avatar uživatele

leeilaa

Jméno
šárka
Věk
37 let (Ryby)
Bydliště
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Okrsek 13: Ultimatum
Banlieue 13 - Ultimatum
80 %

Damien a Leito opět nezklamali. Akce od začátku do konce. Po téhle stránce je film naprosto perfektní. Ovšem s dějem už je to horší. Je tak předvídatelný, docela nudný a ne nepodobný jedničce, což mu taky dost ubralo. Co mi ale vyloženě vadilo, že tam není K2, na kterého jsem se fakt těšila... A možná trošku mi tam chyběla i Lola. Takže za ty dva a ten okopčený děj malé mínus...

6. ledna 2011
plakát filmu
Okrsek 13
Banlieue 13
100 %

Naprostá bomba! Ten film znám už snad nazpaměť a pořád mě baví. Jedna velká akce, herci naprosto úžasní. Děj sice trošku lehčí, ale nějaký extra promyšlený by asi zkazil obraz celého filmu. Prostě perfektní film a nemůžu jinak, než mu dát plný počet bodů.

6. ledna 2011
plakát filmu
Andělé a démoni
Angels & Demons
10 %

Miluju Anděle a démony. Bohužel jen v knižní podobě... Teda jako četl pan scénárista knížku předtím než začal psát scénář? No to dost pochybuju... Po Šifře mi bylo jasný, že si děj upraví podle sebe, ale až tak? Protože všechny důležité prvky změnil. A co ten konec??? Nečekala jsem od toho nic moc, ale tohle mě teda ani ve snu nenapadlo. Pro děj a pochopení toho všeho byly důležité detaily a pocity, které ve filmu chybí. Všechno je takové nijaké a pokud možno co nejúsporněji osekané, aby se to vešlo do jednoho filmu. A to, že z toho udělali akční honičku za něčím, čemu divák ani není schopen porozumět, to nenapraví. A ten konec... Ten asi nejvíc nemůžu překousnout, protože nechat žít někoho, kdo měl zemřít a ještě ho zvolit papežem... Jak k tomu přijde chudák Mortati... Prostě filmu chybí podstata všeho, hlavní myšlenka, to proč tohle dílo vůbec vzniklo, a tím i celková atmosféra. A takový malý detail pro Vás, co Anděle a démony považujete za pokračování Šifry, tohle NENÍ její druhý díl, jelikož se to jaksi odehrává PŘED ní!!! Bohužel i tohle si pan scénárista upravil podle sebe...

6. ledna 2011
plakát filmu
Scooby-Doo
Scooby-Doo
100 %

Scooby-Doo

Je to podle mě ta nejlepší komedie, mnohem lepší než animovanej seriál. Herecký obsazení je dobrý, hlavně Shaggy:) pro něj nemohli najít nikoho lepšího. A i když už sem ho viděla nespočetněkrát, tak mě snad nikdy neomrzí.

23. září 2008
plakát filmu
Scooby-Doo 2: Nespoutané příšery
Scooby-Doo 2: Monsters Unleashed
70 %

Scooby podruhé?

Tak tohle bylo oproti jedničce naprosto děsný. Vtipný, chytlavý, ale přesto to nebylo ono. Tenhe díl si určitě tak často jako jedničku pouštět nebudu.

23. září 2008
plakát filmu
Stalo se
The Happening
20 %

Tak na tomhle filmu je dobrý snad jen soundtrack. Ale jo, koukat se na to dá, ovšem jen pokud vás baví dívat se hodinu a půl dokola na jedno a to samý. Přesně takový dojem na mě totiž film udělal, od začátku do konce dokola... Možná originální byl také důvod epidemie, ale celkový dojem z filmu to absolutně nemůže ovlivnit. Navíc ten za vlasy přitažený konec, jako že vyjdou ven zrovna po tom, co to skončí... To můžou vymyslet jenom ve filmu.

15. června 2008
plakát filmu
Sweeney Todd: Ďábelský holič z Fleet Street
Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street
100 %

Perfektní. Nemůžu říct nic jinýho. Tenhle film naprosto překonal všechna moje očekávání. A určitě kombinace Johnny Depp-Tim Burton sehrála nejdůležitější roli. Ale samozřejmě i Helena, Alan a všichni ostatní byli dobrý. A ty písničky, tak ty byly taky naprosto úžaný. No a konec... Tak pro ten nemám slov, prostě perfektní.

