avatar uživatele

Fargo

Jméno
Věk
35 let
Bydliště
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Karamazovi
Karamazovi
70 %

Výborné herecké výkony a hudba nevídáná pro český film vytvářejí skvělou atmosféru. Prostředí Polských hutí a příběh dělníka posunuje rovinu filmu a jeho vyznění. Film je výborný jako lákadlo na navštívení divadla, které chceme podniknout z "dvojčetem".

13. května 2008
plakát filmu
Vratné lahve
Vratné lahve
70 %

Až moc pravdivě natočený film. Jemný humor nesetřese obavy ze stáří a jeho prožití. Prostě Svěrák z dlším životním příběhem. Hřebejku uč se!

8. září 2007
plakát filmu
70 %

Negativa a negativa, ale pokud ten neuvidite nevíte na čem jste. Mě film přkvapil svým neskrývavým humorem někdy až trapným, ale tak energickým. Jack Black přehrává o život jako většina herců a ja jsem jen hleděl a smál se. Musíte mít den a naládu a film, se vám bude líbit.

4. září 2007
plakát filmu
Divoké vlny
Surf's Up
80 %

Chci...

projet vlnou a zažít ten pocit! Takto na mně film ve výsledku působil. Opět něco non-from-pixar co sálá atmosférou a dokáže se přes plochu 90 minut poprat i jinak než dětinskými vtipy a kupou pádu. Hudební dobrovod už jen tvoří třešníčku na dortu.

1. září 2007
plakát filmu
Dannyho parťáci 3
Ocean's Thirteen
80 %

Jsou zpět

a je jich opět více. Tentokrát bez účasti žen, což ale vůbec nevadí. Jemný humor zustává, stejně jako paradní plán a serepetičky, které byste chtěli mít doma. Vítejme je s otevřenou náručí, neboť tohle je sehraný tým, který nezkází žádnou náladu a přivodí euforický stav s dobře odveden práce.

1. září 2007
plakát filmu
90 %

John poprvé a nejlépe. Neznámý, plný pekelně černých hlášek a krve, o kterou bude ještě chudší. Bruce nám ukazuje svůj talent a nezapře komičnost. Vánoce jsou tady!

1. září 2007
plakát filmu
80 %

A je zpět. Tentokrátjde o život jeho ženy a stovky dalších. Je v tom zase nevině, ale jako jedinný ví jak danou situaci řešit. A jako jedinný dokáže hláškovat a střlet zloduchy, stejně dobře jako umět přežít.

1. září 2007
plakát filmu
Smrtonosná past 3
Die Hard With A Vengeance
60 %

Potřetí se vrátil, aby ze z kocoviny probral do života velkoměsta a ukázal lidem jak na teroristy.
Jednoznačně nejslabší díl. John už není co býval a atmosféra upadá.

1. září 2007
plakát filmu
Smrtonosná past 4.0
Live Free or Die Hard
70 %

Znovuzrození Johna, pod přikrývkou moderní techniky. Jihn je ale i tak stejný, hláškující o sto šest, střílející jako za mlada a ze smrt se mu obloukem vyhýbá, protže ví, že John by se jen tak nenechal. Kdo by pak dělal toho hrdinu a trpěl?

1. září 2007
plakát filmu
Harry Potter a Fénixův řád
Harry Potter and the Order of the Phoenix
60 %

Řád

Postrádá to švih čtverky. Postrádá to atmosféru trojky. Je to zdlouhavé a nudné. Ale je to Harry Potter. Pokud znáte postavy, četli ste knihu nebo se vám líbi filmy bude se vám líbít i tento. Není v ničem horší než první dva. Jen si, prosím, pro příští dejte více záležet, ať je to spíše než k prvním dvou dílům ke druhým dvou dílům.

1. září 2007

Od začátku do konce adrnalinový nářez, plný honiček a hlášek. Postrádá to pouze jednu věc a to je hlubší atmosféru. Je to plne všeho až vám s toho buší srdce a vysychá v krku, ale když to skončí ... tak nic co byste si zapamatovali.

1. září 2007
plakát filmu
Sejmi eso
Smokin' Aces
70 %

Je toho hdně, je to spletené a má to ubohou pointu, kterou ale zachraňuje konec. Moc se tam nestříli, jen se spojují linie příběhu a ani se moc nehláškuje. K tomu aby se to stalo něčím jako Podfuck to nemá.

