Cookinka

Jméno
Kačka
Věk
Bydliště
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Spolubydlící
Roommate, The
60 %

Čekala jsem napínavý a děsivý film, ale jsem dost zklamaná. Byly sice pasáže, které byly lehce napínavé, ale převládaly ty únavné a utahané. Rebecka mě štvala už od začátku a jenom jsem čekala, až na ni spolubydlící přijde a dá jí minimálně facku. Možná to bylo jenom tou herečkou, ale byla nesympatická od samého začátku, takže jsem ráda že to skončilo tak jak to skončilo. Překvapil mě Cam Gigantet, netušila jsem že tam hraje :) Nejdrastičtější scéna byla asi utržení piercingu, takže jestli čekáte nějaký krvavý napínák, tak si pusťte radši něco jinýho. Celkově je film prostě nudný. Nenabízí nic překvapivého. Dokoukala jsem do konce jenom proto, že jsem chtěla vědět jestli tu nepříjemnou Rebecku někdo sejme. Jo a taky jsem nějak nepochopila popisek filmu co je tady na té stránce. Když jsem ho teď četla, tak jsem měla pocit, že jsem se asi dívala na jiný film. To co je tady napsáno, se toho filmu snad vůbec netýká :D

28. října 2012
plakát filmu
Avengers
The Avengers
80 %

Musím říct, že na Avengery jsem se celkem těšila, i když jsem musela nejdřív zkouknout Iron Mana, Captaina a Thora, abych věděla o koho vlastně jde. Jinak by mi asi uniklo pár maličkostí. Taky jsem přemýšlela, čím chtěl film vlastně zaujmout. Tolik hrdinů najednou je nějak moc, už je to přehrdinováno na můj vkus, ale to by ještě celkem šlo. Podle mě film postrádá nějaký smysluplný děj. Fajn, zakomplexovaný adoptovaný bůh se chce pomstít všem okolo a tak ničí město a zabránit mu v tom mají právě superhrdinové svolaní z celého světa. Nápad super, ale provedení je takové utahané. Člověk vlastně ani neví, o co tam vlastně komu jde. Akční a bojové scény jsou úžasné, to je pravda. Hlášky padají jedna za druhou, nejvíc asi od Starka, takže jsem se celou tu dlouhou dobu smála. Ano, film má něco přes dvě hodiny, což člověka odradí už na začátku, ale když se pustí, tak se musí dokoukat do konce, protože pořád čekáte, kdy zase padne nějaká trefná hláška :D Být po mém tak bych Avengery trochu zkrátila, 2 hodiny jsou přece jenom trochu moc, ale jinak se mi film fakt líbil. :)

16. října 2012
plakát filmu
70 %

Tak tenhle horor jsem chtěla vidět jenom kvůli jedné věci... no klidně to napíšu:) prostě jsem chtěla vidět tu blbku Hiltonovou v drasťáku. Proč ji tam vybrali vůbec netuším, asi jenom kvůli tomu, že tam běhala polonahá, no ale taky na to doplatila :D Celkově je to takové utahané a nic moc lekavé. Čekala jsem přece jenom o trochu víc. Herci nejsou zrovna dvakrát přesvědčiví. Jediný sympatický mi tam je ten hlavní tvrďák, který přežije. A abych se přiznala tak i ten úchylák, který to hraje dokonale a je tak odpudivý, až je sympatický :) Nápad s voskem dobrý, ale chtělo to líp promyslet..

16. října 2012
plakát filmu
Havran
Raven, The
80 %

The Raven

Tak na Havrana jsem se obzvlášť těšila. Miluju pochmurné filmy tohoto typu. A tenhle docela splnil moje očekávání. Jen kdyby to nebylo v některých scénách tak "sawovské". To kyvadlo bylo až moc realistické, myslím, že to klidně mohli vynechat:) Co se týče děje, tak nějak nebylo vysvětleno, nebo jsem to nepochopila, proč to ten pošuk vlastně všechno dělal. Pořád někoho hledali, pořád nacházeli mrtvoly. John Cusack hrál Poeovu apileckou postavu tak věrohodně, až jsem si říkala, že musel hrát opilý. Ten jeho tupý výraz :D Luke Evans, v podobě detektiva, se po celý film mračí tak naštvaně, že by to vystrašilo i Chucka Norrise. Jestli se tam jednou usmál, tak to bylo moc. I přes to se mi Havran líbil a nevadilo mi na něj koukat dvakrát po sobě v krátké době. Je sice takový celý podivný, ale tak to přece E.A.Poe byl také, ne? :)

