avatar uživatele

Ashley Wood

Jméno
Danka
Věk
34 let
Bydliště
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Piráti z Karibiku: Prokletí Černé perly
Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl
90 %

Fajn podívaná

Na film jsem se těšila tak, že jsem šla na premiéru. Děj byl super. No a lepší herce do tohohle příběhu dát asi nemohli. Popravdě si ale myslím, že bez J. Deppa by to tak daleko nedotáhli....

Kdysi dávno
plakát filmu
Bridget Jonesová: S rozumem v koncích
Bridget Jones: The Edge Of Reason
80 %

Pěkné

Na dvojku jsem se moc těšila a musím přiznat, že mě potěšila. Bridget je prostě pořát ta praštěná holka jako z prvního dílu. A vtipných scén je tam také dost.

Kdysi dávno
plakát filmu
50 %

Propadák

Od tohoto filmu jsem očekávala dost. A výsledek??? Podle mě totální propadák... Farell se taky moc nepředvedl. Tento film doporučuji - pouze pokud se chcete unudit k smrti. Na tenhle film by měl režisér Oliver Stone zapomenout.

Kdysi dávno
plakát filmu
Král Artuš
King Arthur
80 %

Pohoda...

Král Artuš je snad 100x lepší než Alexandr Veliký. Film se sice moc nedrží toho, co víme ( Artuš a Lancelot oba milují Guineveru ), ale přece jenom se u filmu vůbec nenudíte. Opravdu dobrý film.

Kdysi dávno
plakát filmu
Hledání Země Nezemě
Finding Neverland
100 %

Bomba

Opravdu velkolepý film. Úžasný J. Depp. Krásný děj a scénář. Sice smutný příběh, ale opravdu excelující. A musíte se (teda já) na to koukat znova a znova. Kdo jste to ještě neviděli NEVÍTE O CO PŘICHÁZÍTE.

Kdysi dávno
plakát filmu
Kameňák 3
Kameňák 3
10 %

Tomuhle se říká film???

Opravdu hrozné. S Troškovými filmy to jde opravdu z kopce. Doufám, že už další Kameňák opravdu nebude, protože to už by bylo na mě asi příliš. A nejlepší je do filmu nacpat pornohvězdu, tomuhle dal opravdu Troška korunu. Trapné vtípky a všechno = prostě HRŮZA.

Kdysi dávno
plakát filmu
Ochránce
Pacifier, The
70 %

Rodinný film

Na to, jak to všichni hned odsoudili, to není tak špatný. Komedie se tomu asi moc říkat nedá (k zasmání je tam toho opravdu málo), ale jako takový normální film pro celou rodinu na nedělní odpoledne to není špatný...

Kdysi dávno
plakát filmu
100 %

Super!

Asi proto, že ze všech druhů filmů miluju sci-fi, jsem byla naprosto nadšená. Pěkný příběh a taky hlavní hrdina. Zato druhé pokračování Riddikovy cesty už tak zajímavé nebylo. Proto vítězí Černočerná tma na plné čáře před Kronikou temna.
Opravdu strhující sci-fi.

Kdysi dávno
plakát filmu
Lemony Snicket: Řada nešťastných příhod
Lemony Snicket´s A Series of Unfortunate Events
90 %

100% úspěch

Na film jsem se těšila už od okamžiku, kdy jsem si na něj přečetla recenzi v časopise a upřímně - vůbec mě nezklamal. Knihy jsem nečetla, ale po tomto strhujícím zážitku si je určitě přečtu. Impozantní příběh - sice smutný. Ale když do toho dáte J. Carryho a okořeníte spoustou super scén vznikne vám fascinující dílo - a tím právě Řada nešťastných příhod je.

Kdysi dávno

No, páni...

Strhující psycho horor. Inteligentně napsaný scénář i celý příběh filmu. Všechno detailně promyšlené. Prostě super. Podobný film podle mě zatím nemá obdoby.

Kdysi dávno
plakát filmu
10 %

Ubohý...

Když jsem se v časopisu dozvěděla, že to byl 18. nejúspěšnější film roku 2004, musela jsem se chytat za hlavu. Totální nuda. K zasmání tam není opravdu nic, a tak nechápu, jak se tomu dá říkat komedie. Nějak mě to vůbec nezaujalo.

Kdysi dávno
plakát filmu
90 %

Romantická komedie

Fakt dost dobrá. Vtipných scén je tam spousta. Výborně provedená komedie - úžasnej příběh. No a k hereckému obsazení není co říct. Adam Sandler a Drew Barrymore opravdu válí.

