avatar uživatele

Annabell

Jméno
Anna
Věk
Bydliště
Na Moravě
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Muzikál ze střední 2
High School Musical 2
10 %

Bože bože..... Opravdu nechápu jak někdo může natočit po prvním dílu který vypadá tak jak vypadá natočit dvojku. Už od prvního dílu je mi Zac Efron a Vanessa Hudgens strašně protivní. Podle mě nic moc herci v ještě horším filmu. Teda je pravda že spívají hezky opravdu moc a když zavřu oči aby jsem ty protivné osoby neviděla a nevnímám docela stupidní texty tak se to dá poslouchat. Zato Ashley Tisdale a Lucas Grabeel se mi zdají jako dobří herci a kdybi jsem je vyděla poprvé v jiném filmu než HSM2 tak by jsem si je snad i oblíbila, ale spět k filmu. Bohužel se stratila i ta troška děje co byla v jedničce a zbyly pouze písničky. Režisér zřejmě spoléhal ne svého "hvězdného" Zaca Efrona.... Ach jo....podle mě trapný pokus o dobrý muzikál.

6. prosince 2008
plakát filmu
Wanted
Wanted
100 %

Podle mě to byl docela good film. S ,pro mě, nikdy neohraným tématem. Herci podle mě supr a vzhledem k tomu že nejsem náročný divak tak se mi to opravdu líbilo. Jedinou výhradou snad je že už první
Bullet-time mi dost připoměl Matrix, ale naštěstí dějově to s ním nemá nic společného a atmosféra filmu byla taky uplně jiná takžse si nemyslím že je to nějaká kopie. Čas od času tu bylo i vtipné a rozhodně to bylo nabyté akcemi kolik se jich tam jen vešlo. Nejvíc se mi asi líbila ta poslední kdy se přišel Wesley "pomstít". Opravu jsem nebyla zklamaná a jak tady napsalo hodně lidí bylo to opravdu COOL xD. A co si u mě zvedlo hodnocení z 90 na 100% byla poslední věta filmu.... :D....Jo a co jsem ještě chtěla. Mám jednu námitku ke komentáři od jisté Edany. Vím že tohle by se mělo vyřizovat spíše soukromě, ale je tam napsané ža hrad do kterého příjde Wesley hledat muže který vyráběl kulky pro Crosse a který má být podle filmu na Moravě tam vlastně "nikdy nestál" nechci abi to někdo bral jakože jsem nějaká otravná šťouralka, ale než někdo napíše že Perštejn na Moravě nikdy nestál mohl by si to aspoň zjistit. Jinak podle mě opravdu supr (COOL) film :)

5. prosince 2008
plakát filmu
Hellboy 2: Zlatá armáda
Hellboy II: The Golden Army
90 %

Tak teda jednička byla podle mě lepší.... Když jsem se na to dívala poprvé něco mi na tom filmu nesedělo, ale nevím co. No když jsem se na to podívala podrudé bylo to lepší :)...Režisér naštěstí nezapoměl na přednosti jedničky a opět to byla vtipná akční podívaná u které jsem ani trochu nenudila:)....Slišela jsem něco o trojce, ale nevím zda je to dobrý nápad, ale to už na mě nezáleží. xD
Takže shrnutí: Dobrý, vtipný a akční film s mímy oblíbenýmy "sc-fi" akčnímy hrdiny :)

3. prosince 2008
plakát filmu
VALL-I
Wall-E
100 %

Jejda tak tohle bylo roztomilé. I když se v poslední době dívám spíš na akční a trileri tak jsem se rozhodla že se mrknu i na tohle a opravdu jsem nelitovala. Wall-e byl roztimilí a vtipný, nejkrásnější bylo když vyjadřoval nějakou emoci nebo když se snažil říct EVA... Je to spíše pro menší, ale mě si Wall-e naprosto získal. Prostě krásný film na neohrane a originální téma...

