avatar uživatele

Corpse Bride

Jméno
Nikol
Věk
29 let (Býk)
Bydliště
I wan't say !!
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Lovci dinosaurů
Sound of Thunder, A
100 %

Ale jo šlo to :) mohlo to bejt lepší ale to už je detail stanese ! Mylsím že za provedení dím 100% je to trochu přehnaný ale to nevadí :)

26. dubna 2008
plakát filmu
Hledá se Nemo
Finding Nemo
100 %

Nemo

Nemá chybu mě se moc líbil a líbi pořád . Byl to trochu americkej happy end ale to vůbec neva . I přesto se mě to moc líbilo a dávam 100%

16. dubna 2008
plakát filmu
Piráti z Karibiku: Prokletí Černé perly
Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl
100 %

Černá Perla

Slova nestačí abyste vidděli jak je tento film dobrý museli by ste se se na nej podívat má fak úroven .Kterou dneska moc filmůnemá pro mě je to jednička !!Takže dávám krásných 100%. To si zaslouží .!!!

16. dubna 2008
plakát filmu
Muzikál ze střední
High School Musical
60 %

High school musical

Nejdřív jsme si myslela jakej to nebude trhák všude se o tom muvilo jako kdyby to mělo dostat 10 oskarů ...... Tak jsme se na to podívala a abych pravdu řekla tak se mě to moc nelíbilo. Nijak mě to nezaujalo celkově film stál za velký kulový , aspon že se tam zpívá . Ale i ten zpěv by mohl být na větší úrovni .Všechno se nepovede . Aspon že se to přehnalo jako velká voda tetka je klid . ( TEDA ASPON DOUFÁM) !!! Ale za snahu pro povabení dávám 60% , aspon je to lepší než kdybych dala 0% . Nějaký hodnocení taky hodnocení .!

15. dubna 2008
plakát filmu
Hellboy
Hellboy
100 %

Hell

Je jeden z filmů ,který má úroven . Tenhle žánr v tomhle provedení se mě moc líbil . Nebylo to moc přehnané a nani žádná nuda . Dávám 100% kdybych mohla dám i 150%. Náhodou tohle byl je a bude dobrej film .

15. dubna 2008
plakát filmu
Bobule
Bobule
100 %

Nevině o Víně

Film Bobule má něco do sebe je to přece nevině o víně . Podle mého názoru by ste si ho neměli nechat ujít . Mě se náhodou líbil . :) dávám 100%

14. dubna 2008

300 z toho 1 přežil

Troccha krve, boje , lásky ,nenávisti a ironie patří ke každému filmu.Mě osobně se film 300 Bitva u Thermopylu moc líbil .Tenhle žánr moc nemuísm ,ale 300 to bylo jiný lepší zpracování . A ještě že sem tento film viděla v angličtině, protože v češtině by to bylo pokažený . A nebylo by to to pravý ořechový.

14. dubna 2008
plakát filmu
Střihoruký Edward
Edward Scissorhands
100 %

Dejme tomu

Že je to starši film a už namá takovou kvalitu jako v dnešní dobje jiné filmy ,ale kdyš to vezmu zase na druhou stranu tak jsou i mnohem hoooorši filmy a jsou dokonce i novější než tento film a nestojí ani za starrou bačkoru . A proto dávam 100% :)

14. dubna 2008
plakát filmu
Titanic
Titanic
100 %

Jde to

V některých scénách je to trochu přetežené za pačesi . Celkově to šlo ,je to hvězdně obsazený film tak to znamená že je na úrovni .Až na to že trvá celkem dlouho a kdybych se na to měla dívat znova tak by to byla nuda . Taky se nesmí nic přehánět mě to stačilo . Teda aspon myslím že . I kdyš už bych se u toho filmu nudila tak mu asi nejspíš dám 100% :D

14. dubna 2008
plakát filmu
Houbičky
Shrooms
100 %

Shrooms

Tento film mě dostal nejdřív je to na po... ale pak to nakonec nic není je to užasnej film a ten nápad jak to udělali se mě moc líbí . Klidně bych se na to podívala znovu. Ale nelíbil se mě ten chlap v té kápy sice to nakonec dopaklo dobře ale i tak se mě nelíbíl nevím proč ale škaredá byla ta jeho chůze . :) Ale i tak je to 100%

14. dubna 2008

Corpe Bride

Kdo si toho nevšiml tak tohle mluví za všechno moje jméno v překladu znamená Mrtvá nevěsta (Corpse Bride )
Je to film jak se patří nemá prostě chybu :D takže úplně s klidem 100% :)

14. dubna 2008
plakát filmu
Holky to chtěj taky
Mädchen, Mädchen
10 %

:D

Zabava dobrá film nic moc . Hodně velkej trspas a německý filmy nemají moc dobrou kvalitu . Kdyby tento film neexistoval tak mě to nevadí a možná by bylo i líp. Za to že byla aspon nějaká zábava a né uplná nuda tak nějaky hodnocení dám ale nebude to moc hezky bohužel nedá se nic dělart škoda mohlo to bejt i lepší . 10% stanese :(

14. dubna 2008
plakát filmu
Catwoman
Catwoman
50 %

Michael

Já myslím že lepší Catwoman je v Batmanovi Michael ta se mě na tu roli líbila víc tahle nic mom je to moc přehnaný . Prostě není to ono , kdyby s toho nedělaly aspon takovej trhák a nakonec s toho není nic . Kočka je podle mě jinačí a tolik se nepředvádí , ale jínak mam kočky ráda celkově a kvůli tomu že se jeden film Hall nepovedl tak stoho se svět nezboří !!!!!!!!!!!! A proto dávam pěkných 50% . To je slušný :) :/ A pekný číslo .

14. dubna 2008
plakát filmu
Karcoolka
Hoodwinked
100 %

K.....

Je to dobře pojaté ten film je jinačí než je original karkulka . Tohle je jiná lepší Karcoolka , má lepší přáběh a ne to něco nového co se mě moc líbílo . Myslela jsem si že to bude nuda ale náhodou mě to moc překvapilo . Je to hezky udělaný a ikdyš tak je nějaká chybyčkla tak přesto dávám moc hezký hodnocení 100% jupí:D:D:D:D:D to za to stojí .

14. dubna 2008