avatar uživatele

aleara

Jméno
Aleara
Věk
33 let (Vodnář)
Bydliště
Tachov ČR
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
REPO: Genetická opera!
Repo! The Genetic Opera
100 %

Jelikož miluju muzikály a ani horory mi nejsou úplně cizí, s napětím jsem očekávala, kdy si budu moct RGP stáhnout. Podívala jsem se na něj hned a musím říct, že mě jedním slovem nadchnul. Zajímavý příběh, úžasná a okouzlující hudba, perfektní a bezchybné obsazení, prostě jedním slovem nádhera.

1. března 2009
plakát filmu
Diane Arbus: Příběh jedné obsese
Fur: An Imaginary Portrait of Diane Arbus
100 %

Naprosto úžasný excentrický snímek. Herecké výkony Nicole Kidman a Roberta Downey, Jr., který byl v této roli okouzlující, jsou úžasné. Celkový námět filmu, celá jeho myšlenka je neuvěřitelná. Velmi zajímavý snímek, který stojí za to vidět.

24. srpna 2008
plakát filmu
Hannibal
Hannibal
100 %

Chutné!!

Velmi zajímavý snímek, kde Hannibal Lecter, v podání Anthonia Hopkinse, který zde dokazuje, že tato role mu padne jako ulitá, znovu předvádí své kanibalské a psychologické schopnosti a zde i znalosti v italské kultuře. Julianne Moore je v roli agentky Clarice velice přesvěčivá a skvělá. Ostatní obsazení jako Gary Oldman, kterého jsem nepoznala a když jsem si v závěrečných titulkách přečetla jeho jméno, okamžitě jsem si znovu přehrála scénu, kdy popisuje svoje zmrzačení a kde jsem ho prve nepoznala, a stejně tak inspektor Pazzi, byli perfektní. Nádherná hudba a chutné scény, jako závěrečná večeře, to vše z tohoto filmu dělá skvělé a velmi chutné dílo.

29. června 2008
plakát filmu
Poslední legie
Last Legion, The
100 %

Tak tenhle snímek byl velice příjemným překvapením. Už podle ukázek vypadal velice zajímavě, ale celkový film byl skvělý. Zajímavý nápad s mečem a jeho minulostí, celkové posazení příběhu, perfektní obsazení a pěkná doprovázející hudba. Co více dodat.

23. června 2008
plakát filmu
Letopisy Narnie: Princ Kaspian
The Chronicles of Narnia: Prince Caspian
100 %

Musím uznat, že druhý díl je v nečem lepší, ale i horší než jednička. Pravdou je, že Narnie se za těch několikset let změnila a přibylo tedy více lidí, ale zástupci Narnianů byli moc pěkní a povedení, ať už kentauři, fauni nebo šermující myšáci. Lidské obsazení bylo pěkné, lokace nádherné, bojové scény povedené. Jediné co bych filmu vytkla byla stejná hudba jako v jedničce.

23. června 2008
plakát filmu
Sběratel kostí
The Bone Collector
100 %

Jeden z nelepších thrilerů, které jsem viděla. Báječný detektiv Lincoln Rhyme v podání stejně báječného Denzela Washingtona, který ukázal, že perfektní herecký výkon můžete podat i když ležíte upoutání na lékařské lůžko a jediné co je vám umožněno používat je vaše hlava, ramena a jeden prst. Amélie Donaghy (Sachsová), která na sebe vzala tvář Angeliny Jolie byla skvělá a role jí velice sedla. Ačkoliv se film víceměné odklání od knižní předlohy, která je velice pěkná a doporučuji ji přečíst každému, kdo má rád thrilery nejen na filmovém plátně, musím uznat, že se podařilo natočit perfektní snímek plný napětí, strachu a perfektních hereckých výkonů. Snad už jen jako bonus k tomu všemu zní v pozádí skvělá hudba.

19. května 2008
plakát filmu
Let’s Dance 2
Step Up 2 the Streets
100 %

Když Let´s dance 2 srovnám s prvním dílem, musím říct, že 2 má zajímavější choerografii, krásnou hudbu, ale příběh není nic moc. Ale musím uznat, že taneční scény jsou velice pěkně propracovány. A to nejsem zastánce tohoto stylu tance. Každopádně je to velice pěkně provedený taneční film.

15. dubna 2008
plakát filmu
Střihoruký Edward
Edward Scissorhands
100 %

NÁDHERA! Tak tímto jediným slovem by se dalo vystihnout tohle úžasné dílo Tima Burtna s Johnny Deepem v absolutně perfektní roli Edwarda, která mu neskutečně seděla a vypadal v ní úžasně. Skvělý příběh, nádherná hudba a obsazení taktéž.

