avatar uživatele

MantaRay

Jméno
Mirek
Věk
Bydliště
Praha
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Wallace & Gromit: Prokletí králíkodlaka
Wallace & Gromit The Curse of the Were-Rabbit
100 %

Superpes

Miluju Gromita, je to absolutně nejlepší možnej domácí mazlíček, kterej se postará, aby jste se nestratili ve spleti svých vynálezů;) Ten film je uplně boží, a Gromit má fakt skvělou mimiku. Děj je sice dost předvídatelnej, ale určitě si to užijete!

26. října 2005
plakát filmu
Oliver Twist
Oliver Twist
80 %

Ujde to

Před shlédnutím sem neměl žádná velká očekávání, začátek mě v tomto i utvrdil. Ale poté mě to začalo celkem i zajímat a já se nemohl dočkat, jak to vlastně dopadne. Strašně se mi líbí, jak je Oliver celým filmem "protahán", vlastně nic nedělá, jen se nechá vláčet a je ze všeho strašně vyvalenej, prostě kluk z venkova ve velkoměstě. A Ben Kingsly je naprosto skvělej!!!

20. října 2005
plakát filmu
Mission: Impossible 2
Mission: Impossible 2
100 %

Daleko lepší než 1

No jak jedničku moc nemusím, dvojka mě naprosto uchvátila, Cruise je skvělej, dialogy jsou skvělý, a hlavně úžasná vizuální podívaná a super hudba. Uplně miluju tu scénu, kdy Hunt závodí s tou slečnou v autech a pak skončí na srázu. Tak jen doufejme, že trojka bude ještě lepší nebo alepspoň stejně dobrá.

19. října 2005
plakát filmu
X-Men 2
X-Men 2
90 %

Lepší a lepší

Tak tenhle film ještě vylepšil, co započalo v jedničce. Skvělé pokračování příběhu, supr efekty, alles gute. Zase jedna skvělá sci-fi (a na to, že komiksový filmy nemusim, se mi Xmeni fakt líbí). Doufám, že zněma režiséra neuškodí a trojka bude pokračovat ve vzestupné tendenci.

19. října 2005
plakát filmu
Tělo na tělo
Ballistic: Ecks vs. Sever
100 %

Hvězdy nepomohly

Říkal sem si - Banderas a Lucy Liu? To bude skvělé, ale dopadl sem tvrdě. Je to takovej řekl bych nižší průměr. Celkem sem se nudil...

19. října 2005
plakát filmu
Wimbledon
Wimbledon
100 %

Skvělý

další skvělá komedie z Working Title. A podle mě daleko víc povedenější než slavná Dvojka Bridget. Skvělé záběry zápasů (kamera občas letí s míčkem), supr příběh a skvělý pár;)

19. října 2005
plakát filmu
Matrix Revolutions
The Matrix Revolutions
100 %

WoW

Tak tohle je podle mě nejlepší díl celé trilogie. Ano, jednička byla bomba, ale takhle "bombově" to samozřejmě nemohlo pokračovat, po "počítačové" dvojce (Smithové x Neo - ouch!), která se ale taky dala strávit je tu naprosto skvělý zakončení (ikdyž ten souboj v děšti taky nemusim, mohli zůstat bojovat na zemi a ne nad městem). Ať si kdo chce co chce říká, na tenhle biják se vždycky rád podívám.

19. října 2005
plakát filmu
460 podezřelých
Drowning Mona
50 %

Tak tady je typický příklad - vemte co nejvíc známých herců, vymyslete aspoň nějaký příběh, aby tam ti herci jen nestáli a ono to třeba vyjde. A v tomhto případě to vyšlo, ikdyž žádná sláva.

19. října 2005
plakát filmu
28 dní
28 days
90 %

No jak já miluju Sandru Bullock, tak po tomhle filmu ještě víc. Naprosto supr film, kterej mužu vidět pořád, ikdyž občas to trochu zaskřípe, ale jinak naprosto skvělá podívaná.

19. října 2005
plakát filmu
Amadeus
Amadeus
90 %

Forman

Tak tohle dílko se ale opravdu povedlo. "Historický" filmy nemusim, ale tohle byla opravdu bomba. Skvěle!

