avatar uživatele

cca31

Jméno
Kate
Věk
35 let
Bydliště
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Lovci pokladů
National Treasure
70 %

Lovci pokladů

Film Lovci pokladů jsem poprvé viděla až na DVD a přemýšlela jsem, zda je to více podobné Mumii či Indianu Jonesovi. A také mě zarážely některé "nereálné" scény. Ale i přes to se mi film líbil a je velmi zábavný. Velmi se mi líbil výkon Justina Bartha alias Rileyho Poola :-)

4. května 2008
plakát filmu
Iron Man
Iron Man
90 %

Dobrý film

Stejně jako uživatelka luuuciiiseeek mě komiksy (komiksové filmy) nijak nezajímají, ale dnes jsme se s přítelem vydali do kina a rozhodli jsme se pro Iron Mana. Dobrá volba: Obsazení bylo skvělé a to samé se dá říci o efektech. Film by mohl být o něco kratší a konečná scéna mohla mít větší grády. Ale byla jsem příjemně překvapena, film se mi opravdu líbil :-)

4. května 2008
plakát filmu
80 %

Skvělá Jamie Lee Curtis

Její výkon se mi na celém filmu líbil ze všeho nejvíce. U tohoto filmu se dá skvěle relaxovat, je to opravdu film pro pobavení. A jsem ráda, že končí šťastně :-)

4. května 2008
plakát filmu
Lovci pokladů: Kniha tajemství
National Treasure: Book of Secrets
60 %

Lovci pokladů: Kniha tajemství

Lovci pokladů č. 2. Další odpočinkový film, na který jsem si zašla tentokrát do kina. Film zábavný, skvělé výkony Justina Bartha a Helen Mirren. Občas se ale objevují scény ještě absurdnější než v díle č. 1. Např. prezidentova pracovna či únos prezidenta. To už jsem se opravdu smála :-D

4. května 2008
plakát filmu
Sweeney Todd: Ďábelský holič z Fleet Street
Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street
100 %

Sweney Todd

Filmy Tima Burtona mě dokáží vždy překvapit a nadchnout. U Sweneyho Todda tomu nebylo jinak a to hlavně díky fantastickému výkonu J. Deppa a i H. B. Carter. Na film jsem se dlouho těšila a opravdu jsem z něj unešená. Pořídila jsem si i soundtrack, protože hlas J. Deppa je jedinečný :-)

4. května 2008
plakát filmu
Harry Potter a Fénixův řád
Harry Potter and the Order of the Phoenix
80 %

Na pátý díl jsem ve velmi těšila. Ovšem vím, že se film jen těžko vyrovná knize. Myslím ale, že tento film mohl být lepší. Mám pocit, že se všechno odehraje tak hrozně rychle a najednou je konec. Některé scény byly zbytečně roztahané a naopak některé tam jen tak proběhly. Jak už tady bylo jednou napsáno: Siriusova smrt nevyužitá. Jedna z hlavních postav a jak sám řekl Harry, jediná rodina, kterou má. V knize je to nádherně popsáno, jeho bolest a ve filmu jsem nabyla dojmu, že umřela jedna z "béčkových" postav. Bitva byla celkem pěkná. A pak pro mne nastalo další zklamání. V knize Brumbál s Harrym probírají všechno to, co mu Brumbál měl říct dávno a z knihy úplně čiší Harryho emoce, jak na Brumbála křičí. Ve filmu to bylo opět jen tak projeto. To mne mrzelo. Ale film má něco do sebe a herci podaly skvělé výkony.

10. ledna 2008
plakát filmu
Harry Potter a Kámen mudrců
Harry Potter and the Sorcerer's Stone
90 %

Na tomto filmu oceňuji jeho pohádkovost, je to opravdu taková pohádka s nádhernou atmosférou, která je doplněná o úžasnou hudbu Johna Williamse. Jediné, co mi takovým trnem v oku, je to, že v knize je vztah Harryho a Brumbála hned takový dědečkovsko - vnukovský. Ve filmu mám pocit, že se ho Harry straní, ale spíše to bude mladým hercem.

10. ledna 2008