15. dubna 2008
plakát filmu
Sweeney Todd: Ďábelský holič z Fleet Street
Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street
100 %

Tak tenhle film vážně nemá chybu. Jednoduše jeden z nejlepších filmů, které se kdy podařilo natočit. Tim Burton již poněkolikáte dokázal, že je vážně takovým umělcem, který si vyslouží jen a jen chválu. Johnny Deep se v roli ďábelského holiče mění v skvělého zpěváka a jeho hlas je absolutně nádherný. Helen Bonham Carter v roli vychytralé, ale i trochu naivní Mrs. Lovett mně přakvapila svým zpěvem, stejně jako Alan Rickman v podobě soudce Turpina. No jednoduše - nádherná, úžasná, perfektní a chytlavá hudba, bezchybné obsazení všech postav.

15. dubna 2008
plakát filmu
Probuzení tmy
The Seeker: The Dark Is Rising
50 %

Nebylo to zas tak špatné, ale k pořádnému filmu to mělo docela daleko. Zase musím ocenit originální nápad a pojetí Tmy a Světla. Ale jinak nic moc.

26. března 2008
plakát filmu
Kronika rodu Spiderwicků
The Spiderwick Chronicles
100 %

Tak tenhle film mně nezaujal ani nezklamal. Originální nápad, krásné efekty, obsazení, hudba - vše v pohodě. Ale podle recenzí to mněl být takový strašidelný filmík pro děti. (je fakt, že holčička sedící vedle mně v kině říkala: " Mami, já se bojím.")
Ale přesto mu dávám 100%.

26. března 2008
plakát filmu
Gympl
Gympl
100 %

Už předtím než jsem si tento film pustila, jsem věděla co je transformátor a že Tomáš je prototypem ideálního učitele a nijak mě to nenadchlo. Ale po schlédnutí musím uznat, že se jedná o velice podařený snímek, zvlášť když je českého původu. Jednotlivé role byli perfektní, jak učitelský sbor tak různorodí studenti. Jejich obsazení skvělé. To doplněné spoustou vtipných pubertálních hlášek, hudbou WICH a grafity.

17. března 2008
plakát filmu
100 %

Musim říci, že Hvězdný prach mě velice překvapil. Již podle ukázek vypadal velice zajímavě, ale celkový film předčil mé očekávání. Musim ocenit skvělé obsazení všech. Ale Robertem de Nirem, který je naprosto okouzlující, a Michelle Pfeiffer která vás též učaruje svým vzhledem, sem byla vážně unešená. Jinak efekty, zajímavý příběh a to vše doprovázeno nádhernou hudbou a samozřejmě přízraky královských synů.

2. března 2008
plakát filmu
Transformers
Transformers
100 %

Na tenhle snímek jsem byla hodně zvědavá, protože už podle obrázků a předběžného děje bylo jasné, že půjde o velmi zajímavý film. A také, že ano. Dokonce to předčilo mé očekávání. Transformeři byli úžasní, jejich přeměny dokonalé a samotný děj byl také povedený. Doporučuji!!!

8. února 2008
plakát filmu
Zlatý kompas
The Golden Compass
100 %

Jakmile se viděla ukázky řekla sem si že by to nemuselo být špatné a šla jsem na to do kina. Film měl perfektní obsazení, hezkou hudbu a velice povedené efekty. Deamoni byli úžasní, stejně tak lední medvědi. Podle mně to byla pohádka ve stylu Letopisů Narnie, ale Kompas mne asi zaujal více.

7. ledna 2008
plakát filmu
Beowulf
Beowulf
100 %

Tak tenhle film nemá chybu. No, možná by se nějaká našla. Ale přesto. Samozřejmě jsem na něj musela vyrazit do kina, protože doma i s domácím kinem a s pořádnými repráky bych si to nikdy tak neužila. Úžasné zpracování, pěkné obsazení, perfektní hudba a fantastické efekty. Jeden z nejlepších filmů, které jsem za poslední dobu viděla.

7. ledna 2008
plakát filmu
X-Men
X-Men
100 %

První díl povedené triologie se mi velice líbil. Dobré obsazení, pěkně vytvoření mutanti, zajímavé efekty, hezká hudba. Prostě perfekt.

15. prosince 2007
plakát filmu
Fantastická čtyřka a Silver Surfer
Fantastic 4: Rise of the Silver Surfer
100 %

Fantastický. Tak tímto slovem by se dal vystihnout celý tento snímek a všechny fragmenty k němu patřící. Silver Surfer byl nádherně udělaný počítačovou grafikou a ta byla i všude jinde velmi povedená. Obsazení perfektní, hudba dokázala upoutat. Shrnuto, podtrženo - velmi pěkný snímek, který, bych řekla, byl lepší než díl první.