17. května 2008
plakát filmu
Beowulf
Beowulf
50 %

Tenhle film mě trochu, no spíš trochu víc, zklamal. Jediný kladný na něm bylo herecký obsazení, no a samozřejmě soundtrack. Od děje jsem přeci jen očekávala něco víc. Navíc ta animace na mě ze začátku působila jako rušivý element, ale zvykla jsem si na ní. Ovšem celkovému dojmu to nepomohlo. Takže jen díky skvělému soundtracku dávám 50%.

17. května 2008
plakát filmu
90 %

Docela povedená parodie. Ne úplně stoprocentní, ke konci je trochu dlouhá a nudná. Ale vyvažují to věci jako kouzelné zrcadlo, které je opravdu "kouzelné":D, písnička trpaslíků taky vede, no a Bílý hrabě, ten je bezkonkurenčně nejlepší z celého filmu. Takže pro toho, kdo má rád pohádky a špatné vtipy je to to pravé:)

6. května 2008
plakát filmu
90 %

Muzeum voskových figurín bylo fakt originální a koneckonců celé městečko. Takováhle opuštěná místa půsosbí trochu depresivně a způsobují mrazení, i v tomhle filmu na mě tak působilo. Také herecké výkony Chada a Elishy byly dobré. Jedinou opravdu velkou vadou na kráse tohoto filmu byla Paris Hilton. Co člověk jako ona vůbec dělá před kamerou? Vždyť absolutně neumí hrát...

31. března 2008
plakát filmu
Dobrý synek
The Good Son
100 %

Culkin jako záporák? No proč ne, zahrál svou roli dost dobře. I když víc se mi líbil Wood. Oba byli dost dobrý. Děj, i když občas byl předvídatelnej, se mi taky líbil a atmosféra filmu naprosto skvělá. A konec, ten byl...no, byla to jedna z těch předvídatelných částí:), ale přesto byl nejlepší na celým filmu...

31. března 2008
plakát filmu
Fakulta
Faculty, The
100 %

No, neřekla bych, že je to horor, spíš taková sci-fi komedie. Ale dobrá komedie. Nejlepší je, že člověk do poslední chvíle netuší, kdo je královnou, nebo aspoň netuší správně... Nejvíc se mi líbil rebel Zeke, Josh ho zahrál fakt dost dobře. Celkově měl film dobré herecké obsazení.

31. března 2008
plakát filmu
Živí mrtví
Dead alive / Braindead
100 %

Tohle je ta nejnechutnější komedie, co jsem kdy viděla... Samozřejmě myšleno v dobrém:) Je to naprosto úžasnej film a doporučuju všem... A nejlepší je zombie junior, ten je perfektní...

29. března 2008
plakát filmu
Zámek hrůzy
Haunting, The
100 %

A pak že horor nemůže být bez krve... Přitom to dělá tenhle film mnohem zajímavějším než klasické vyvražďovačky, u kterých už nás nic nepřekvapí. Zámek je naprosto úžasný, herecké obsazení taky není špatné a atmosféra filmu je... no ne úplně dokonalá, ale hodně dobrá. Tenhle film bych mohla vidět stokrát a nepřestal by mě bavit.

28. března 2008
plakát filmu
Klíč
The Skeleton Key
30 %

Tenhle film rozhodně patří mezi mé velmi neoblíbené filmy. Viděla jsem ho jednou a ani netoužím po tom, vidět ho znovu. Ani na chvíli mě film nezaujal. Body mu dávám za, sice dost nudný, ale na druhou stranu nečekaný konec.

27. března 2008
plakát filmu
Kukuřičné děti 3
Children of the Corn III
0 %

Jedním slovem DĚS! Vzhledem k tomu, že Stephenova povídka Děti kukuřice má pár stránek, tak to, že tohle je už třetí filmové pokračování o něčem vypovídá... Většinou bývá pokračování horší než předešlé díly, tak jsem si tenhle díl pustila po shlédnutí pátého a šestého dílu s tím, že snad bude na co koukat. Ale když jsem to viděla, tak jsem si říkala, jestli jsem spadla z jiné planety já nebo scénáristé. Tohle byl naprosto šílený a na hlavu postavený film. Absolutně nedoporučuju, naprostá ztráta času...