16. října 2012
plakát filmu
Noc hrůzy
Fright Night
80 %

Tenhle filmík mě dosti překvapil. Čekala jsem něco úplně jiného, ale jsem spokojená:) Na to že se mělo jednat o horor, tak jsem se pořád jenom smála, protože ač to bylo temné a tajuplné, tak to bylo také vtipné. Collin se mi tady fakt líbil, ta role mu dobře pasovala, podle mě teda. Původní film jsem neviděla, takže nemám s čím srovnávat, ale myslím, že je FrightNight velmi vydařený film :)

10. října 2012
plakát filmu
Dannyho parťáci
Ocean's Eleven
100 %

Danny

Musela jsem se na film podívat, protože mi pořád někdo říkal, jak je skvělý. A musím přiznat, že je :D všechny ty akce a loupeže do posledního detailu naplánované mě fakt dostaly. Filmu nechybí ani vtipné hlášky, krásní hlavní hrdinové a trocha nábojů... nelituju, fakt super film. Už se těším, až si ho zase pustím :)

1. října 2012
plakát filmu
Dannyho parťáci 2
Ocean´s Twelve
90 %

Jelikož mě jednička nadchla, tak bylo jasné, že se musím juknout i na další dva díly. Abych řekla pravdu, dvojka se mi líbí ze všech dílů nejmíň. Ne že by nebyla akční nebo tak, to právě naopak. Ale spíš je to tím, že mi to přišlo hodně zmatené a chvílemi jsem opravdu nevěděla, co je pravda, co ne a jak to vlastně je. Jinak herci jsou opět skvělí, trojice Clooney, Pitt a Damon je naprosto úžasná :)

1. října 2012
plakát filmu
Dannyho parťáci 3
Ocean's Thirteen
100 %

Do třetice...

Tak tohle je můj vítěž. Trojka Dannyho parťáků se mi líbila úplně nejvíc. Nevím, čím to, ale prostě je to tak. Tenhle díl je podle mě nejvíc vydařený, ale tak na to ať si každý udělá svůj názor. Já můžu film vřele doporučit :)

1. října 2012
plakát filmu
Star Wars: Epizoda I - Skrytá hrozba
Star Wars: Episode I - The Phantom Menace
80 %

Tákže... na film jsem se dívala jenom z toho důvodu, že jsem ho nikdy před tím neviděla a tudíž jsem nechápala některé vtipy nebo zmínky, které se na něj obracely. Ne že by mě nějak extra nadchnul, ale dalo se to. Myslela jsem, že to bude větší kravina. Efekty a všechno okolo jsou super, co mě ale děsí jsou herci. Portman mi tam vyloženě nesedí, což ještě umocňuje její hlas v češtině. Jako, jo, chápu, že je celý svět touhle ságou fascinován, ale myslím, že mě se to nějak vyloženě nedotkne :D Nicméně, kouknu i na ostatní díly, abych byla úplně v obraze :)

1. října 2012
plakát filmu
Iluzionista
Illusionist, The
100 %

Tenhle film mi trochu připomíná Dokonalý trik, ale to mi vůbec nevadí, protože zmiňovaný film se mi taky líbí. Iluzionista má také něco do sebe. To tajemno a napětí, jak to všechno dopadne, vás donutí sedět a dívat se až do konce, který je opravdu (alespoň pro mě) nečekaný. Edward svou roli zahrál bravurně a všechny jeho výrazy a pocity mu snadno uvěříme. Nevím, co bych tomuhle filmu vytkla, prostředí, kouzelnické triky, herci... to všechno je fakt moc pěkně povedené.

