avatar uživatele

Avalonika

Jméno
Avalonika
Věk
Bydliště
Avalon u Cedronu
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Agent bez minulosti
The Bourne Identity
100 %

Jeden z najlepších akčných filmov posledných rokov. Bolo vidieť, že si tvorcovia dali evidentne záležať na dokonalosti tohto filmu. Najmä akčné scénu sú geniálne vytvorené a ešte lepšie postrihané.

29. května 2008
plakát filmu
Anglický pacient
English Patient, The
80 %

Veľmi zvláštny a zaujímavo natočený film. Osobne si myslím, že režisér tohto excelentného snímku sa dosť narobil, a dal si naozaj záležať, ako jeho film v končnom dôsledku vyznie. Je to nádherný romantický film aj keď trošku pridlhý.

29. května 2008
plakát filmu
Asterix dobývá Ameriku
Asterix in Amerika
100 %

Jedno z najlepších kreslených dobrodružstiev odvážneho Gala Asterixa a jeho verného druha Obelixa. Tento komix prenesený na strieborné plátno je jeden z najlepších animovaných filmov, aký poznám.

29. května 2008
plakát filmu
60 %

Dneš už klasický príbeh o láske a vzťahu, ktorý sa vytvorí medzi nepochopeným chlapcom a kosatkou Willym. Je to naozaj krásny a dojemný príbeh, avšak keď ho človek vidí už stýkrát radšej prepne na iný program.

29. května 2008
plakát filmu
Zachraňte Willyho 2
Free Willy 2: The Adventure Home
50 %

Myslím, že aj na tento film platí, že pokračovanie už nie je originál. Aj keď ide opäť o skvelý príbeh, človek má pri ňom stále pocit, že už to niekde videl.

29. května 2008
plakát filmu
Zachraňte Willyho 3
Free Willy 3: The Rescue
40 %

Priznám sa, že potom, čo som videla Zachráňte Willyho 2 som sa len veľmi ťažko odhodlávala, aby som si pozrela aj tretiu časť.
Absolútne ma však neprekvapila, možno len trošku ale v tom horšom zmysle. Očakávala som zníženú kvalitu ale až natoľko? Naozaj sa tento film neoplatí pozrieť viackrát.

29. května 2008
plakát filmu
Arthur a Minimojové
Arthur And The Invisibles
80 %

Veľmi zaujímavé dielko, ktoré naozaj úprimne pobaví. Páčila sa mi najmä idea, že všetko na svete musí byť v rovnováhe. Animovaní Minimojovia sa naozaj vydarili, tvorcovia sa pohrali najmä s charakterom jednotlivých postáv. Vcelku hodnotím tento film veľmi pozitívne.

26. května 2008
plakát filmu
Bůh odpouští, já ne!
Dio perdona... Io no!
70 %

Klasická spaghetty westernová komédia to veru nieje. Práve naopak, na tomto filme vidieť, že tí dvaja /myslím tým Buda Spencera a Terence Hilla/ dokážu zahrať aj trošku vážnejšie postavy.

26. května 2008
plakát filmu
Resident Evil: Apokalypsa
Resident Evil: Apocalypse
80 %

zaujímavý film, to musím uznať, aj keď na dramatickosť prvého dielu tento nemá, je to vynikajúca vecička, ktorá sa oplatí pozrieť viackrát

15. května 2008
plakát filmu
Rychle a zběsile
The Fast and The Furious
100 %

Geniálny film, plný akcie, s vynikajúcim Vinom Dieselom, ktorý len potvrdzuje svoje skvelé kvality, vynikajúce autá, skvelá akcia, čo viac si človek môže priať?

15. května 2008
plakát filmu
Rychle a zběsile 2
2 Fast 2 Furious
80 %

Priznám sa. že prvú časť rýchlo a zbesilo som doslova žrala, tak som právom zvedavá na jej pokračovanie. Našťastie som nebola sklamaná, ako to u pokračovaniach býva.

15. května 2008
plakát filmu
Bláznivá střela 2 a 1/2: Vůně strachu
The Naked Gun 2 1/2 - The Smell of Fear
90 %

Geniálny film, plný paródií, smiechu a absurdných situácií. Naozaj skvelá komédia s Leslie Nielsenom, ktorý je právom považovaný za kráľa tohto žánru.