20. listopadu 2008
plakát filmu
Od soumraku do úsvitu
From Dusk Till Dawn
90 %

Loool tak tohle bylo good. Od začátku až do konce to byla sranda a Clooney s Tarantinem byli dokonalí. Na efekty jsem se samozřejmě nedívala, je to starý film, ale jinak se mi to líbilo. Když se povznesu nad děj, který nebyl nejhorší, ale byl dost přehnaý(jenže to u těhlde filmů tak bývá), tak se mi to líbilo, byla to taková relax sranda xD. Névím jak to přesně říct protože vím že část z vás si myslí že to je spíš nesmysl, ale mě to prostě něčím zaujalo a fakt se mi to líbilo :). Ti kterým se to líbilo taky mě pochopý.

14. listopadu 2008
plakát filmu
Stalo se
The Happening
80 %

Zajímavý film na zajímavé téma. Mám sice radši skutečnější filmy tohoto tipu a nevím jestli to měl být katastrofický film, pokud ano tak to se mi moc nelíbilo, ale jestli to má být SCI-FI triler tak to je docela dobré. Líbilo se mi že to mělo hlubší myšlenku než je na první pohled zřejmé a bylo nad čím se zamýšlet. No, ale teď to negativnější. Wehlbergovi role bouhužel vůbec nesedla. Středoškolský učitel asi není nic pro něj i když si myslím že je to docela dobrý herec. To je asi všechno co k filmu můžu napsat. Víc snad ani není potřeba. :)

13. listopadu 2008
plakát filmu
Dokonalá bouře
The Perfect Storm
100 %

Opravdu krásné a nádherné. Nejkrásnější smutný film co sem zatím měla možnost vidět. Protože jsem o filmu věděla už delší dobu a snažila jsem si ho sehnat no jenže jsem ho nikde nenašla a tak jsem si o něm pozjišťovala všechno možné a tak jsem věděla že umřou atd. no jenže když byli v té bouři a snažili se vyjet ven určitě si pamatujete scénu kdy na malou chvíli vyšlo slunce. V tom okamžiku ve mě svitla malá jiskra naděje i když sem konec přesně znala. Držela jsem palce a slzy až do poslední chvilky no ale brečela jsem už jak se převrátili a ještě dokud neskončili titilky mi tekly slzy zatvrdila jsem se že na konci filmu nebudu brečet, ale to prostě nešlo. Opravdu krásný film s krásným soundtrackem i efekty na který se ráda znovu podívám. A musím vyzdvihnout herecké výkony všech herců, včetně mích oblíbenců Clooneyho a Wahlberga, které byli přirozené a příjemné. Asi hlavně proto že nehréli žádne superhrdiny, ale obyčejné lidi.

11. listopadu 2008
plakát filmu
Já, legenda
I Am Legend
70 %

Šlo to ve vlnách

Začátek mě zaujal, vypadalo to jako zajímaví film. Byla tam tada podle mě docela odfláklá grafika co se zvířat týče(ti lvi a tak). No jak sem říkala ze začátku se mi to líbilo, ale hned bylo poznat že Samantha se konce filmu nedožije(brutální teda bylo že ji Will Smith musel zabít sám). Zhruba uprostřed filmu mě to trošku přestalo bavit no ale moje pozornost se opět vrátila těsně před koncem kdy se Smith rozhodl obětovat kvůli tomu léku. Nakonec se mi docela líbilo že to nebyl tipický Happy-End a z filmu jsem měla docela dobrý pocit. Až na ten prostředek kdy z toho režisér udělal docela obyčejný horor ve stilu rezident evil i když to mělo podle mě na víc, ale začátek a konec dobrý a Will Smith je vážně dobrý herec a role mu podle mě docela sedla.