Kdysi dávno
plakát filmu
Daredevil
Daredevil
70 %

Komixová předělávka

Fajn podívaná. Předělávky komixů jdou nahoru (Spiderman...) a myslím, že ani Daredevil nezůstal moc pozadu. Příběh mě celkem zaujal. Takový lepší průměr

Kdysi dávno
plakát filmu
Evoluce
Evolution
90 %

Pěkné

Suprová komedie. Je tam strašně vtipných scén (no vtipné je tam asi všecko). D. Duchovny se do filmu náramně hodil, ale na Seanna Williama Scotta 100% nemá. Ten dodal filmu tu správnou šťávu.

Kdysi dávno
plakát filmu
Záhada Blair Witch
The Blair Witch Project
80 %

Čarodějnice z Blair

Kam se ostatní horory hrabou. V normálních hororech vidíte jak někdo někomu řeže nohu za živa, nebo na nás chtějí zničit ufoni. Tohle je ale o něčem jiném. Opravdu se budete bát. A špatná kamera dodá filmu opravdovost.

Kdysi dávno
plakát filmu
Harry Potter a Kámen mudrců
Harry Potter and the Sorcerer's Stone
100 %

Poprvé do Bradavic

Když jsem jela do kina na Harryho Pottera 1, ani jsem nevěděla o čem to je. Prostě nějaký rodiný film. Když jsem ale z kina odjížděla, byla jsem skálkopevně přesvědčena, že se ze mě stal Potteromaniak. Dala jsem se do čtení knih. Film mě opravdu zaujal. Herecké výkony jen excelovaly (zvláště Dan, Rupert, Emma a Tom). A k tomu Williamsova hudba. Prostě nepřehlédnutelný film.

Kdysi dávno
plakát filmu
Harry Potter a Tajemná komnata
Harry Potter and the Chamber of Secrets
100 %

Bradavice podruhé

Další pokračování... a podle mě lepší, než to první. Krásné výtvarné zpracování Dobbyho a Aragoga. No komu by se nelíbil malinký domácí skřítek, nebo obrovský pavouk, zavřený v krabici. Film se drží knižní předlohy, a to je fajn.

Kdysi dávno
plakát filmu
Harry Potter a vězeň z Azkabanu
Harry Potter and the Prisoner of Azkaban
100 %

Bomba!!!

Rozhodně nejlepší ze všech dosavadních tří dílů. Příběh chytl více napětí, ale i humoru. Jediná nevýhoda je v tom, že se film vůbec nedrží knihy. A takové výmluvy od režisérů jako jsou, že by film musel být strašně dlouhý, neberu, protože by to nikomu neuškodilo. Prodloužené verze Pána Prstenů mají taky x hodin a nikomu to nevadí.

Kdysi dávno
plakát filmu
Vřískot 2
Scream 2
70 %

Horor určitě ne.

Já nevím, ale mě to jako horor nepřipadalo. Spíš bych to zařadila jako nějakou oddechovku. Při tomhle hororu se bát asi moc nebudete. Scéna, která se aspoň trochu blíží hororu je tam asi jen jedna.

Kdysi dávno
plakát filmu
Polární expres
Polar Express, The
60 %

No...

Film mě moc nezaujal. Zdálo se mi to nudné. Všechno se točilo jen kolem vlaku. Zato grafika, ta byla pěkná. A celkem propracovaná. Podle mě je to fajn film pro menší děti, ale mládež s dospělými asi nezaujme.

Kdysi dávno
plakát filmu
Před soumrakem
Before Sunset
70 %

Fajn

Skvělý pohodový film na pěkné odpoledne. Zajímaví herci. A nevěřila bych, že se mi může příběh, ve kterém oba hlavní hrdinové chodí městem, může tak líbit.

Kdysi dávno
plakát filmu
Báječný den
One Fine Day
80 %

Pohodovka

Pěkná romantická komedie s fajn obsazením, dokáže potěšit, nejen lidičky, kteří tento druh filmu milují, ale i ty, kterým je cizí. Prostě fajn pohodovka na večer...

Kdysi dávno
plakát filmu
21 gramů
21 Grams
60 %

No...

Nevím, nevím. Film mě nějak moc nezaujal. Skáče se tam - sem a tam. To mi normálně vůbec nevadí, ale tady mi to nějak nesedlo. Podle mě tuctový film, ale se zajímavým námětem.

Kdysi dávno
plakát filmu
Armageddon
Armageddon
80 %

Blíží se...

... Armageddon. Ikdyž na téma konce světa vznikla spousta filmů, tak tenhle se mi líbil asi nejvíce. No a na herecké obsazení se nedá co dodat. Willis opravdu exceluje. Je to jeden z jeho nej... filmů. Takže to vidím na 80%.

Kdysi dávno
plakát filmu
Čokoláda
Chocolat
80 %

Romantika

No popravdě, romantické filmy nejsou moje hobby, ale tenhle mě nějak zaujal. Nebylo to jako ty normální (hrozné) slaďáky: "Já tě miluju." "Já tebe taky, ale nemůžeme se vídat." Mělo to nějaký děj. Opravdu zajímavý...

Kdysi dávno