avatar uživatele

willhunting

Jméno
fRanc
Věk
Bydliště
Ostrava
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
100 %

Adam sandler je výborný herec. Dobrý námět, který v sobě skrývá sice pár chyb, ale je to komedie, takže to nevadí. Nápad super, zpracování taky.

22. července 2008
plakát filmu
Gladiátor
Gladiator
100 %

Film sem viděl už před několika lety a docela se mi líbil. Příběh byl velice tuctový, jakých se v dnešních filmech používá hodně, ale něčím mě zaujal. Rád se s odstupem času na něj podívám znovu, jestli bych ho i po několika letech hodnotil stejně. Teď 100.

22. července 2008
plakát filmu
Pán prstenů: Společenstvo prstenu
The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring
0 %

Katastrofa

Sledovat tento film bylo pro mě pomalu horší než být mučen. Dvě hodiny nudy, které se rozrostlo do tří dílů. Alespoň pro mě to byla neskutečná ztráta času a doufám, že nebudu muset nikdy více tento film vidět.

22. července 2008
plakát filmu
Vzpomínka na Titány
Remember the Titans
100 %

Filmy týkající se sportu mám rád. Americký fotbal mám rád. Takže tento film sem chtěl vidět. A byl sem velmi potěšen, jakým způsobem byl zpracován. Otázka rasové diskriminace v kontrastu se středoškolským fotbalem byla vyobrazena naprosto perfektně. Víc takových filmů. Za sebe 100.

22. července 2008
plakát filmu
Vítězové a poražení
Any Given Sunday
70 %

Americký fotbal je parádní sport a filmy o něm rád sleduju. Nenechal sem si proto ujít ani tento film, který sem viděl několikrát. A čím vícekrát sem ho viděl, tím méně se mi líbí a shledávám v něm jisté věci, které mi pocit kazí. Každopádně 70 %.

22. července 2008
plakát filmu
Náhradníci
The Replacements
100 %

Jediné věci u tohoto filmu lituju a to je ta skutečnost, že DVD ktreé mám doma není s českým dabingem. Je to sice jen obyčejný film s prvky komedie zasazený do prostředí am. fotbalu, ale přesto mě něčím zaujal. A nebyl to jen ten sport.

22. července 2008