avatar uživatele

Janaj

Jméno
Janaj
Věk
32 let (Rak)
Bydliště
s miláčkem, mazlíkem a miminkem
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Thor: Láska jako hrom
Thor: Love and Thunder
70 %

Jako vážně?

Na nového Thora jsme se s partnerem těšili jako malí. Ukázky vypadaly moc dobře; kostými podle komiksů, Jane je zpět, bezva. Ale tohle? První dvě třetiny filmu jsme si nebyli jistí, zda se nedíváme na parodii...?!
Bála jsem se, že to možná ani nedokoukáme. Stalo se, konec filmu byl fajn. Ovšem ten začátek; strašné.
Partner na konci prohlásil, že tam chyběl Loki :-D a že má z filmu rozporuplné pocity.
Souhlasím s ním. Divák neví, co si myslet. Jestli to tvůrci mysleli vážně...

9. září 2022
plakát filmu
Thor: Ragnarok
Thor: Ragnarok
60 %

Čekala jsem víc...

Na tenhle film jsem se moc těšila, protože Thora i ostatní Avengers filmy mám ráda, ovšem tohle pokračování mě zklamalo... Od filmu jsem čekala napětí, akci a trochu humoru. Bohužel toho humoru bylo až moc. Převážil akci, kterou lidé od těhle filmů čekají. Z vědce Bannera udělali s pominutím blba, v předchozích filmech byl i Hulk myšlenkově nadanější...
Zkrátka všeho moc škodí a doufám, že tvůrci v dalších pokračování zpátky dousáhnou laťky, kterou před šesti lety dali hodně vysoko.

4. března 2018
plakát filmu
Twilight sága: Nový měsíc
The Twilight Saga: New Moon
80 %

Nic moc...

No, knížku jsem zatím nečetla, ale stejně si myslím, že děj filmu byl dost osekaný... Chvíli se v tom člověk i trochu ztrácel, co se děje nebo o co vlastně jde. První díl byl rozhodně lepší než tento. Nebýt těch hezkých kluků vlkodlaků, asi už bych si tehle díl nepouštěla...

10. prosince 2009
plakát filmu
Harry Potter a Princ dvojí krve
Harry Potter and the Half-Blood Prince
70 %

Chaos...

Právě jsem shlédla tento nový díl a přesto, že jsem se původně mooc těšila, mě docela zklamal... Snažili se do něj narvat toho co nejvíc, ale přitom zapomněli na celkem důležité vzpomínky a vůbec vysvětlení pro různé věci (situace). A to podpálení Weasleyovic Doupěte mě dodělalo... Kdyby místo této (podle mě nesmyslné) scény lépe rozvedli jiné, ty „důležité“ mohlo celkové hodnocení dopadnout lépe. Ano, zasmála jsem se u pár scén, ale prostě to nebylo ono, ty „nepovedené“ scény je přehlušily. Zkrátka se měli víc držet knižní předlohy... A pro člověka, co ji nečetl (což je moje sestra) je to vůbec chaotický díl!

4. srpna 2009
plakát filmu
Stmívání
Twilight
100 %

Miluju upíry

Řekla bych, že za poslední dobu to je ten nejlepší film co jsem viděla... a že už jich bylo (i hodně podobných). Nemohla jsem tomu odolat a hned druhý den po prvním shlédnutí jsem se na něj musela kouknout znovu :) a kupodivu jsem zatím nenašla nic co bych mu vyčetla. Tak uvidíme jestli na něco narazím příště... Jako je něco co mě zarazilo, například zuby-špičáky, kůže na denním světle, zabití jiného upíra apod, ale to jen proto, že jsem dosud byla zvyklá na odlišné "představování" a chování tohoto druhu. Přesto se už teď moc těším na pokračování! Doporučuju všem, kterým se tenhle žánr líbí.

24. února 2009
plakát filmu
Underworld: Vzpoura Lycanů
Underworld: Rise of the Lycans
80 %

No upřímně nic moc :( Asi jsem toho čekala víc. V porovnání s předešlími díly, kdy jsem se těšila až se ně s někým podívám znovu, mě tento opravdu zklamal... Je hezké, že se autoři snažili přiblížit nám co bylo příčinou toho všeho, ale vždyť jsme se to dozvěděli v průběhu těch dvou. Prostě už mě to tak nebavilo, když jsem celkem věděla co přijde... Škoda no, snad příště to bude lepší :)

24. února 2009
plakát filmu
Asterix dobývá Ameriku
Asterix in Amerika
60 %

Hm...

