Cookinka

Jméno
Kačka
Věk
Bydliště
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Need for Speed
Need for Speed
80 %

NFS

Ani nevím, co mě na tomhle filmu tolik lákalo, na Rychle a zběsile bych do kina třeba nikdy nešla (neviděla jsem ani jeden díl z té serie). Ale rozhodně nejsem zklamaná. Tolik nádherných aut a tolik úžasných honiček a závodů. Byla jsem vážně nadšená. I když je pravda, že příběh je trochu kostrbatý a někdy dost předvídatelný, ale ty super kaskadérské kousky to vynahradí. Tím víc, že nepoužili počítačové triky, ale vše natočili reálně. Klobouk dolů. Vědět, že to bude taková pecka, tak obětuju víc peněz a jdu na 4DX, to by byl teprve zážitek!:D Za mě jednoznačně palec nahoru, už kvůli tomu, že NFS byla jedna z mála her, které jsem kdysi hrávala, a některé scény jsou úplně jako ze hry. Pokud však hledáte něco vážného a smysluplného, tak se tomuhle filmu raději vyhněte. Je pro ty, co nechtějí moc přemýšlet nad sdělením či obsahem filmu, a chtějí se jen bavit a užívat si pohledů na super auta :) (nevím proč, ale ten hlavní týpek mi připomíná zpěváka z One republic :D)

7. dubna 2014

Nikdy jsem nebyla fanynka Disneyho pohádek, nejsem totiž zrovna princeznovsky založená, ale poslední dobou u mě stouply v ceně. Začalo to pohádkou Na vlásku, kterou jsem si strašně oblíbila, a když jsem viděla, že Frozen má být něco podobného, těšila jsem se. A jsem vážně nadšená! Je to něco úžasného. Nikdy bych nevěřila že si Disney tolik zamiluju. Frozen má s Tangled hodně podobného, ale taky rozdílného. Koně nahradil sob, chameleona sněhulák, ale princezny jsou praštěné stejně :D Jedna z nejkrásnějších kreslených pohádek, co jsem kdy viděla. Vtipná, dojemná a hlavně kouzelná. Není moc filmů, které v člověku zanechají tolik emocí po shlédnutí. A taky jeden z mála, kde song k filmu opravdu zazní ve filmu a ne až někdy při titulkách. Možná mohli trochu těch písniček ubrat, ale v angličtině zní dost dobře, jsem zvědavá na dabing. Nemůžu dát jinak než 100%.

1. února 2014
plakát filmu
Percy Jackson: Moře nestvůr
Percy Jackson: Sea of Monsters
90 %

První díl mě hodně zaujal, byl vtipný, napínavý a takový prostě jiný. Hodně se mi to líbilo. Moře nestvůr je na tom pro mě stejně, a dokonce bych řekla, že je možná ještě o něco lepší. Přibylo pár nových postav, naši hrdinové lehce zestárli, ale jejich chování to neovlivnilo. Nejvíc jsem se bavila u scén s Tysonem, on byl tak správně nemotorný, až mi ho bylo líto :) Také mě hodně pobavila scéna s "Castlem" coby Hermem, ale takových vtipných a překvapivých momentů tam bylo hodně. Druhý díl je opět hoodně vtipný, ale také napínavý. Neskutečně mě překvapil song od Fall out boy, který je hned na začátku filmu při výcviku, a vážně mě potěšilo, že ho do filmu dali. Krása. Tákže, abych to shrnula, jestli se vám líbila jednička, dvojka prostě musí taky:)

9. ledna 2014
plakát filmu
Hobit: Šmakova dračí poušť
The Hobbit: Desolation of Smaug
100 %