1. září 2007
plakát filmu
Piráti z Karibiku: Na konci světa
Pirates of the Caribbean: At Worlds End
60 %

Potřetí

a bez atmosféry. Bez vydařené akční scény, pouze více vtipů. Ty ale po chvíli přestanou bavit a čím vyplnit obrovskou délku, když jedina akční scéna je až na konci ... nudou

1. září 2007
plakát filmu
Fontána
Fountain, The
70 %

Je to příběh života. Příběh lásky a strachu. Je to film se skvělými hereckými výkony a nezapomenutelnou hudbou. Je to film, který se snáží být až moc "čistý" a "nádherný".

1. září 2007
plakát filmu
Sunshine
Sunshine
80 %

Jsme vržení do místa dějí, kde se dá atmosféra jen krájet. Samota a vzájemná snesitelnost jednou linii překročit musí, i když člověk ví, že na něm záleží budoucnost lidstva. Po menším šoku v polovině filmu se atmosféra stáva nesnesitelnou a tep se zvyšuje, bohůžel tímto trpí postavy a celkové ladění, které se okamžitě mění.

1. září 2007
plakát filmu
Transformers
Transformers
90 %

Dokáží bojovat a pronášet nesmyslně hloupé hlášky. Doukáží se měnit a dokáží vám změnit život. To vše v akčně-komediálním nářezu od Michaela Baye. A to, ž jsem se u toho bavil jako malý kluk a čuměl s vykulenýma očima a to, že na to půjdu znova mluví za vše!

1. září 2007

Film směřuje k akčnímu vyvrcholení, které je jednoznačně nejslabším článkem. Senzační britský humor a spouty narážek na akční filmy u toho jsem se bavil. Ale u akce, která si dělá srandu s pořadné akce a sama nabídne jen "střílení do vzduchu" jsem se upřímně dost nudil!

1. září 2007
plakát filmu
Naušika z Větrného údolí
Kaze no tani no Naushika
70 %

První stěžejní film Miyazavovy tvorby. Tématiky přírody a boje člověka proti životu, tak známá pro většinu jeho filmů je zde vykreslena v podobně nehostiného lesa. Příběh plný lásky ale i utrpení, vás jednoznačně dojme

3. dubna 2007

Vizuálně nabušená podíváná, kterou si člověk užije hlavně v kině. Odklony od bitevní vřavy do klidné Sparty hodně naladí na další jatka co budou následovat. Škoda jen trochu haprující atmosféry

25. března 2007
plakát filmu
Apocalypto
Apocalypto
70 %

Ze začátku skeptický a na na daný žánr až moc klišovitý - hlavně v dialozích. Po přepadení tábora nabušená podíváná, která vám ukazeju krásu přírody a tvrdost způsobů. Pomalá plynulost se v jednom okamžiku přotočí a začíná hon o přežití, čím film apsolutně zesílí a vy přestanete dýchat.

11. března 2007
plakát filmu
Trestná lavice
Longest Yard, The
70 %

Povedená komedie, která je v podstatě americkým remakem Mean Machine. Nejvíce se dá srovnávat s komediemi se Stilerem a Wilsonem. Upřímně, ale na ně nedosahuje. Některé scénky zůstanou viset v hlavě, ale to jsou spíše stylově udělané a ne ty vtipné. Ale bavil jsem se

2. března 2007
plakát filmu
60 %

Zajímavý film, který v sobě skrývá spoustu náznaků. Bohůžel, i přes jeho zajímavost, jsem se u filmu nudil. Ne celý film, ale hodnotnou část, což je 90 minutového snímku naškodu. Doopravdy zajímavý námět vzal za své někd v půlce druhé části. Škoda

27. února 2007
plakát filmu
Jaro, léto, podzim, zima… a jaro
Spring Summer Fall Winter And Spring
80 %

Báseň převedená do filmu. Plná jímavého citu a přírodní atmosféry. 5 částí zobrazuje 5 etap života, ve kterém se skýtá dobro i zlo, hřích i odpuštění.

27. února 2007
plakát filmu
Dokonalý trik
The Prestige
70 %

Kouzla v dnešní době skoro již vymizela, proto je příjemné sledovat film, který je zabalen v těch nejvíce magických časech, kdy kouzla byla součastí kulturního života. Příběh dvou soků v boji o místo na kouzelnickém trůně a lásku ženy. Pomalý film, který ale nadchne dobovou atmosférou a skvělými hereckými výkony.

27. února 2007
plakát filmu
Noc s nabroušenou břitvou
Haute Tension / High Tension
60 %

Alexander Aja dokáže vyždímat atmosféru i s tak obyčejnémo námětu jako je obyčejná vyvražďovačka. 90 minut nabitých atmosférou a strachem, kdy se filmři nespoléhají jen na tunu krve a lekačky. Pro mně jednoznačně překvapení, které svou pointou, posílá film do horoucích pekel

27. února 2007