avatar uživatele

Vincentcj

Jméno
Franta Mantinel
Věk
34 let
Bydliště
Jemen
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Asterix a Olympijské hry
Astérix aux jeux olympiques
20 %

Tak tohle mi přijde jako znesvěcení celého komixu Asterixe. Myslím, že tentokrát to už vážně přehnali. Jednička byla výborná. Dvojka no budiž, pár moderních věcí do dob Egypta. Ale tento díl byl hrůza. Za chvíli snad budou natáčet Asterixe někde v budoucnosti. Takovéto kraviny sem vážně nepatří, mohli natočit podobný film, ale ne na téma Asterix a Gálie. Stačí se jen trošku zamyslet, už je to dělané jako parodie a ne jako pohádka. Trapné monology a dialogy. Příšerný caesar (ne že bych Delona neměl rád, ale sem se vážně nehodil) a amatérský herec v roli Asterixe. V celém filmu jsem se ani jednou nezasmál, vše bylo dosti trapné. Na druhou stranu musím uznat, že to měli celkem dobře natočené, i muzika byla super. Je mi ale stejně líto, že to takto dopadlo.

6. června 2009
plakát filmu
Anglické jahody
Anglické jahody
100 %

No vypadá to, že se zde film moc nelíbí. Možná je to pro to, že jen málokdo pochopil, o co tu vlastně jde. Hlavním motivem nebyl rok 1968, ale něco trošku jiného. Snímek je popisován, že by se mohl odehrávat v jakoukoli dobu. Jde tam hlavně o ty vztahy mezi rodiči a dítětem, mladými lidmi. Šlo tam také o to, že ne všichni vojáci na obou straách byli vždy spokojeni s tím, co jim bylo nařízeno. Moje hodnocení je tedy velice kladné. Ke všemu ještě přidává velmi chytlavá písnička.

2. června 2009
plakát filmu
Zmeškaný hovor
One Missed Call
80 %

Budu toto hodnotit jako horor ne jako film, proto hodnocení možná bude trošku vyšší: Zajímavý nápad, i když to vypadá, že od někud okopírovaný. Zpracování dost zajímavé, herecké obsazení normální, žádné hvězdy. Jen mě trošku zaráží chování herců v různých situacích.

2. června 2009
plakát filmu
Kull dobyvatel
Kull the Conqueror
100 %

Na to že je tento film asi 12 let starý, se na něj dá skvěle koukat. Herecké obsazení je zde přímo skvělé - Kevin Sorbo a Tia Carerre. Oba dva známí herci. Příběh je velice silný a žánr spadá spíše do fantazi, proto se také každému nemusí líbit.

2. června 2009
plakát filmu
Zelená míle
The Green Mile
100 %

K tomuto filmu snad netřeba další názor. Zaslouží si opravdu 100%. Když jsem ho viděl poprvé, opravdu mi natahovali slzy. Když jsem ho viděl teď podruhé, už to nebylo tak záživné, ale pořád vynikající.

12. května 2009
plakát filmu
Ďáblova dílna
Die Fälscher
90 %

Bylo to určitě zajímavé zpracování. Dobře natočený příběh o něčem, co se stalo. Nevím však, zda bylo až moc dobře zachyceno prostředí. Domnívám se, že ve skutečnosti to muselo být o hodně horší.

3. května 2009
plakát filmu
RocknRolla
RocknRolla
100 %

No příběh, byl teda ne nic moc extra, ale vždycky mě tam něco překvapilo. Jinak herci byli všichni naprosto skvělí, stačí se podívat jen na Karla Rodena a je všechno jasný. Celkově se mi hlavně líbilo jejich zpracování, kamera, střih - je to úplně něco jinýho než většina filmů, víc modernější.

15. dubna 2009
plakát filmu
Podivuhodný případ Benjamina Buttona
The Curious Case of Benjamin Button
100 %

Na tenhle film jsem byl docela zvědavej. Zvědavej jak chtějí Brada namaskovat tak, aby se celou dobu měnil. Myslím, že příjemně překvapili. Je to opravdu zajímavé sledovat všechny fáze od stárnutí po malé mimino. Maskéři se zde určitě plně vyřádili a to nemluvím jen o Benjaminovi. Ostatně všechny postavy tam nějak stárly. Další výbornou věcí je to, jak dokázali filmaři zachytit dobu - vývoj oblečení, ulic, prostě všeho. NO a celkově o příběhu, o výkonech herců a o dalších věcech ani nemusím mluvit. Vše bylo vynikající.

10. dubna 2009
plakát filmu
Akta X: Chci uvěřit
The X-Files: I Want to Believe
80 %

No beru v úvahu jen jako film nezávisle na seriálu, jelikož sem ho moc nesledoval. Je pravda, že je to spíš jenom kriminálka, ale mě se líbil. Jo škoda, že tam nejsou ty mimozemšťani. Jaká škoda.

9. dubna 2009
plakát filmu
23
The Number 23
100 %

Úplně se bojím, narodil jsem se 11. prosince - 11+12=23. Asi jeden z prvních šoků. Začátek byl tršičku pomalejší, ale pak se to rozjelo. Nějak mi sem Jim neseděl, přeci jenom hraje více komediální role, ale musím říct, že se s tím popral výborně. Já mu to všechno věřil.

9. dubna 2009
plakát filmu
Rudá Sonja
Red Sonja
80 %

V prvé řadě se zde musím zastat Arnolda. Lidé, co tady píší, že neumí hrát, ho očividně moc rádi nemají, a právě proto je jejich názor celkem zaujatý. Arnie byl jeden z nejlepších herců a je jedno jestli účikuje v hrozním nebo naopak prefektním filmu, vždy hraje výborně. Tento film mi popravdě přišel místy taky docela nudný, ale je to dnešní dobou, vím, že kdybych se na něj koukal dřív, tak mě naprosto uchvátí.