19. října 2005
plakát filmu
Moulin Rouge
Moulin Rouge!
100 %

NEJ

Tak tohle je nejlepší muzikálový číslo všech dob! Skvělá Nicole Kidnman a Ewan McGregor!!! Daleko daleko lepší než nějaký Chicago. Naprosto uchvacující milostný příběh. Skvělá hudba, úžasný texty. Prostě WoW, nemám slov.

19. října 2005
plakát filmu
Ali G in da House
Ali G in da House
50 %

Nikdy více

Ano, šel sem se kouknout s tím, že to bude ten typ naprosto šílené komedie, ale tohle byl fakt nářez, kterej nemusím vidět víckrát, ikdyž anglickej humor (teda myslím, že je to Angličan, žejo) asi dost nechápu. Ale jo, nebyla to úplná katastrofa.

19. října 2005
plakát filmu
Matrix Reloaded
The Matrix Reloaded
90 %

Weakest link

Tak podle mě nejslabší článek trilogie. Ikdyž tady nejslabší není ale vůbec špatný, jen ne až tak dobrý. Ano, stále se tu ještě nějaký příběh udržuje, naprostou většinu filmu však udržují nad vodou "zvláštně efektní" akční scény, který místy berou dech, ale souboj Smithové vs. Neo mi u konce připadá až komický, přišel sem snad na film a ne na herní šílenství. A ten "prostříhaný konec" (rozhovor na křeslech - akce) mi taky trochu vadí. Ale i tak tento film uznávám jako skvělej film a součást jedné z nejlepších filmových sérií všech dob.

19. října 2005
plakát filmu
Matrix
The Matrix
100 %

počátek kultu

Tak tenhle film zaručeně musel zvednout ze židle každého. Naprosto skvělé efekty, skvělá akce i mírné podráždění jistým filozofickými otázkami. Unikátní dílko, za kterého čerpají a parodují, přímo z něj sosají spousty filmů následujícího období, včetně pokračování samotného.

19. října 2005
plakát filmu
Síť
Net, The
100 %

Sandra zazářila! Skvělý výkon. Skvělá psychologicko-akční podívaná zabývající se možností vymazání identity člověka hackery pomocí počítačů. Supr!

19. října 2005
plakát filmu
Batman se vrací
Batman Returns
90 %

Supr pokračování

Jj, tak jednou se zase dvojka i povedla. Netopíří mužík je zpátky se supr protivníky. Kočičí žena je supr. Díky za dvojku.

19. října 2005
plakát filmu
Batman začíná
Batman Begins
90 %

Je zpátky a ve velkém

Tak že návrat netopířího muže dopadne až tak dobře sem teda nečekal, je skvěle obsazen a vizuálně skvělý. Vítejte zpět v Gathamu, takovém, v jakém sme začali, ne-li ještě temnějším.

19. října 2005
plakát filmu
90 %

Fakt jo

Hankse nemusim, DiCapria nemusim, ale Spielberga miluju, tak sem se odhodlal a kouknul sem se. A nestačil sem se divit. Hanks, no a i DiCaprio jsou skvělí a když se k tomu přidala ještě geniální Williamsova hudba, tak je to úplná pastva pro oči i uši.

19. října 2005
plakát filmu
Moje tlustá řecká svatba
My Big Fat Greek Wedding
90 %

Supr

Prostě kopie Bridget Jonesové, ale opravdu dost dobrá a navíc dvě v jednom - bez dost špatné dvojky. Skvěle povedená komedie.

19. října 2005

Trefa

No tak o tomhle filmu sem vlastně předem vubec nic nevěděl a z kina sem odcházel nadšenej. Skvělej film (ikdyž popravdě mohli by to aspoň o deset minut zkrátit, ale dalo se to přežít). Ikdyž přiznávám, že Blafuj Jako Beckham je lepší, tohle je zase něco jiného, ale taky naprosto skvělého. Supr záběry zápasů (+mihne se Beckham, Zidane, Ronaldo a celej zápas hraje Baroš).

