avatar uživatele

beruskajojo

Jméno
Barbora
Věk
30 let
Bydliště
Jihomoravský kraj
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Po čem ženy touží
What Women Want
90 %

Tak tohle je jediný film, ve kterém snesu Mela Gisbsona. Ten herec je mi hrozně nesympatický, ale tady se mi docela líbil i film hodnotím, jako velmi zdařilý.

14. ledna 2011
plakát filmu
Jak se krotí krokodýli
Jak se krotí krokodýli
60 %

Ve srovnání s Jak vytrhnout velrybě stoličku a Jak dostat tatínka do polepšovny to bylo strašně slabé :( . Možná, kdyby to nemělo návaznost na tyto skvělé české filmy, dala bych víc procent - tak 80 (kvůli některým hláškám).

24. března 2010
plakát filmu
Sladkých sedmnáct
Try Seventeen
100 %

Po tomto filmu jsem se přestala těšit na to, až mi bude semnáct :). Film vcelku dobrý, fakt jsem se nasmála. Líbily se mi hlavně ty jeho představy (bazuka mě naprosto dostala).

14. března 2010
plakát filmu
Avatar
Avatar
100 %

,,pohádkové prostředí"

Naprosto mě tento film uchvátil. Líbilo se mi hlavně to ,,pohádkové" prostředí (především v noci, kdy všecky kytky svítily). Děj je zajímavý, ale ne příliš originální. Pokud jste Avatar ještě neviděli, a máte rádi skvělé akční sci-fi filmy, určitě tento výborný film shlédněte:)

20. února 2010
plakát filmu
Doba ledová 3: Úsvit dinosaurů
Ice Age: Dawn of the Dinosaurs
100 %

Abych se přiznala, měla jsem docela strach z dalšího pokračování. Dvojka mi přišla naprosto úžasná a myslela jsem, že už ji nic nepřebije. Naštěstí jsem se mýlila a byla jsem mile překvapena. Doba ledová 3: Úsvit dinosaurů je minimálně o 50% lepší než předcházející díl.

26. ledna 2010
plakát filmu
Desperado
Desperado
100 %

Na filmu mě zaujala především humornost, i když děj popravdě řečeno nic moc - herecké výkony, hudba a ten humor to ale naštěstí vynahradily.

7. ledna 2010

Dost dobrá komedie! Je v ní mnoho mluveného ale i situačního humoru. Líbí se mi a ráda se zase někdy podívám.

17. prosince 2009
plakát filmu
2012
2012
20 %

Nemám ráda katastrofické filmy, ale tento byl celkem dobrý. Vadilo mi, že děj byl příliš snadno předvídatelný, a tak mě vlastně snad ničím nepřekvapil, což je škkoda. Dala bych mu 10%, ale místy byl děj párkrát docela napínavý a za to děkuji - díky tomu jsem přežila v kině až do konce - takže dávám 20%.

16. prosince 2009
plakát filmu
Knoflíkáři
Knoflíkáři
90 %

Skvělý snímek! Úžasné provázání všech šesti příběhů. Nejvíce se mi líbila povídka Pitomci (nebo jak se to jmenovalo - prostě ta o tom chlápkovi, který plival na vlaky) a ta poslední s duchem vojáka z druhé světové světové války.

16. prosince 2009
plakát filmu
Gladiátor
Gladiator
70 %

Jo jo - to je klasika:). Mamka tento film nemůže vystát, ale, co se mě týče - téměř kdykoliv. Některým lidem vadí, že je ve filmu hodně krve. Já říkám - TO SNAD NENÍ MOŽNÝ! KDYŽ SEM KREV NEPATŘÍ, TAK KAM TEDA!
Ale u filmu stejně něco postrádám, to něco, za co dávám 100% a taky mi trochu vadilo, že se filmaři, stejně jako v mnohých dalších Hollywoodských historických velkofilmech, nedrželi historie.

16. prosince 2009
plakát filmu
Tanec s vlky
Dances With Wolves
90 %

Skvělý film, to nepochybně. Především strhujícím dějem, hereckým výkonem Kevina Costnera a celkově atmosférou divokého západu. 100% nedám, protože necítim potřebu vidět film znova.

11. prosince 2009
plakát filmu
Eragon
Eragon
70 %

Docela dobrý film, jen je těch fantazi poslední dobou až přes příliš. Od fenoménu Pána prstenů jakoby se roztrhl pytel s fantazi příběhy a osudy jiných světů. Miluji tuto tematiku, ale čeho je moc, toho je moc. Tak - tohle byla má jediná výtka, jinak se mi film docela líbil, ale něco mu přece jen chybělo.
P.S. Až na to přijdu, tak to sem dopíšu :)

11. prosince 2009
plakát filmu
100 %

Naprosto úžasný historický film! Nevím, co bych mu vytkla - snad jen jedinou věc: nemuselo tam být tolik sexu. Jinak se mi ale film velmi velmi líbil - úžasná hudba, skvělé herecké výkony, scénář, kostýmy, atd.

