avatar uživatele

LuSSy_LuE

Jméno
SmOgiCZenQa
Věk
29 let (Kozoroh)
Bydliště
ČR
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
100 %

Supr filmík...sice sem se nebála,ae toe u mě zvykem,ptže sem na horory náročná x))...jinak začátek je staršně napínavý,ae ten konec...takový jakoby okopčený z jiných filmů...jinak se mi to líbilo a dávám sto x))

15. května 2008
plakát filmu
100 %

supa film

Tento film se mi fakt moc libil, pac supr efekty a herci. Ale abych pravdu řekla, vubec sem se nebala, neřekla bych, že to je horor, bylo to to napětí co mě fakt bavilo. Herci byli fakt uplně užasni uplně všichni a to i Paris kerou moc nemusim, ale ten strach zahrala fakt dobře. UPLNĚ SUPR FILM 100%

30. prosince 2007
plakát filmu
Strach.com
Fear.com
80 %

Spíš thriller

Bála jsem se, ale ne tak že bych chtěla od toho odvrátit oči. Je to spiš takove psycho a thriller než horor, ale jinak dobry film, stojí za shlédnutí.

30. prosince 2007
plakát filmu
Zelená míle
The Green Mile
100 %

Moc pěkný

Tento filmík sem viděla hodněkrát a vůbec mě to pořád neomrzelo. Ve skutečnosti je blbost jakou má John moc, ale už timto si mě ten film získal. Stašně smutný film, ale hezký.

30. prosince 2007
plakát filmu
Silent Hill
Silent Hill
100 %

Fakt kruty film

No tak tento film je ten jeden z nejlepších co jsem viděla, supr zpracování děje, které se dá pochopit až po dlouhém přemýšlení, u tohohle filmu si má člověk domyslet jak to bylo a proč to tak bylo a proč ne, mě se líbí to, že scénarista nám chtěl do toho přidat zápletku, kterou si každý domyslí jinak. V tom je to kouzlo, každý má jiné tvrzení co se tam stalo. Jinak Radha Mitchell je super herka a obdivuju ji jak tuhle roli skvěle zvládla, ale ještě víc obdivuju Jodelle Ferland, která zvládla 3 role- démona, temnou Allesu a Sharon, fakt kruty vykon. Jinak u tohoto filmu sem se nenudila a bojím se pořád i dyž si to pouštím po několikáté, sice vím co se stane, ale má to furt šťávu. Uža film 100%

30. prosince 2007