30. září 2012
plakát filmu
Metro
Creep
50 %

No, další film, po kterém se budu bát jezdit metrem :D Tenhle mě teda ale nějak extra nenadchl, co se týče děje. Nikde nebylo řečeno (nebo jsem to nějak nepostřehla), proč ten "Glum" vraždí lidi a ještě tak podivně. A proč některé zabije hned a některé si schová do akvárka, to jsem taky nějak nepobrala. Nicméně jsem chtěla dokoukat až do konce, jestli hlavní hrdinka přežije nebo ne. To byl jediný důvod, proč jsem u televize seděla až do půl jedné. Jinak to bylo takové trochu utahané a chvílemi fakt nechutné. No...viděla jsem lepší horory :)

30. září 2012
plakát filmu
90 %

Nečekala jsem, že by mě tenhle film nějak extra zaujal. Prostě jen další sci-fi akční blbost. Jak jsem ale byla příjemně překvapená, když jsem ho shlédla celý! Bylo to napínavé. Celou dobu jsem čekala, jestli to přežijí nebo ne. Navíc je film protkaný vtipnými hláškami, které střílí sympatický hlavní hrdina zároveň s náboji. Fakt jsem se pobavila a jsem ráda, že mě na to vytáhli do kina :) Ubírám 10% za to, že je tam zase pan veledůležitý PREZIDENT SPOJENÝCH STÁTŮ AMERICKÝCH a za příšernou počítačovou grafiku při honičce na začátku filmu. Tomu by se smálo i desetileté dítě :D

28. září 2012
plakát filmu
Auta
Cars
100 %

Blesk :)

Tak tenhle animák je naprosto skvělej! Příběh, kde hrají jenom auta ( a jiná motorová vozidla :D) nemá chybu. Smála jsem se v jednom kuse. Super hlášky, krásné barvy, auta vymyšlená do posledního detailu. Tahle pohádka se musí líbit jak malým tak i velkým. Snad někdy v brzku ještě uvidím dvojku, tak doufám, že je stejně skvělá jako jednička :)

23. září 2012
plakát filmu
Transformers
Transformers
90 %

Supr...

Tak konečně jsem tenhle filmík viděla celej od začátku až do konce a musím říct, že jsem mile překvapená. Jak moc tyhle ty filmy nemusím, tak transformeři mě zaujali. Film má zajímavý příběh, nechybí mu romantika ani vtip. Akorát mi dělalo problém rozeznat při boji, který je zlý a který hodný robot:D Jinak Shia se stává mým oblíbeným hercem a v tomhle filmu je opět naprosto úžasnej :)

23. září 2012
plakát filmu
Agent bez minulosti
The Bourne Identity
80 %

Bourne..

První díl této trilogie (?) jsem viděla už kdysi dávno a teď jsem ho viděla zase. A myslím, že můj názor se nezměnil. Je to super akčňák se skvělými herci, nechybí napětí ani trocha romantiky. Prostě nic mi u tohohle filmu nechybělo. Jediné co jsem nepochopila je překlad názvu filmu do češtiny...dávám palec nahoru:)

17. září 2012
plakát filmu
Bláznivý příběh Robina Hooda
Robin Hood: Men in Tights
100 %

Bomba!! :D

Tak tomuhle říkám parodie jak se patří. Od začátku do konce jsem se smála. Kdysi dávno jsem tenhle filmík viděla, a když jsem ho nedávno objevila, tak se mi vrátily staré vzpomínky. Tohle je prostě úplně parádní komedie. Není to tak trapné jak současné parodie typu Scary movie a podobně. Chápu, že v dnešní době, kdy je přefilmováno, tak nenáročný divák hledá film, u kterého je mu humor vnucován pomocí sprostých slov a různými způsoby mlácení. Kam to spěje?? :/ Navíc nevím proč si někdo myslí, že dělat parodii pouze na jeden film nejde. Právě naopak. Robin Hood je zde tak trochu ňouma, ale o to víc je sympatický:) Hlášky jsou nezapomenutelné, celý den mi dokola zní v hlavě. Není asi nic co bych tomuhle filmu vytkla, dokonce bych řekla, že Mariana je asi nejhezčí ze všech možných Hoodovských zpracování. Kdo tenhle film neviděl, tak urychleně do půjčovny a zkoukněte ho. Nebudete litovat. Prostě bomba :D