3. prosince 2009
plakát filmu
Střípky vzpomínek
Bumblebee Flies Anyway, The
100 %

Tento film naprosto miluju! Mohla bych se na něj dívat pořád! Je tak emotivní, doprovází ho skvělá hudba a špičkové herecké výkony (tím nemyslím jen Elijaha Wooda jako Barneyho, ale také Josepha Perryho jako Mazza). Děj se zpočátku nezdál příliš složitý - spíše jen takové okázalé téma chlapce, který ztratil paměť - nakonec se ale ukázalo, že není všechno tak, jak se zprvu zdálo - a to celý film ještě více prohloubilo a posunulo z béčkových do prvotřídních snímků.
P.S. - Už se těším, až si film Střípky vzpomínek zase pustím :)

29. listopadu 2009
plakát filmu
Kill Bill
Kill Bill
90 %

Film jsem viděla teprve nedávno a myslím, že se opravdu povedl! Naprosto skvělé zpracování jednoduchého příběhu pomsty (a masakru). Podle mě byla nejlepší hudba a umělecké momenty - někdy kreslené, jindy černobílé,... Kill Bill se mi velmi líbil a určitě se ještě někdy podívám, pokud máte rádi Tarantina, zajisté vás nezklame. Sto procent nedávám jen proto, že mi ve filmu chyběla větší hloubka.

28. listopadu 2009

Sin City je dost drsný film. Konečně něco pořádného! A to úžasné zpracování - po prvním shlédnutí většina neví, na čem je, a tak shlédne filmznova a pak jim to dojde - Je to fakt bomba!

20. listopadu 2009
plakát filmu
Král Artuš
King Arthur
0 %

Tak to zase něco po...! Co to sakra bylo?A co to mělo sakra společného s artušovskými legendami? Tohle je podle mě vážně propadák! Nenašla jsem ve filmu nic, co bych mohla pochválit. Pokud jste film neviděli, nemusíte litovat!

20. listopadu 2009
plakát filmu
Stmívání
Twilight
70 %

Popravdě řečeno - očekávala jsem od filmu více. A chvílemi mi dokonce připadal trapný (např. jak si povídají o jehňátku a lvovi - nebo o čem to). Lepší stránka filmu: příběh, hudba a některé herecké výkony. Celkově vzato zajímavá podívaná, ale jednou mi to stačilo.

18. listopadu 2009
plakát filmu
VALL-I
Wall-E
100 %

Fakt dost dobrý animovaný film. Skvělá hudba, zvuk i vize budoucnosti (lidem zřídly kosti, jenom sedí,...). Snímek plný humoru a emocí. Ráda se na VALL-I ještě párkrát podívám.

18. listopadu 2009
plakát filmu
Den poté
The Day After Tomorrow
20 %

Myslím, že zase někdo natočil pěknou kravinu. Film jsem viděla jednou a bohatě mi to stačilo! Přišlo mi to strašně nereálné, nemyslím tím katastrofu, ale reakce některých lidí - kam se poděl zločin a snaha přežít za každou cenu a jít kvůli životu přes mrtvoly. Prostě a jednoduše: bylo tam na mě až moc klaďasů.

11. listopadu 2009
plakát filmu
100 %

Tohle je ten nejlepší animovaný film, který jsem kdy viděla! A vůbec první, který měl fakt úžasnou atmosféru, která mě dokázala vtáhnout do děje. Neznám žádný jiný animovaný film, u kterého bych tak silně vnímala napětí, radost, strach, ... Prostě úžasné! Stoprocentní ohodnocení je podle mě málo!

3. listopadu 2009
plakát filmu
Vesnice
Village, The
90 %

Podle mě je to dost dobrý horror. Není sice tak dobrý jako Hannibal nebo Vetřelci, ale patří spíše mezi ty lepší. Od ostatních průměrných a podprůměrných se liší romantikou, která nepůsobí kýčovitě, jak už to většinou v horrorech, kde se o ni marně pokoušejí, bývá. Dala bych mu 85% z toho 5% za hudbu, takže zaokrouhleno nahoru 90% :)

2. října 2009
plakát filmu
Hříšný tanec
Dirty Dancing
100 %

Patrick

Hříšný tanec viděli snad všichni, a neznám nikoho, komu by se nelíbil. Příběh bych popsala jako dobrý příběh, který ale mnohonásobně převyšují taneční výkony hlavních postav - zvláště Patricka Swayzeho. Patricka jsem viděla později ještě v dalších filmech, ale tahle role mu prostě sedla nejlíp (možná ještě film Duch) a neodmyslitelně k Hříšnému tanci prostě patří.

22. září 2009
plakát filmu
Ztracené
Missing, The
100 %

Dost dobrý film. Cate hrála velmi přesvědčivě. Příběh nebyl příliš originální, ale tento film ho prostě dokázal podat. Nevím, jak jinak to vyjádřit. - Určitě se na Ztracené ještě někdy podívám ;).

27. srpna 2009
plakát filmu
Veronica Guerin
Veronica Guerin
100 %

Skvělý film, hodně napínavý, který vám nedovolí vzdálit se od obrazovky. Cate tato role opravdu sedla (ikdyž, popravdě - ona zahraje všechno, takže se není čemu divit :D ). Myslím, že tento film rozhodně stojí za shlédnutí a za zamyšlení se nad drogami.

14. srpna 2009