avatar uživatele

Azmot

Jméno
Věk
31 let — narozeniny slaví za 133 dní (Panna)
Bydliště
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Ostrov pokladů
Treasure Island
100 %

Skvělý film

Jedno z nejlepších zfilmování pirátské tématiky. Musím říct, že tehle film opravdu miluju, přečetl jsem i knihu... Obsazení je také skvělé, zajímavá hudba, přímo fantastický Charlton Heston a pokud chytnete dobrý dabing i ten je skvělý. Krásné moře, lodě a ostrov vás určitě nenechají na pochybách, že jde o skvělý film se skvělým příběhem, který si 100% a samá superlativa opravdu zaslouží.

20. listopadu 2008
plakát filmu
Tanec s vlky
Dances With Wolves
100 %

Skvost

Tenhle film je opravdu skvost světové kinematografie a opravdu bych ho doporučil komukoli. Skvělý příběh, úžasná hudba famózního Johna Barryho, skvělé herecké výkony, skvělá kamera a úžasné prostředí. Lze najít jen samá superlativa. Film si na nic nehraje a prostě nemám slov. 100% a dal bych i víc... =)

24. října 2008
plakát filmu
Ostrov hrdlořezů
Cutthroat Island
100 %

Proč ně?

Piráti. Tohle téma bylo již mnohokrát zpracováno a pokaždé přinese něco...Tenhle film mám opravdu rád a nedovedu pochopit, jak může být jedním z největších filmových propadáků všech dob. Ano, něco ve filmu je trochu přitažené za vlasy, možná že někdy nejsou výkony herců až tak skvělé, ale jinak? Určitě lepší, než banda nesmrtelných kostlivců nebo bláznivý Jack Sparrow běhající s truhlou po ostrově...Takže z mého hlediska se mi Ostrov Hrdlořezů dost líbil a dám 100%

8. září 2008
plakát filmu
Šifra mistra Leonarda
The Da Vinci Code
100 %

Kniha? Tohle je film!

Je mi jedno, jaká je kniha. Tohle je prostě film na velmi zajímavé téma velmi zajímavě pojetý se skvělou hudbou, hereckým obsazením a dějem, a proto se mi bude líbit, ať je kniha jakákoli...100%

8. září 2008
plakát filmu
Robin Hood: Král zbojníků
Robin Hood: Prince Of Thieves
100 %

Robin Hood

Přiznám se - příběhy Robina Hooda miluju - kniha, PC hra, seriál, filmy - to vše jen proto, abych toho co nejvíce "zažil" s příběhem jednoho z nejslavnějších mužů historie...A tenhle film? Skvělý, až mě to překvapilo, moc jsem si od toho nesliboval a dopadlo to velmi dobře. Kevina nějak zvlášť nemusím, ale nemám mu co vytknout. A i výběr herečky pro Lady Marianu se povedl - nebyla umělá a prostě přišlo mi, že je skutečně Lady Marianou...100% Tady není o čem... :-)

8. září 2008
plakát filmu
100 %

Některé lidi nepochopím...

Když jsem najel na zdejších stránkách na film Alexandr Veliký, myslel jsem si, že si udělám cestu k očnímu...Jak může být tento skvělý velkofilm tak nízké hodnocení? Společně se Statečným srdcem, Posledním Samurajem a Královstvím nebeským je to pro mě nejlepší historický velkofilm...Že sem moc cpali gay tématiku? No proboha asi z něčeho vycházeli ne? A nepřijde mi, že je to ve filmu až tak moc vyzdvihováno. Daleko víc mě zaujme hudba, perfektní hvězdné obsazení nebo vztah Alexandra s matkou, jeho dechberoucí cesty přes hory, do Indie nebo velkolepé bitvy. Perfektní film a vy kritici - pusťte si ho znovu! 100%

8. září 2008
plakát filmu
Poslední samuraj
The Last Samurai
100 %

Poslední samuraj

Tohle je perfektní film, založený na skvělém příběhu, skvělé hudbě, skvělých hereckých výkonech - i Tom Cruise se překonal a také na skvělém prostředí založeném na japonské kultuře. není co vytknout - jeden z nejlepších filmů a naprosto jasných 100%.

29. srpna 2008
plakát filmu
Deset důvodů, proč tě nenávidím
10 Things I Hate About You
100 %

Supr komedie!

Tak tohle je supr komedie u který se vždycky zasměju. Kvantum hlášek a zajímavý příběh. Možná kdyby tam bylo trochu míň tý romantiky no ale nevadí...S troškou přemáhání ale těch 100% dám.

