avatar uživatele

pretty woman (kecam)

Jméno
Věk
Bydliště
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Twilight sága: Nový měsíc
The Twilight Saga: New Moon
40 %

Tak upřímě řečeno mě tohle docela zklamalo a to ani nepatřím mezi ty, co by odsuzovali i první díl, který se mi docela líbil. V tomhle filmu šlo vlastně jenom o jednu věc, a to o Bellu, která se hrozně bála stáří a vyhledávala Edwardovu přítomnost. Žádné zvraty, žádná překvapení, divákovi bylo vše už předem jasné. Navíc ani hudba se moc nevyvedla, místo aby některé chvíle podtrhla a přidala jim na tajemnosti, jen děj zbytečně rušila. Celkově jsem docela litovala času, který jsem nad tímhle dlouhým "něčím" strávila, protože bylo podle mě uplně zbytečné to točit. Nedozvěděli jsme se vlastně nic zásadního, co by nás nutilo podívat se i na další díl - tedy až na poslední větu ;)

13. prosince 2009
plakát filmu
Oliver Twist
Oliver Twist
90 %

No upřímě řečeno, až si říkám že je škoda že sem četla tu knížku, protože mi to nedá abych tomu filmu nevytkla, že je to pořádný vejcuc... některé věci, které jsou v knížce mi tady docela chyběly, ale na druhou stranu tvůrcům blahopřeji k tomu, že to co do filmu dali, se téměř stoprocentně shoduje s tím, jak jsem si při čtení knížky děj představovala já. Opravdu se tady podařilo tento příběh "zhmotnit" do podoby filmu a tleskám zejména malému "Oliverovi" a Lišákovi, kteří se svých rolí alespoň podle mého ujali bravurně :)

22. března 2009
plakát filmu
Vzepřít se obrům
Facing the Giants
100 %

Tak tenhle film se mi dostal do rukou před nedávnem a musím říct, že jsem za to moc vděčná. Je to krásný film o naději a vždycky, když se na něj podívám, odcházím s pocitem naděje, že ještě není všechno ztraceno. Vlastně ono stačí jenom věřit :)

28. února 2009
plakát filmu
Okrsek 49
Ladder 49
100 %

obdiv hasičům

teda musim říct, že jsem si na konci docela poplakala (jako že u mě to je docela vzácný jev) ...krásný film o poctivé práci hasičů, která bohužel ne vždy končí šťastně :( ...ale takovým záchranářům všechna čest

28. února 2009
plakát filmu
Air Force One
Air Force One
90 %

No tenhle film mě tak upoutal, až jsem si tam místo hlavního představitele (H. Ford svou roli zvládnul opět bravurně) začla představovat bývalou hlavu USA jak skáče po letadle sem a tam a dává těm teroristum co proto:D ...

28. února 2009
plakát filmu
Nepřítel státu
Enemy of the State
100 %

Tak tohle je vážně skvělý film...je tady hezky vidět, jak může vláda zneužít všechny prostředky ve svůj prospěch....jinak film jsem viděla asi 3x a až na ten poslední pokus se mi povedlo pochopit celý děj jak na sebe navazuje, ale myslím, že i když se na to podívám zase příště, objevím znovu něco nového;-)

24. května 2008
plakát filmu
Šifra mistra Leonarda
The Da Vinci Code
50 %

28. dubna 2008
plakát filmu
Flynn Carsen: Honba za Kopím osudu
The Librarian: Quest for the Spear
90 %

Mě se to moc líbilo, myslím, že nápad nebyl špatný, jenom mi to trošku připomínalo Indiana Jonese v některých scénkách. Ale jinak mam filmy takovýho žánru ráda, takže dávám 90%

21. února 2008
plakát filmu
100 %

Super animák

Tak todle fakt miluju! :D Jakože animáky moc nemusím, tak tenhle mě fakt dostal. Námět byl skvělej, zpracování taky nezklamalo, hlášky originální, mělo to hlavu a patu, a přestože jsem to viděla už x-krát, dycky se u toho hrozně pobavim :)