11. listopadu 2008
plakát filmu
Bathory
Bathory
50 %

Zklamání

Půlku filmu jsem málem prospala. Jednou jsem se zasmála (to bylo nakonci když tam uvedli že je zapsaná v Ginesově knize rekordů jako největší vražedkyně všech dob) a protože jsem ho viděla asi před měsícem a už si z něj skoro nic nepamatuju, nezanechal ve mě tudíž silnější dojem než nudu. Vím že se mi líbilo vyprávění Bolka Polívky kdy nám objasňoval celou tu pověst, ale jinak kromě části herců snad nic. Na mě až moc dlouhý film. Když jsem zjistila že to má ještě třetí dějství myslela jsem že asi vážně usnu. Nejvíc mě teda nudili ty válečné scény a ty kde vraždili ty služky atd... No nakonec 50% protože mě zaujala pověst, ale ta už byla napsaná dávno předtím takže by to vlastně měla být nula.

11. listopadu 2008
plakát filmu
Krev jako čokoláda
Blood and Chocolate
60 %

průměr

Ano, ano je to průměrný film s průměrným námětem, ale co musím pochválit a co si u mě vybojovala 60% jsou efekty. Je tam krásně udělaná proměna na vlky a taky se mi líbí že jsou tam opravdoví vlci a né takový ten polo člověk a polo vlk. Ale děj nám nepřinesl nic nového a herci taky nepodali nějaké oslňující víkony.

10. listopadu 2008
plakát filmu
Velký průšvih
Big Trouble
0 %

Včera večer jsem si to pustila a čekala jsem takovou tu komedii s přehnaným humorem kterou nemám moc ráda, ale když už nevím coby tak si to někdy pustím. No jenže to co jsem viděla bylo opravdu hrozné... Nezasmála jsem se snad ani jednou. A po čtvrt hodině jsem to vypla protože to vážne nešlo.

10. listopadu 2008
plakát filmu
Fenomén
Phenomenon
80 %

Tak nevím.... První polovina se mi líbila. Zajimavé, záhadné a celkově styl filmu který se mi líbí, ale potom mě to totálně zdrtilo. Vrátilo se to do reality takovou rychlostí že to nešlo. Mohlo to mýt o něco misterioznější konec. No nevadí, ale jinak pěkný film.

10. listopadu 2008
plakát filmu
Loupež po italsku
The Italian Job
100 %

Nad očekávání, opravdu mě to překvapilo. Už při názvu se mi vybavili Dannyho Parťáci a myslela jsem že to bude podobné, né li to samé. Jistá podoba tam sice je, ale rozhodně to nebyla ubohá kopie. Mělo to vlastní nápad, vlastní hlášky, honičky, děj, skvělé obsazení(hlavně Mark Wahlberg, neříkám že byl na 100% nejlepší, všichni byli úžasní, ale Wahlberka prostě můžu v jakémkoli filmu). Mám ráda takovéhle "akční komedie" a tuhle určitě nevidím naposled. Vřele všem doporučuji.

9. listopadu 2008
plakát filmu
Tři králové
Three Kings
100 %

Hmmm....

No ze začétku jsem byla trošku na rozpacích co si o filmu mám myslet. Bylo mi jasné že to teda nebude klasický válečný film (jako třeba nepřítel před branami aj.), ale s tím sem počítala už podle plakátu. Děj jsem si nečetla, jsem radši když o filmu vím jen minimum, víc si ho pak vychutnám:). No, ale zpět k mím počátečním rozpakům. Čekala jsem že hlavní hrdinové se ocitnou někde sami, budou se snažit zachránit co nejvíc nevinných a svůj vlastní krk a nakonec z toho vyváznou jako hrdinové, ale takhle to vůbec nebylo. Jak se po prvních 10 minutách ukázalo nebyli to žádní hrdinové a šlo jim hlavně o vlastní dobro. No potom to už bylo jak sem čekala a bylo to fajn. Nakonec to mělo i dobrý konec a během celého filmu bylo jen pár okamžiků kdy se dalo z jistotou určit co se bude dít dál a to se mi líbilo. Určitě jsem se nenudila a ráda si to ještě pustím.

9. listopadu 2008
plakát filmu
Scary Movie 4
Scary Movie 4
40 %

Málo kdy takovéhle parodie sleduju a ještě míň se jim směju, ale tohle mě docela pobavilo. Teda aspoň začátek. Ta scéna s Charliem Scheenem a kočkou mě dostala, ale potom už to nebylo nic moc a před koncem jsem to vypla. No, už se na to nepodívám, ale nebyla to nejhorší parodie co znám.

