avatar uživatele

zolo

Jméno
Zolo
Věk
Bydliště
Jelka
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Harry Potter a Princ dvojí krve
Harry Potter and the Half-Blood Prince
50 %

Po prečítaní tejto knihy som si povedal že toto je najlepsia potterovka, ale film mi povedal pravý opak. Povedal by som to tak, že film sa sústredil skôr na vzťahy medzi jednotlivými postavami, než hlavnú myšlienku knihy. Koniec filmu na dosť sklamal kedže bol asi najnapínavejši v knihe, ale toto sa porovnávať nesmie. Chcem týmto povedať, že kebyže si neprečítam knihu filmu by som moc nepochopil.

29. července 2009
plakát filmu
Andělé a démoni
Angels & Demons
80 %

Do kina síce nechodím ale na tento film som sa rozhodol zájsť, lebo po prečítaní knihy som sa strašne tešil na filmové spracovanie. Názory na film mam hneď dva. Jeden je v porovnaní s knihou a druhý film ako sám o sebe. V porovnaní s knihou sa mi film nepáčil, keďže mi tam chýbalo to napätie, lebo už som vedel že co tam bude, ďalej mi vo filme chybali dve postavy z knihy (vy čo ste čítali knihu určite viete), a ešte pár sceniek mi tam chybalo na ktoré som sa obzvlásť tešil, ale co už musíme sa zmieriť aspoň stým čo máme. A teraz ten druhy názor, kebyže som dívak ktorý v živote nikdy nečítal knihu, určite by som si povedal že to bol perfektný film ktorému nič nechybalo až na pár vecí ako je viac napätia, ktoré by divákovi nedovolilo ani sa otočiť od filmového plátna. Ešte taka jedna poznámka z môjho pohľadu určite by som dal inú herečku na miesto Vittorie (neveim teraz v rychlosti, že kto ju hral)

21. května 2009
plakát filmu
Kanibalové
Cannibal Holocaust
50 %

No takže čo sem asi napísať? Určite bude stačiť keď len napíšem, že to bol NAJBRUTALNEJŠI FILM aký som kedy videl. Musím sa priznať, že som tiež uveril, že je to film podla skutočnosti. Mám rád krvavé filmy, a vždy si hovorím "však je to len film...", ale pri tomto filme to bolo iné, doslova sa dá povedať, že ma to zlomilo. Ale na druhú stranu treba povedať, že režisérom sa to podarilo na výbornú.

13. června 2008
plakát filmu
Úhel pohledu
Vantage Point
100 %

Na tento film som sa už tesil strašne dlho, ale nakoniec som sa dočkal. Od tohto filmu som bol milo prekvapený, som sa normálne čudoval, že čo všetko sa dá zachytiť z ôsmich rôznych pohľadov, ale bola to pecka. Najviac čo sa mi na tomto filme nepáčilo bola úloha Matthewa Foxa, ale kebyže namiesto neho tam hra iný herec film by bol ten istý len s inou postavou. Keďže vo filme hral Dennis Quaid (dufam, že píšem správne), tak sa dalo na 100% čakat, že podá excelentný výkon, čo aj dokázal.

29. května 2008

Akurát som dopozeral film, čo ma úplne donútilo napísať svoj názor na film. No ani neviem kde začať, tak začnem asi tam, že doteraz som nevidel ani jeden diel Ramba, takže toto bol prvý ktorý som videl. Ešte pred filmom som si myslel, že to bude zasa nejaká blbosť so Stalonem, ale celkom som sa mýlil. Dejstvo filmu bolo dosť dobré, ale nečakal som, že to bude až také brutálne. Film bol plný napätia hlavne pri niektorých scénach. Celý film mi pripomínal hru crysis, ktorá určite stoji za to, ale na film nemá.