5. května 2012
plakát filmu
Anakonda: Honba za krvavou orchidejí
Anacondas: The Hunt For The Blood Orchid
70 %

Nevím, co všichni proti tomuhle filmu máte. Je napínavý i vtipný. Sice trochu přehnaný a těžko uvěřitelný, ale proč ne? Je plno pitomějších filmů, jako například různý sci-fi který nejsou vůbec o ničem. Tohle má aspoň nějaký děj. Podle mě tedy až moc mrtvých( uvítala bych kdyby ten indián, či co to bylo, přežil :). Myslím, že je to dobrý film na zpestření večera, pokud se chcete trošku bát...:)

5. května 2012
plakát filmu
Bez dechu
Abduction
70 %

Nechápu, proč je ten film tak špatně hodnocený. Vlastně chápu. Negativní hodnocení většinou píší všichni ti, kdo nesnáší Twilight ságu a polonahého Taylora. Ti, kdo závidí jejich úspěchu... Pokud ale hodnotím nějaký film, tak nemůžu brát v ohled úplně jiný, který s tím nesouvisí. Je pravda, že je to hodně podobné Agentu bez minulosti. Možná mi tu chyběla nějaká větší akce, konec byl taky tak rychle useknutý, ale jinak to byl super akčňák. Taylor se nám tady poprvé rozbrečel, jinak si drží pořád svůj tvrďácký výraz. Řekla bych, že se ani jinak tvářit neumí :D A ta Lily se sem vůbec ale vůbec nehodí, nevím kde ji vyhrabali....

5. května 2012
plakát filmu
Elizabethtown
Elizabethtown
50 %

Zklamání...

Popravdě? Myslela jsem, že to bude o hodně lepší. Na jednu stranu nešlo o typický přiblblý americký slaďák, což je jenom dobře, ale na druhou stranu to bylo chvílemi strááášně nudné. Dvě hodiny jsou až přespříliš, myslím, že hodina a půl by bohatě stačila na pokrytí všech informací. Někdy to bylo tak divné, že jsem ani nevěděla, o co tam vlastně jde. Největším důvodem, proč jsem Elizabethtown chtěla vidět, byl samozřejmě Orli, který mě naštěstí nezklamal. Byla to tak trochu jiná role, než na jaké jsme u něj zvyklí, ale myslím, že mu sedla dobře. Co závěrem? Máte-li dvě hodiny volného času a opravdu, ale opravdu nevíte co dělat, tak si rychle něco najděte, protože po shlédnutí zjistíte, že jste ztratily dvě hodiny svého drahocenného času a ani nevíte, kvůli čemu :)

5. května 2012
plakát filmu
Dostaň ho tam
Get Him to the Greek
30 %

trapné...

Čekala jsem něco úplně jiného, vážně. Myslela jsem, že to bude vtipná komedie, ale bohužel. Nevím, jaké slovo je nejlepší použít... trapné? Přehnané? Divné? Už začátek mě dost vyděsil a po celý film se moje pocity nezměnily. Zasmála jsem se možná třikrát, jinak jsem celou dobu jen kroutila hlavou. Taky nechápu, proč je u infa k filmu vypsaných tolik známých herců, když se mihnou jen dvě vteřiny na obálce nějakého časopisu. Až tedy na "Draca Malfoye" který hraje ve filmu asi dvě minuty, haha. No prostě podle mého propadák. Jeden z filmů, o kterých jsem se už několikrát zmiňovala, jako o trapných amerických komedíí. Jednou stačilo. Dávám 30% za Feltona a za skok do bazénu...

