avatar uživatele

Dr_Um

Jméno
Věk
Bydliště
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Záhada Blair Witch 2
Book of Shadows: Blair Witch 2
100 %

Video nelže...

Je to jeden z mých nejoblíbenějších hororů. Jednou za čas se na něj rád podívám. Děj je zajímavej a dost promyšlenej. K tomu úplně dokonalej konec, kdy naše hlavní hrdiny záběry z videokamer opravdu moc nepodržely, prostě super. Lidi, co tomu dávaj 0 % chtěj bejt asi IN a s heslem "jedničku nic překonat nemůže" házej tenhle film do žumpy, kam ale rozhodně nepatří. Je taky zajímavý, že se hlavní postavy ve filmu jmenují stejně jako herci. Jedinný o bych tomu vytknul je ten špatnej překlad názvu. Proč Záhada Blair Witch? To opravdu nechápu.

18. prosince 2007
plakát filmu
Sám doma a bohatý
Ri¢hie Ri¢h
70 %

Podle tadytěch názorů každý tento film porovnává se Sám doma. Ale on na tento film navazovat nemá a ani nenavazuje. Vše to dělá jen ten nepovedený český název. Podle mě je to docela povedený film, líbí se mji tam všechny ty možné "blbosti" co maj doma a na zahradě a tak.

12. dubna 2006
plakát filmu
EuroTrip
Eurotrip
100 %

bomba

Tohle je opravdu asi nejlepší komedie co jsem viděl...u tohohle filmu jsem se nidky nenudil. K tomu suprový soundtrack ... zvláště titulní píseň od Lustry - Scotty doesn't know...jasných 100 procent

12. října 2005

horor

Podle mě né moc podařený horor, čekal jsem od toho víc. nemohu říct že mě zklamal ale jsou i mnohem lepší a napínavější horory.

Kdysi dávno