Cookinka

Jméno
Kačka
Věk
Bydliště
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Lovci pokladů: Kniha tajemství
National Treasure: Book of Secrets
100 %

Bezva!

Nevím co napsat, abych se neopakovala. Zkrátka a dobře, druhý díl je stejně dobrý jako ten první, možná i o něco lepší. Byl trochu více napínavější, hodně cestovali a také jsem se více nasmála.Opět nemám co vytknout. Super! Kdo to neviděl, ať se koukne. Vřele doporučuju...Doufám, že bude třeba někdy i třetí díl.

19. března 2011
plakát filmu
Sesterstvo putovních kalhot
Sisterhood of the Traveling Pants, The
70 %

Dá se to...

Celkem zajímavý nápad, spojit čtyři dívky pomocí kalhot. Tento typ filmů moc nemusím, ale u tohohle jsem si celkem odpočinula. Má více příběhů, takže se člověk může trochu zamotat, ale jinak je to takový filmík na odlehčení, pro relaxaci určený hlavně dívkám, protože nevím, který kluk by na to vydržel koukat:) Ne tenhle film neurazí, ale zase tolik nenadchne abych se na něj v blízké době dívala znovu...

19. března 2011
plakát filmu
Sesterstvo putovních kalhot 2
Sisterhood of the Traveling Pants 2, The
90 %

Když už jsem viděla jedničku, tak jsem se chtěla kouknout i na dvojku. Myslím, že druhý díl je o něco lepší než první. Není tu už tolik zajímavých osudů, ale přece jen mě to více zaujalo, než díl předchozí. Snad je to tím, že jsem se v jedné z hlavních postav zhlédla a sdílím s ní podobný osud...Každopádně 2 je vydařenější, toť jen můj názor :)

19. března 2011
plakát filmu
Na sv. Valentýna
Valentine's Day
70 %

Jenom ten název mě odpuzoval, protože nesnáším Valentýn. Z donucení kámošky jsem se ale musela dívat, což znamená, že se mi tento svátek ještě víc znechutil. Proti filmu ale nic nemám. Snad jen to, že je hrozně ,,přeslazený" až mě z toho bolí zuby. Druhým takovým mínusem je, aspoň pro mě, velký počet herců. Je mi jasné, že chtěli nalákat, co nejvíce diváků, ale já jsem se hned v prvních minutách ztrácela a nevěděla jsem, kdo ke komu patří, neboť se to všechno prolínalo v jeden příběh, což byl teda nejspíš záměr filmařů. Dost mě odrovnala Taylor Swift, která tady hrála takovou naivku...ale jak říkám, proti tomu filmu nic nemám a možná si ho od kámošky někdy půjčím. Je ale spíše pro zamilované než pro singl holky...

19. března 2011
plakát filmu
Proroctví
Knowing
80 %

Až na ten konec...

Tak tenhle film mě fakt dost nadchnul. Byla jsem napjatá od první chvíle. V některých pasážích jsem se celkem bála. Bylo to dobře vymyšlené, až jsem se musela zamyslet jestli by to mohla být pravda:) Nicolas Cage to zahrál velmi přesvědčivě. Jediné co se mi nelíbilo, byl konec. To mi přišlo už přehnané a jakoby z jiného filmu, no nevím. Jinak je ale film opravdu záživný. Vřele doporučuju!

16. prosince 2010
plakát filmu
Čarodějův učeň
The Sorcerer's Apprentice
100 %

Skvěle

Tenhle film mě dost nadchl a myslím, že nemám nic co bych mu vytkla. Byl přesně podle mého očekávání. Efekty, kouzla, akce, trošku romantiky...prostě vše co lze od filmu tohohle typu čekat. Jedním slovem úžasné!! :)

12. prosince 2010
plakát filmu
90 %

Remember me

Musím říct, že i když nemám Patizóna moc ráda, tahle role mu sedla jak ulitá a byl celkem přesvědčivý. Celý film byl celkově poutavý a zaujal mě. Konec jsem opravdu nečekala a musím se přiznat, že jsem i brečela. Moc hezký film, moc...

12. prosince 2010
plakát filmu
Nezvratný osud 4 3D
The Final Destination
50 %

Co je moc to je moc...

