avatar uživatele

Elli.

Jméno
Eliška
Věk
Bydliště
Mělník city
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Twilight sága: Nový měsíc
The Twilight Saga: New Moon
90 %

moc pěkné

Já si naopak myslím, že New moon je moc hezký. Twilight byl co si budeme povídat přece jen "béčkový" film natočený za "pár šušňáků" v New moon už bylo vidět, že se nešetřilo, herecké výkony byly opět super. Až na maličkosti, které mi přišly trošku přehnané např. když Bella hystericky křičela ze spaní, to mi přišlo trošku moc. Ale jinak super a svědčí o tom i to, že podle výdělku za první víkend vysílání v USA je film na třetím místě... Nevím co je před ním, možná nějaký Herry Potter, ale třetí místo je príma. Takže konečný verdikt je takový, že půjdu znova do kina.

27. listopadu 2009
plakát filmu
Sněženky a machři po 25 letech
Sněženky a machři po 25 letech
30 %

zklamání

Tak u tohohle filmu byla dobrá akorát tak hudba... To snad opravdu radši ani nestojí za hodnocení. Vtipy furt stejný, herecké výkony mnohem horší až na Brzobohatého. Nápad absolutně žádnej... Podle mě to musel být propadák roku. Nehodnotim nulou a to jen díky hudbě.

27. listopadu 2009
plakát filmu
90 %

Souhlasím s mimmix. Je to docela nereálné, že by operaci srdce prováděli 4 lékaři a kde kdo jim tam přišel. Takže americký filmík, jak vyšitý. Ale operace srdce tam ve finále není uplně to hlavní, ačkoli se to okolo ní vše točí. Každopádně ale je to hezká myšlenka a film mě zaujal. Navíc skvělá Jessica Alba, takže konečné hodnocení se rovná tomu, že si ho shlédnu klidně znovu.

7. září 2008
plakát filmu
Gejša
Memoirs of a Geisha
90 %

spokojenost

Krásně přiblíží japonskou kulturu. Myslím, že se na něm dá opravdu dobře pochopit, kdo je to gejša.... Hodně lidí má o gejšách zkreslené mínění (gejša=děvka), samozřejmě částečně ano, ale v pozadí je mnohem víc.

9. června 2008
plakát filmu
Slzy slunce
Tears of the Sun
80 %

No jo Willis, ten kdyby byl na Titaniku, tak se nepotopí.... Ale ne vážně, ten film je super, přesně zachycuje to, jak to v těch africkejch, chudejch, a vládně zkorumpovanejch zemích chodí.... A upřímně, ta propaganda skvělých amerických vojáků tam být musela, jinak by to nebyl film, ale dokument, což by taky nebylo špatný, ale tohle mu dalo takový odlehčení... Páč to co se v některých afrických zemích děje, je vážně hnus.

13. května 2008