avatar uživatele

MaruShe

Jméno
MaruShe
Věk
Bydliště
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Šest dní, sedm nocí
Six Days Seven Nights
90 %

Šest dní, sedm nocí

Moc dobrý film. Mohu se na něj dívat pokaždé, když jde v televizi a vždy se u něj zasměju. Trocha napět, vyborné obsazení, zkrátka pohodový film. Moc krásná příroda.

19. června 2008
plakát filmu
70 %

Bláznivá olympiáda

Nejvíce se mi líbil originální námět. U filmu sem se hlavně zasmála, ale také mně donutil k soucitu s takovými lidmi. Byla zde také trochu romantika a prostě příjemný a lehký film.

19. června 2008
plakát filmu
Můj táta hrdina
My Father the Hero
100 %

Můj táta hrdina

Super film. Skvělé herecké obsazení a prostě všechno. Moc se mi líbil děj, příroda, zápletká, vtip atd. Mohu se na něj dívat pořád dokola a stále má své kouzlo a půvab, které filmu dodává originalitu.

19. června 2008
plakát filmu
Před svatbou ne!
Heartbreakers
100 %

Před svatbou ne!

Když sem viděla tento film poprvé, tak mě moc nezaujal. Po pár zhlédnutí ale začal patřit do mé řady oblíbených filmů. Hlavní hrdinky jsou neobyčejně vypočítavé a vychytralé a pořád překvapují svými originálními nápady. Děj je pořád napínavý a pořád se něco děje. Nikdy člověk neví jak to dopadne. Mou oblibu si samozřejmě získal svým vtipem a dávkou romantiky. Také se mi moc líbil vztah mezi matkou a dcerou. Byly zde také skvělé a neotřelé hlášky a mnoho zajimavých postav, které zasahovaly nějak do děje. Film má originální námět a prostě je skvělý.

19. června 2008
plakát filmu
Princ a já
Prince and me, The
100 %

Princ a já

Krásý film, který je pro diváky jako já dělaný. Hlavní hrdinové jsou skvělí. A i když je takových amerických romantických filmů tisíce, tak je i tak trochu jiný. A v tomto žánru prostě šťastný konec nesmí chybět...

8. června 2008
plakát filmu
100 %

Moje první láska

Nádherný film. Můžu se na něj dívat do nekonečna. Pokaždé se u něj rozbrečím. Je citlivý a také tak zvláštně romantický. Je to takový odpočinkový film, který mám moc ráda. A herecké obsazení je výborné. A druhý díl tohoto filmu je táké moc podařený.

26. května 2008
plakát filmu
Klíč
The Skeleton Key
80 %

Klíč

I když horory moc nemusím, tento se mi fakt líbil, hlavně proto, že to nebyla žádná střílečka nebo potoky krve. A také se mi líbila ta duchařina. Dobrá atmosféra a mnoho scén v noci přidaly na tajemnosti. A nečekaný konec, který byl třešničkou na dortu mě donutil přemýšlet a vysvětlil některé věci, které mi v průběhu filmu nebyly tak úplně jasné. A tím, že film skončil špatně, vybočoval z happyend filmů a to mu ještě více dodalo na tajemnosti. A Kate Hudson, i když hraje spíše v romantických filmech, mi tam perfektně sedla.

24. května 2008
plakát filmu
A co když je to pravda?
Just Like Heaven
100 %

A co když je to pravda?

Moc krásný film, na který se klidně podívám znovu. Líbily se mi hlášky, situace a rozhovory hlavních hrdinů A prostě jen to, že to bylo o lásce. A to že byl konec přeslazený mi vůbec nevadilo...Moc pěkné.

24. května 2008
plakát filmu
30 %

100 sladkých holek

Na tento film jsem se podívala když jsem se hodně nudila. Má divný děj a nelibí se mi obsazení hlavního hrdiny. Víckrat už ho vidět nemusím, bylo to vyloženě zabití času...

12. května 2008
plakát filmu
40 dní a 40 nocí
40 Days And 40 Nights
80 %

40 dní a 40 nocí

Je to komedie, ale moc humoru tam není. Přesto mě tenhla film bavil. Měl zajímavý děj a i když byl happyend, což mi vůbec nevadí, bylo to docela komplikované než se k němu hrdina dokopal. Nejlepší je scéna s orchidejí. Krása. A docela dobré použité písničky. Mám ten film ráda a klidně se na něj podívám znovu.

12. května 2008
plakát filmu
Jak ztratit kluka v 10 dnech
How To Lose a Guy in 10 Days
100 %

2. května 2008
plakát filmu
Jak přicházejí sny
What Dreams May Come
100 %

Jak přicházejí sny

Viděla jsem ten film jako malá a moc jsem mu nerozuměla a nebavil mě. Po pár letech jsem se na něj podívala znova a úplně mě dostal. O to víc když mi umřel před časem milovaný člověk a já se víc vžila do postav... Nejvíce se mi na filmu líbí jak je znázorněno nebe, jako nadherné prostředí přirody, kde všechno jen kvete a kde je všude klid a mír. Na tento film se můžu dívat kdykoliv a nikdy se mi neomrzí... Je k němu krásná hudba a herecké obsazení...

1. května 2008
plakát filmu
Sexbomba od vedle
Girl Next Door, The
100 %

Sexbomba od vedle

Skvělý film, apoň pro mě, který ma zamotaný děj, takže nevíte co přijde. Hodně jsem se u něho zasmála a velice se mi líbily písničky použité u tohoto filmu... Ráda se na něj podívám znovu

1. května 2008