avatar uživatele

aleara

Jméno
Aleara
Věk
33 let (Vodnář)
Bydliště
Tachov ČR
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
D'Artagnanova dcera
Femme Musketeer, La
100 %

Mě se tento trochu jinak představený film o mušketýrech líbil. Dobrý nápad týkající se jejich dětí a kardinála, v podání Gerarda Depardieu. Hezký příběh doprovázený skvělým hereckým obsazením a zajímavými šermířskými souboji.

25. října 2007
plakát filmu
Denní hlídka
Dnevnoj dozor
50 %

Po zajímavé Noční hlídce jsem se na Denní dost těšila. Jsou to právě necelé dvě hodiny kdy jsem viděla závěrečné titulky právě Denní hlídky. A docela dost mne to zklamalo. Neříkám, že to nebylo zajímavé, ale přesto to postrádalo jisté kouzlo, které v sobě skrývala první část této tiologie.

25. října 2007
plakát filmu
Hellboy
Hellboy
100 %

Tenhle červenej krasavec z komiksu patří mezi moje oblíbence. Snímek má velmi zajímavý a silný příběh, skvělé obsazení.. Už se těším na dvojku.. :-)

29. září 2007
plakát filmu
Harry Potter a Tajemná komnata
Harry Potter and the Chamber of Secrets
90 %

Dvojka Harryyho mi přišla celkem povedená, tak jako jednička. Pěkně vytvoření byli bazilišek a Aragog. Pořád se ale musím vracet ke knižní předloze, protože ta je povedená a některé věci mi ve filmu chybí.

16. září 2007
plakát filmu
Harry Potter a Kámen mudrců
Harry Potter and the Sorcerer's Stone
100 %

Podle mě docela povedený snímek o kouzlech a o všem co k tomu patří. Dobře vybrané obsazení zvlášt co se týká mladých představitelů našich hlavních hrdinů a jejich přátel a sourozenců, ale i herci ztvárňující učitele jsou skvělí. To vše doplněné pěknou hudbou a zajímavým prostředím.

24. června 2007
plakát filmu
Belphégor: Fantom Louvru
Belphégor: Le fantome du Louvre
90 %

Celkem zajímavý námět filmu, který se mi docela líbil. Dobré obsazení doplněné nádhernými záběry s Louvru. Jediné mínus je, že pod títmto názvem a, podle tvůrců, horerem sem si představila něco více strašidelného než uschlé mumie. Ikdyž ta mumie Belphégora byla udělaná hezky.

4. června 2007
plakát filmu
Gothika
Gothika
90 %

Zajímavý děj, který se neustále otáčím jiným směrem a chvilkama se člověk může ií trochu ztratit. Mě se to naštěstí nestalo a tak sem si mohla vychutnat celkem zajímavá film s pěkným dějem, dobrým obsazením a mrazivou hudbou.

4. června 2007
plakát filmu
Happy Feet
Happy Feet
100 %

Tak tenhle film nemá chybu. Teda nějaká by se určitě našla, ale já ji hledat nehodlám. Úžasná hudba, písničky a tučňáci. Grafika naprosto bezchybná. Prostě perfektní.

4. června 2007
plakát filmu
Fantom opery
Phantom Of The Opera, The
100 %

Tak tenhle fillm respektive muzikál patří mezi ty nejlepší, které jsem viděla. Skvělá hudba, výborné obsazení a nádherné interiéry a exteriéry. Vážně jeden z nejlepších a stojí za to ho vidět i několikrát za sebou.

3. května 2007
plakát filmu
Eragon
Eragon
80 %

Abych řekla pravdu, tak mně film moc nenadchl. Ale asi to bude tím, že jsem četla knihu, která byla podle mně moc pěkná. Ale film se jim vážně moc nepovedl. Pro ty, kteří knihu nečetli, to mohl být docela zajímavý snímek. A pro mě taky byl, když sem si odmyslela některé prvky... Ale jinak docela
pěkný film.. Ale moc se jim povedla Safira a bojový scény byly taky pěkný...

17. dubna 2007
plakát filmu
Evoluce
Evolution
100 %

Tak tahle komedie se vážně povedla. Skvělý obsazení. Některé scény - teda vetšina scén - nejdou zapomenout - viz. zpěv Seanna v nákupním centru.. Fakt perfektní..

17. dubna 2007
plakát filmu
Fantastická čtyřka
Fantastic Four
100 %

Další filmová adaptace komiksu, která se povedla.
Povedený snímek se spoustou dobrých herců a skvělých filmových triků doprovázených zajímavou hudbou.

17. dubna 2007
plakát filmu
40 %

Abych řekla pravdu tak mně tenhle film moc nenadchnul. Recenze zněly dobře a tak sem se těšila, ale bohužel.
Všemu nandala korunu Paris Hilton. Propadák! Teda až na pár scén.

5. dubna 2007
plakát filmu
Elektra
Elektra
70 %

Není to nejlhorší, ale ani nejlepší. Přesto je to film na který se můžete kouknout víckrát a neomrzí vás. Teda takhle to alespon je u mně. Moc hezký jsou tu bojový scény.