Stejně jako první díl, naprosto boží! :-) Plno akce, zábavy, ale i temnoty a trochu násilnějších scén (ani v LOTRovi nebyli skřeti zabiti tolika způsoby jako tady :-D) Co mi trochu vadilo byla přílišná digitalizace, kdy se prostě některým scénám nechtělo věřit už jen proto, že vypadaly jako z hry Prince of Persia. Celému dojmu to ale neubírá. Je to prostě opět nádherná podívaná, kterou nám ve fantasy filmu dokáže poskytnout jedině Jackson. Je tu také více roztříštěný děj, hlavně ke konci do tří takových hlavních linií, které postupně gradují a jsou utnuté v tom nejnapínavějším. Což chvílemi může vadit, pokud jste upnuti na jednu linii a ostatní vás až tak neberou, a musíte trpět neustálé přebíhání z jedné do druhé (což není můj případ, já jsem s napětím sledovala všechny). Byla jsem skoro v extázi, když jsem se opět vrátila do Středozemě a opět jsem tam chtěla patřit. Za ty léta od Pána prstenů jsem ale nejspíš trochu vyspěla. Protože teď slintám nad urostlými (zarostlými :-D ) a "mužnými" muži a nagelovaný vysportovaný metroušek mě nechává naprosto klidnou (sorry Legolasi, ale mé srdce už patří jinému). O to víc se mi nelíbí románek mezi elfkou a trpaslíkem. Myslela jsem, že když si Jackson vymyslí postavu bojovné elfky Tauriel, bude tak nějak prostě patřit k Legolasovi a ne ke Kilimu. Je to divné, už jen kvůli domu že jí sahá sotva do pasu. Jsem tedy zvědavá, jaký bude závěr celé téhle trilogie, protože začínám mít nepříjemný pocit, že to bude hepáč se vším všudy a že se Jackson vyhne popravě hlavních postav (které se režiséři HP naopak nebáli a zabili, koho se dalo). Nicméně, nejúžasnější scéna, pro mě, je útěk v sudech. Naprosto boží. Jackson prostě ví, kde přidat, aby to bylo skvělé. V knize prostě v sudech tiše odplují a je to. Tady je to akční útěk před dvěmi rasami. A drak Šmak? Záludný a nepředvídatelný. A asi nejlépe propracovaná digitální postava (vyjma Gluma). Pokud jste film ještě někdo neviděli, tak raději v originále s titulkama. Český dabing není špatný, ale Sherlockův hlas ke Šmakovi krásně sedí a v dabingu to nějak nebylo ono.

14. prosince 2013
plakát filmu
Mortal Instruments: Město z kostí
The Mortal Instruments: City of Bones
70 %

Co říct? Knihu jsem nečetla, takže jsem vůbec netušila, o co má jít. Ale fantasy mám ráda, takže po přečtení popisu, jsem si film pustila. Nebyla jsem ani zklamaná, ani nijak extra překvapená. Podle mě to bylo moc přeplácané. Jak říkám, nečetla jsem to, takže nevím na kolik to bylo stejné a kolik si filmaři domysleli. Každopádně mi byla protivná hlavní herečka- Lilly Collins. Nic proti ní nemám, jen mi prostě nějak kazí dojmy z filmů :) Naopak mile potěšená jsem byla z Aidana, který tam měl větší roli, než jsem čekala(popravdě dívala jsem se hlavně kvůli němu). Jinak příběh zajímavý, plno akce a málo zbytečného kecání. Samozřejmě je tu ta otravná věc, která nesmí chybět u filmů tohohle typu. Milostný trojúhelník. Tady se to naštěstí až tak neřešilo, ale přesto to bylo místy otravné, takže jsem ráda, že to skončilo tak jak to skončilo a doufám, že pokračovat to nebude :) Závěrem: je to sice trošku patlanina všeho možného, ale když nemáte co dělat, tak je to ideální. Stačí vypnout mozek a sledovat dalšího "neobyčejného" teenagera, jak zachraňuje svět.