10. května 2008
plakát filmu
100 %

Kamaráti mi hovorili ešte pred pozretím tohoto filmu, že je to totálna kravina, ale ja som si to pozrel aj tak. Pri pozeraní filmu som zistil, že je to super film, ktorý určite stojí za to, tak som to dopozeral. Ešte pred pozretím filmu som si myslel, že to bude niečo v štýle , že hrdina bojuje za slobodu a práva, čiže taký klasický americky film, ale mýlil som sa. Film by som doporučil každému kto ma rád historické filmy, ale aj tomu kto ich nemá rád.

9. května 2008
plakát filmu
Sunshine
Sunshine
60 %

Podla názvu filmu som súdil, že to bude nádherný sci-fi film, ale po dopozeraní filmu som bol nemilo prekvapený. Dej filmu bol celkom fajn ale čo sa mi nepáčilo bola tá zápletka, ktorá sa do filmu vôbec nehodila podla môjho názoru a dávalo to už taky blbý dej filmu, ale niektore efekty boli pekné, tak aspoň trocha pozitívneho hodnotenia.

5. května 2008
plakát filmu
Já, legenda
I Am Legend
100 %

Podľa môjho názoru asi najlepší film roku 2007. Starý dobrý Will Smith nás zase niečim potešil a to vo forme nádherného, napínavého a tak trocha strašidelnému filmu, ktorý som si už asi päťkrát pozrel a samozrejme som nevynechal ALTERNATIVE ENDING.

4. května 2008
plakát filmu
Gympl
Gympl
100 %

Toto je najlepší český film aký som kedy videl. Skvele herecké obsadenie, zápletka, grafity a hudba. Keď som si film pozeral prvý krát strašne ma to chytilo tými vtipnými situáciami, čo ma donútilo si to pozrieť ďalších 3 krát na druhý deň a určite som neľutoval.

4. května 2008
plakát filmu
Monstrum
Cloverfield
70 %

No aby som pravdu povedal čakal som od tohoto filmu trocha viacej, ale ušlo to. Dejovo to bolo spracovane celkom dobre a hlavne ta zápletka počas tej party,a le nechcem písať spoilery. Myslím si, že toto bol prvý film zobrazený z prvej osoby, čo určite stalo za to, ale koniec filmu sa mi nepáčil.

3. května 2008
plakát filmu
World Trade Center
World Trade Center
100 %

Tento film sa mi veľmi páčil z hľadiska filmu, ale musíme sa zamisieť nad tým že to je skutočna udalosť, že sa to naozaj stalo. Tvorcovia filmu vlastne cheli ukázať ze čo prežívali záchranáry a ich rodiny, pokiaľ boli v troskách Ground Zera, a vsetko čo sa odorávalo okolo Ground Zera.

8. května 2007
plakát filmu
BORAT: Nakoukání do amerycké kultůry na obědnávku slavnoj kazašskoj národu
Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan
100 %

No jo...čo by sme mohli čakať od Borata, keď v Kazachcstane majú úplne iné zvyky ako v Amerike. Ale aj tak tam bolo strašne veľa vtipných situacii. Dúfam že ešte ''Ali G'' bude mať nejaký ten super film na ktorom sa bude dať dobre hrať.

1. ledna 2007
plakát filmu
101 dalmatinů
101 Dalmatians
60 %

Tak ja si myslím o tomto filme, že je to taký pohodový vianočný film s mhohom vtipných situácií na, ktorých sa da vynikajúco pobavitť. Ale nie je to film na maximum bodov, ale celkom ujde podľa mňa.

22. prosince 2006
plakát filmu
Jako pavouk
Along Came a Spider
100 %

UPLNE VYNIKAJUCE

Asi jeden z mojich najobľúbenejších filmov... Tak asi od tohto filmu som lepší film ešte ani nevidel, to napätie a zápletka patrí na dobrý film, ktorý nemá chybu. Ale najlepši bol Morgan Freeman, ktorý zvladol svoju úlohu na 100%.

