avatar uživatele

Soudek

Jméno
Martin
Věk
34 let — narozeniny slaví pozítří (Býk)
Bydliště
V České Lípě
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory

Tento díl se mi celkem líbil i když si myslím že první tři díly se nedají srovnávat,už mi to připadá že se snaží pořád jen něco kopírovat co už nejde,tady se už vše jen opakuje a proto si myslím že by zase producenti měly vymyslet jiné filmy než se opakovat do kola.

1. srpna 2009
plakát filmu
80 %

Nebýt mého malého nevlastního brášky, asi bych podobný animáky ani neviděl. A to by byla trošku škoda, protože musím říct že to má myšlenku, pro děti to je určitě lepší zábava než jim pouštět Kobru 11 a podobné akčňáky, na které ještě zdaleka nemají věk, ale když jim to rodiče tolerují že jo?
Zatím jsem viděl pouze tento první díl, stejně tak jako u Madagaskaru. Ale možná že shlédnu i další díly. Protože originály mi nabídly, kvalitní a inteligentní zábavu.

1. srpna 2009
plakát filmu
Drsný časy
Harsh Times
60 %

Místy lehce drsná , hrozně ukecaná a ke konci mírně nudící sonda do života bývalého příslušníka "U.S. Army" , který má kvůli krví a terorem poskvrněné mysli ze "služby vlasti" obrovský problém s jakoukoli morálkou , pravidly a začleněním do společnosti. Film drží pohromadě jako super lepidlo excelentní Christian Bale , bez kterého by se film zařadil do šedého průměru snímků podobného žánru a zaměření. Jednohubka na nedělní večer jako dělaná , nic víc a nic míň. 60%

1. srpna 2009
plakát filmu
Harry Potter a Princ dvojí krve
Harry Potter and the Half-Blood Prince
90 %

Tak tenhle Harry Potter byl hodně dobrý, i když z knižní předlohou toho má málo společného, ale plně chápu:-) rozhodně nemůžu říct, že by mně to zklamalo. První část je hodně zábavná, obzvlášť výraz Rona:-D když je zamilovaný :-D ale opravdu super díl:-)

30. července 2009
plakát filmu
Blafuj jako Beckham
Bend It Like Beckham
100 %

Základní zápletka o střetu dvou kultur je v současném filmu docela oblíbená. Film sám není zas až tak vtipný, jak by člověk očekával, resp. se dalo z námětu vytěžit mnohem víc. K tomu, aby divák porozuměl tomu, o čem film je, je potřeba mít alespoň základní znalosti o indické kultuře, což v Británii není takový problém, ale zdejší diváci jsou dost nepoučení (soudě podle komentářů). Hlavní hrdinka Jas není muslimka, ale Sikhka, režisérka filmu částečně zpracovala své vlastní zážitky. Úroveň fotbalové hry nemůžu dost dobře posoudit, ale je pravda, že Keira už tehdy vypadala jako reklama na koncentrační tábor. Bod navíc je za soundtrack, který mezi ne-indickými posluchači zpopularizoval bhangru, indický hudební styl.

30. července 2009
plakát filmu
Střihoruký Edward
Edward Scissorhands
80 %

Moc pěknej film
Mě se líbil,byl pěkně spracovanej a pro mě to byla dobrá Americká komedie.
Ze začátku to bylo takový dětský film ale asi v půce filmu tak konečně přišel i nějaký zvrat v ději.

19. února 2009
plakát filmu
90 %

Tento film se mi moc líbyl byla to skvělá komedie oba hlavní herci zahrály svou roly na jedničku,i když jsem čekal že se s toho dostane,i tak to byl pěkný film.
U tohoto filmu jde vydět že když holku Miluje te musíte proto udělat vše co je ve vašich silách

19. února 2009
plakát filmu
Constantine
Constantine
100 %

Skutečně vydařený film který výborně vypráví Keanu Reeves určitě tato role mu dobře sedla a je to můj oblíbenej film,je to dobře zamotaný film kdy mezi sebou bojuje dobro i zlo.
Super film takových to filmů by určitě mohlo být více

19. února 2009
plakát filmu
Saw 2
Saw II
90 %

Naprosto dokonalý film. Zpracování bylo promyšlené a děj se nedal předem odhadnout, například návrat osob z prvního dílu z poněkud nevysvětlitelných důvodů a další. Myslím, že nyní již Saw patří mezi špičku.

9. listopadu 2008
plakát filmu
Hvězdná pěchota
Starship troopers
80 %

Velice hezký film. Je sice natočen jako béčkový, ale dá se u něj pobavit. Některé scény jsou nechutné - až dost, ale tady nejde ani tak o tu akci, ale spíše o myšlenku - občané vs. ostatní atd. Pokud to někdo takto nesleduje, je to zkrátka oddechová akce.

21. října 2008
plakát filmu
Mission: Impossible 2
Mission: Impossible 2
80 %

Dvojka měla býti asi akčnější než jednička. To se tvůrcům povedlo,ale pak se do toho zamotali, že samotní nevěděli co dělají. Hudba od Limp Bizkit měla dodat adrenalinový odvaz. Neříkam že jedničká byla vynikající,ale měla lepší dějovou linii.

20. října 2008
plakát filmu
Válka světů
War of the Worlds
80 %

Dá se říci, že Steven Spielberg opět opravdu nezklamal. Velkolepá podívaná, ale ještě něco navíc, co v jiných filmech nebylo a nebo ne tak výrazné a sice citový podtext filmu.Hlavní hrdina v podání Toma Cruise je ochoten pro záchranu svých dětí obětovat prakticky sám sebe.Tuto roli zvládl Cruis opravdu perfektně.