1. prosince 2013
plakát filmu
Melancholia
Melancholia
40 %

Přiznám se, že na tenhle film bych se nikdy za normálních okolností a dobrovolně nedívala. Ale protože na fesťáku pršelo, zalezli jsme do stage, kde se tohle zrovna promítalo. Nebýt vydatného deště, vzdám to po deseti minutách, kdy mi došlo jaký film to je. Půlhodinové prostoje, kdy se nic neděje a sledujeme jen vyděšený nebo nepřítomný pohled hrdinky, kterou ztvárnila Charlotte. Ty dva znaky mi stačily, abych poznala Triera. Takže jsem nic nečekala a ani nebyla zklamaná. Rozhodně to tedy bylo lepší jak Antikrist, nebyly tu žádné nechuťárny a aspoň něco málo se tu dělo, ale přesto mě to vůbec neoslovilo. Tyhle ty "umělecké" filmy prostě nejsou pro mě. Mám pocit, že Trier je asi lehce vyšinutý člověk, když točí takové filmy nebo ho nechápu. No každopádně víckrát se na to dívat nebudu, nemyslím si, že by mi to pomohlo pochopit, proč která postava dělá to co dělá...

16. září 2013
plakát filmu
Drž hubu
Tais Toi
100 %

Rubíí!!! Hovnóó!!!

Francouzské komedie jsou prostě super! Tenhle film jsem viděla teprve nedávno poprvé, ale hned jsem si ho oblíbila. Nebylo minuty, kdy bych se aspoň neuchechtla. Depardieu je prostě třída a s Jeanem Reno se tadydobře doplňují. Myslím, že jsem si prodloužila život aspoň o rok. Fakt nechápu, že jsem tuhle komedii neviděla už dřív. Bomba! :D

16. září 2013
plakát filmu
Pařba na třetí
The Hangover Part III
70 %

Do třetice všeho dobrého??

Jednička byla super, bylo to něco nového neokoukaného a zábavného. Dvojka byla taky dobrá, ale měla stejný scénář, takže si člověk mohl lehce odvodit, co bude následovat v další minutě. Ale tady to bylo trochu jiné. Žádná oslava ani rozlučka, žádná ztráta paměti. I přesto nebylo o akci a vtip nouze. Bavilo se celé kino, ale je fakt, že mi tenhle díl přišel mnohem víc vážnější (a chvílema i hodně smutný) než předchozí dva. Víc jsem se o ty "chlapy" bála, protože takovýho magora potkat bych fakt nechtěla. Jako bylo to dobré. Smála jsem se chvílemi tak, že jsem přes slzy neviděla. Ale celkově to nějak nebylo ono, nebo nevím, možná jsem na to zrovna neměla tu správnou náladu. Ale rozhodně doporučuju počkat do konce a neodcházet hned, jak se objeví titulky. Ten konec neměl chybu :DDD Nechápu, že to vždycky schytá chudák Stu :D A Phill byl opět neodolatelný :)

30. května 2013
plakát filmu
Můj soused zabiják
The Whole Nine Yards
90 %

Po dlouhé době jsem si zase "zabijáka" pustila a opět jsem se dobře bavila. Tahle komedie mě asi nikdy neomrzí a Ozy v podání Perryho je naprosto boží. Když už nic jiného, tak jeho výrazy a nápady vždycky pobaví. Jimmy Tulipán, zabiják, který trochu změkl, sestřička-nájemný vrah a hysterická manželka zubaře... no prostě výborná komedie s dobrými hláškami a vtipnými situacemi.

30. dubna 2013
plakát filmu
Můj soused zabiják 2
The Whole Ten Yards
70 %

Tak dvojka mi přijde slabší. Nebo víc zamotaná, nebo já nevím, ale jednička se mi rozhodně líbila víc. Gogolak je zde až moc přitažený za vlasy a jeho "přeřeky" mi přijdou vtipné, tak možná poprvé, pak už je to docela trapné. Kdo ale opět válí je Perry alias zubař Ozy, který je stále zmatený a nešikovný, jako předtím, takže se při jeho výstupech vždycky zase dobře bavím :) Takhle... není to hrozné, ani nudné, jen to prostě není tak dobré jako jednička.

30. dubna 2013

Áááási se uzívám...