21. února 2008
plakát filmu
Tři oříšky pro Popelku
Tři oříšky pro Popelku
100 %

Podle mě je to jedna z nejlepších českých pohádek, která neodmyslitelně patří k Vánocům, které si bez ní už ani nedokážu představit. Hlavní hrdinka se mi nesmazatelně zapsala do paměti coby Popelka, takže mám občas problém si ji vybavit v jiné souvislosti :D Jinak s touhle pohádkou se vždycky vracím do mých krásných mladých let, proto mi tak moc přirostla k srdci ;)

21. února 2008
plakát filmu
Návrat do budoucnosti II
Back To The Future Part II
100 %

Skvělé pokračování jedničky. Moc se mi líbí, že i když je to druhý díl, není to žádný propadák, ale že si na něm dali tvůrci záležet. Navíc je film znovu obohacen různými komickými situacemi a líbí se mi, že navazuje na první díl.

21. února 2008
plakát filmu
Návrat do budoucnosti III
Back to the Future Part III
100 %

Přestože je to třetí díl, dopadl velice dobře. Docela dobrý nápad byl na konci s tou lokomotivou, třeba mohli vymyslet pokračování :-)

21. února 2008
plakát filmu
Sám doma
Home Alone
100 %

Bez týhle komedie si prostě neumim představit Vánoce. Vždycky se u ní dobře pobavím. No co dodat . . . 100% :-)

13. února 2008
plakát filmu
Sám doma 2: Ztracen v New Yorku
Home Alone 2: Lost In New York
100 %

Skvělé pokračování jedničky. Ani nevím, který díl je lepší. Oba jsou skvělé a ani bez jednoho se o Vánocích neobejdu. Moc se mi líbí role Kevina a to, že si i bez rodičů dokáže poradit.

13. února 2008
plakát filmu
Zloději paměti
Forgotten, The
80 %

Myslím si, že to nebyl špatný film. Námět byl určitě dobrý - jak nejde přetrhnout pouto mezi matkou a dítětem, jenom mi vadilo, že do toho zatáhli marťany. Chvíli mi taky vždycky trvalo, než jsem pochopila, o co v určitém momentu jde, ale jinak dobrý.

10. února 2008
plakát filmu
Agent WC40
Spy Hard
90 %

Mám ráda všechny komedie s Nielsenem a tahle je opravdu jedna z nejlepších. Jeho humor je opravdu skvělej, fakt se vždycky pořádně pobavím.

10. února 2008
plakát filmu
Jádro
Core, The
60 %

Katastrofické filmy mám ráda, ale zase musí být aspoň trochu reálné. Jenže tohle bylo opravdu moc i na mě. Kdyby nad tím trošku víc popřemýšleli a domysleli některé věci a celé to tak trochu dotáhli do konce, tak to možná nebylo tak špatný. Takhle ale už ani netoužím po druhém shlédnutí.

10. února 2008
plakát filmu
Policejní akademie
Police Academy
100 %

Komedie z policejního prostředí miluju a tahle mluví opravdu za všechny! Moc se mi líbí, že každy "policista" je něčím charakteristický. Jinak všechny díly sou fajn, i když upřímně řečeno, první dva jsou asi nejlepší. Je to prostě komedie jak má být.

9. února 2008
plakát filmu
90 %

Děj se mi moc líbil, navíc v něm byli obsazeni mí oblíbení herci což je plus. Celkově to ale bylo opravdu zajímavě napsané.

9. února 2008
plakát filmu
Forrest Gump
Forrest Gump
100 %

Nemám co dodat :)

Tenhle film jsem viděla asi 3x a doufám, že to nebylo naposled. Upřímně řečeno tomuto filmu snad ani nemám co vytknout. Moc se mi líbilo obsazení herců, zejména Tom Hanks, který zase ukázal co v něm je. Scénář perfektní, někdy chytl za srdce, jindy se člověk upřímě zasmál a občas vás také nutil trochu přemýšlet. Ale co mě se asi fakt nejvíc líbilo byla hudba, která dokreslila celkový efekt filmu :)

29. prosince 2007
plakát filmu
Hrabě Monte Cristo
Count of Monte Cristo, The
90 %

Když jsem ho viděla poprvý tak sem si řekla, že ho už nechci nikdy vidět ale nakonec sem se teď posledně podívala a ten film je fakt ok. Ani nevim co se mi na něm nelíbilo. A herecký obsazení taky skvělý. Fakt doporučuju.

29. prosince 2007