Nikola9

Jméno
Nikola
Věk
Bydliště
Česká republika
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Osobní profil

12. února 2008 - datum, kdy jsem se oficiálně stala jednou z pravidelných návštěvnic těchto webovek. V tu dobu jsem celá nadšená hodnotila a přidávala jeden názor za druhým. Je zvláštní, jak se vkus s věkem mění (ráda bych napsala slovní zásoba ale s tou je to naopak čím dál horší, ach jo...), teď bych valnou většinu nejspíš hodnotila úplně jinak. O přepsání ani nemluvě. Nemám ale nervy se vším tím prokousávat a doufat, že za dalších osm let nezměním názor. Ne, ne. Takže vážně... vážně se mnou nenechávejte ovlivnit :)

A teď k tomu, co tu dělám... polovinu času zde stráveného věnuji přidávání záhlaví / posterů / trailerů / (sem tam) osobností a filmů a tu druhou osobnímu poflakování se. Kdybyste narazili na svůj oblíbený film či osobnost bez vyplněných údajů (prázdné záhlaví, poster, profil) napište a pokud to bude v mé moci, doplním :)

Oblíbené žánry: když se to tak vezme, sleduji téměř všechno – rozhoduji se podle nálady, zásoby, dokonce i ročního období – takové ledové drama v třiceti stupních je skutečně osvěžující. Nebo depresivní dílo v depresivní náladě... vskutku zajímavý zážitek. Když si mám ale vybrat mezi dramatem a komedií, vždy raději sáhnu po něčem temnějším. Čemu se ale vyhýbám obloukem jsou takové ty teen komedie nebo komedie plné vulgarit a nechutných (rádoby vtipných) momentů, kterých je ale bohužel čím dál více :(

Oblíbené filmy: těch je tolik, že kdybych je začala vypisovat, zahltila bych databázi. Je jich moc a ještě víc. (Poznámka: známkování zde mi vyhovuje daleko víc než na CSFD, pět hvězdiček prostě nestačí.)

Oblíbení herci / Oblíbené herečky: mám se opakovat? Je jich hodně a každou chvíli přibude další. Obsazení je pro mne důležité, protože sledovat špatný film s ještě horšími herci je horší než ono depresivní dílo v depresivní náladě...

Oblíbení režiséři / Oblíbení skladatelé: tak tu snad ani nemám co říct. Skoro každý má na svém profilu své oblíbence a dokáže sáhodlouze básnit o jejich dílech (nebo jen kopírovat?). Mě je srdečně jedno, kdo zrežíroval oblíbený film nebo který režisér spolupracuje s takovou či onakou celebritou... tohle mě opravdu nezajímá. Filmy si podle režisérů nevybírám. Hudba je příjemné zpestření, důležité! a v poslední době si ho všímám mnohem víc, ale ani v tomto ohledu si nevybírám.

A co s týče toho "reálného života", do toho řadím Olinku (nick Oluska) - nejlepší kamarádku se kterou se dá povídat úplně o všem. Má ráda filmy (jako já), seriály (jako já), knížky (jako já) - takže není co dodat - to mluví za vše! Nebudu se o ní raději dále rozepisovat, protože nevím jestli to mám povolené a nechtěla bych něco zkazit a dostat přes čumák =o)

No a teď se přesuneme na stručný přehled kinových zážitků, který je... skutečně stručný:

2006: Šifra mistra Leonarda
2007: Shrek Třetí, Ghost Rider, Smrtonosná past 4.0, Spider Man 3
2008: Indiana Jones a Království křišťálové lebky, Pokání, Halloween
2009: Nezvratný osud 3D, Krvavý Valentýn 3D, Veřejní nepřátelé, Austrálie, Watchmen, Dvojí hra, Andělé a démoni, Saw VI, 2012
2010: Avatar 3D, Čarodějův učeň, Kniha přežití, Sherlock Holmes, Počátek, Prokletý ostrov, Saw 3D
2011: Na doraz, Zkus mě rozesmát, Kazatel, Šéfové na zabití
2012: Titanic, Sherlock Holmes: Hra stínů, Avengers
2015: Avengers Age of Ultron
2017: Kráska a zvíře, Mumie, Spider-Man: Homecoming, Thor: Ragnarok, Justice League



. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .Zatím vše, děkuji za návštěvu :)... . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .