avatar uživatele

Simonaa

Jméno
Simona
Věk
28 let — narozeniny slaví za 10 měsíců (Ryby)
Bydliště
V Hluku
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Texaský masakr motorovou pilou
Texas Chainsaw Massacre, The
100 %

Zkuste to natočit vy?!

Neustále zde vidím jen samé názory... ,,ježiš má to chyb,je to blbost,hrůůza" atd..Ano máte právo na váš názor,já si ho taky ráda poslechnu (teda přečtu) ale jak si můžete stěžovat na to že to bylo až moc drastické? Proboha a co asi myslíte že si lidi doopravdy prožily? Jako že jim to přišlo směšné? A herecké výkony byly taky moc dobré..Ale opravdu mě uvivuje jak můžete nadávat na to že tam bylo až moc krve a pokud víte texaský masakr tam byl ukázaný jenom 2x řežisér se senažil co nejmíňktát,jo ten film je nechutný,ale je podle pravdy,tak si uvědomte co se tam stalo! V poslední době stojí horory za prd.Ale tento je špičkový,velmi dobře natočený,jsou tak chyby,ale kde nejsou že jo a něco takového je těžké natočit,si to zkuste sami... čaute!

28. května 2009
plakát filmu
Psycho
Psycho
100 %

Úžasné...

Tento film je prostě pořádný horor,černobílý vzhled mu dodává jeho skvělý vzhled a doplňuje atmosféru,prostě a jednoduše,zde nevidíte samé litry krve,motorovku ani žádné jiné zbraně,opravdu výborný film... DOPORUČIJI! Ale určitě si pusťte starší verzi :) myslím že scénka u které sem se nejvíc lekla byla ta na schodech :)

28. května 2009
plakát filmu
Slzy slunce
Tears of the Sun
100 %

Tento film se mi líbil.Ale čekala jsem od něho něco víc,když sem se dívala tak bylo hodně ujeté že vzal celou tu vesnici (myslím ty černochy) To by jako voják fakt neudělal. Ale očem by to pak bylo že? A myslém že by se tolik lidí v džungli neschovala...Ale jinak se mi tenhle film líbí hlavně protože je válečný a ty já zbožnuju :-)

17. června 2008
plakát filmu
Hitlerova elita
Napola - Elite für den Führer
100 %

Úžasné

Tenhle film je boží,jsem ráda že jsem ho viděla. Úplně jsem se vžila do té doby kdy se fakt tak strašně zacházelo s těma klukama,šlo vidět že se tam hodně zajímalo o ten box to se mi tam moc nelíbilo,ale jinak musím říct že to byl film,který mě naprosto uchvátil,chtěla jsem si brečet (např při tom jak se utopil pod tím ledem bo ten granát,les...)
Musím říct že na to že je to německý film,byl mnohem lepší než bůhví jaké americké filmy,DOPORUČUJU!

17. června 2008
plakát filmu
Simpsonovi ve filmu
The Simpsons Movie
100 %

Smích,ale i zklamání

Simpsnovi sleduju pravidělně,ale musím (boužel) říct že jako seriál jsou Simmpsonovi mnohem lepší než tento film,pobavila mě tam nějaká ta scénka,ale u něčeho jsem se fakt nudila.
Ale protože jsem fanoušek Simpsnových,myslím že tento film je zábavný :-)

17. června 2008