avatar uživatele

Antario

Jméno
Věk
Bydliště
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Lemony Snicket: Řada nešťastných příhod
Lemony Snicket´s A Series of Unfortunate Events
100 %

BOMBA

Je pravda, že jsem nečetla knihy, ale film se mi zdá i tak dokonalý. Krásná práce s kamerou, dokonalé obsazení herců. Jim Carrey nezpochybnitelně splnil svou práci na jedničku. STOJÍ ZA VIDĚNÍ!

21. června 2012
plakát filmu
Domácí mazlíček
House Bunny, The
50 %

U mě dobrý

Jako kravina to byla, co si budeme povídat. Ale pobaví, zabaví a rozhodně se během koukání nedíváte na hodinky, kdy už to skončí.

21. června 2012
plakát filmu
Vrahouni
Killers
90 %

U mě dobrý

Já teda nevím jak vy, ale já jsem se celou dobu bavila. Nemohla jsem oči ani odtrhnout. Je tam spousta napínavých scén a zvratů, že prakticky dokonce filmu si nejste jistí, na čem jste. Katherin Heigel nic moc, Ashotnův nejlepší film. Aspoň podle mě.

20. dubna 2012
plakát filmu
80 %

Dobrý!!

Náhodou! Já jsem se bavila. Když se odprostíte od uměleckosti a začnete na film nahlížet. Nejde to srovnávat s Černou labutí, ale zasmějete se a o to režisérovi šlo.

16. července 2011
plakát filmu
Bejvalek se nezbavíš
The Ghosts of Girlfriends Past
100 %

Dobrý!!

Čekala jsem, že to bude horší. Děj je sice předvídatelný, ale zároveň neotřelý a originální. A co víc, miluju Jenifer Garnerovou :-)

14. července 2011
plakát filmu
Zkus mě rozesmát
Just Go with It
80 %

Není to vůbec špatné

Je to sice nepravděpodobný americký slaďák, ale místy vtipný a herecké výkony Nicole Kidmanové a Jennifer Anistonové jsou boží.

13. července 2011
plakát filmu
Na vlásku
Tangled
100 %

Jupí!!!

Oh, to je tak krásný film! Je tam spousta vtípků, krásná animace, dokonalé písničky. I dubing se tentokrát vydařil. Prostě perfekto, musíte vidět!!!

1. července 2011
plakát filmu
Italské prázdniny
The Lizzie McGuire Movie
60 %

Ale jo

Zde bych použila takové to: Jde to, ale dře to. Ten film má zajímavou, byť nereálnou myšlenku. Bohužel je zpracován tak, že je průhledný skrz naskrz a když se posadíte před televizor a během půl hodiny víte s jistotou, jak to dopadne, je někde chyba.

30. května 2011
plakát filmu
Kladivo na čarodějnice
Kladivo na čarodějnice
100 %

Oh my! it is briliant!

Je to úžasný film! Sice, když si představím, že se tohle kdysi doopravdy dělo, jdou na mě mdloby, ale je to perfektní svědectví tehdejší doby. Navíc miluju (a to doslova, i když byl gay) Edu Cupáka. Výtečný herec, kterého nelze pokořit.

29. května 2011
plakát filmu
Pearl Harbor
Pearl Harbor
10 %

Nicht mehr!

Zabte mě, ale já ten film nesnáším. Jediné, co se mi na tomto filmu líbí, je soundtrack. Jinak naprosto podporuji nominace na Zlaté maliny jak z oblasti herecké, tak dramaturgické a režijní složky.

29. května 2011
plakát filmu
50 %

Děs běs

Achich. Já myslela, že Reese a Owen nemůžou hrát v žádném podředném bezduchém filmu. Spletla jsem se. Právě to udělali. Mám pocit, že kdyby vystřihli první půlhodinu filmu, nic by se nestalo, protože je absolutně nepodstatná. Tak ten konec je špatně udělaný. Zakončení postav Lisy a George je v pořádku, logické a pochopitelné. Ale co se týče Matta a Georgova otce, jsem jako divák laik na vážkách. Nešlo to jinak? Příště líp, prosím.

28. května 2011
plakát filmu
Hlavně nezávazně
No Strings Attached
60 %

Ale jo

Zklamalo mě to, nebudu říkat že ne. Ale vzhledem k faktu, že miluju božskou Natalii Portman, nemůžu dát nižší hodnocení než 60%. Ona je perfektní, ale děj celého filmu je podprůměrný a Ashton ve mě vyvolává touhu zvracet. Doufám, že příště uvidím Natalii v nějakém hodnotnějším filmu.

