avatar uživatele

eneman

Jméno
Věk
Bydliště
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Most do země Terabithia
Bridge to Terabithia
100 %

Nádhera!

Tenhle film mě fakt uchvátil, první film u kterýho jsem se rozbrečel! Fakt, je to divný, ale jo. Nečekal jsem od něj nic moc, ale jak jsem se dozvěděl, že tam hraje můj oblíbenej herec, neváhal jsem ani chvilku! A řeknu vám - líp to dopadnout nemohlo! Něco, co mi v uších bije ještě teď, je bohužel nadabování Joshe Hutchersona. Sice neznám dabérovo jméno, ale vždyť on daboval už dávno dospěláky a teď dabuje dvanáctiletýho kluka? Ten hlas tam vůbec nesedí, ale po nějakém čase to nebudete vnímat. Hlavně díky skvělým hereckým výkonům.

16. dubna 2008
plakát filmu
Hafan hasičem
Firehouse Dog
100 %

Nad očekávání

Tenhle film mě příjemně překvapil. Skvělí herci, efekty, no prostě celý to na mě dělá dojem skvělýho filmu. Už jen kvůli Joshi Hutchersonovi se na ten film musíte podívat!

13. dubna 2008
plakát filmu
Četník a mimozemšťané
Gendarme Et Les Extra-Terrestres, Le
70 %

Efects

Tenhle díl sice nepatřil mezi nejlepší, ale vysoký nadprůměr to byl. Dost mě překvapily takový ty umělý efekty, skoro jsem se divil že to tenkrát dokázali. Samozřejmě skvělá hudba, a to když jsem byl ještě malej docela jsem se bál :-). Skvělé vtipy, s kterými sice nemůžete nikde zamachrovat - stejně jako u předchozích dílů, ale jinak god.

22. března 2008
plakát filmu
Hellboy
Hellboy
30 %

zklamání

Od tohoto filmu jsem čekal pořádnou akci, hlavně kvůlu ukázkám v televizi. Jaké bylo pozdější zjištění, že těch pár akčních scén bylo v ukázce si dokážete představit. Možná za to stál začátek, ale fakt, tenhle film stojí za houby. 30% alespoň za ten začátek.

21. března 2008
plakát filmu
Texaský masakr motorovou pilou
Texas Chainsaw Massacre, The
60 %

Vzhledem k tomu, že to byl první horor, který jsem viděl, to nebylo špatné. Film nepatří mezi ty, po kterých neusnete. A tím narážím na hlavní chybu. Špatná kamera, která snímá černé stíny, a akce není vidět. Jinak ta zápltetka taky mohla být trochu jiná. Zatímco v Hostelu vám bylo alespoň hlavních postav líto, tady se na ně ještě díváte s odstupem. A to hlavně kvůli té cannabise. Promarněná šance na horor století.

21. března 2008
plakát filmu
Scary Movie 4
Scary Movie 4
60 %

KLESAJÍCÍ KVALITA

Už jsem se nebavil jako u předchozích dílů, rozhodně nejslabší díl. 2/5 fimlu jsou vtipné, zbytek stojí za předělání. Mnohdy mě napadlo dát místo nějaké nudnosti skvělý vtip, ale zkuste to kecat scénáristům do řemesla.

1. února 2008
plakát filmu
Texaský masakr motorovou pilou
Texas Chainsaw Massacre, The
70 %

1. února 2008

ZÁŽITEK

Moje první huličská komedie. Byl jsem tenkrát ještě malej a byl to pro mě šílenej zážitek. Teď, po několika letech jsem si uvědomil, že až tak vtipný to zase není. Na škole se to zrovna odehrávat nemuselo. A nejhorší na tom je, že celej film na vás působí tmavo-zeleným dojmem.

1. února 2008
plakát filmu
Božský Evan
Evan Almighty
90 %

EFEKTY

Kdo by neznal film Božský Bruce že ano? Nejlepší komedie co jsem viděl. Jeho nástupce není zas taková komedie. V tomhle filmu jde o něco jiného a to jsou efekty. Plno lidí si určitě řeklo, že to nestojí za nic. Opak je však pravdou. Moc dobře se na ty efekty kouká. I na ty skvělé herce.

