avatar uživatele

P.h.o.e.n.i.x

Jméno
P.h.o.e.n.i.x
Věk
36 let — narozeniny slaví za 45 dní (Blíženci)
Bydliště
"Ve snu"
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Osobní profil

- Pesimista a extrovert
-nevyléčitelný kuřák a milovník dobrého pití (zvláště z jižní Moravy) a v neposlední řadě krásných žen :))
- Hollywoodská filmová 80.léta
- Silně ujíždějící na brakových hororech
- Velký obdivovatel akčních, hororových, fantasy a westernově laděných snímků (ale nepohrdnu i nějakým pořádným "dramatem")
- Obdivovatel práce věhlasných skladatelů filmové hudby jako jsou Např: Ennio Morricone či Basil Poledouris, ale i jiní !


Můj osobní systém hodnocení filmů !
Zde je takový malý výpis procentualního hodnocení, podle kterého se řídím při hodnocení filmů. Také nesmím zapomenout na jeden "faktor", který se občas vkrade do některého mého hodnocení ....a tím je nostalgie !

100%-Uděluji opravdu jen vyjímečně. Film který je hoden takového hodnocení, by mne musel zasáhnout takovým způsobem, že po jeho skončení, by jsem ho musel ještě drahnou dobu rozdýchávat. V takovém filmu musí vše šlapat na 100%, od režie, kamery, střihu, scénaře až po herecké výkony !

90%-Výtečný film, u něhož všechny složky pracují tak jak mají, nebude nudit ani po desátém shlédnutí. U takového hodnocení, (je-li snímek shlédnut více než jednou) bude do jisté míry působit nostalgie !

80%-Nezapomenutelný zážitek. Film, na který se podívám kdykoli znovu, ale k dokonalosti mu přecejenom něco chybí !

70%-Nadprůměrný filmový zážitek !

60%-Jen lehce nadprůměrný film, který z průměru zachraňují kvalitní herci, nebo alespoň jejich kvalitně odehrané party či vizuální stránka. Ale hlubší dojem z něj mít nebudete. Snímek na jedno či dvě zhlédnutí, níc víc !

50%-Střed, nebo-li průměr. Film, který neoslní, ale ani nenadchne. Režie takových filmů je fádní, scénáře jsou veskrze obyčejné, herci ve vetšině případů přehrávají a i ostatní složky filmu pokulhávají na obě nohy !

40%-Zářný příklad filmu, do kterého se začíná vkrádat stupidita "zetkových snímků" !

30%-Velmi slabý film, který nezachrání ani pár světlých momentů !

20%-Poloamaterský vykřik do tmy, u kterého budete mít co dělat, aby jste jej vůbec dokoukali do konce !

10%-(Předem podotýkám, že takové hodnocení jsem ještě neudělil, ale taky jsem ještě neviděl všechno že:) ). Takový snímek, by mne musel zhnusit už od úvodních minut a jeho dokoukání by byl nadlidský výkon !

0%- 8-)))) !!!