5. dubna 2007
plakát filmu
Deuce Bigalow: Dobrej striptér
Deuce Bigalow: Male Gigolo
100 %

Tak k tomuhle filmu jsem se dostala čirou náhodou(bylo to v autobuse na cestě do Paříže), protože jinak bych se na něj asi nepodívala.
Ale snímek je to velice povedený a fakt je moc pěkný. Rob jako umývač akvárek i jako gigolo neměl chybu a jeho hlášky byli fakt super. A Oder hrající zkušeného gigola Antoina s nejlepší hláškou: "Rybko, rybko, rybko..." neměl chybu.

4. dubna 2007
plakát filmu
Ďábel nosí Pradu
Devil Wears Prada, The
80 %

Oddechový snímek. Výkon Meryl Streep nemá chybu a ani Anna nebyla špatná. Prostě takový jednoduchý příběh ze života slavné osobnosti, která žije svou prací.
Ale celkem fajn.

4. dubna 2007
plakát filmu
Daredevil
Daredevil
90 %

Další z filmů podle komixové předlohy. Ani jeden z lepších, ale nepatří ani mezi nejhorší. Taková zlatá střední cesta.
Směsice skvělých rolí za doprovodu pěkné hudby a dobrého nápadu.

4. dubna 2007
plakát filmu
Deník princezny
Princess Diaries, The
90 %

Jedna z mála romantickejch komedií, která se mi vážně líbila. Zajímavej příběh ze života holky, která se jednou dozví to, o čem si většina holke může nechat jenom zdát. Že z ní bude princezna a ona se s tím popere fakt dobře. Zvládá svoje královské povinosti což se Anně fakt povedla a s rolí se zžila.
Pěknej snímek pro zasmání.

4. dubna 2007
plakát filmu
Deník princezny 2: Královské povinnosti
Princess Diaries 2 - Royal Engagement, The
100 %

Pokračování kráčí v stopách jedničky. Což je dobře, protože i zde je příběh zajímavý. Mnozí by čekali jen další zbytečně přeslazené dílo, které by se ani nemuselo natočit. Tady ale ne.
Moc hezký a možná bych i řekla, že hezčí jak první díl.

4. dubna 2007
plakát filmu
Děsnej doják
Date Movie
50 %

Když jsem se dozvěděla, že se má natočit parodie na komedie, byla jsem nadšená a těšila až se mi film dostane do rukou. Když jsem se na něj konečně podívala už sem tak nadšená nebyla.
50% to ode mně dostane za dobrej nápad a ztvárnění písničky Forever and ever.

4. dubna 2007
plakát filmu
Divoké kočky
Coyote Ugly
100 %

Fakt pěknej film. Dobré obsazení, pěkná hudba a dobrej nápad. Tyhle tři věci vám zaručí dobrý hudební film jako je tento.

4. dubna 2007
plakát filmu
Drákula
Dracula
100 %

NÁDHERA!

Dracula je film, který patří mezi mé nejnejnejoblíbenější. A to nejen, že je o upírech, na které jsem velice vysazená. Dracula v podání Garryho Oldmana nemá chybu a v té roli je neuvěřitelně sexy. I další postavy nemají chybičku. Ať už Anthony Hopkins, Keanu Reeves nebo Winona Ryder. Toto skvělé obsazení perfektně doplňuje mrazivá nebo naopak velmi vášnivá hudba.
Než bych se pořádně rozepsala, tak to raději urychlým. Jednoduše dávám 100%, protože tento film jednoduše nemá chybu.

4. dubna 2007
plakát filmu
Dracula 2000
Dracula 2000
100 %

Další nádherný snímek o upírech. A i zde figuruje nádherný a sexy Dracula v podání mého dalšího miláčka Gerarda Butlera. Ostatní postavy jsou dobře obsazené, hudba pěkná. Zajímavý námět a skvěle provedené pokračování.
Jednoznačně můj další nejnejnejoblíbenější film.

4. dubna 2007
plakát filmu
Blade II
Blade II
100 %

Druhý a lepší film o Bladovi. Tím, že se přidá k upírům a spolu se vydávají zastavit Nomaka, v podání nádherného Luka Gosse, vzniká zajímavá zápletka. Finální bitva mezi Bladem a Nomakem dodává celému filmu perfektní závěr. Další nádherná scéna je jak Blade drží Nyssu a společně čekají na východ Slunce. Nádhera.
Velice povedený snímek.

15. března 2007
plakát filmu
Americké psycho
American psycho
80 %

Abych pravdu řekla, tek tenhle film mě moc nezaujal, ale dá se na něj koukat. A to hlavně díky skvělému hereckému výkonu, který zde předvedl Christian Bale. Tahle role mu vážně padla jako ulitá. I výkon Willema Dafoe v roli detektiva byl skvělý, ačkoli mohl mít více prostoru.
Zajímavý film.

15. března 2007