17. října 2008
plakát filmu
Ďáblův advokát
Devil's Advocate
70 %

příběh se zdá se mi nějak ztrácí. Film se snaží udržet jistou atmosféru tajemna a mystična, ale způsobem, které mi zrovna dvakrát nepomáhal sžít se s dějem. Některé scény byly na mě trošku moc... jak bych to řekl.... prostě divné a nezapadající. Příběhem mi film navíc nenápadně připomínal Firmu. Jiný film z právnického prostředí.

17. října 2008
plakát filmu
Desperado
Desperado
80 %

Akční fakt nemusím, ale jsou i vyjímky, které se dostanou na vysokou příčku v mém žebříčku oblíbených filmů. Desperado u mě zabodoval. Sem tam lehce vtipné a peprné, sem tam kapku nechutné a krvavé. Antonio se vyznamenal a Buscemi byl vynikající.

17. října 2008
plakát filmu
70 %

Kámoš mě navnadil na tento horor a mohl jsem říct.
Hm, docela dobrý horor, opravdu pěkné zpracování, dost povedený, dobří herci... dokáže navodit docela dobrou atmosféru.. no jen něco málo bylo trochu přehnaně hysterické, o některých hereckých výkonech by se dalo také diskutovat, ale pro mě to je docela dobrý horor, pěkná podívaná

17. října 2008
plakát filmu
Gejša
Memoirs of a Geisha
80 %

Na zhodnocení tohoto filmu by stačila jen jedna věta: Nádherný film od začátku až do konce. Je to okouzlující zážitek, pohled do jiného světa než na jaký jsme zvyklí. Nádherný zážitek z filmu ještě umocňuje půvabná a působivá hudba.Pokud si někdo chce oddechnout od přemíry akčních a hororových filmů s hektolitry krve a prožít něco, co v něm zanechá na dlouhou dobu silný zážitek, má jedinečnou příležitost zhlédnutím tohoto filmu.

16. října 2008
plakát filmu
Copak je to za vojáka...
Copak je to za vojáka...
100 %

Tohle je film, který mě snad nikdy nepřestane bavit. Duo Roden - Langmajer jsou tu okouzlující. Je příjemné sledovat, jak se vojáci snaží splnit svůj úkol, bez ohledu na to, jestli se ztrapní nebo ne. Nejvíc se mi ale líbí scéna, kdy Langmajer úspěšně splní svůj úkol a Roden ho nadšeně vítá

16. října 2008
plakát filmu
Gympl
Gympl
80 %

Jeden z nejlepších českých filmů v poslední době. Graffiti ani hip hop nemusím, ale tenhle film mi dal prostě nahlédnout pro mně do nového světa. Děj je orginální a to je asi ten hlavní klíč k úspěchu. Hlavní dvojice byla super, i když jsem si před kinem říkal, jak to asi bude vypadat ten Mádl, kterého znám jako nesmělého a hodného týpka ze Snowboarďáků nebo Rafťáků. Fakt jednička, nemám skoro co dodat

16. října 2008
plakát filmu
Máj
Máj
70 %

Máj

Můj názor je, že film "Máj" je udělán hodně "na efekt". Ale je také pravda, že je báseň romantická a to ne ve smyslu, v jakém romantiku vnímáme dnes. V romantismu jako literárním směru je jedním z charakteristických znaků silné a někdy až přehnané prožívání každé události. A tohle ten film vystihnul skvěle. Trochu mi vadilo, že se ve filmu vlastně recitování básně Máj vyskytovalo minimálně.

10. října 2008
plakát filmu
Miami Vice
Miami Vice
70 %

Opravdu působivá akční kri-mi se skvělou temnou atmosférou. Většina filmu se odehrává v přítmí, což dodává filmu dynamičtější nádech. Zápletka není nic nového, ale naštěstí chybí zbytečné scény a všech 130 minut je využito do nejmenšího detailu. Film mě potěšil, a přestože je po řemeslné i herecké stránce na výborné úrovni

8. října 2008
plakát filmu
O život
O život
50 %

Já bych řekl že film O život byla taková divná komedie nebylo se k čemu smát a že po tomto českém filmu jsem čekal daleko více.
Podle mě to byla velmi nepovedená komedie a k zasmání tam nic nebylo vyděl jsem to jen jednou a víckrát se to ani vydět nemusí.

7. října 2008
plakát filmu
Kung Fu Panda
Kung Fu Panda
70 %

Kunf Fu Panda byla taková veselá pohádka vyděl jsem to a moc se mi to líbilo žekl bych že to je správná pohádka pro děti i starší.
Celkem vtipné

7. října 2008
plakát filmu
Dlouhá cesta
A Walk to Remember
70 %

Je to příběch o lásce který má překonat všechny nastražený překážky.
Je to pěkný romantický film,myslím si že je to spíše pro holky než pro kluky,ale i ty se pobaví dobrýmui scénamy a srandou.

7. října 2008
plakát filmu
Pianista
The Pianist
80 %

Polanski natočil kvalitní film, podle mě lepší než je Schindlerův seznam, ale je pravda že mu scházelo určitý napětí, nějaký scény který by ten film ještě víc vyšperkovali.
Podle mě je i ten film zbytečně dlouho určitě na některých nudných pasážích by se tento film dal skrátit,ale i přes veškerou kritiku je film dobrý.

7. října 2008

To to je správná komedie je super asi nejlepší z herců je prasík ten mluví za celí tento film,ale je i o odvaze lásce a nenávisti.
Zachrání svou horu a všichni jsou šťastný.
Opravdu super komedie
Doufám že takových to filmů se natočí více

7. října 2008