21. prosince 2006
plakát filmu
Poslední samuraj
The Last Samurai
40 %

Tak od tohto filmu som čakal veľmi veľa vzhladom na to že tam hral Tom Cruise, on je veľmi dobrý herec, ale tu vôbec neprekvapil. Prekvapil tak isto ako celý film, noo kebyže som vedel že to bude také nudné tak si to nepozriem.

17. prosince 2006

Tak ako úplne nuný film, čakal som omnoho viac, ale bol som dosť sklamaný. Aj ked mam Bruce Willisa dosť rád vôbec ma tu neprekvapil. Dávam tomuto len úbohých 30%.

11. prosince 2006
plakát filmu
Letopisy Narnie: Lev, čarodějnice a skříň
The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardr
60 %

Podľa môjho názoru tento film nestál za veľa, ale nehovorím že to bolo o ničom. Dej bol veľmi dobrý, ale oproti knihe to nebolo na 100% ako malo to rýchly spád tak na môj vkus celkom dobré aj keď len 60%

4. prosince 2006
plakát filmu
Venom
Venom
100 %

Akuraá som dopozeral tento film a to ma donútilo napísat jeden kratký názor o filme kde si myslím že to bolo celkom dobré s rýchlym dejom na dobrý horor, ale niektoré scény mohli fakt vynechať.

4. prosince 2006
plakát filmu
Texaský masakr motorovou pilou: Počátek
Texas Chainsaw Massacre: The Beginning, The
100 %

No ja si myslím že to bolo lepšie ako bol prvý diel. Malo to viac akcie a vzrušenia. No ja narozdiel od Vás davam 100% lebo to mao všetko čo to malo obsahovať.

16. listopadu 2006
plakát filmu
Život je krásný
La vita è bella
100 %

Tak tento film je niečo nádherné úplne ma tp fascinovalo, až na tolko že som si to musel pozrieť viac-krát za sebou. Celkom ma to dojalo, príbeh filmu bol pre mňa dosť smutný, možno až toľko, že som na niektorých miestach slzy vyronil.

9. listopadu 2006
plakát filmu
Anakonda: Honba za krvavou orchidejí
Anacondas: The Hunt For The Blood Orchid
90 %

No mne sa tento diel páčil o niečo viac ako ten prvý, ale už sme my diváci vedeli, že čo nás tam v džungli čaká. Bolo to celkom dobré, ale ten dej sa mi tam moc nehodil, keby bolo pár zmien tak by to bolo OK.

8. listopadu 2006
plakát filmu
Anakonda
Anaconda
60 %

Takže ja si myslím o tomto filme že to bolo dost cool, aj keď ešte divák netušil, že o čom to bude. no v prvom rade by som Jenifer Lopez nedal do takéhoto filmu, ale Ice Cubeho mám rád takže ten mi tam dosť sedem a myslím si že bol najlepši z celého filmu.

8. listopadu 2006
plakát filmu
Batman začíná
Batman Begins
80 %

Tak ja si myslím, že toto už nie je klasický batman ako bol voľakedy. Toto je už uplne niečo nové a nepáčilo sa mi to aj herec bol nový starý herec sa mi páčil viac v úlohe batmana. Ale film za to celkom ušiel.

8. listopadu 2006
plakát filmu
Lara Croft - Tomb Raider
Lara Croft: Tomb Raider
100 %

No jo perfektne zahraný film s Angelinou Jolie. No čítal som aj knihu, ktorá bola tiež dobrá, alefilmu sa nevyrovná. Síce film bol dobre zahraný aj obsadený, ale niektoré scény nestáli za to aby si to divák pozrel.

7. listopadu 2006
plakát filmu
Lara Croft - Tomb Raider: Kolébka života
Lara Croft - Tomb Raider: The Cradle of Life
90 %

No tento diel sa mi nepáčil až tak ako ten prvý už to nebolo ono. No ale zase sa mi páčilo viac akcie, ktoré samozrejne nesmú chýbať v dobrom trháku a Lara Croft sa mi páčila najviac.

7. listopadu 2006