Tak jestli jsem se u tohohle filmu měla bát, tak vážně netuším kde. A nechápu, jak někdo může říct, že je to úžasný a skvělý horor. Koukám, koukám, koukám... pořád se nic neděje. Půl filmu pryč a furt tam ta holka jenom někde běhá a sem tam uvidí tmavou postavu. Zase nic, nuda, nuda... a pozor! První vražda tak bizardně zahraná, až se musím smát. A zase dlouho nic... Tak tohle je vážně hodně slabé. Neříkám, že tam má stříkat krev, lítat vnitřnosti a všichni mají křičet z plných plic, to taky nemusím. Ale měla bych se u hororu bát a ne se nudit, protože se tam opravdu, ale opravdu nic neděje. Slabota, čekala jsem rozhodně víc na to, že je to tak oslavovaný horor :/ 40% za dobrý začátek a tajemnou hudbu.

30. dubna 2013
plakát filmu
Noční můra v Elm Street
A Nightmare On Elm Street
60 %

Další z tak oslavovaných hororů, který jsem chtěla vidět, abych nebyla neznalec, a opět mě zklamal. Fajn, tady jsem se už aspoň trochu bála, ale i tak to bylo divné. Vím, že je to starý film, takže ta umělá krev co tam mají je na tu dobu asi hodně velký dílo, ale mě to akorát pobavilo. Fredy mi nepřipadne moc vtipný. Celkově nechápu, co je na tom filmu tak vtipného, jak plno lidí tvrdí (kromě provedení a přehrávání herců). Johny tady byl tak mladej, až jsem ho málem nepoznala. Jeho smrt byla asi ta nejbizadrnější, co mohla být. No, celkově to tedy bylo lepší jak Halloween, ale stejně mi to připadá slabé... asi nebudu zastánce strarých klasických hororů, no :)

30. dubna 2013
plakát filmu
Muži, kteří nenávidí ženy
The Girl with the Dragon Tattoo
80 %

Po shlédnutí švédské verze jsem si nemohla odpustit tuhle americkou. Od začátku jsem všechno srovnávala, ale nakonec ani nemůžu říct, která verze je lepší. Možná že, ale jen o vlas, ta švédská, která sice několik důležitých scén vynechala, ale na druhou stranu tady jich bylo až moc na zmatení. Jak jsem nikdy Craiga nemusela, tak tady mi přišel jako velkej sympaťák, takže mi bylo docela líto, že nenatočili ty další dva díly. Craig mi do role Mikaela seděl víc než švédský herec, ale zase Lisbeth byla mnohem povedenější a věrnější knize ve švédské verzi. Tam mi byla také mnohem sympatičtější. Co se mi líbilo, bylo řešení vzpomínek a minulosti, kdy nebyly ukazovány pouze zastaralé fotky, ale rovnou černobílé vzpomínkové scény. Abych to nějak shrnula... bylo to vcelku podle očekávání, ale pokud jste nečetli knihu, tak některé scény prostě nepochopíte. Úvodní titulky byly sice zajímavé a poutavé, ale nějak se mi k tomuto filmu nehodily. Doporučuju přečíst knihu, je mnohem napínavější než film(obě verze :)).

4. dubna 2013
plakát filmu
Muži, kteří nenávidí ženy
Män som hatar kvinnor
90 %

Švédská verze

Asi byla chyba, pouštět si film hned po dočtení knihy. Ale jelikož mě knížka fakt chytla, chtěla jsem hned vidět i filmovou verzi. Zatím jsem viděla tuhle švédskou (vážně jsem do teď netušila, že existují 2 verze, a pořád jsem čekala, kdy se vynoří Craig :D) a nejsem zklamaná. Jen hlavního hrdinu jsem si představovala trošku jinak, ne jako trochu oplácaného zjizveného strýčka :D Hodně jsem porovnávala, ale vcelklu se film drží knihy. Samozřejmě, že plno věcí tam není, nebo jsou řečeny tak rychle, že je člověk ani nepostřehne. To co trvá půl knížky, Mikael ve filmu vyřeší během pár dnů. Ale s tím se dá celkem počítat, vzhledem k tomu, že je kniha docela obsáhlá. Jak říkám, musela jsem to pořád srovnávat, ale celkově si myslím, že se film povedl. Lisbeth byla přesně taková, jakou jsem si ji představovala. Ještě mám v plánu podívat se na druhou verzi a porovnat oba filmy...