Tak jsem byla na tento díl zvědavá, ale dost mě zklamal. A nejvíc tím, že všem (samozřejmě až na Asterixe a Obelixe) změnili jména... a některé jejich hlasy se k nim taky nehodí. Kouzelný lektvar má úplně jinou konzistenci a druid použil jako nejdůležitější přísadu rybu místo jmelí... Zkrátka ty starší díly jsou mnohem lepší a zábavnější, toto pokračování je až moc zmodernizované a přijde mi jakoby stláskané z kousků předchozích dílů.

30. prosince 2008
plakát filmu
Gladiátor
Gladiator
90 %

Film Gladiátor ja nádherný i smutný. Ale všem co mají rádi historické filmy tohoto nebo podobného rázu ho vřele doporučuji. Jistě má i drobné nedostatky v podobě filmových chyb a malými úseky hudby, které jsou shodné s jinými filmy, ovšem celkovému dojmu to na kráse neubere. (Poprvé si toho snad ani nevšimnete.) Viděla jsem ho už hodněkrát, ale rozhodně se mi neprotivý podívat se na něj znovu...

10. listopadu 2008

Šlo to...

No tento film nebyl špatný, jen mi tak trochu připomněl jiný - Já robot... Tyto dva filmy jsou jiné, ale přesto dost podobné. V každém případě si myslím, že nikomu neuškodí podívat se na něj.

1. listopadu 2008
plakát filmu
Velkej biják
Epic Movie
30 %

trapný...

Tenhle film mě opravdu hodně zklamal... Nečekala jsem toho sice moc, ale něco lepšího ano. A hlavně kdo ty filmy, z kterých je tento složen nezná, má prostě smůlu. Zkrátka jsem se u toho nudila a víckrát se na něj dívat nebudu. (Chudáci filmy co do toho byly použitý...)

4. září 2008
plakát filmu
100 %

Tak tenhle film mě dostal. Čekala jsem od toho hodně, protože mi sestra říkala, že se jí líbil, což už je co říct, ale opravdu mě nezklamal. Dobré obsazení, slušné akční scény, ale hlavně bezva děj. Vřele doporučuju. Fakt super...

24. srpna 2008
plakát filmu
Pátý element
The Fifth Element
100 %

Supr...

Tento film prostě miluju. Ani pořádně nevím čím si to zasložil... Možná skvělím obsazením, zajmavým ač z určitého pohledu dost se opakujícím dějem nebo docela dobré hudbě (ikdyž znám lepší to je fakt)... V každém případě využití elementů a přidání nového je nezvyklé, ale v podání tohoto filmu velice poutavé...

24. srpna 2008
plakát filmu
Hledá se Nemo
Finding Nemo
90 %

Tak tenhle film je opravdu pro celou rodinu. Je to trochu kravinka, ale skvělá. Ostatně jako Shrek... Ale největší plus tohohle filmu je, že se na něj vydržel dívat i můj táta. Což je co říct, když mu dávali sport...Vřele doporučuji všem, kteří se chtějí odreagovat a zasmát.

19. srpna 2008
plakát filmu
Tuxedo / Smoking
Tuxedo, The
80 %

Jo tak tenhle film je pohodovej... Povedená komedie s dobrým dějem pro nenáročný večer. Člověk se u tohoto filmu pobavý a odpočine si od celodenní práce...

9. srpna 2008
plakát filmu
100 %

Nádherný ač smutný film... Doporučila bych ho všem, kteří hledají opravdu poutavý a silný děj a kterým nevadí trocha té krve. Je škoda že život Williama Wallace zkončil takhle, ale aspoň zůstal věrný a svobodný. A nejlepší na tomto filmu je, když se anglický král na smrtelné posteli dozvídá o tom dítěti a o nepodvoleném statečném srdci Williama Wallace... Trochu mi to připomíná Johanku z Arku... Se všemi, kteří se nebojí postavit silnějšímu protivníkovi, když bojují za správnou věc to nakonec dopadá stejně-jsou zrazeni... Nejčastěji svými přáteli nebo mocnými lidmi za které bojovali.