18. října 2005
plakát filmu
90 %

Ale jo

No tak sem vyrazil do kina, těšil sem se teda spíš, že tam uvidím Angelinu Jolie a Colina Farrella. Potom, co jsem viděl Krále Artuše a Tróju, což jsou podle mě naprosto hrozný filmy (jen Tróju zachraňuje to herecké obsazení), tak už sem ani nedoufal, že tohle by mohlo být lepší, ale řekl jsem si, že když je tam Angelina, tak to bude za něco stát. No a z kina jsem odcházel naprosto ohromen!!! Naprosto skvělej film, pravda, jsou tam jistý, hm, nedostatky, ale pro mě rozhodně nejlepší historickej film (teda já moc na historický nejsem) asi od Bessonovy Johanky Z Arku.

Kdysi dávno
plakát filmu
Stopařův průvodce po Galaxii
The Hitchhiker's Guide to the Galaxy
50 %

naprosto zapomenutelný...

Tak jsem nadšeně vyrazil do kina a těšil se na naprosto skvělou komediální podívanou, ikdyž knihu jsem nečetl, ale všicni tvrdili, že je to spíš výhoda. V duchu sem se utěšoval, že to kdyžtak nějak zachrání triky, ale to, čeho jsem se dočkal, bylo ještě mnohem horší, než slavná Vogonská poezie. Nuda, nuda, nuda... OK,přiznávám, že od té doby mám Vogony a toho robota s velkou bílou, kulatou hlavou (je stejně depresivní jako já;) Aspoň než půjdu zase do kina, si tenhle film možná budu pamatovat (a věřte, že to dlouho nebude)

Kdysi dávno
plakát filmu
Bridget Jonesová: S rozumem v koncích
Bridget Jones: The Edge Of Reason
80 %

Už má přítele, skutečného

No, byl jsem tak nadšený, když jsem se chystal do kina na pokračování jednoho z mých nejoblíbenějších filmů, a taky jsem měl přečtený obě knížky. Až potom jsem si uvědomil, jaká to asi byla chyba. Už při první scéně, kdy Bridget spadne do ohrady s prasaty, mě, abych to připodobnil filmu, žahla, ale opravdu velká medůza. A po celý zbytek filmu jsem se jaksi nemohl, idkyž jsem s menšími úspěchy snažil, z toho hejna vymanit. Z kina jsem odcházel naprosto otráven s tím, že tohle FAKT UŽ NECHCI NIKDY VIDĚT. Jediné, co mi utkvělo v paměti, byla, no světe div se, bitka Marka Darcyho s Danielem Cleverem. OK, jediné, s čím sem byl celkem spokojen, byl skvělý hudební doprovod. A dávám 80 jen proto, ža to byla Bridget.
POZN: Teď už jsem Bridget viděl asi 3x na videu, tak hnusná mi nepřipadá a celkem jsem si zvykl, ale divného pocitu jsem se nezbavil, "něco" tomu fakt chybí.

Kdysi dávno
plakát filmu
Kruh 2
Ring 2
90 %

Jo jo jo!!!

No nečekejte napětí jako u jedničky, všechno je více méně jasný, tady jde o lekačky (ale ty jsou fakt hnusný aspoň tři, který mě děsí do teď). Do kina jsem nešel se skoro žádným očekáváním, protože jsem viděl originální Ring 2 a teda fakt nic moc, jako. Ale odcházel jsem kompletně vyděšen s blaženým pocitem nalezení skvělého hororu.
Čekejte zase hezkou scénku se zvířátky (jestli pamatujete sebevraždu koně v jedničce), jen jich teď bude trošičku víc. Na nějaký zvířátka sem se těšil (v jedničce je scéna s koněm podle mě fakt jedna z nejpůsobivějších, teda asi proto, že jsem ještě před remakem viděl původní ring, takže sem vlastně věděl, ale právě ta scéna s koněm v japonské verzi chyběla). A ve dvojce je to hejno sobů nebo co to je fakt WoWovní!!!
PS: A fakt se NEDÍVEJTE SAMI V NOCI, fakt ne!!! Bojim se ještě teď;)

Kdysi dávno
plakát filmu
Horem Pádem
Horem Pádem
100 %

Konečně...

První český film, který mě nadchl (pozn.neviděl jsem Pelíšky). Naprosto bombastický stvárnění soudobýho českýho prostředí, skvělej příběh a skvělej výkon paní Vašáryové (miluju tu scénu u stolu, když chtějí diskutovat rozvod). WoW!!!

Kdysi dávno