avatar uživatele

Věrka20

Jméno
Věrka
Věk
34 let — narozeniny slaví za 61 dní (Blíženci)
Bydliště
Bylím kousek od Děčína. To je takový krásný městečko v severních Čechách. Ale někdy jsem ve stavu, že bych odtud nejraději zmizela. Za hranice, nejlépe. Není tady moc možností, jak studijních, tak zábavných. Ale mám to tady ráda.
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Rukojmí
Hostage
100 %

80% dávám za úvodní titulky, slibný začátek a za šílený výraz v očích Bena Fostera. Ale ke gauči mě to tedy moc nepřikovalo. Dokonce jsem si šla udělat kafe a ani jsem to nestopla.

27. května 2010
plakát filmu
Requiem za sen
Requiem for a Dream
100 %

Podle mého názoru je to jeden z nejdepresivnějších filmů. Po shlédnutí jsem byla jako tělo bez duše. Nic se mi nechtělo dělat. Nikdy bych nevěřila, jak dokážou být smičcové nástroje tak deprimující. Tenhle film ve mě udělal dost hlubokou díru.

7. května 2010
plakát filmu
Je to i můj život
My Sister's Keeper
80 %

Tak tohle byla citová vydíračka. V půlce filmu jsem se přistihla, jak mi po tváři tečou slzy, což se mi normálně nestává.

7. května 2010
plakát filmu
Twilight sága: Nový měsíc
The Twilight Saga: New Moon
0 %

No, fanoušky tohoto filmu určitě nepotěším. Větší, s prominutím, stupiditu jsem v životě ještě neviděla. Nemůžu si pomoct, ale musela jsem se smát... Ale je to spíše k pláči. Nic pro mě.

29. dubna 2010
plakát filmu
Hanebný pancharti
Inglourious Basterds
100 %

No, musím říct, že jsem se bavila od začátku do konce. Pěkně nám Tarantino překopal historii. V jeho případě mu ale odpouštím. Mám jen jedinou připomínku. Škoda, že Til Schweiger ( Hugo Stiglitz) nedostal více prostoru.

17. března 2010
plakát filmu
Neuvěřitelný Hulk
The Incredible Hulk
100 %

Rozhodně lepší než jednička!!!

Edward Noton věděl do čeho se pouští a udělal to perfektně. :-) Je to jeden z mých nejoblíbenějších filmů a určitě jsem se na něj nedívala naposledy.

23. října 2008
plakát filmu
Slunce, seno, jahody
Slunce, seno, jahody
100 %

Slunce, seno, vždyť to znáte...

Takže jak bych to řekla. Trilogie Slunce, seno... je prostě absolutně nejlepší český film. Škopkovi mi tak trocho připomínají mou rodinu. Tatík je úplně stejný. Já ani nemám slov. Dneska se určitě budu dívat. Asi po stý... :-)

11. ledna 2008
plakát filmu
Simpsonovi ve filmu
The Simpsons Movie
90 %

Na můj vkus to bylo moc dlouhé. Mám radši dvacetiminutové Simpsony. Ale jinak jsem se smála až do konce. Sice jsem u toho usínala, ale těch 90% si to určitě zaslouží. Od té doby, co jsem tenhle filmík viděla, vidím žlutě. A to nemám insufficientu cordis - sestry, doktoři a studenti zdrávky jistě pochopí.

11. ledna 2008
plakát filmu
Muž v ohni
Man on Fire
100 %

Trochu delší, ale jinakt super. Skvělé obsazení a k tomu ještě ten příběh... Mamča u toho brečela a já, musím se přiznat, taky... Fakt úžasný film. Doporučuju. :-)

11. ledna 2008
plakát filmu
Prázdniny
Holiday, The
80 %

Mě se tedy na tomhle filmu ze všeho nejvíc líbila hudba. Ale i příběh i obsazení nebylo špatné. Je to taková typická americká romantická komedie.

10. ledna 2008
plakát filmu
Hory mají oči 2
Hills Have Eyes II, The
60 %

K tomu ode mě patří jen tři vystihující slůvka: Bylo... mi... špatně...! A to mám dost silný žaludek. Viděla jsem to jednou a musím říct, že mi to bohatě stačilo... :-) Ale efekty byly docela dobrý...

10. ledna 2008
plakát filmu
Billy Elliot
Billy Elliot
100 %

Tak tenhle film mě tedy opravdu dostal. Fakt skvělý příběh, herecké výkony, hudba, doporučuje všem. Fakt nádherný film.