27. března 2008
plakát filmu
13 duchů
Thir13en Ghosts / 13 Ghosts
100 %

Skleněný dům byl docela originální, duchové byli skvělí, celkově byl film dost dobrý. Je to jeden z mála hororů, u kterých jsem se po pár minutách nezačla nudit. Není to to klasické nic se neděje a na konci krvavá jatka. Tenhle film jsem si užila a nejvíc se mi líbil Matthew, svou postavu zahrál skvěle.

26. března 2008
plakát filmu
3:15 zemřeš
The Amityville Horror
40 %

3:15 zemřeš? No to jo, málem jsem u toho umřela nudou... Tak jsem se zase jednou těšila na pořádnej horor a byla jsem dost zklamaná. Na začátku to vypadalo slibně, ale... Přesně, ale. Začátek šel, zbytek filmu se celkem nic nedělo kromě toho, že nás občas potěšila svou návštěvou mrtvá Jodie, a na konci trošku akce. Ještě jsem se ani nestačila pořádně rozkoukat a už běžely titulky... Rozhodně to není film na který bych se podívala podruhé.

26. března 2008
plakát filmu
Dům hrůzy
House on Haunted Hill
90 %

Člověk se u tohohle filmu možná moc nebojí, ani nijak zvlášť napínavý to není, ale přesto patří mezi mé oblíbené. No přece, ten dům je naprosto úžasný, děj taky jde, občas se stalo i něco co jsem nečekala:)

26. března 2008
plakát filmu
Pán prstenů: Společenstvo prstenu
The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring
100 %

Poprvé jsem Společenstvo prstenů viděla v kině, no myslím, že to nebyl můj nejlepší nápad:) vzhledem k délce filmu...A i když mě druhá polovina filmu tak nebavila, celkově je to skvělý film po všech stránkách. Skvělí herci, prostředí, hudba a nesmím opomenout ani pana režiséra. Podruhé, v pohodlí domova, jsem si film užila mnohem víc a nemůžu jinak, než mu dát plný počet.

24. března 2008
plakát filmu
Pán prstenů: Dvě věže
The Lord of the Rings: The Two Towers
100 %

Oproti prvnímu dílu jsem neudělala tu chybu, že bych šla do kina, ale počkala jsem si a skoukla film doma. Proto jsem si ho už napoprvé užila. Opět skvělí herci, prostředí, prostě všechno. Podle mě je tenhle díl z celé trilogie nejlepší.

24. března 2008
plakát filmu
Pán prstenů: Návrat krále
The Lord of the Rings: The Return of the King
100 %

Opět, stejně jako u předchozích dílů, skvělé výkony, prostředí... Ovšem v tomhle díle už se najdou místa, která jsou jaksi zdlouhavá a docela nudná. A to mě utvrzuje v tom, že dvojka je z celé trilogie nejlepší. Ale to neznamená, že by to filmu ubíralo na celkovém dojmu. To ne, ale byl jiný, jako by mu něco chybělo... Takže mu dávám 97...

24. března 2008
plakát filmu
Madagaskar
Madagascar
90 %

Super film. Nejlepší byli bezkonkurenčně Jelimán a Morris... Ti mě fakt dostali:) No ale Márty byl samozřejmě taky skvělej. Opravdu dobrej film a dobrý hlášky, ovšem konec byl trošku víc nudnej...

24. března 2008
plakát filmu
Gympl
Gympl
60 %

Čekala jsem teda víc. Občas měl film i světlejší okamžiky a některým hláškám jsem se zasmála, herecké obsazení taky celkem šlo, ale celkově nic moc. Z celého filmu jsem si opravdu užila asi jen hudbu.

24. března 2008
plakát filmu
Tajemné okno
Secret Window
60 %

Tenhle film mě docela zklamal. Stephen King píše dobrý povídky a romány, ale ne vždy se filmařům povede z nich udělat dobrý film. A Tajemné okno je toho důkazem. Jediný plus je na tomhle filmu Johnny Depp, ale ani jeho skvělé ztvárnění Morta ho nezachránilo.

23. března 2008