5. února 2013
plakát filmu
Antikrist
Antichrist
10 %

WTF?

Asi jsem nepochopila pointu a sdělení divákovi. Tenhle film byl neskutečně nudný. Černobílý zpomalený úvod je asi to jediné, na co se dá dívat. Zbytek děje (?) je tak neskutečně utahaný a o ničem, že jsem neměla chuť dokoukat do konce. Bylo to také tím, že některé scény byly vážně nechutné. Hlavní (a jediní) hrdinové byli prostě divní. Jejich chování nebylo vysvětlené, nebo jsem ho nepochopila. A jestli pramenilo z toho, že se jim zabilo dítě, tak lituju všechny rodiče, kteří přišli o dítě a radila bych jim, aby nejezdili do lesa na chatu. Tohle už nikdy nechci vidět. A jestli je tohle umění, tak já jsem víla Zvonilka :D

5. února 2013
plakát filmu
Evoluce
Evolution
90 %

Bomba

Tenhle film jsem kdysi viděla, a když jsem teď na něj narazila, musela jsem se podívat. Úžasně jsem se pobavila. Miluju Seana Williama Scotta a týpek z Akta X sem také pasoval dokonale. Brala jsem to jako parodii a jestli to je něco víc, tak se tvůrcům omlouvám, ale vážně jsem se u filmu dost nasmála. Jojo, pro jistotu mějte u sebe Head & Shoulders :D Super!

5. února 2013

Jak si tak pročítám ty názory, tak mám takovej dojem, že je to tu plné úchylných lidí. Jak jinak vysvětlit, že tu všichni (nebo aspoň valná většina) Saw tak opěvují. Právě jsem ho dokoukala. Fajn, ta hra nebo co to má být je vcelku promyšlená, ale že bych za to ten film nějak oslavovala, to teda fakt ne. Znám plno lepších hororů. Uznávám, že jsem trochu změnila názor, který jsem ohledně téhle série měla, ale pořád si myslím, že je to zvrácený, bavit se tím, jak se lidi navzájem bizardně zabíjí, aby pak stejně umřeli. Bych chtěla vidět, jak byste byli nadšení, kdybyste se probudili do podobné situace. Tuším, že další díly nic nového, kromě přidaných hektolitrů krve, nenabídnou, takže je nemám v plánu vidět. Na Saw jsem se podívala jen ze zvědavosti, abych věděla, proč jsou tím všichni tak nadšení... Netuším, vážně.

21. ledna 2013
plakát filmu
Temné stíny
Dark Shadows
60 %

Burton-neburton

Když jsem si četla recenzi na tenhle film, tak jsem byla na autora dost naštvaná, protože Burtona a jeho filmy miluju. A jelikož s tím autorem a jeho recenzemi nesouhlasím snad nikdy, tak jsem se na film dost těšila. Po shlédnutí jsem ale tak nějak pochopila, co tím myslel a je to snad poprvé, kdy s ním s hodnocením filmu musím souhlasit. Film byl přesně v Burtonově stylu- šílené barvy, šílení lidé, nadpřirozené bytosti, prvky humoru a hororu... ale jakoby to nebyl on. Jako by ten film natočil někdo, kdo chce Burtona jenom napodobit. Chyběl tomu nějaký smysluplný děj. Začátek je ještě jakžtakž dobrý. Čarodějka se zlomeným srdcem promění týpka v upíra a zavře ho do truhly. Ten se pak po sto letech (+ -) probere a zabydlí se u svých "potomků", kteří nejsou úplně normální. To všechno by se dalo snést, ale jakmile se opět objeví čarodějka,která se po celou tu dobu nevzpamatovala a pořád je na něj naštvaná( a zároveň ho miluje), to už začne být poněkud fádní. No a o konci se vůbec rozepisovat nebudu. "Hláška"- jsem vlkodak, hlavně z toho nedělej vědu- není vůbec vtipná, spíš trapná. Nabízí se tu tolik možností pro vtipné scény a dialogy, ale místo toho se tu pořád jen prázdně žvaní o ničem. Nevím, jestli měl Burton chvilkové zatmění, nebo byl nemocný, když film točil, ale je to pro mě docela zklamání. Po shlédnutí traileru se všichni fanoušci těší na film, po shlédnutí filmu ale přijde procitnutí. Burton se prostě snažil až moc natočit "burtonovský" snímek a tak z toho vznikla jakási směsice trapného humoru a parodie na sebe samého. Burtona a jeho filmy fakt miluju, ale tohle bylo prostě... divné.