6. ledna 2008

Tak tedy musím říct, že jsem se u žádnýho jinýho filmu nezasmála, tak jako u tohodle. Kdo mohl tohle natočit, to tada nepochopím.

30. prosince 2007
plakát filmu
Hostel 2
Hostel: Part II
30 %

Mě osobně tedy bylo špatně. Slovenská mučírna pro pracháče mě tedy moc nenadchla, Roger Bart v roli Stuarta mě tedy docela vyděsil. A je asi ujetý, když řeknu, že už v životě nikdy nepojedu na Slovensko...

30. prosince 2007
plakát filmu
Maska Junior
Son Of The Mask
0 %

Ježiši, jak tohle mohl vůbec někdy někdo natočit? Sice jsem se párkrát zasmále, ale... Dívala jsem se jednou ani ne do konce a bohatě mi to stačilo. Ne, díky.

29. listopadu 2007
plakát filmu
House of the Dead
House of the Dead
10 %

Podle mě bída a utrpení. Kdyby mě dal někdo do ruky zbraň, jen ztěží bych vystřelila, ale karate bych rozhodně neovládla. Jak to, že ho tam každý uměl? Byla to podle mě pěkná kravina. Trapná zápletka, příšerný konec. Víc jak 10% si tenhle film fakt nezaslouží. Bráchovi se líbil, což já teda rozhodně nechápu.

29. listopadu 2007

No, tak musím říct, že se tenhle film moc povedl. Skvělý příběh, herci i efekty. Doporučuju všem, co mají rádi detektivky založené na skutečných případech. :-)

29. listopadu 2007
plakát filmu
Záhada Blair Witch
The Blair Witch Project
90 %

Mě osobně se Záhada Blair Witch moc líbila. Dívala jsem se na tenhle film se ségrou v noci a ona chtěla mít celou dobu rozsvíceno. I když jsem chtěla spát, tak moc se bála. Prostě to s ní mlátilo. Když jsem chtěla zhasnout, tak po mě vyjela, že mě zabije. A pak rozsvítila. Prostě magor, no.

29. listopadu 2007
plakát filmu
Zaříkávač koní
Horse Whisperer, The
100 %

Moc krásný film. Ale nemusím vidět zvířata trpět, i když je to jen ve filmu. To radši zavírám oči. Ale doporučuju pro ty, co si chtějí u dobrého filmu pobrečet.

29. listopadu 2007
plakát filmu
Zemřít mladý
Dying Young
100 %

Opravdu moc krásný příběh. Brečela jsem u toho jako malá. Nemám ráda, když lidé tolik trpí, ale tohle jsem musla dodívat do konce. I hudba byla naprosto úžasná...

29. listopadu 2007
plakát filmu
Zombie Holocaust
Zombi Holocaust
0 %

No, tak tuhle kravinu jsem si koupila za 49 Kč i s přílohou o amerických kanibalech. Bože, to byla ta největší blbost mýho života. Takový prachy za nic. Já jsem se snad musela praštit do hlavy nebo co.... :-(

29. listopadu 2007
plakát filmu
Talentovaný pan Ripley
Talented Mr. Ripley, The
80 %

Docela slušný film. Nelíbilo se mi ale české nadabování. V angličtině zní všechno mnohem líp. Tedy u těch amerických filmů. Ale co se týče příběhu, hereckých výkonů a kameře, dávám takových 80%.

29. listopadu 2007
plakát filmu
Utržený ze řetězu
Unleashed / Danny the Dog
100 %

Tak tohle je absolutně ten nejlepší film, ve kterém Jet Li hrál. On vážně pořád koukal jako pes. Miluju tu scénu s jeho plyšovým medvídkem. Má fantastickou hudbu, příběh, herce a bojové záběry. Fakt úžasný akční film. Dívám se na něj pořád a nikdy nemám dost... :-)

29. listopadu 2007
plakát filmu
Miluji tě k sežrání
Trouble Every Day
0 %

Panebože, co to zase natočili...

Tak z tohodle filmu mi bylo opravdu špatně. Měla jsem skoro celou dobu zavřené oči... Byl naprosto brutální, plný krve, kanibalistický, prostě fuj. Když si na něj vzpomenou, je mi blivno. Je pro ty, kteří mají rádi nechutné filmy plné krve a úchylných scén..

29. listopadu 2007
plakát filmu
Mlčení jehňátek
The Silence Of The Lambs
100 %

Miluju filmy s Anthonym Hopkinsem v hlavní roli. Film mi naháněl takovou tu husí kůži, která by neměla chybět u žádného filmu. Těch pět Oscarů bylo zaručeně zasloužených... :-)

29. listopadu 2007