5. května 2012
plakát filmu
Máj
Máj
60 %

Myslím, že celý děj by se dal v pohodě vměstnat do půlhodinového snímku. Protože jsem Máj od Máchy četla několikrát (i když jsem tedy ne úplně všechno pochopila :D), čekala jsem od filmového zpracování něco jiného. Kytice například byla věrná předloze. Tohle bylo zbytečně protahované. V básni mi bylo líto Jarmily, ve filmu jsem brečela, když Viléma lámali. Připadne mi, že Jarmila je tady s prominutím pěkná k*va, která ani neví co chce. Z té básně mi to tak vůbec nevyznělo, nevím jestli je to jen můj dojem. Chudák Vilém :(

5. května 2012
plakát filmu
Brüno
Brüno
10 %

Proboha!!!

Jak tomuhle filmu může dát někdo 100%????? To jsou všichni padlí na hlavu? Je to ten nejnechutnější film, co jsem kdy viděla. A to vydržím opravdu hodně. Ali G, kterýho jsem viděla už kdysi dávno, mě doopravdy pobavil. Borata jsem neviděla, a ani nějak neplánuji dívat se na něj. Nevím, proč mě napadlo dívat se na Bruna, fakt nechápu, co to bylo za zkrat! Možná jsem chtěla vidět Sashu, který jednou vypadá jako normální člověk. To je tak jediný pozitivní u tohohle filmu. Děj tu není žádný a scény trapné až nechutné. Nevím, co to mělo za smysl natáčet takový film. Ani nevím proč jsem dokoukala až do konce, prostě jsem rezignovala a tupě zírala na obrazovku, čeho je ten člověk schopný. Nemám nic proti homosexuálům a nechci, aby z mého komentáře vyzněl opak, ale tohle byl děs. To jsem si mohla rovnou půjčit nějaké porno. Zajímalo by mě jenom, jestli to co se tam odehrávalo bylo skutečné nebo jenom hrané...no a ten konec? Proboha. To je slovo, který jsem používala dost často...dávám 10% za to, že Cohen vypadá, jako normální chlap (tím myslím co se týče vzhledu obličeje, jinak je to katastrofa)

5. května 2012
plakát filmu
Kruh
Ring
80 %

O tomhle filmu jsem hodně slyšela, ale nějak jsem pořád neměla příležitost ho vidět. Až doteď. Nic extra jsem od toho nečekala, a proto jsem možná byla docela mile překvapená. Kruh je od začátku napínavý a chvílema jsem se fakt bála :D Jenom mi vadily některé zbytečně prodlužované scény, ale jinak fakt supr filmík, jak dělanej na večer :)

11. dubna 2012
plakát filmu
G.I. Joe: The Rise of Cobra
G.I. Joe: The Rise of Cobra
90 %

Tak tenhle film mě docela překvapil a to pozitivně. Nic extra jsem si od toho neslibovala, jen jsem chtěla vidět týpka z Let's dance i v nějaké jiné roli. Začátek filmu mě teda dost viděsil :D věděla jsem, že to má být nějaký sci-fi akčňák a oni na nás se středověkem nebo co to bylo za dobu :D ale pak se objevily počítače a už jsem byla zase klidná. Je pravda, že vše co bylo ve filmu bylo hodně ale hodně nadnesené a dost těžko uvěřitelné, ale o to přece nešlo. DObře jsem se u tohohle filmu bavila a líbil se i mému bráchovi. Mnoho lidem může připadat jako naprostá blbost, ale podle mě G.I.Joe nic nechybí. Je tu trocha romantiky, plno vystřílených nábojů, honičky a také humor. Také plno známých tváří, což mile překvapí. Takže za mě určitě palec nahoru a jsem zvědavá na pokračování :)

12. března 2012
plakát filmu
Zakletá Ella
Ella Enchanted
100 %

moc milé :)

Narazila jsem na tuhle pohádku po dlouhé době a opět jsem se pobavila. Anne je zde jako vždy skvělá a já jsem se mohla chvílemi potrhat smíchy. Tahle milá pohádka určitě stojí za shlédnutí. Pobaví i poučí :D ale hlavně to není taková ta typická pohádka. Je trochu modernizovaná a poameričtěná, ale to jí na kráse neubírá. Hlavní hrdina není žádný slizký a odpudivý týpek a hlavní záporák má také něco do sebe. Takže svolat rodinu, lapnout k televizi a bavit se :)

12. března 2012