29. srpna 2008
plakát filmu
Pláž
Beach, The
100 %

Mně se Pláž líbila

Z mýho pohledu je to supr film, takovej pohodovej, u kterýho člověk nemusí moc přemýšlet. Samozřejmě jsou kvalitnější filmy a Lea moc nemusím, ale za příjemnou hudbu, zajímavý příběh a nádherné Pláže a celou tu idelku, kterou bych taky rád prožil (A nemyslím tím trávu), tak nakonec dám 100%

29. srpna 2008
plakát filmu
Království nebeské
Kingdom Of Heaven
100 %

Jeden z nejlepších filmů

Tohle je úžasnej film, historický velkofilmy miluju a tenhle patří do společnosti těch nejlepších. Skvělej příběh a skvělá Eva Green. No snad není co vytknout 100%.

29. srpna 2008
plakát filmu
Pravá blondýnka
Legally Blonde
100 %

I blondýnka může být chytrá!

Tak tohle je opravdu zábavný film, to množství hlášek a prostě pohoda dává filmu velké plus. Také mám rád skvělou R. Witherspoon, která to zahrála skvěle. Jednička je oproti dvojce jednička a když vynechám ten happyend dám 100%

29. srpna 2008
plakát filmu
Gejša
Memoirs of a Geisha
100 %

Působivý příběh

Dramatický příběh patřící mezi mé velmi oblíbené filmy. Japonsko je pro mě země, kterou mám velmi rád a příběhy zde odehrávající miluji, zvlášť když jsou pojaty takhle skvělé. Za celkový dojem a prožitek z filmu dávám 100%.

29. srpna 2008
plakát filmu
100 %

Braveheart

Tohle je asi můj nejoblíbenější film. Historické filmy mám opravdu rád a tenhle je prostě třída. Skvělý příběh nepostrádá opravdu nic a tenhle film snad musí vidět každý. Ani se nedivím, že má tolik Oskarů. Takže až na malé zaškobrtnutí v podobě dabingu hlavního hrdiny, kterého dabuje hrozný Pavel Trávníček (za což ale američtí tvůrci nemohou =)), je to naprosto jasných 100%.

24. srpna 2008
plakát filmu
Vykoupení z věznice Shawshank
The Shawshank Redemption
100 %

Naděje umírá poslední aneb Vykoupen

Když jsem viděl, jak skvěle je na těchto stránkách tento film hodnocený, nemohl jsem odolat a teprve nedávno jsem se musel na tento film podívat. Opravdu mě nadchl, že bude až tak dobrý, jsem snad ani nečekal. Příběh je to opravdu smutný, ale vše se může obrátit, protože hlavní hrdina stále živí naději... A tak my diváci do posledních chvil nevíme, jak film dopadne. Většinou to, jak film dopadne, lehce prohlédnu, ale tentokrát jsem byl do příběhu tak vtažen, že jsem ani nestačil přemýšlet, jak to asi dopadne. Tento film je opravdu jeden z nejlepších, takže vřele doporučuji a plný počet je opravdu na místě.

24. srpna 2008
plakát filmu
Zrůda
Monster
100 %

Není Zrůda jako zrůda...

Tak každého asi na první pohled upoutá už jenom ten název. Já osobně dramata miluju a osoba zrůdné povahy (i když v tomto příběhu můžeme úspěšně pochybovat, kdo ona zrůda vlastně je :-)) mě dokáže připoutat k TV mnohem víc, než nějaká zrůda s šesti končetinami, kvartetem tykadel a jedním velkým okem, která dokáže spálit na co přijde lejzrovým paprskem. :-) Výkon Charlize Theron je opravdu fascinující, člověk by ani nečekal, kde až můžou být herecké hranice. A proto je Oskar za Hlavní ženskou roli naprosto na místě. Příběh je velmi poutavý, do posledních chvil se téměř modlíte za hlavní hrdinku, takže pokud zapomenete na to, že ze "Zrůdy" byl dělán přeci jen trochu větší svatoušek, než jakým byla ve skutečnosti, myslím si, že s klidným svědomím můžete dát oněch posvátných 100%.

24. srpna 2008
plakát filmu
Kruh
Ring
100 %

The Ring

Kruh je pro mě nejlepší horor, ani netuším, kdo by mu mohl konkurovat, i když pár by se jich zřejmě našlo. U hororů příliš strach nemívám, ale tenhle vás přímo "vcucne" do děje. Jednička je absolutně bezchybná. Naomi Watts mám hodně rád a to hlavně díky této roli, kde si opravdu odehrála své. Když jsem Kruh viděl poprvé (Na Štědrý večer upozorňuju - DVD jsem dostal v právě tento den), zanechal na mně tak silný dojem, že jsem celé Vánoční prázdniny měl špatnou náladu. Tak nějak jsem prostě míval depku za hlavní hrdiny :-) Takže i to je ukazatel kvality. Šokující závěr každého donutí shládnout i druhý díl, který sice není až tak dobrý, ale nejhorší také určitě není. To nic ale nemění na tom, že jednička si rozhodně 100% zaslouží...

24. srpna 2008