9. srpna 2008
plakát filmu
Bota jménem Melichar
Bota jménem Melichar
90 %

Ano tyhle staré české filmy mají opravdu něco do sebe... Je škoda, že už žádný z takovýchto filmů se prostě nedá natočit. Zkrátka ty nové (podobné dějem) většinou už za moc nestojí... Nejde to srovnat, protože tyto stáré české filmy bezkonkurenčně vedou. A zvláště tenhle...

4. srpna 2008
plakát filmu
60 %

...

No už jsem viděla i horší, ale že by mě tenhle film nějak zaujal... Prostě jednička byla lepší, sice taky kravina, ale lepší.

3. srpna 2008
plakát filmu
Princezna Mononoke
Mononoke-hime
100 %

Nevím proč, ale tenhle film je opravdu úžasný. Snad pro ten nápad s duchem lesa, lesními bohy atd. Je zvláštní, napínavý a taky trochu strašidelný. Jen možná nedoporučuji vidět dětem, třeba by měly zlé sny :)

3. srpna 2008
plakát filmu
70 %

ujde to...

No tak tenhle film dopadl podle očekávání... Kravina, ale v tom lepším slova smyslu. Dalo se na něj dívat a navíc se u něj člověk i zasmál. Kdyby ho ještě někdy dávali a už nic lepšího na výběr nebylo, tak proč ne... Klidně bych ho mohla vidět znovu.

3. srpna 2008
plakát filmu
Star Wars: Epizoda I - Skrytá hrozba
Star Wars: Episode I - The Phantom Menace
80 %

U tohohle filmu snad nikdy neuvidím začátek... Pokaždé, když se na něj chci dívat, tak na to zapomenu a vidím ho až od poloviny, což mě dost mrzí. Ale i tak jsem v pohodě pochopila o co jde. Tenhle film je už trochu starší a je to na něm znát, ale i přes to je fakt povedený. Rozhodně bych chtěla vidět další díly...

3. srpna 2008
plakát filmu
Mission: Impossible 2
Mission: Impossible 2
80 %

No řekněme, že tento film je možná ještě lepší než jednička... Což většinou nebývá zvykem. Dobré obsazení herců, ale hlavně skvěle vybraná hudba, ta se k tomu opravdu hodí. Jen by bylo možná lepší nedívat se na něj nějak často nebo vás za chvíli přestane bavit. (Stejně jako jednička...)

3. srpna 2008
plakát filmu
Láska a válka
In Love and War
80 %

Tenhle film jsem poprvé viděla ve škole. Myslela jsem si, že nevydržím dívat se na něj celou hodinu, ale kupodivu mi přišel docela zajmavý. Jeho konec jsem pak viděla asi až po roce v televizi. Trochu mě zklamalo jak to s nimi dopadlo... Na to že tyhle romantické válečné filmy nemusím se mi tehle opravdu líbil.

2. srpna 2008
plakát filmu
Rande s celebritou
Win a Date with Tad Hamilton!
80 %

...

No tak tenhle film mě opravdu překvapil. Čekala jsem, že to bude jako vždy velká láska do slavné hvězdy a pak jen zklamání... Čekala jsem, že se s Rosalee Ted vyspí a pak ji nechá plavat, ale tohle mě dostalo. Jasně další slaďárna, ale přece jen jiná než ostatní...

2. srpna 2008
plakát filmu
Tělo na tělo
Ballistic: Ecks vs. Sever
70 %

Film celkově ujde... Rozhodně už jsem viděla horší. Nějaké výhrady určitě mám a nejsem sama, ale zas docela dobře, hlavně na začátku vystihuje, že policajti jsou na nic... A ta zásahová jednotka... Jinak obsazení herců se jim povedlo. Zvlaště Lucy Liu se do své role hodí.

2. srpna 2008
plakát filmu
Šestý smysl
The Sixth Sense
90 %

6

Tento film je hrůzostrašný, alespoň mi tak přišel, když jsem kousek z něho viděla poprvé. Byla jsem mladší a ten malý kousínek mi opravdu stačil. Je to dobrý a zvláštní film, ale opravdu by ho asi neměli vidět mladší aspoň 16-ti let...

1. srpna 2008