27. května 2011
plakát filmu
Fanfán Tulipán
Fanfan la tulipe
70 %

Ale jo

Já mám tenhle film ráda, ikdyž je zde absence uměleckého umění filmařského. Ráda se na něj podívám znovu, protože herecké výkony se mi zdají víc než jen dobré.

16. května 2011
plakát filmu
Sexy Pistols
Bandidas
100 %

Oh...

No paráda! Fakt dobrý film - teda aspoň pro mě jako pro lajka. Jsou tam jasné charaktery postav i jejich chování v určitých situacích. Krásný, vtipný film, na který se můžu dívat pořád dokola.

16. května 2011

Nicht mehr!

Originální, ale vůbec mě to neupoutalo... Nevím jak to, ikdyž tam hrají velmi dobří herci, tak mě to prostě nechytilo. Už se na to nepodívám znovu, ale věřím, že někomu se to může líbit.

5. května 2011
plakát filmu
Sedm samurajů
Shichinin no samurai
10 %

Nicht mehr!

OMG! Ještě teď mě bolí zadek, jenom si na to vzpomenu! Seděla jsem v kině snad věčnost! Ať mi nikdo neříká, že se to nedalo zkrátit! Tak délka je fakt neúnosná. Navíc jsem se nevyznala v těch jejich jménech, všechny mi připadly stejný. Už nikdy víc.

4. května 2011
plakát filmu
Paní Bovaryová
Madame Bovary
10 %

Nicht mehr!

Další nudný a dlouhý film. Ne vážně. Nechápu, proč mám hodinu sedět a modlit se, aby se už konečně něco dělo. A výkon Isabelle Huppert je strašný. Nevím, kam dal režisér oči...

4. května 2011
plakát filmu
Střihoruký Edward
Edward Scissorhands
100 %

Oh...

Já vždycky celý film probulím. Je tak krásný, zvlášť ta scéna, jak pro Kim tesá Edward toho anděla! Je v tom tolik emocí! Boží film, ikdyž spíš pro romantiky ;)

28. dubna 2011
plakát filmu
Beetlejuice
Beetle Juice
100 %

Beetlejuice

Boží, fakt boží film. Je to sice takový staroušek mezi filmy s umělými efekty, ale je parádní. Můžu se na něj dívat pořád :-*

28. dubna 2011
plakát filmu
Past na rodiče
The Parent Trap
100 %

Dobrý!!

Hezký námět, dobří herci, mladá, ještě nezkažená Lindsay. Tak mladá a dokázala, že má talent. Dokonce i český dabing je podařený ;)

28. dubna 2011

Oh my! it is briliant!

Fakt boží komedie. Nápaditý děj, neotřepané vtipy a fráze, dokonalá Maggie Smithová. Určitě kdo ste neviděli, se musíte podívat. Stojí za to.

26. dubna 2011
plakát filmu
Zataženo, občas trakaře
Cloudy with a Chance of Meatballs
10 %

Viděla jsem, nezkousla jsem

No, takže... Zkoukla jsem ten film, protože mám ráda animáky, ale tak mě to zklamalo! Nechci se k tomu už vracet, byla to fakt nuda, ale musím se přiznta, že ten film zařadím mezi věci, které už nechci víc vidět.

19. dubna 2011
plakát filmu
Čert ví proč
Čert ví proč
100 %

Csongor

Bože, jak se toto může někomu nelíbit. Je to originální pohádka s úžasným Luciferem. Já ho zbožňuju. Doporučuju ke shlédnutí!

4. dubna 2011
plakát filmu
Román pro muže
Román pro muže
20 %

Děs běs

Ten, kdo shlédl Román pro ženy, musí být, jako já, otřesen. Tolik jsem se těšila! Ale je to zklamání. Příběh je obyčejný, ničím nezajímavý, film nudný. A obsazení se mi taky nezdá nejlepší... Pro mě je to špatný film, který už nechci vidět. Leda by mě mučili. Ale Román pro ženy je boží!

4. dubna 2011
plakát filmu
Slaměný klobouk
Slaměný klobouk
100 %

Super

Zasmála jsem se? Zasmála. Až příliš. Bavilo mě to? Bavilo. Líbilo se mi obsazení herců? Miluju je všechny. Kdo jste neviděli, jukněte. Určitě.

4. dubna 2011