Musím se přiznat, že jsem se na tenhle díl docela těšila.Bohužel jsem ho nezastihla v 3D ale myslím, že by to tomu ani nepomohlo.Jednička byla výborná,dvojka také, trojka celkem ušla a čtverka je jenom opakováním.Je to pořád to stejné. Jediné co mě bavilo, byly nové překvapivé způsoby úmrtí. Připadlo mi ale, že tady už to tvůrci trochu přehnali a jednotlivé smrti jsou dosti nechutné i na tento film.Nevím je to jen můj názor. Zaujaly mě titulky na začátku, to bylo opravdu dobré ty rentgenové snímky, to byl asi ten nejlepší náad z celého filmu. Jinak prostě nic nového...

8. prosince 2010
plakát filmu
Harry Potter a Relikvie smrti - část 1
Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1
80 %

Na další díl Harryho Pottera jsem se těšila hned po shlédnutí předchozího. Jsem velkou fanynkou této ságy. Musím ale přiznat, že mě Relikvie smrti dost zklamaly. Myslela jsem, že když už poslední díl rozdělí do dvou částí, tak že těch informací a scén bude víc a budou detailnější, než tomu bylo v předchozích dílech. Bohužel připadlo mi, že tvůrci chtěli do filmu narvat co nejvíc scén na úkor jejich obsahu. Některé scény byly přímo přeletové, a tak například svatba, která je v knize rozepsána pomalu ve třech kapitolách, se ve filmu stlačí do pěti minut, pak plesk a je tu jiné místo a další a další, je to prostě hodně uspěchané a myslím, že ti co nečetli knihu, jaksi nebudou chvílemi vědět, o co tam vlastně jde. Ale abych nekritizovala jenom záporně... Efekty jsou jako vždy úžasné a hudba děj plně vystihuje. Herci dávají do rolí vše a dokáží přesvědčit diváky. Celkem jsem byla překvapená tím, kde první část skončila (samozřejmě to nechci vyzradit:)) a přiznávám, že mi slzy tekly už na začátku filmu. Abych to zhrnula... Kromě té ukvapenosti scén, je to vynikající film a fanouškům se bude líbit. Dala bych 100%, ale jak říkám, rychlý přelet mě trošku zklamal.

20. listopadu 2010
plakát filmu
Souboj Titánů
Clash of the Titans
90 %

Titans

Starou verzi tohohle filmu jsem viděla už kdysi jako malá a moc se mi to nelíbilo. Takže když jsem slyšela, že se bude točit remake, ani to se mnou nehnulo.Když jsem ale viděla ukázky, tak mě ten film celkem zaujal a tak jsem si ho pustila. Musím říct, že jsem docela nadšená.Super efekty,dobří herci a tak celkově je to povedené.Jo jo líbí se mi :)

11. října 2010
plakát filmu
Twilight sága: Zatmění
The Twilight Saga: Eclipse
100 %

Paráda!!!

Podle mě je to nejpovedenější díl ze všech tří! Je hodně akční, ale také romantický,což určitě ocení mladší divačky. Mě osobně se nejvíc asi líbily bojovné scény a trénink na boj s novorozenými=) Samozřejmě že nejúžasnější scény jsou ty s polonahými vlkodlaky ;) Nevím, proč všichni tuhle ságu odsuzují...nejspíš proto že závidí její úspěch, ale to už tak u hodně úspěšných filmů bývá...sama za sebe hodnotím 100% ale kdyby to šlo tak bych dala aspoň 200% =D

8. července 2010
plakát filmu
Princ z Persie: Písky času
Prince of Persia: The Sands of Time
100 %

Na tenhle film jsem šla z pouhé zvědavosti. Chtěla jsem vidět, jak bude vypadat film podle počítačové hry, kde hlavní hrdina skáče a leze po zdi jako Spiderman. Byla jsem mile překvapena. Úžasné efekty, bojové scény, trošku romantiky a mraky písku =D Je to opravdu super filmík, který potěší jak kluky, tak i holky- Jakeova postava fakt stojí za to!!=) Doporučuju těm, co mají rádi fantasy..

