avatar uživatele

lordspace

Jméno
Mára
Věk
Bydliště
Pardubický kraj
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
100 %

Skvěle propracovaný romantickou/akčnější asijský film. Tenhle film s Hrdinou (taky super film) patří mezi nejlepší díla toho žánru. A herecké podání Ziyi Zhang je úchvatné. Ta její lehkost hraní mě přináší k údivu. Ten její tanec byl úžasný. Určitě film, který byste měli vidět, který má dobrý děj, propracové scény, zápletku i vyvrcholení. Jen málo filmů vás může takhle nadchnout krásnou z podívání jako je tenhle. Jak jinak než 100 procent.

16. října 2008
plakát filmu
Zahulíme, uvidíme 2
Harold & Kumar Escape from Guantanamo Bay
50 %

Trošku z povinnosti jsem se kouknul na příběh korejského slušňáka a indickýho huliče, na dva kamarádi, kteří se vypravý na cestu do Amsterdamu a skončí ve věznici v Guantanámo. No moc nadšený jsem teda z toho nebyl, trapný scénky, děj mi moc neřekl, povinný ulítly vtipy a ubohý agent na konec. Jednička nebyla taky velký zázrak, ale ani dvojka nepřekvapila, co jsem taky čekal. No furt je to trapnější americká komedie. Něco na konec - jen jedno, mohlo by se chytnout dole bez.

16. října 2008
plakát filmu
Svůdné zombie
Zombie Strippers!
40 %

Zombie striptérky

Celkem nudná hororová parodie na zombie. Je to podobný filmu od Rodriqueze Planeta Teror (i když tenhle snímek je hodně dobrý). Krev a hnus. Až na ty striptérky mě to moc nenadchlo, děj celkem se opakující, i když co jsem měl asi čekat. Na nějaký způsoby zabití to byla nuda.

15. října 2008
plakát filmu
Soudný den
Doomsday
80 %

Skotský skinheds

Určitě zajímavý sci-fi (aspoň ukázky k tomu směřovaly) na způsob 28 dní/týdnů poté. Teď to je celkem v módě dělat filmové trháky na zánik světa ve stylu nakaženi virem, epidemie. No děj mě moc nenadchnul, možná, že už tohoto tématu je až moc, ale tenhle filmek má určitě nějaký svoje plusy (banda skotských skinheadů nebo snad indiánů řídící policejní auto je dobrá). Hlavní hrdinka mě zklamala, tím chování je dost uměla a nesmrtelná, ale kde není, že jo. No určitě to stojí za podívání.

15. října 2008