avatar uživatele

Lucca

Jméno
Věk
35 let
Bydliště
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Pianista
The Pianist
90 %

Moc krásný film. Tady je veškerá chvála zbytečná, vcítíte se do hlavního hrdiny tak moc jako by jste v té době opravdu byli. Jaké hrůzné zacházení s židy tenkrát bylo.... A pro pianistu... jako je umělec on, je mění i tento film. Alespoň pro mě.

8. května 2008
plakát filmu
Dokonalý trik
The Prestige
90 %

Strhujíci!

Na tento film jsem se chtěla podívat jen kvůli Christianu Baleovi, protože ho začínám mít jako herce velmi v oblibě a musím říct, že ani v tomhle filmu mě nezklamal. A nejen on. V celém filmu jsou výborné horecké výkony, zápletka je dokonalá! Nejen to, musíte se nad vším pořádně zamyslet aby jste tu záletku vůbec pochopili. Nečekejte příliš akce, ale drama které každého napíná je supr. I když ja třeba drama ve filmech nemám moc ráda, tak tento film mě přesvětšil o tom že i tento žánr může být velmi zajimavý.

7. května 2008
plakát filmu
Disturbia
Disturbia
100 %

Je až neuvěřitelné jak někteří režiséři dokážou z tak jednoduchého příboěhu udělat napínavý trhák. Možná, že ne pro každého bude tento film trhákem ale mě rozhodně nadchnul. Bezva sci-fi s trochou romatiky a správnou dávkou humoru. Zkrátka film jak má být. Rozhodně doporučuji zhlédnout!!

16. dubna 2008
plakát filmu
Mutant: Probuzení
Species: The Awakening
20 %

Omyl?

Ehm... pardon, tohle že má být sci-fi? Jo aha trocha akce, tak možná proto. Tady se asi někdo trochu spletl, mě to přišlo jako hodně nepovedená komedie. Jako by si z nás dělali srandu. Žijeme v 21. století a na to je tento film hodně slabý. Hmm no jo možná dobrý nápad: hezká ženská, mutant a iněkční stříkačka která všechno vyřeší. Ooo tak to teda vážně ne! Varuji Vás tohle nemá cenu! ztracených 94minut života! Divím se, že jsem vydržela dokonce... No dávám 20% za snahu.

15. března 2008
plakát filmu
Requiem za sen
Requiem for a Dream
80 %

Jakakoli závislost je hrozná. A tento film by o tom dokázal přesvětšit každého. Musím říct, že herci podali výborný výkon. Do svých rolí se vyloženě vžili. Je tu i výborný střich i zvuk. Možná, že ne každý úplně tento film pochopí, protože se tam téměř nic nevysvětluje, ale rozhodně pro ti, kteří měli nějakou zkušenost s drogami, pochopí jaká je cesta do ráje do našich snů.

12. března 2008
plakát filmu
Zlatý kompas
The Golden Compass
90 %

Krásná pohádka s fantasy námětem. Jako velký fanda fantasy jsem si tento film moc užila. Možná, že je hlavní postava až příliš vychytralá a moc si věří, ale to se dá přehlédnout, protože vše ostatní to krásně doplnuje. Až mě překvapilo jak byli zvířata propracovaná, veškeré triky vypadali věrohodně, skoro se budete citit jako by mezi námi existovali. No uznejme, nebylo by na škodu mít takového roztomileho "démona" co říkáte?

7. března 2008
plakát filmu
Já, legenda
I Am Legend
70 %

Legenda?

Hezký příběh, kultovní začatek který pokračuje tak do poloviny filmu, ale pak musím přiznat chtelo se mi spát jak to bylo nudné. Ovšem vydržela jsem až do úplného konce, protože jediný kdo vás přidrží u obrazovky je bezvadný a neodolatelný herec Will Smith, který mimochodem táhne celý film. Takže ano tento americký herec je opravdu legenda, ale film legendou nikdy nebude.

23. února 2008
plakát filmu
Jeskyně
Cave, The
30 %

Ale ne, ještěrky co požírají lidi, to tu snad už bylo!! Je tohle snad pokračování vetřelce či predátora? Vyberte si sami. Tady snad jen přirostly křídla a to nemylosrdné zvíře žije, jak jinak, v jeskyni. A měla jsem se bát? Opravdu? Pardón to mi nikdo neřekl, ale myslím že se tu někdo spletl s žánrem. Rozhodně strach o hlavní postavy mít nebudete, protože nemají jak vám přirust k srdci, nestačíte se s nimi ani seznámit a už umírají. No rozhodně tento film nikdy nebyl a ani nebude trhákem tak to nechejme tak jak to posud bylo a radsi si počkejme na nějaky dobrý "horror" co by za zhlédnutí stál.

20. února 2008
plakát filmu
Vykoupení z věznice Shawshank
The Shawshank Redemption
90 %

Krásně to urobený film z vězeňského prostředí. Tyto filmy mě od jakživa dostávali a i tento není vyjímkou. Bazvadné herecké výkony, slušný, napínavý a i smutný děj. Musím říci, že při některých scénách mi ukápla i slzička.

18. února 2008
plakát filmu
Sweeney Todd: Ďábelský holič z Fleet Street
Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street
100 %

Tim Burton a Jonny Depp se prostě nezapře. Tahle dvojka dokáže cokoliv. Jonny je okouzlující v každé scéně, moc mi to sluší. Musím říct, že možná je tento film až příliš brutální a Jonnymu teda vraždění moc nesluší. Takže Jonny, jsi užasnej, ale už prosím nehraj záporáky!

17. února 2008
plakát filmu
100 %

Konečně jsem měla tu čest tenhle filmík zhlédnout. Je to fakt nádhera tady není co dodat. Nechápu jak to, že jsem tento film neviděla už dřív... Opravdu všem doporučuji a ja se jen vřele budu těšit na dvojku!! :-)

16. února 2008
plakát filmu
Božský Evan
Evan Almighty
30 %

No... jak to říct? Ne, že by byl tento film nějak špatný, ale také není nejlepší. Podívala jsem se na něj z toho, že jsem se chtela zasmát, ale k smichu mi bylo spíše z toho, jak trapné to bylo. Ano mají hezké triky, jak k sobě dali bezproblému zvířata, ale to je tak všechno co stojí na tomhle filmu zhlédnout.

12. února 2008
plakát filmu
Kurýr 2
Transporter 2
100 %

Transporter 2

Po zhlédnutí jedničky jsem se nedočkavě těšila na tento film. Nedokážu říct, zda splnil má očekávání, ale určitě je to moc pěkný film. I když nemá moc velký děj, akce tu rozhodně nechybí. Až na některé přehnané věci (jako odstranění bomby z auta) mě velice nadchl a moooc se mi líbí jak chladně se Frank pouští do každé akce.

10. února 2008