avatar uživatele

mel91

Jméno
Věk
Bydliště
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Máj
Máj
50 %

Štěstí, že je ten film krátký, poněvadž bych u něj brzo usla. Děj o ničem, to co sem čekala, že by mohli nějak zajimavě podle knížky zvárnit tam skoro vůbec nebylo a celkově to bylo děsně odfláknutý. Hudba sama o sobě pěkná ale k filmu se podle mě v mnoha scénách absolutně nehodila. A herecký výkony radši moc komentovat nebudu. Jediný opravdu pěkný zážitek je z přírody, která se jim perfektně povedla zachytit. Tak za tu přírodu 50%

20. dubna 2010
plakát filmu
90 %

Jak tak koukam, tak se to moc lidem nelibilo, ale mě teda jo. Vůbec sem se nenudila, téma neobvyklý a to, že historicky to moc neladí, mě fakt pobavilo. Jak mamuti stavěj pyramidy, to je opravdu pěkný :) Žádnej akčňák, ale dobrej film, kterej zpříjemní večer.

9. února 2009
plakát filmu
Sweeney Todd: Ďábelský holič z Fleet Street
Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street
100 %

Tak tehle film mě fascinoval. Opravdu doost zajimavý děj. Písně byly skvělý a dávaly tomu ději šmrnc a tajúplnou atmosféru. Deppa moc v lásce nemám ale v tomto filmu si moji oblibu získal...herecký výkon byl geniální.

25. června 2008
plakát filmu
Karamazovi
Karamazovi
90 %

Tak tehle film mi vyrazil dech..... Atmosfera byla naprosto dokonala- prostředí, hudba....a to jak se tam prolinají dva děje ...skvělý. Herecký výkony taky skvělý...ani sem netušila, že máme tak dobrý český herce.Akorat teda některý scény mi tam moc neseděli.

22. května 2008
plakát filmu
P.S. Miluji tě
P.S. I Love You
100 %

Strašně krásný.... Romantickej film, ale jinej než ostatní. Skvělé herecké obsazení. Stojí to za to se na něj podívat.

21. května 2008
plakát filmu
Václav
Václav
90 %

Hodně zajímavý film. Zvláštní děj, opravdu originální. Skvělé herecké výkony-Trojan i Vašáryová. Docela psycho...ale celkově velmi působivé.

29. dubna 2008
plakát filmu
Umučení Krista
Passion of the Christ, The
90 %

Tento film mě dost zaujal, herecké výkony byly fakt skvělé. Akorát tam bylo až moc krve, ačkoliv skutečnost byla určitě mnohem horší. Ale celkový dojem-téměř perfektní.

22. března 2008
plakát filmu
Once
Once
90 %

Hezkej film...takovej jednoduchej děj krásný písničky... Vtipně mi připadala ta čeština v něm... Ale na to jak se o tom mluvilo nic extra.

17. března 2008

Skvělej film, výborné herecké obsazení...fakt originální děj. A luxusní konec...opravdu je dobrý koukat až do konce. Fakt sranda.

11. března 2008
plakát filmu
Next
Next
90 %

Myslím, že tedle film je fakt zajímavej, hrají tam skvělí herci a je plný neočekávaných změn. Kdo to rozkouká,tak by měl vydržet do konce, protože ten konec je na tom nejlepší.

30. ledna 2008
plakát filmu
90 %

Tedle film se mi moooc líbil, i když děj není nějak převratně fascinující. Ale skvělá hudba a skvělej hereckej výkon tomu dodaly fakt šmrnc. A to i přes to, že H. Granta moc nemusim.

30. ledna 2008
plakát filmu
Královna Alžběta: Zlatý věk
Elizabeth: The Golden Age
70 %

Od toho filmu sem čekala mnohem víc. Sice mají pěkný kulisy, nádherný kostými, ale děj je docela dost nudnej. Ještě, že některý herci to zachránili.

