avatar uživatele

kelik

Jméno
Věk
Bydliště
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Harry Potter a Princ dvojí krve
Harry Potter and the Half-Blood Prince
90 %

Harry 6

Na film jsem se těšila již od léta 2008, pak se ukázalo, že premiéru posunou až na léto 2009, už to mě sklamalo. Když jsem se konečně na film dostala, tak se mi zdál hodně krátký, oproti knize tam chybělo plno zajímavých scén. Jsem ráda že se do filmu promítla i láska, ale nic se nemá přehánět a mělo by to vyvážit více napínavých scén o kterých v knize nebyla nouze. Na konci mi chyběl boj proti smrtijedům, kteří pronikli na hrad a samozřejmě Brumbálův pohřeb. Film přesto hodnotím 90% protože Harry je můj oblíbenec a dokážu přimhouřit oči:-). Už se velice těším na 7 díl a doufám, že když si ho rozdělí na 2 části dokážou to co nejlépe vystihout.

21. července 2009
plakát filmu
Líbáš jako bůh
Líbáš jako bůh
100 %

Viděla jsem v posledí době hodně českých filmů i komedií a myslím si, že Líbaš jako bůh patří mezi ty povedené. Jsou tam vtipné hlášky, a bavilo mě se na to dívat. Obsazení herců se jim také povedlo. Určitě se na tuto komedii někdy ráda podívám.

9. března 2009
plakát filmu
Madagaskar 2: Útěk do Afriky
Madagascar: Escape 2 Africa
100 %

snad bude i 3. díl

Jak se vždycky říká, že na 1. díl žádný pokračování nemá, tak u Madagaskaru to rozhodně neplatí. Je to fakt skvělí, zábavný, animace nemaj chybu, soundtracky úžasný. Fakt smekám...doufám že se můžeme těšit i na další pokračování:-)

15. listopadu 2008