5. listopadu 2008
plakát filmu
100 %

Tak tohle se mi opravdu líbilo. Mám hodně ráda podobné filmi. Všimla jsem si že část lidí píše že jim vadí nereálnost děje, ale to mě vůbec. Ano je pravda že je to trošku přepísklí, jenže právě proto se mi to líbí. Nevím, ale já se radši dívám na dokonalého "hrdinu". Je teda pravda že ho mohli postřelit víc než jen dvakrét na začétku(i když vemte si že ho postřelili a režisér to nepřehlédl jak to často bývá že ho postřelí on třeba začne kulhat a to je vše a za chvilku je fit příjde mi že si s tím docela pohrália tam mi to přišlo jako nejvíc reálné, že si třeba to neošetřil uplné sám atd..), ale to se dá přehlédnout. A vzhledem k zajímavemů ději a zápletce a hlavně úžasnému Marku Wahlbergovi to přehlédnu docela ráda. Pro mě to určitě není film pouze na jedno puštění. Kdo má rád akci a trochu té "přílišné nezranitelnosti" hlavního hrdiny měl by sáhnout právě po tomhle filmu.

5. listopadu 2008
plakát filmu
Max Payne
Max Payne
90 %

Z filmu jsem byla trošku na rozpacích. Přesně jsem nevěděla co si o něm mám myslet. Hodně se mi tam líbil Mark Wahlberg a efekty byli taky slušné, ale sem tam mi nebyl uplně jasný děj. Nevěděla jsem co přesně nám chce režisér zdělit. No po druhém zhlédnutí jsem to docela pochopila. Nakonec se mi film i líbil a Wahlberg byl opravdu úžasný. Většina z vás se na film dívá podle hry a to je to samé jako když já se na nějaký podívám až po přečtení knížky. Nikdy to není ono a natočit dobrý film podle hry je hodně těžký úkol. Dívala jsem se na to jako na normální akční film a toho jsem se dočkala takže nemám co vyčítat:) Hru jsem sice nehrála, ale uvažuju o tom že si ji seženu.

3. listopadu 2008
plakát filmu
Pravá blondýnka 2
Legally Blonde 2: Red, White & Blonde
10 %

No tak jestli jednička byla tochu najivní tak co je tohle? Nemožné, hrozné, nepřípustné. Opravdu tohle tvůrci přehnali. Jednička sice byla najivní, ale byla opravdu milá a vtipná. Zato tohle je hrůza. Opravdu. Vím že v těhdle filmech nejde o realitu, ale nesmí se to přepísknout protože co je moc, to je moc. A scéna jak tančili v kongresu na schodech to už se prostě nedalo vydržet. Tak před 2 až 3 rokmi se mi ten film hodně líbim, ale pochybuju že se na něj ještě někdy podívám. Mám ráda komedie a třeba i trošku "blboučké", ale tohle je vážně moc.
Pokud se na to ovšem chcete podívat tak s obrovskou dávkou nadhledu který mi bohužel chybí.
Zřejmě je potřeba povznést se nad nesmysli které ve filmu sou aby jste to vůbes mohli dokoukat do konce.

3. listopadu 2008

Ach jo

Tak teda čekala jsem povedaný pěkně udělaný a zajímavý film, ale dočkala jsem se pravého opaku. Ze začátku to byla hrozná nuda. No potom se to trošku rozjelo, ale nic moc a asi ve třetí čtvrtině filmu jsem to vypla. Bohužel mě to opravdu hodně sklamalo. Víc než dvacet procent dát nemůžu. Nezajímavý děj i herci a konec jsem radši ani neviděla.