8. července 2010
plakát filmu
Insomnie
Insomnia
50 %

Insomnie? Ani náhodou

Tenhle film jsem shlédla úplnou náhodou když jsem zapla televizi a můžu říct, že je dobře že to byla jenom náhoda. Kdybych se na ten film totiž těšila, asi bych byla zklamaná. Přišlo mi že je to bez děje a že je tam mnoho nudných pasáží,což mě odradilo na tenhle film dokoukat až do konce a vůbec mi nevadí že jsem přišla o závěr. Pokud chcete usnout, je to ten pravý film pro vás. Insomnie vás u toho opravdu nebude držet.Jediné co se dá pochválit, je snad jen výkon herců. Jinak podle mě nic moc..

21. dubna 2010
plakát filmu
Noc v muzeu
Night at the Museum
100 %

kravina...ale dobrá=)

Jedničku jsem viděla až po dvojce,ale vůbec to podle mě nevadí.Byl to opravdu dobrý nápad natočit film o muzeu, kde exponáty ožívají.Do takového muzea bych se taky ráda podívala=D
Myslím, že je to vydařený snímek s mnoha vtipnými hláškami, dobrými herci a super efekty. Nevím co bych měla dodat, vše už tady bylo řečeno. Prostě dobrá blbina na zasmání =)

21. dubna 2010
plakát filmu
Kozí příběh - Pověsti staré Prahy
Kozí příběh - Pověsti staré Prahy
10 %

POHÁDKA?TO TEŽKO!

První český animák, kdo by se na to netěšil navíc když mělo jít o staré pověsti. Strašně mě ale zklamal. Animace nic moc a ty ksichty! Chudáci malé děti z nich musí mít noční můru.Nemohla jsem se ani dokoukat do konce. Vůbec se mi to nelíbilo a ničím mě to nezaujalo.Tvůrci se snažili být až moc vtipní a výsledkem bylo jenom uchechtnutí nad těmi neslmyslnostmi. Dávám 10% za to že se aspoň snažili no..

21. dubna 2010
plakát filmu
Alenka v říši divů
Alice in Wonderland
100 %

Burton+Depp=100% kvalita=)

Po přečtení různých recenzí a rozporuplných komentářů k tomuto filmu jsem se obávala jít na něj do kina.Ale protože je Tim Burton můj oblíbený režisér šla jsem.A stálo to za to.Jsem opravdu nadšená.Je pravda, že na Tima to bylo trochu barevnější než jsme zvyklí, ale přece jen tam bylo plno znaků jeho tvorby.Titulkami počínaje a výběrem herců konče.Johnny opět zazářil.Člověk si řekne, že Sweeney Todd nebo Jack Sparrow je šílená role,ale tohle bylo zatím to nejšílenější co jsem od Johnnyho viděla.Jen herečka Alenky se mi moc nezamlouvala, mohli vybrat někoho lepšího, ale to je jen můj názor.Každopádně celý film jsem si užila a už se těším až si ho budu moct pustit doma=) Prostě Tim a Johnny to je zaručený úspěch.

28. března 2010
plakát filmu
Krev jako čokoláda
Blood and Chocolate
90 %

Těšila jsem se, když jsem zjistila že je to film o vlkodlacích.Moc jsem od toho teda nečekala, ale docela mile mě ten film překvapil.nebyly tam sice žádný extra akce, ale děj a herci byli dobří.Trochu mi to přípomínalo Stmívání, že se mýtycká postava zamiluje do obyčejného člověka a všechno dobře dopadne...ale jinak ten film byl dobrej.takovej odpočinkovej.Doporučuju na relax =)

28. března 2010
plakát filmu
Noc v muzeu 2
Night at the Museum 2: Escape from the Smithsonian
100 %

jak překvapující..