1. února 2008

HEZKÉ POLICEJNÍ OBLEČKY

Rozhodně nejlepší akční trochu komedie co jsem viděl. V každym kousku filmu je nějaká akce a ty efektivní vraždy. Všechny kriminálky by se měly klanět. Je vidět, že ve Velké Británii mají smysl pro akci i humor.

1. února 2008
plakát filmu
Robinsonovi
Meet the Robinsons
40 %

NEJHORŠÍ ANIMÁK

Fakt nejhorší animovaný film století. Nejenže je neskutečně krátký, ale úchylné 3D a pošahaný příběh je prostě... no SHIT.

1. února 2008
plakát filmu
Sunshine
Sunshine
0 %

SALAAT

Z týhle salátaniny jsem viděl jenom prvních deset minut. To se nedalo vydržet. Děsná nuda, trapnost nad trapnost, slunce vypadá jako rozehřátá zlatonka. Opravdu nejhorší film tisíciletí.

1. února 2008
plakát filmu
Jádro
Core, The
80 %

ÚPLNĚ UPROSTŘED

Tenhle film jsem viděl dřív než neskutečný propadák Sunshine. Stojí za to se na něj podívat. Tady nejde jen o efekty. Taky jde o celý film. Nejlepší film o něčem horkém..

1. února 2008
plakát filmu
Hostel 2
Hostel: Part II
100 %

DALŠÍ PŘÍRŮSTEK MEZI HORORY

Hned jak jsem se koukl na jedničku, bylo mi jasné, že bude i dvojka. Ta velice úspěšně následuje mladšího sourozence. Ten kdo si jako já představuje místo filmových obětí učitelky určitě se mu filmy taky hodně líbil :-). Pokud natočí Hostel trojku neváhám a sháním! Ve filmu byly podávány ty nejpřesvědšivější herecké výkony a navíc: přítomnost českých herců film velice oživuje! Tedy alespoň pro nás czechy. Docela by mě potěšila i hra, ale podle filmů jsou většinou mizerné hry. Hostel 2 stojí za to shlédnout - je to další bomba roku.

31. ledna 2008

DOCELA ÚLET

Scary movie je už kultovní série parodií, které si neberou servítky z žádného filmu. U jedničky tomu zas tak není. Neustálé narážení na sex mi vysloveně vadilo, navíc v tak hnusné podobě (viz. chlupy a ejakulace). Navíc 75% filmu je jako zkopírovaný Vřískot! Když jsem se na něj podíval, nevěřil jsem vlastním očím! Díval jsem se na druhou verzi Scary movie! Wayanové se asi pořádně zhulili ale film doslova zmrvili. Bomba! (tak úžasná jako na vestách sebevražedných atentátníků, a že jím Scary movie je...).

31. ledna 2008
plakát filmu
Scary Movie 2
Scary Movie 2
90 %

NÁŘEZ

Epické zlepšení. Oproti prvnímu dílu se změnilo pár věcí. Wayanové se vzpamatovali a sexuální úchylky si trochu odpustili (ale opravdu jen trochu!). Tři čtvrtě prvního dílu jsem se nudil, teď je tomu naopak! Nejvíc mě sand dostala scéna se závody invalidních vozíčků. Tráva hulící člověka je taky hukot a když k tomu přidám toho chlapa se "silnou" rukou, bolí mě břicho smíchy! Určitě - jeden z nejlepších dílů této slavné série.

31. ledna 2008
plakát filmu
Scary Movie 3
Scary Movie 3
100 %

NORMÁLNÍ ŠÍLENOST

No, tak tu máme trojku. Bezpochyb nejlepší díl. Ale proč má být zrovna TOHLE nejlepší díl? Především obsazení. Anna Faris se ukázala jako nadaná herečka. Bez ní by už snad nebylo Scary movie Scary moviem :-). Nemám co dodat k výkonu Leslieho Nielsena, podle mě nejlepšího kanadského komika! Scary movie 3 je nejlepším dílem celé série. Uvidíme co udělá pětka.

31. ledna 2008
plakát filmu
Americký gangster
American Gangster
0 %

hrůza

horší film jsem snad neviděl. levněji to snad ani nemohli natočit. upadající výkony herců a děsivá kamera. do koše s tím!

31. prosince 2007
plakát filmu
Velkej biják
Epic Movie
100 %

very good

nejborečtější je to že scény z tolika filmů splácali do good příběhu. a zamíchat do toho hip hop byl nejlepší nápad!!

22. prosince 2007