakát filmu
Agent WC40
Spy Hard
80 %

leslie

Super parodie! Leslie je fakt skvělý! Je to jeden z mých oblíbených komiků (dále: Jim Carrey, Ben Stiller,...) - Nejvíce se mi líbily ty scény na kole :D .

16. března 2009
plakát filmu
Něco na té Mary je
There's Something About Mary
90 %

super

Tak tohle je fakt super komedie!!! Ben i Cameron jsou naprosto skvělí!!! Ve filmu uvidíte skvělé vtipné scénky a trefné hlášky... Prostě SUPER!

15. března 2009
plakát filmu
100 %

Na ostří nože je podle mě jeden z nejlepších filmů vůbec. Herci předvedli opravdu bravurní výkony (medvěd není vyjímkou :D ). TAké prostředí Severní Ameriky s medvědem lidožroutem působí velmi přirozeně a lepší si snad ani tvůrci pro natočení tohoto dobrodružství vybrat nemohli.

15. března 2009
plakát filmu
Next
Next
90 %

Tenhle film se podle mě fakt vydařil. Líbilo se mi, jak se Cage dívá dopředu a volí podle toho, jak zapůsobit na Jessicu. Na druhou stranu se ale efekty zrovna dvakrát nevydařily.

15. března 2009
plakát filmu
Piráti z Karibiku: Prokletí Černé perly
Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl
80 %

Jo, tak takhle má podle mě vypadat správný film o pirátech... děj - záhadný, efekty - super, herci - přesvědčiví, scénáře - vtipné a konec - bezchybný... jo a taky hodně rumu a zlata :D . Nejvíce zde zazářil Johnny Depp - naprosto skvělý!!! - Jenom mi tam trochu neseděla Keira Knightley.

15. března 2009
plakát filmu
Piráti z Karibiku: Truhla mrtvého muže
Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest
70 %

Tento díl mi přišel o hodně humornější, než předchozí. Bohužel ale sem tam i mírně kýčovitý (třeba scéna, ve které se bije Jack, Will a Norinkton na tom a v tom mlýnském kole je fakt dost přehnaná) - už mi to zkrátka připadlo spíše jako parodie než celovečerní velkofilm. Jednička je v tomto ohledu o hodně lepší. - Líbilo se mi spracování krakena a Daviho Johnese a té jeho lodi s varhanama - fakt super a dobrý nápad.

15. března 2009
plakát filmu
Ratatouille
Ratatouille
100 %

Ač jsem to nečekala, tak mě tenhle film mile překvapil. Bála jsem se, že to bude nějaká pohádka pro malé děti, která ničím nepřekvapí a já se unudím. Opak je pravdou :D.Především se animátorům podařilo dělat mi chutě na všechna ta jídla, která tam myšák vařil. Tento film se opravdu podařil a proto dávám 100%!

15. března 2009