avatar uživatele

Númellóte

Jméno
Númellóte
Věk
34 let (Beran)
Bydliště
Hluboká nad Vltavou
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
10 %

Brrrr, zabte mě!!!

Nedá mi to a musim napsat svůj názor na tenhle film! Něco tak zbytečnýho a absolutně nezáživnýho jsem snad v životě neviděla! Dvě hodiny jsem se na sedačce kroutila nudou a pomalu brečela nad kvalitou dialogů, i když tady se o nějaký kvalitě vážně nedá mluvit!!!! Marně hledám jedinou kladnou věc, něco, co by mě zaujalo...ale bohužel. Nic takovýho se v tomhle filmu nevyskytuje a jen mi to utvrdilo můj úsudek, že Eddie (Robert Pattinson) veskrze žádnej hereckej talent nemá:( Ale zase na druhou stranu, budu muset dát alespoň 10% za happyend, kterým mě tvůrci velice potěšili (jediná světlá stránka tohoto "veledíla"). Díky za to:)

24. dubna 2010
plakát filmu
7 vteřin
7 Seconds
0 %

Ukrutná nuda...

Nuda od začátku do konce....scénář nestojí za nic, majora Kelly Andersonovou bych nejradši přetáhla po hlavě za její rádoby "vtipný" (haha) hlášky!!! Kdo má aspoň trochu vkus na akční filmy, nedoporučuju se na to dívat, jinak budete půl dne uvažovat, za co všechno se dají vyhodit peníze:/ Wesleyho mám jako herce ráda, ale tenhle film se vážně nepovedl!!!

9. ledna 2010
plakát filmu
EuroTrip
Eurotrip
0 %

Ubohost!

Na tenhle "film" jsem narazila náhodou a napadlo mě, že nebude tak špatnej...bohužel, takovou trapně ubohou slátaninu jsem už dlouho neviděla, koukala jsem s otevřenou pusou, co je možný natočit! Tuhle příšernost rozhodně nikomu nedoporučuju, protože to je VÁŽNĚ ztráta času!!!Vyhněte se tomu obloukem...

8. října 2009
plakát filmu
Pán prstenů: Společenstvo prstenu
The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring
100 %

Naše milá Devítka...

Jsem fanouškem Pána prstenů a samozřejmě J. R. R. Tolkiena a ač miluju všechny tři díly, tak mám přece jen o trošičku víc radši, ale fakt jen o malililinkato, Společenstvo prstenu. Nejspíš je to tím, že se tady ukazuje nejvíc ze všech dílů krajina Středozemě, naprosto úchvatná Roklinka, nádherný Lothlórien, Hobitín, Hůrka...ale hlavně je tu celá Devítka ještě pohromadě:) A ačkoli mám nejradši hobity, tak asi většina ženské části publika pozoruje Aragorna, no tak se není čemu divit, protože to je fakt krásnej, naprosto nádhernej chlap:D No a zbytek slintá nad Frodem, protože právě ve Společenstvu dostal nejvíc prostoru vyvalovat ty svoje modrý kukadla...;) (mimochodem Legolas má taky určitě miliony příznivců, na něj bych málem zapomněla, velice se omlouvám;)) Ale abych se dostala taky k hodnocení, nejradši bych dala 1000,01% (zbylým dvěma dílům 1000%), jenomže nejvíc je možné dát 100%, a ačkoli mě NIKDY nepřestane mrzet, že se v prvním dílu PP neobjevil Tom Bombadil, myslím, že si stovku zcela jistě a po právu zaslouží.

30. května 2009
plakát filmu
Cyborg
Cyborg
0 %

Hrůza!

Jeden z nejhorších filmů, které jsem kdy viděla. Scénář absolutně ubohej, děj příšernej. Rozhodně tenhle film nikomu nedoporučuju, je to ztráta času!!!!

16. května 2009
plakát filmu
Stmívání
Twilight
90 %

Moc, moc hezký!

Tak já jsem s tímhle filmem naprosto spokojená, docela jsem přemýšlela, jestli na Stmívání mám jít, protože jsem četla asi 4 recenze a ve všech ho úplně potopili. Ale nakonec jsem šla a byla jsem unešená, jasně, pár věcí se tam taky nepovedlo, viz scéna s Bellou a větrákem:D, na to do smrti nezapomenu...ale to vynahradil baseball...a ta písnička k tomu...bez komentáře!!!No a milému Cedricovi Diggorymu to moc slušelo:) takže bez Roberta Pattinsona by to bylo za 80%, ale s jeho účastí dávám 90%.

29. prosince 2008
plakát filmu
Buffy, zabíječka upírů
Buffy the Vampire Slayer
10 %

Zabíječka

Nechápu, jak někdo mohl natočit takovou slátaninu! Jako komedie možná, ale jako horor? Čeho jsem se tam měla bát? Ovšem korunu tomu zasadila ta strašná nelogičnost...kdyby za mnou přišel chlap s tim, že jsem zabíječka upírů a když mu nevěřim, ať s nim jdu na hřbitov, tak bych nejspíš začala utíkat a křičet o pomoc...a ne jako hlavní hrdinka, která s naprostým klidem vzala, že upíři existujou a ještě si zašla na hřbitov bodnout jich pár kolíkem! Dávám 10% za docela pěknýho herce:)

16. listopadu 2008
plakát filmu
Elektra
Elektra
20 %

Ehm...

Tenhle film byla naprostá hovadina, ta herečka, co hrála Elektru...děs a hrůza. Jinak jsem absolutně nepochopila to s tou malou holkou, poklad nebo jak se jí říkalo? Efekty taky nic moc a vůbec tenhle film je naprostá ztráta času. Dávám dvacet za tu práci, že to někdo natočil.

1. listopadu 2008
plakát filmu
Pán prstenů: Návrat krále
The Lord of the Rings: The Return of the King
100 %

Geniální!!!

Nejlepší film všech dob, mohla bych se na něj dívat denně a nikdy mě neomrzí! Žádnou nudnou scénu jsem tam nenašla, každá věta v Návratu krále má svůj účel a když někdo mluví o nudných scénách, tak jsou to právě ty, ve kterých se Jackson snaží nejvíc přiblížit knize. Možná mám přece jen jednu výhradu, trochu mě zklamalo, že na konci není Vymetení Kraje, Sarumanovu smrt bych dala právě tam a ne do Železného pasu, kde ho bodne Gríma a toho vzápětí zastřelí Legolas. Ale jinak....klobouk dolů!!!

17. července 2008