17. ledna 2013
plakát filmu
Sirotčinec
El Orfanato
90 %

Tady je vidět, že kvalitní horor se dá natočit i bez zbytečných litrů krve a rozházených vnitřností. Tomuhle říkám horor. Byla jsem napnutá od začátku do konce, který byl tedy dost překvapivý, aspoň pro mě. Snad po celou dobu jsem měla husí kůži. Není to sice nijak nový námět, ale dobře zpracovaný a mnohem lepší než některé ty americké horory, kde se člověk vůbec nebojí, ale má po ruce připravený kýbl, protože když se dnes řekne horor, každý má na mysli Saw nebo něco podobně "inteligentního" kde lítají lidské orgány a stříká krev a filmaři se předhání, kdo ukáže více nechutnější záběr na zdevastované tělo. Sirotčinec... takhle má vypadat film, u kterého se máte bát :)

17. ledna 2013
plakát filmu
Soumrak mrtvých
Shaun Of The Dead
90 %

Nesnáším filmy o zombících, jsou nechutné, prostě hnus. Na Zombieland jsem vydržela koukat půl hodiny(a to vydržím fakt dost)... ale tohle mě fakt dostalo. Takový záchvaty smíchu jsem dlouho neměla. Hlavní hrdina je naprosto bezchybnej, takovej ťulpas a ňouma. A všechny ty jeho kousky a hlášky. Vážně jedinej film o zombie, který jsem dokoukala do konce a ještě jsem se dobře pobavila. Je to naprostá kravina, ale když to neberete vážně a koukáte na to prostě jako na parodii, což asi taky je, tak se dobře bavíte..

14. prosince 2012
plakát filmu
Sněhurka a lovec
Snow White and the Huntsman
70 %

Johanka vs. Bella

Tak po tom, co jsem viděla Sněhurku(Mirror,mirror), musím říct, že tohle, ač je to taková bezduchá patlanina, která s původní pohádkou souvisí jen málo, je vážně dobrej kousek. Chvílemi jsem se bavila, chvílemi bála, ale chvílemi jsem se taky nudila, většina dlouhých dialogů byla vážně otravná a už jsem si přála, aby se něco dělo. Tím něco, myslím opravdu něco, protože tato fantasypohádka je vážně na hlavu postavená. Z děje jsem nějak nepochopila, koho ta Sněhurka vlastně milovala, a ona to myslím taky nevěděla. Z nesmělé dívky se mávnutím kouzelného proutku stala Johanka z Arku, která se jde pomstít své nevlastní matce. A když se jí to povede, tak jí je to nakonec líto. Podoba s Bellou je zde patrná. Kirsten tady dokazuje, jaký je její oblíbený pohled, jak ráda skáče z útesu do rozbouřeného moře, jak ráda se válí v temném lese, a jak si opět nemůže vybrat ze dvou mužů. Celkově je to opravdu zmatek nad zmatek, ale jak už jsem řekla, v porovnání s Mirror,mirror, je tohle vážně dobrý film a kdybych si měla vybrat, volila bych určitě tuhle verzi. :)