2. listopadu 2008
plakát filmu
Zrcadla
Mirrors
80 %

Nevím. Od tohodle filmu jsem asi nečekala vůbec nic. Nebo možná jen nějaký napínavý triller, ale né horor. No každopádně jsem byla překvapená a docela i vyděšená. A to neberte jako metaforu. Při filmu jsem se opravdu někdy lekla a režisér mě dostával do opravdu napjatých situací. Původně jsem se na to dívala jako na film u kterého mě zajímá jen Kiefer Sutherland kvůli kterému jsem se na to celá vlastně dívala, ale nakonec jsem byla docela spokojená. Konec byl opravdu úžasný. A i když to nebylo "Hororové" v celém průběhu tak mi to vůbec nevadí. Horory zrovna nemusím, ale tohle se mi líbilo.

2. listopadu 2008
plakát filmu
Dannyho parťáci
Ocean's Eleven
100 %

Ocean´s Eleven

Tak u tohodle filmu jsem se opravdu pobavila. Ze začátku mě to trošku nebavilo, ale za chvilku se to rozjelo. Nechyběla tomu promyšlenost ani vtipnost. George Clooney, Bred Pitt a všichni ostatní byli úžasní.
Pokud by jsem to brala jako akční filmu asi by to neuspělo, ale jako akční komedie to nemělo chybu. Vážně povedené. Škoda jen že se takhle nevydařila dvojka.

2. listopadu 2008
plakát filmu
Bratříčku, kde jsi?
O brother, where art thou?
100 %

Tenhle film mě opravdu dostal. George Clooney byl úžasný a ostatní herci taky. Country(nebo jak by se dala pojmenovat hudba ve filmu) mě sice moc nebere, ale tady se mi líbila. Zajímavé bylo jak procházeli životem a dostávali se do možných i nemožných situací:). Rozhodně si ho ráda pustím ještě jednou. :)

31. října 2008
plakát filmu
Dannyho parťáci 3
Ocean's Thirteen
80 %

Do třetice všeho dobrého ano to se říká, ale tohle pořekadlo bohužel u filmů, až na pár výjimek, neplatí a Dennyho Parťáci 3 se mezi ně neřadí. Lepší než dvojka to opravdu je a od začátku do konce to na tempu, zajímavosti a vtipu podle mě nestrácí, ale chybí mi tam nějaká akce :(. Tentokrát to opravdu bylo pouze o štětí, promišlenosti a elegantnosti plánu. Hlavní hrdinové si tam opravdu "neušpinili ruce" nějakým dostáváním do trezoru jako v jedničce a to mi vadí opravdu nejvíc, ale co chybí tam přidá se jinde a režisér to kompenzoval jako obvikle skvělou dvojicí Georgem Clooneym a Bredem Pittem na které jsem se mohla dívat ať byl film jakýkoli. :)

31. října 2008
plakát filmu
Čtyři bratři
Four Brothers
100 %

Náhodou podle mě je to supr film.... Sice tam nebyla žádná velká akční scéna na konci jak to často bývá, ale to vůbec neva... Přestřelka u Mercerovích je podle mě perfektně udělaná a ta honička taky... Rozhodně ale nechybělo zajímavé zakončení... Které teda člověk většinou pochopí na poprvé, ale rozhodně není nezajímavé. Taky tam ale kromě akčních scén bylo i něco z humoru a nechyběli tam ani TY důležité scény kde se ukazuje že všichni čtyři TO všechno dělají z obrovského smutku a tím se tak nějak odlehčí ta brutalita....Ne že by mi vadila, ale prostě se mi líbí když je tam ukázané že jsou opravdu nešťastní. Ti co to viděli určitě ví které scény myslím...Mark Wahlberg patří k mím nejoblíbenějším hercům.... A Čtyři bratři k oblíbeným filmům. :)

27. října 2008
plakát filmu
Dokonalý trik
The Prestige
90 %

Mylsím že Dokonalý trik je opravdu dobrý film. Hodně zvláštní, ale povedený děj s nečekanými zvraty. Moc se my líbí zvláštně poskládené sceny kdy se střídá minulost s přítomností a myslím že i hercké obsazení bylo dobré.

90%... myslím že by si zasloužil i 95% :)

5. října 2008