avatar uživatele

Pavel Kamarýt

Jméno
Věk
28 let — narozeniny slaví za 92 dní (Lev)
Bydliště
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
G.I. Jane
G.I. Jane
60 %

omyl

Je málo věcí, které bych o SEALs nevěděl. Přečetl jsem tunu knížek a viděl mraky dokumentů a filmů. Tento film je feministická reklama na typický "amerikanismus". Když už se tam dostane, tak je nejen chytřejší, ale nakonec i zdatnější, odvážnější a má bezchybný vůdčí metody. Ve skutečnosti by žena nebyla schopná ustát ani první den. To není sexismus, ale biologie. Ale když si tyhle věci odmyslím, tak se jedná o pěkný odpočinkový film s charismatickým Mortensenem. A nutno přiznat, že detaily výcviku jsou celkem autentické, i když není zdaleka kompletní. A ještě jedno rejpnutí, ta výslechová scéna je fakt úsměvná.

8. října 2013
plakát filmu
100 %

Fast

Nejlepší díl série. Beze srandy. Ač už obsazením, akčníma scénama nebo hláškama. A ten konec titulků je prostě pecka na entou.

14. května 2011
plakát filmu
100 %

slušný

Tento film jsem viděl teprve nedávno a byl jsem mile překvapen. Čekal jsem obyčejnou střílečku, ale bylo to plné hlášek, akce a amerických blbostí. Obsazení bylo poměrně našlapaný(Biehn, Sheen, Paxton). Biehn je rozenej velitel, ale někdy to s tím patriotismem přežene. Sheen je z filmu asi nejlepší, jeho hlášky jsou naprosto skvělí. Jako námořník, jehož matka se spustila s delfínem, působí jako rebel a kovboj, který potřebuje adrenalin. Což se celé jednotce vymstí. Legendární je jeho skok z jedoucího džípu na mostě do vody. Ještě bych dodal skvělého ´´Boha´´. Ti, co viděli vědí, co myslím.

24. dubna 2011
plakát filmu
Predátoři
Predators
80 %

ujde to

Film mně překvapil, čekal jsem to horší. Mile mně překvapil výkon Brodyho, kterej působil suveréně a bez nějakejch citečků. Ten vězeň měl super hlášky a jeho výkon byl taky dost dobrej. Škoda, že nedostal víc prostoru Danny Trejo, kterej vypadal jak vyděšená devítiletá holčička. Obrovský zklamání ten afričan, izraelská odstřelovačka, která to moc prožívala, což u takovejch bestií jako jsou izraelci dost zvláštní. U mně procenta nahání suprovej Morfeus.

28. října 2010