4. ledna 2008
plakát filmu
Moje tlustá řecká svatba
My Big Fat Greek Wedding
40 %

Název tohohle filmu je dobrej ale film sám o sobě je nudnej.Moc mě to nebavilo. Herci taky za moc nestáli a děj byl nazajímavej. Čekala jsem od toho víc.

9. prosince 2007
plakát filmu
Žába k zulíbání
Hot Chick, The
90 %

Skvělá, střeštěná komedie, dobrá na odreagování a na zahnání nudy....Dost jsem se u ní nasmála. Ale stačí vidět jednou.

2. prosince 2007
plakát filmu
Cesta kolem světa za 80 dní
Around The World In 80 Days
70 %

Tak od tohohle filmu sem čekala něco víc. Vtipný scény sice byli ale někdy to bylo taklový moc umělý. Chvílema sem se docela nudila. Myslím,že na toto téma mohl být film mnohem lepší. Ale i přesto to bylo skoro dobry:D

25. listopadu 2007
plakát filmu
Amadeus
Amadeus
90 %

Tohle je velmi zajímavý film, má to poutavý děj,ale abych se přiznala 3 hodiny je opravdu moc. Všechny části jsou sice důležité ale těch oper bylo víc než dost. Škoda, že mě opery moc neberou, ale jinak moc vydařený film.

14. listopadu 2007
plakát filmu
RRRrrrr!!!
RRRrrrr!!!
90 %

Parádní komedie...taková originální,fakt jiná než ostatní. Bezva hlášky, skvělý herci....nehorázná sranda. Sice děj je hodně jednoduchej,ale pro takovou komedii,u které se neustále směju,se hodí.

15. října 2007
plakát filmu
90 %

Takovej normální film. Určitě dobrej na odreagování. Hezkej děj,fajn herci,je u toho sranda. Sice je takových filmů mnoho ale je hezký se na něj podívat.

15. října 2007
plakát filmu
Muzikál ze střední
High School Musical
100 %

Parádní film. Výborná choreografie, vynikající písničky a všechno jak má být. I skvělý herci. Moc se mi to líbilo. 100% hlavně kvůli písničkám.

5. října 2007
plakát filmu
Pearl Harbor
Pearl Harbor
100 %

Nádhernej film. Skvělí herci,skvělé kostýmy,skvělá hudba.Perfektní záběry. Zajímavý děj,trochu smutný,vždycky na konci ukápnu slzu. Mám moc ráda tenhle film a můžu se na něj dívat neustále.

3. října 2007

Tohle je dost dobrej film, fakt hustej, protože takhle to mezi holkama je často. Perfektně vystihuje i moje "kamarádky". Dost sem se u něj nasmála.

3. října 2007
plakát filmu
Bulšit
Not Another Teen Movie
90 %

Docela dobrej film, ale takovej trochu bezcennej. Ale sranda byla velikaaaaaaaa.....sice někdy až přehnaně trapný. Jsou tam dobrý hlášky.Když sem na to koukala tak mě to bavilo a to je duůležitý,ale víckrát to vidět nepotřebuju.

3. října 2007
plakát filmu
Moderní Popelka
Cinderella Story, A
100 %

Parádní filmek.... Skvělý herci,Hilary Duff se fakt ukázala a Chad Michael Murray- bylo na co koukat. Dobrý nápad dát klasickou pohádku do moderní doby....moc se mi to líbilo.

30. září 2007
plakát filmu
Trója
Troy
100 %

Moc hezkej film a hlavně mooooc hezcí herci. Sice se možná Brad Pitt na to moc nehodil, ale to nevadí, i tak je to bezvadnej film. Děj je myslim poutavější,když je tatko trochu "zmodernizovaný".

30. září 2007
plakát filmu
Madagaskar
Madagascar
100 %

Bezva filmek. Dost sranda, hezkej děj,krásný animovaný postavičky, a hlavně nezapomenutelný hlášky. Dokonce i vtipná hudba. 100%

30. září 2007