8. dubna 2009
plakát filmu
Zrcadla
Mirrors
100 %

Všichni se moc snažili a mně se to celkem líbilo. Docela zajímavej námět i dobře všechno propracovaný. Prostě horor, jak má být.

7. dubna 2009
plakát filmu
Muka
Tortured
100 %

No tak docela zajímavý film, Cole Houser začíná být opravdu známý, Je fakt výbornej. Celý snímek měl docela zajímavou zápletku, akorát mi chvíli trvalo než jsem to všechno pochopil. Některé věci však zdaleka nebyly dořešeny. Snad se dočkáme dvojky, už jen proto, že tomu nasvědčuje závěr filmu.

21. března 2009
plakát filmu
90 %

No docela zajímavý snímek, musím říct, že mě trošičku zklamal, ale ne moc. Chvílemi se to docela vleklo a byly tam fakt suchý scény, na druhou stranu, opravdu dost dobrej příběh i výkony herců a prostě celkově jak to měli dobře zpracovaný.

17. března 2009
plakát filmu
Resident Evil: Apokalypsa
Resident Evil: Apocalypse
100 %

Jo celkem dobré pokračování a díky bohu zase něco pořádného o zombíkách s hvězdným obsazením. Celý film fakt něco, akorát ta scéna na hřbitově, to trochu přehnali.

11. března 2009
plakát filmu
Resident Evil: Zánik
Resident Evil: Extinction
90 %

Koukám, že někteří lidé si myslí, že by bylo strašný, kdyby natočili čtyřku. Já si myslím, že by to vše dokonale dokončila. Musím uznat, že tento díl byl v porovnání s předchozíma dvěma trošku mimo, ale pořád to mělo své dobré stránky. Asi už to trošku přeháněli s tím mutováním a special zombikama, to však neznamená, že se na to nedá koukat.

11. března 2009
plakát filmu
30 %

Tak u tohohle filmu sem se dá říct nudil, starý časy, kdy vás ve filmu strašily duchové, jsou pryč a tohle by se ujalo tak před 20 lety. Všechno to působilo až tak morbidně, že se na to ani nedalo koukat, žádná světlá stránka, prostě nic. V celém filmu se ani snad nikdo neusmál a temné prostředí působilo dost divně.

11. března 2009
plakát filmu
Resident Evil
Resident Evil
100 %

Senzační film se zombíky, kde je to aspon bráno vážně, podobně povedených výtvorů na toto téma je opravdu málo. Příběh celkem jednoduchej, ale vše měli propracovaný od začátku do konce.

8. března 2009
plakát filmu
Bílá vdova
Saving Grace
100 %

Jo pěknej film, celkem zajímavej příběh, to každýho jen tak nenapadne. Akorát musím přiznat, že jsem skoro plakal, když pálili to konopí. To byla opravdu morbidní scéna.

25. února 2009
plakát filmu
Goyovy přízraky
Goya's Ghosts
100 %

Je to rozhodně zajímavý a dost dobře natočený film. Jedním slovem by se dal popsat jako velkolepý. Herci, příběh plný zvratů a hlavně hudba byly vynikající.

22. února 2009
plakát filmu
70 %

Tak dvě hodiny je opravdu trochu moc. Kdyby se to zkrátilo, tak film jede. Takhle je to místy nuda. Jinak zajímavý příběh a dobré obsazení.

20. února 2009
plakát filmu
Král zabijáků
Contract Killer, The
90 %

Na to jak je tento film starý, tak je docela dobrý. Má zajímavou pointu a hrají zde dobří herci. Co je však docela nejlepší, je vtip. Místy to je opravdu sranda.

20. února 2009
plakát filmu
Katakomby
Catacombs
60 %

No tak ze začítku a ke konci to bylo fakt super. Ten prostředek byl takovej utahanej, no nic se tam pořádně nedělo. Nevím jestli to je přesně podle skutečné události nebo jestli si tam něco přidali, ale ten konec byl prostě ujetej. Tím, že tam pak všechny zabila, se shodil celý film.

18. února 2009
plakát filmu
Gympl
Gympl
0 %

Komu se tento film líbí a dává mu 100% asi žije poměrně dost mimo realitu. To co se tam odehrávalo, bylo naprosto příšerný. Aby se to vše stalo na gymplu, byla jedna velká blbost. Takové věci, co si tam dovolují žáci k učitelům by si normálně nikdo nedovolil ani na účelišti, natož na gymplu. Tento film byl prostě totálně bez děje a naprosto nereálný. Aby z naprosto vymatlaných postav udělali hrdiny kvůli tomu, že hulí trávu a sprejují, mi přijde dost ubohý. Pak se všichni diví, co všechno dělá dnešní mládež, když jim dávají za příklad takovouto volovinu. Pak se všichni diví, proč se nadává na policajty, když je tu zobrazují v takovém světle. Nejenže tu účinkují naprosto amatérští herci a jejich dialogy jsou jak z pohádky o Karkulce, ale také také hudba je naprosto příšerná. Marná snaha českých amatérů natočit nějaký film z dnešního prostředí.

17. února 2009
plakát filmu
Dva výtečníci / Dva poldové
Due superpiedi quasi piatti, I
90 %

Celkem pěkný film, fakt jako někde dobrý scénky, jinak i když se ve všech jejich filmech odehrává to samé, tak se mi to líbí.

12. února 2009