4. prosince 2012
plakát filmu
Sněhurka
Mirror, Mirror
30 %

Jak už jsem zmiňovala u Sněhurky a lovce... Tahle šíleně barevná verze Sněhurky se mi vůbec nelíbila. Sice se více drží původního tématu, ale přesto je ještě horší než fantasy napodobenina Stmívání. Sněhurka se pořád tak blbe usmívá, jako kdyby byla sjetá, navíc ani není moc hezká. To stejné i princ. A ta jeho proměna ve štěně byla úplně zbytečná a nebyla vůbec vtipná. Je tady plno rádoby vtipů, některé trochu přisprostlé, ale jestli jsem se zasmála, tak asi jednou nebo dvakrát (a to když se princ pokoušel vyrazit dveře) Jediné co mě potěšilo, byla volba královny. Julia zde převedla, jak umí být zákeřná a to se mi na ní líbilo. Fandila jsem jí rozhodně víc než Charlize Steron (či jak se to její jméno píše). A taky mě potěšil Sean Bean v roli krále. To byly ty klady. Děj ani nebudu rozebírat, to se snad ani nedá. TO nejhorší ale byl podivný kreslený úvod a šílená (indická?) písnička na konci. Tu blbou melodii o třech slovech jsem pak nemohla vyhnat z hlavy ještě půl dne! Ne! Tohle už vážně víckrát vidět nechci, to už radši stokrát skouknu Hannu Montanu!

4. prosince 2012
plakát filmu
Bláznivá, zatracená láska
Crazy, Stupid, Love.
80 %

Nad tímto filmem jsem dlouho váhala. Podle názvu jsem myslela, že jde o trapný romantický slaďák, tak se mi do toho moc nechtělo. Pak jsem si ale přečetla, o čem film je, a zaujalo mě to víc. Tak jsem se na něj koukla... a musím říct, že super! :D Je to taková oddechová komedie, dost jsem se nasmála, hlavně ke konci filmu, kdy se všechny postavy sejdou a vznikne chaos kvůli velkému nedorozumění. Hlavní herec (teď si nevzpomenu na jméno) je mi velmi sympatický. Už se mi líbil ve filmu Dostaňte agenta Smarta, a tady byl taky skvělý. Pokud hledáte něco na odpočinek a pobavení, koukněte na tenhle filmík :)

2. listopadu 2012
plakát filmu
Šéfové na zabití
Horrible Bosses
80 %

Tak u tohohle filmu jsem se fakt dost nasmála, i když je fakt, že některé vtipy byly až dost sprosté, ale nebyla to taková ta typická blbá americká ptákovina, kde se jenom nadává. Tady to mělo celkem i své místo. Tři hlavní postavy byly naprosto dokonalé a jejich hlášky a nápady mě dostávaly co chvíli. Jeniffer Aniston v roli nadržené šéfky byla neobvyklá, ale celkem jí seděla. Navíc to tady Aniston stráášně slušelo. V tmavých vlasech s ofinou vypadala fakt úžasně. Myslím, že její účes "přátelé" už je dost okoukaný :) docela mě překvapil i Colin Farrel, kterého jsem málem ani nepoznala, takovýho šéfa bych asi taky zabila :D Konec byl taky super, pořád jsem čekala, jak to s nimi dopadne... no nebyla jsem zklamaná, určitě ne.

2. listopadu 2012
plakát filmu
REPO: Genetická opera!
Repo! The Genetic Opera
100 %

REPO

Potom, co jsem viděla úryvek filmu u jednoho kluka ve vlaku, jsem REPO sháněla všude možně. Až jsem ho konečně našla. Bylo to úžasné, když pominu některé slabší pěvecké výkony. Ta gothická temná atmosféra, krásné kostýmy, napětí, krev, rocková hudba... to všechno ve mě nechalo úžasný pocit. S pootevřenou pusou jsem zírala na titulky a přála si aby film nekončil, ale pokračoval dál. Byla jsem z něho opravdu unášená. Sice nemusím moc zpěvavé filmy, ale tenhle byl vážně dechberoucí.

2. listopadu 2012