Z tohohle filmu jsem docela nadšená. Jedničku jsem neviděla ( a myslím že to dojmu z filmu neubírá) a takřka jsem nevěděla o co že tam má jít. Jenom jsem věděla že v nějakém muzeu mají ožívat exponáty..Člověk si řekne, to asi nebude nic moc a moc taky od toho filmu neočekává. Podobné to bylo i u mě. Ale jak jsem změnila názor po shlédnutí!! DOst jsem se pobavila a pořád mě něco překvapovalo. Nejlepší byli asi malí Einsteini=) Na takoví blbinky jsem vysazená, takže si ho pustím co nevidět znovu. Jsem spokojená, vážně..Doporučuju pro ty, kteří se rádi baví a smějí =D

20. prosince 2009
plakát filmu
100 %

Vydařenej horor!

Docela mě štve když si pročítám negativní názory k tomuhle filmu. dneska se už asi nepočítá film jako horor když v něm netečou hektolitry krve! U mě tento filmík rozhodně zabodoval a to jak dějem tak i herci. Napjatá jsem byla od začátku do konce. Dívala jsem se na to sama večer a kdyby mě někdo vylekal tak by bylo po mě =D Fakt vydařenej film a nevím, co se komu na něm nelíbí. Má i hepáč, což moc hororů nemívá..fakt super!!

28. září 2009
plakát filmu
Velkej biják
Epic Movie
60 %

no...

No jako očekávala jsem od toho víc, takže mě překvapilo, kolik scén mě dost nudilo, nebo jsem si řekla jak to tam mohli dát? Naopak některé scény byly fakt dobré a musela jsem se chlámat že to slyšeli i sousedi. Je to dobrej nápad zparodovat velké trháky ale přece jen to tvurci chvílema trocha přehnali....

28. září 2009
plakát filmu
Harry Potter a Princ dvojí krve
Harry Potter and the Half-Blood Prince
100 %

temné a humorné..

Na šestý díl Harryho Pottera jsem se strašně těšila.Vynutila jsem si, že musím být na premiéře.Je to už dlouho co jsem četla knihu, takže nemůžu posoudit, jestli některé scény chybí nebo ne.Jak šlo očekávat,děj je temnější než předchozí díl, ale filmařům se padařilo mezi vážné scény dát vtipné, což film ještě zlepšilo.Nejlepší byl asi výkon Harryho, když vypil štěstí a Ron, poté co spořádal bonboniéru napuštěnou lektvarem lásky.Nebyla jsem jediná, kdo byl z filmu nadšený, prožívali ho všichni.hromadně se kino otřásalo smíchy nad humornými scénami, nebo bylo hrobové ticho, když Brumbál umřel...No, prostě byl to opravdu úžasný a povedenýn film,všem doporučuju, i těm kdo mezi HP fanoušky nepatří.

18. července 2009
plakát filmu
Trója
Troy
100 %

Mytologie nestárne..

Opět jeden z mých oblíbených filmíků.Staré řecké báje patřily k nejoblíbenějším knihám mého dětství a jsem ráda, že některé jsou i zfilmované..úžasné efekty, krásná vymakaná těla a vynikající herci, to vše se dá kladně hodnotit.Brada sice moc nemusím ale tahle role mu sedla.FAkt bomba!!

14. července 2009
plakát filmu
Království nebeské
Kingdom Of Heaven
100 %

Jo Jo Jo!!Historické velkofilmy to je moje.Orlandovi tahle role báječně sedla, konečně se jednou ukázal jako nebojácný bojovník.Úžasné scény, napínavý děj, prostě všechno co má takový film mít.V některých pasážích jsem měla i na krajíčku, jak to bylo odjemné.Super! nedá se co vyčísst.Jenom Sybila mohla být hezčí....

14. července 2009
plakát filmu
Garfield 2
Garfield: A Tail of Two Kitties
90 %

POhádky, to je moje =)Garfielda jsem milovala jako komix a tohle se mi velmi líbí.Má to humor i romantiku.GArfield je prostě Garfield a těm jeho hláškám se musím smát i když to vidím poněkolikáté.Oblíbený film i mého brášky

14. července 2009
plakát filmu
Prázdniny pana Beana
Mr. Bean's Holiday
60 %

nic moc

Jako mr.Beana mám ráda, ale tohle se mi moc nelíbilo.už jenom proto, že na ty záběry jeho kamerou se nedalo dívat.Jako není to nejhorší, ale už to není tak vtipné.Překvapil mě ale KArel Roden, to sem měla fakt šok =)

14. července 2009