15. května 2008
plakát filmu
Bláznivá střela 33 1/3: Poslední trapas
Naked Gun 33 1/3 - The Final Insult
80 %

Celkom fajn zakončenie trilógie, aj keď to už je trošku prehnané a nevyznieva to ako predchádzajúce časti, dá sa na to ešte pozerať, čo môžeme považovať za úspech.

15. května 2008
plakát filmu
Já, robot
I, Robot
80 %

zaujímavý sci - fi snímok, to je pravda, aj keď osobne si myslím že pôvodná verzia Isaaca Asimova je omnoho lepšia /veď práve on vymyslel 3 zákony robotiky, ktoré sa aj reálne používajú/. Fantastické efekty len umocňujú zážitok z filmu.

15. května 2008
plakát filmu
Tanec s vlky
Dances With Wolves
40 %

Dosť zvláštny film, to musím uznať, ale nie tak celkom podľa môjho gusta videla som aj lepšie. Kevin Costner sa mi vôbec nehodil do úlohy vojaka, ktorý tancuje s vlkmi.

15. května 2008
plakát filmu
Superpolicajti z Miami
Miami Supercops
80 %

Perfektný film s Budom Spencerom a Terencom Hillom v hlavných úlohách, to znamená, že nie je núdza o vtip, naháňačky, bitky, ktoré naozaj stoja za to.

15. května 2008
plakát filmu
Já, legenda
I Am Legend
100 %

Naozaj skvelý film, ktorý vás strhne od začiatku až do konca. Jeden z mála filmov, ktoré majú "dušu", dalo by sa povedať. Perfektná akcia, ani príbeh nezaostáva za skvelými hereckými výkonmi.

6. května 2008
plakát filmu
Dracula III: Odkaz (V)
Dracula III: Legacy
0 %

Absolútne trápny film, aj keď je plný násilia, upírov a zabijakov, je to úplne hlúpy film, ktorý sa ani neoplatí dopozerať.

1. května 2008
plakát filmu
Africká královna
African Queen, The
80 %

Celkom milý film, síce staršieho dáta, ale ešte stále skvelý. Určite ktomu napomohlo aj vynikajúce herecké obsadenie.

1. května 2008
plakát filmu
Drakula 2: Vzkříšení
Dracula II: Ascension
70 %

Priznám sa, že aj keď strašný fanúšik filmov o upíroch, tento ma dvakrát nenadchol, osobne nič proti tomuto filmu nemám, ale nie je to bohviečo.

27. dubna 2008
plakát filmu
Cesta do pravěku
Cesta do pravěku
100 %

Perfektný film, ktorý aj po rokoch má čo povedať. Vynikajúce sci-fi, ktoré je jedinenčné svojimi efektami, ya ktoré je právom vysoko cenený.

21. dubna 2008

Typická anglická komédia, s jemným čiernym humorom, v ktorej exeluje brilantná Maggie Smithová (známa z Harryho Pottera ak profesorka McDonagallová). Naozaj príjemná vec, ktorá rozosmeje človeka.

21. dubna 2008
plakát filmu
Interview s upírem
Interview with the Vampire: The Vampire Chronicles
90 %

Priznám sa úprmine ma tento film sklamal.Kniha je úžasná aj jej pokračovanie (ináč v knihe je Armand 16 ročný blondiak). Tento film som si pozrela najmä kvôli hereckému obsadeniu, vynikajúci Bratt Pitt a Kirsten Dunst,aj Antonio Banderas nebol zlý, ale absolútne nepatrične mi vyznel Tom Cruis ako Lestat, neviem, akosi sa mu tá rola nehodí.

20. dubna 2008
plakát filmu
Aféra s náhrdelníkem
Affair Of The Necklace, The
50 %

Niečo o histórii viem, samozrejme, že nie veľa, lebo to by som bola ako veľká chodiaca encyklopédia, ale viem, že takáto aféra naozaj existovala, aj keď ju v tomto filme zdramatizovali až nad mieru.

19. dubna 2008
plakát filmu
Radúz a Mahulena
Radúz a Mahulena
80 %

Veľmi pekná rozprávaka, so skvelou výpravou a vynikajúcim spracovaním. Naozaj dobre odvedená práca na tomto filme sa oplatila.

19. dubna 2008