avatar uživatele

Lowrider

Jméno
Jiří, Jirka, Jürgen, Jiřík, Jikoun
Věk
34 let — narozeniny slaví za 164 dní (Váhy)
Bydliště
Na severu od Plzně
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Osobní profil

Ahoj,
můj bratr, nicneznam, mně oznámil, že sem mám něco inteligentního napsat. Myslím, že to bude problém...
Ne ani tak kvůli tomu, že bych byl blbý. Spíše inteligenčně nesmělý. No což, pokusím se.

Z výrobní linky jsem úspěšně vyjel 5.10.1989, byl jsem kvalifikován jako vysoce kvalitní výrobek. Postupem času se mé kvality prý začaly zhoršovat, z čehož moji rodiče obviňují mobilní telefon a jeho vyzařování.

Co mám rád? Neobyčejně rád jezdím na horském kole, na vodu, hraji na klavír, mám rád zvířata (hlavně psy), hudbu a mé přátele.
Dříve jsem se zabýval tvorbou webových stránek, závodně jsem hrával fotbal, studoval anglický jazyk, navštěvoval keramický kroužek, karate, tenis a bůh ví, co ještě.
Po úspěšném zdolání základní školy jsem atakoval školu střední. Konkrétně Stavební průmyslovou školu v Plzni, obor Technické lyceum.

Co poslouchám za muziku? Jsem mnohými považován za hudebního barbara, jelikož poslouchám hiphop, což prý vůbec není hudba (Eminem, Cypress Hill, Dr. Dre, Snoop Dogg a spol.), sem tam lepší pop a pak mě také chytly takové ty starší odrhovačky, jakými jsou Dona Lewis, Suzi Quatro, Bee Gees, Bangels, Lene Marlin, Natalie Imbruglia, Tracy Chapman, Village people atp.
Pak jsou samozřejmostí takové legendy, jako Michael Jackson, Beatles, Rolling Stones a Bob Dylan.

Co nemám rád? Nemám rád nebezpečí, tudíž nejsem rád poblíž blbců, páč kde blbec, tam nebezpečno. Nesnáším pohled na utrpení někoho jiného. Nemám rád násilí, nesnáším alkohol a jakékoliv drogy, nesnáším lidi, co jsou milí, jen když něco potřebují, neupřímnost, lži a pomluvy.

Toť prozatím vše, co jsem Vám chtěl říci. Možná sem časem napíšu něco smysluplnějšího.
Mějte se hezky, užívejte každý den, jako by měl být poslední, přeju dobrý obraz a minimum nepovedených filmů.


Hoj, Jürgen.