27. listopadu 2007
plakát filmu
Van Helsing
Van Helsing
100 %

ÚŽASNÝ!!!!!!!!!!!! :)

Na tento film jsem se dlohou dobu velice těšila. Nezklamal mně. Naopak předčil mé očekávání. Už podle ukázek se dal očekávat velice zajímavý snímek. Je plný napětí, akce.Režisér Stephen Sommers mě přesvědčil, že patří mezi elitu světových režisérů. K jednotlivým aspektům lze přidat jen slova chválící. Co se týče obsazení. Hugh Jackmen je perfektní, i v podobě vlkodlaka. Kate Beckinsale je v podání Anny okouzlující a odvážná, přesně jak se sluší a patří na rumunskou cikánskou . princeznu. RIchard Roxburgh, v podání mé nejoblíbenější postavy Draculy, už zase tak úžasný není. Jeho herecký výkon je perfektní, ale jako Transylvánského knížete bych si dokázala představit spoustu lepších možných herců k obsazení. Ostatní role jsou vybrané pěkně, ať už se jedná o Carla, Velkana, nevěstky či osazenstvo upírské společnosti. Hudba Alana Silvestriho je naprosto bezchybná a skvěle doplnuje a zvušuje v napínavých akcích napětí. Hudební doprovod prostě nemá chybu. Konečně se dostávám k vizuálním efektem. TY naprosto předčili mé očekávání, některé scény vážně nemají chybu. Samotný příběh filmu je velice zajímavý a nápaditý. Perfektní námět a sloučení postav jako je Dracula, vlkodlaci a Frakenstainovo monstrum. Jediným slovem je to film naprosto ÚŽASNÝ.

19. listopadu 2007
plakát filmu
Zorro: Tajemná tvář
Mask of Zorro, The
100 %

Jedním slovem perfektní. Nic jiného se k tomuto snímku snad ani nedá říct. Mohu jen opěvovat. Nádherná hudba plná akce, napětí, vášně a melodií, které vám zůstanou v mysli. Perfektní písnička I Want To Spend My LIfetime Loveing You. Scénám se také nadá víceméně nic vytknout, jen pár drobností bych pozměnila. Nádherný, je ale podle mě, tanec Alejandra a Eleny. A právě Alejandro v podání Antonia Banderase nemá naprosto žádnou chybu. Myslím, že lépe už ho nikdy nikdo nezahraje, než tento charismatický a zajímavý Španěl. Po jeho boku se nám objevuje i krásná Cathrene Zeta-Jones, které to zde velice sluší. Další hvězdu tu máme v podání Anthonyho Hopkinse. Též herec plný charismatu a a elegenace. Prostě a jednoduše perfektní.

12. listopadu 2007
plakát filmu
Základní instinkt
Basic Instinct
100 %

Konečně sem si našla čas a zhlédla celý snímek. Nelitovala sem. Zajímávý film s dobrým námětem. Herecké obsazení, hudba, vše pěkné.

7. listopadu 2007
plakát filmu
Libertin
Libertine, The
100 %

NEBUDETE MĚ MÍT RÁDI.

Nevím o kom to mluvil, ale o mě určitě ne. V tomto filmu to ani nebylo možné, aby jste Wilmonta neměli rádi a neobdivovali jste ho. Tedy aspoň mě to nešlo. Naprosto perfektní snímek, s ještě lepším obsazením a úžasným námětem. Více takových filmů.

27. října 2007
plakát filmu
Já, robot
I, Robot
100 %

Podle mě celkem povedený snímek, který svou pointou zaujme hodně lidí. Přesně vybrané obsazení, moc pěkné efekty a vše co k tomu patří.

27. října 2007
plakát filmu
Z pekla
From Hell
100 %

Perfektní pojednání o Jacku Rozparovači. S perfektním obsazením, velmi poutavým příbehem, který bude jistě i nadále zajímavým námětem. To vše navíc natáčené v Praze.

27. října 2007
plakát filmu
Zámek hrůzy
Haunting, The
100 %

Ačkoliv je to film označený za horor, moc strašidelné mi to nepřipadalo. To však neznamená, že se mi nelíbil. Právě naopak. Zaujal mě celkový příběh i obsazení. Spousta pěkných a zajímavých scén, třeba scéna se schodištěm. A samozřejmě pěkné interiéry a hlavně některý nábytek, třeba krb s hlavičkami nebo velké dveře. Vážně moc pěkný film..

27. října 2007